• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

07 December 2019, 09:53:42

Login with username, password and session length

Theme Selector

Recent

Members
  • Total Members: 55
  • Latest: dhp
Stats
  • Total Posts: 10986
  • Total Topics: 1188
  • Online Today: 201
  • Online Ever: 322
  • (05 December 2019, 07:02:22)
Users Online
Users: 0
Guests: 167
Total: 167

Тема посветена на БОРБАТА

Started by Шишман, 07 November 2019, 10:54:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

 За щастие нашият обичаен спорт не е карате, кум-мунг - фу или друга някоя глупост, а борбата. За това и започвам тази тема посветена на спорта борба.
Много от нашите народни юнаци-герои са се занимавали с борба. Левски се е борел, Хаджи Димитър също, а Стефан Караджа е бил легенда за времето си. Така че би трябвало да уважаваме този спорт и то много.
Лично мое мнение е след сериозни проучвания че най-полезният за трениране спорт е именно борбата, не плуването, не гребането и т.н. Ако един човек започне от дете да се занимава с борба : изгражда една доста добра и здрава физика за цял живот. Моят съвет към всички е да не се лъжете да водите децата си на тъпи спортове, а да ги заведете в залата по борба да станат хем мъже, хем силни , здрави, издръжливи и гъвкави за цял живот.
image uploading site

Шишман

На снимката първите тренировки по борба на Митьо халата, когато е само на два месеца. Сега на 2 и половина е невероятно силен, бърз, подвижен и изпонаби всички деца до 5г. в градинката пред нас, на морето в Испания, в детският център и кой където хвана.
Вратът му е неестествено силен и целият е мускули.


Шишман

Дан Колов - българският борец номер 1 а всички времена
Много добър плакат. Дан Колов, не само че е бил силен, но е бил и голям родолюбец и предприемчив и умен човек. "Силен съм, защото съм българин." е много силна фраза, защото обхваща в едно изречение всичко. И род и родина, и родолюбие и най вече лично виждане за нещата  света, която никой не може да му отнеме. Събрал е в едно изречение силата, умът, твърдостта и упоритостта на българите от хилядолетия.
picupload