• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

20 January 2021, 09:45:41

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12210 Posts

Шишман
4132 Posts

Panzerfaust
659 Posts

Лина
650 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19324
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 189
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 41
Total: 41

avatar_Шишман

Истината за демокрацията

Started by Шишман, 14 November 2019, 18:12:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Лина

Жени Калканджиева за въпросния инцидент: "Когато полудеем, полудяваме"
По-скоро като се напием баш си се напиваме  :lol:

Шишман

Quote from: Лина on 08 May 2020, 14:10:19Жени Калканджиева за въпросния инцидент: "Когато полудеем, полудяваме"
По-скоро като се напием баш си се напиваме  :lol:
Става дума за кокаин от бара дето работех натрупах опит с такива и веднага ги познавам. Беше друсана с кокаин. Волен и той при последните си изпълнения.

Шишман

Няма само италианците, Чочолина ала-бала и ние сме вече европейци и ние сме като на запад.____________________________________


FELDMARSCHALL

Относно Евгения Калканджиева, тя е класически пример как максимално може да експлоатираш външния си вид и то с десетилетия, като биваш дундуркан от всякакви милионери (мафиоти), мутри и всякакви чичко-паричковци. Реално тя не е работила нещо, което да е било в полза на обществото, точно обратното. Иначе тия изпълнения в кооперацията са откакто живее там, даже много са издържали хората преди да повикат полиция. Впрочем няколко седмици преди това нейния мъж (един от многото й тъпкачи) преби съсед и влезе в ареста. И като черешка на тортата в края на репортажа като влизаше в патрулката настоя 10 годишния й син да дойдел с нея в "карцера", тази е напълно изкукала от тия наркотици и алкохол. Детето като порасне ще се срамува от майка си, освен ако и то не стане някое лайненце като оня урод, който уби Милен Цветков. Но с такива родители детето няма как да получи нормално възпитание и шанса да стане тутманик правещ каквото си иска е 99%.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 23 May 2020, 18:10:55като оня урод, който уби Милен Цветков.
То имаше ли зло зад, което да не е застанал Милен Цветков ?

FELDMARSCHALL

Милен си имаше свои собствени убеждения, в които вярваше. Като всеки човек си имаше и несъвършенства, но е факт че сума пъти беше уволняван от работа, цензуриран и какво ли още не. Даже беше без работа година и половина преди да започне в тв1 от началото на април. Слагачите сред журналистите винаги са намирали пристан и не са оставали без работа, защото винаги се подмазваха на тоя или на оня, най-вече на силния на деня и така биваха спонсорирани от мафията и олигарсите. Милен не беше такъв, беше някакъв особняк като вълк-единак със собствена позиция, която отстояваше докрай. Той беше и първият, който въведе обажданията в ефир за да се чуе гласа на народа. Така че тия крайни негативни оценки за него са несправедливи. Ето аз със него се разминавам по много въпроси, особено темата за национализма, но това не ми пречи да дам обективна оценка за Милен Цветков като личност. Иначе най-лесно е да го нахраниш, че е либералстващ соросоид или слуга на еди кой си, само защото не споделя твоите виждания.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 23 May 2020, 21:10:28либералстващ соросоид или слуга на еди кой си,
МИ той беше такъв и луга на кой ли не злодей.
То и Гарелов го уволниха, и той ли е от добрите.

Шишман


Panzerfaust

31 May 2020, 14:12:38 #38 Last Edit: 31 May 2020, 20:51:12 by Panzerfaust
Quote from: Шишман on 23 May 2020, 17:36:49Няма само италианците, Чочолина ала-бала и ние сме вече европейци и ние сме като на запад.
Забелязал съм, че при Болен и Марешки е пълно с курволяци.

FELDMARSCHALL

Не само курволяци, а във "Воля" особено е пълно с неграмотници депутати, които даже говорят на диалект на трибуната. :lol:

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 31 May 2020, 14:12:38Забелязъл съм, че при Болен и Марешки е пълно с курволяци.
Така и трябва, това е демокрацията. Скоро очаквайте и травестити.

FELDMARSCHALL

През комунизма беше същото. Назначаваха си любовниците където трябва, просто имаше голяма цензура и хората нямаха право да гъкват и протестират за нищо.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 31 May 2020, 19:37:16През комунизма беше същото. Назначаваха си любовниците където трябва, просто имаше голяма цензура и хората нямаха право да гъкват и протестират за нищо.
Сега това е поне 10 пъти повече и в Италия също е така.

FELDMARSCHALL

Напротив. Сега се отиде на другата крайност - слободия и всеки олигофрен може да се изкаже по тв, нета, фейсбук и за нула време да го види цяла България. Или Йоло Денев с мегафон да крещи на метри от парламента как ще отреже езика на Бойко Борисов и след това нищо да не му се случва. Я излез в онова време в София с мегафон и викай как ще отрежеш езика на Тодор Живков, какво те чакаше ? До няколко минути милиционерите ще те арестуват и ще изчезнеш безследно в някой лагер като Белене и после за храна на прасетата...
Хората оценяват свободата (не само на слово а изобщо), едва когато я загубят.
Agree Agree x 2 View List

Шишман

Говорех за роднинските назначения.