• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

18 January 2021, 12:17:15

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12198 Posts

Шишман
4126 Posts

Panzerfaust
653 Posts

Лина
648 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19296
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 174
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 46
Total: 46

avatar_Шишман

БЪЛГАРЩИНА - изяснявания

Started by Шишман, 19 October 2019, 12:19:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Quote from: Лина on 07 November 2020, 14:36:47За съжаление това нетолерантно отношение не се дължи на бясна любов към българската култура и традиции, а на никаквото отношение което младите имат към всичко, което не е свързано със секс, купони и простотии.

Не е точно така.

Шишман

16 November 2020, 17:24:30 #91 Last Edit: 16 November 2020, 17:30:07 by Шишман
ЧЕТНИЧЕСКА УНИФОРМА
 Добър пример, как обикновените " въшкарници" могат с лекота да станат: добри четнически униформи. С по едни цървули ,калпак, калцуни-подбедреници, а ако има и по едни гайтани да се зашият  и става чудо.

Шишман

ДА ВИДИМ КОИ ЩЕ СЕ КЪЛНАТ
Преди това се произнася клетва пред евангелие и кръст от ножове . Безбожници,атеисти,тангристи, сектанти,еретици и други неправославни не се допускат.

________________________________Шишман

КАРТИНА НА ТЕМА БЪЛГАРЩИНА
Нищо особено, ама си е наше.
 Нека си пазим и почитаме нашето : за да не се налага да пазим почитаме и се покланяме на  -чуждото, което видяхме вече че е ненормално и извратено.
_____________________________

Шишман

БЪЛГАРЩИНА И НЕО-ЛИБЕРАЛИ3ЪМ
Ами не вървят заедно, ама някои, много искат да са едно нещо.Да ама не само не са едно, ами си и противоречат.
Защо ли не съм учуден, подмениха първото възраждане: с чуждопоклонничество ще опитат и с това.
И ето клип на име "Юнашка сватба"  Много-добре, ама започва  с тъпи-нео либерални послания и шаблони. Хайдутите ни били защитавали всички без значение на народност и вяра . А стига бе тия са изпреварили другаря Сорос с 300г. даже 500г. В следващият клип сигурно ще са пазели джамии и гей двойки.
 Първо, това не е верно, много рядко хайдути са защитавали турци. И второ : това е с гаден нео-либерален вкус. Това с нямането на значение на народността и вярата: е един от техните шаблони за обез-родяване на народите. Само дето не ги изкарват в клипа: да са бранели и гейовете.
А спрете се бе ! Жалко за усилията и загубеното време на хората , дето са участвали в клипа.


Шишман

03 December 2020, 18:24:45 #95 Last Edit: 03 December 2020, 18:28:39 by Шишман
AЗ НЕ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН - АЗ СЪМ ДОВОЛЕН ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН !
 Да съм доволен :да съм българин, причини много. Но нека поговорим за гордостта и гордеенето.
Гледат сапунени тъпотии , имитират ги и после се гордеят :та  да не изостанат на зад от телевизията и филмите  и се правят на интересни   и т.н. тъпеене.
3ащо обаче аз не се гордея ?
Един от най-големите, даже най-големият грях в нашата православна вяра е гордеенето-гордостта.
Гордеенето не е било никога характерно за нас българите, това е нещо на практика анти-българско по извратен американски  и западен шаблон. Те там много обичат да се гордеят и само превъзнасят, за това и са такива , каквито са...... Та всеки българин и особено родолюбец дето се  гордее - не е вече , нито българин, камо ли да е родолюбец. Та моля спрете да имитирате тъпите западни филми и да се гордеете и даже да обяснявате как имало добро гордеене.
Тия на картинката, ако бяха се гордели, никога нямаше да се дигнат и жертват. Ама за това ли умряха, да се правим  ние сега на ненормални и да се гордеем и само-превъзнасяме , като откачени ? Да може да е модерно на запад, ама не е българско и няма да бъде никога.
Трябват ни :вяра, покаяние, пост, молитва, смирение, а не ненормална гордост по западен образец.

________________________________


Шишман

ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА - е казал народа.
Или - българското родолюбие се възражда и ще го бъде на пук на комундетата.
Да публикувам това ме подтикнаха мненията на един откровен комунист правещ се че не е такъв. Ето ги и тъпотиите му:
Явор Андреев
-Само дето днес няма хора като Вапцаров. Днес има само лизачи и дърдорковци. То даже и казарма няма...
- Ха ха ха. Ни четник ни хайдутин искам да ставам. И едните и другите са били пройдохи и главорези.
-  Да комунизма е гадно нещо но е единствената идеология срещу фашизма по товй време. А за хайдутите и убийците нищо добро. И Ботев и Левски не са били хайдути...и главорези.
________________________
Аз не уважавам подобни мнения пълни родо-отстъпничество, отделно написаното не е истина.
Тоя смята че предателят на родината Вапцаров е бил нещо велико и даже се ядосва че в днешни дни нямало такива предатели . И по-добре казвам аз от такива полза няма.
Мнението му за хайдутите е шокиращо. Без тях сега нямаше да има български народ, а пък  без четниците - освобождение. Това ли иска тоя болен другар ?
Ботев не е бил хайдутин, бил е каквото е бил. Но  Левски е бил хайдутин и даже знаменосец на четата на Панайот Хитов. Бил е и добър в убийствата на душманите. Мене съветва да чета, но той самият не е чел и пише тъпотии.
Фашизма за който говори тоя е българското родолюбие. Интересно срещу това ли се бори другарят Явор Андреев ? Ами като не му харесват хайдутите и четниците и мисли така за тях да не се вре в групи и форуми посветени  на хайдути и четници. Има си места за комунисти , анархисти , гей , либерали, соросоиди, лай***и, гов**и  и т.н. българомразци.
На снимката родо-любци , които някои наричат фашисти в простотията си.

___________________

Шишман

12 December 2020, 17:47:56 #97 Last Edit: 12 December 2020, 17:49:32 by Шишман


 НАДЪХВАЩО НА ТЕМА "БЪЛГАРЩИНА"
Направилият изображението е свършил много-добра работа.
Определено е надъхващо и нахъсващо. А точно от това имаме нужда !
Не че Кубрат е голям родолюбец, макар че има някакво увлечения по въпроса (дано да стане голям родолюбец), ама добре е станало.
Иначе победата му , ако победи: няма да е полезна с нищо, ако няма добри послания на тема родолюбие и също такъв пример пак на тая тематика.
Лично аз му  желая победа.


__________________________


Лина

И аз искам да победи, а неговите послания винаги са били ясни.
Не можах да разбера, защо никой български канал няма да излъчва мача?
И тези цървули от БНТ-то дето сигурно цункат и пари от Спорт тото почти нищо интересно от спорта на излъчват, само художествената гимнастика.  :rolleyes:

Шишман

Quote from: Лина on 12 December 2020, 21:30:25И аз искам да победи, а неговите послания винаги са били ясни.
Не можах да разбера, защо никой български канал няма да излъчва мача?
И тези цървули от БНТ-то дето сигурно цункат и пари от Спорт тото почти нищо интересно от спорта на излъчват, само художествената гимнастика.  :rolleyes:
То и  Италия е така. Капитализъм.

Лина

За мое огромно съжаление Пулев не успя. Можеше да победи, но ще кажеш, че има наистина има някаква черна ръка дето все му пречи. Аз лично не се вълнувам от това, че след загубата е споделил нещо, което звучало като оправдание.
Ми как да не е фатално да излезеш на най - важния си мач след боледуване, а и без треньора си до теб и то на чужда територия!
Ясно е, че не е трябвало да излезе на ринга, ама договора си е договор и кой знае какво пише в него?!
Хубавото е, че в професионалната си кариера е губел само 2 пъти и то от истински шампиони, което показва, че той самия е отличен боксьор.За мен си е боец от класа.

Даже му се ядосвам, че стоя 9 рунда...... аз ако бях по-рано щях да легна, взимам си кинтите при тези скапани обстоятелства и никакво шоу нямаше да видят.

Шишман

Българщината не трябва, а и не  се влияе от временни и суетни неща. Колкото до Кубрат, можеше да помогне малко с една победа, ама и така ще продължим напред.

Шишман

СТИГА КОПИРАНЕ ОТ 3АПАДА И АМЕРИКАНЦИТЕ, СТИГА ГОРДЕЕНЕ И ТЪПЕЕНЕ.
3асягам пак тая тема   заради коментарите под една снимка на хора които се имат за големи българи, ама излиза че  просто подражават на американците. Иначе за незнаещите,, Кубрат е малко надменен, даже много. Има и други тъмни страни, ама това е друга тема. Ето ги и въпросните тъпи коментари :
-Georgi Radulov
Двама достойни и горди БЪЛГАРИ!
-Николай Димитров
Браво момчета, ние от НД Традиция се гордеем с Вас!
____________________________________________________Стига с тая гордост и това гордеене по американски образец. Вие българи ли сте или американци. До кога ще ни натрапвате изродени американски шаблони? Искат да подражаваме  на запада ли ? Или просто затъпели ? Иначе идеята им да облекат народни носии е добраа дано и други спортисти и известни личности я възприемат.

_____________________________

Шишман

БЪЛГАРЩИНАТА НЕ Е ТОВА
Да българщината не е това което виждаме тия дни . Не е прехвалване на човек дето не е за хвалене,ама  не е и за такова бесно и ненормално оплюване. Имам пред вид Кубрат Пулев. Едни го превъзнасят като се едно е Бог, други го изкараха обществен враг номер едно.
Истината е че и едните и другите са побесняли и показват недостойно поведение. Кубрат е човек и е нормално да греши, да се излага и гордее глупаво, както сме правили и правим и ние самите. Преди да съдим него или противниците му и съдещите го е добре да осъдим първо себе си. Да държал се е тъпо - е и ? 3а него си е ! Та нека мислим добре преди да заемем крайна позиция. Пък и в крайна сметка Кубрат е един от нас - добър или лош, от нашият народ е. Така че нека не го съдим прекалено и не само него но и хората по принцип, нека и не го и не ги оправдаваме като грешат и се излагат. Та да не излезне на края : че сме осъдили себе си самите и сме се изложили ние , а не някой друг.
3а да вървим заедно напредне ни трябват гордост,,  самопре-възнасяне или постоянни  осъждания, трябва ни смирение.


Шишман

14 December 2020, 14:13:58 #104 Last Edit: 14 December 2020, 14:21:54 by Шишман
ВЕЛИК БЪЛГАРИН
______________
 На последак, много лесно  ги обявяват за велики българи по какви ли не причини.
Така ли е в българщината ? Българщината не е нещо модерно, съвременно или временно.  В българщината, обаче  няма как да  станеш велик : само защото си постигнал успехи в някой спорт,литературата или киното и подобни.
Става се  велик по заслуги и то истински . Например , само-жетва, загиване в бой  за свобода,борба с години за свобода  или големи постижения в полезни за българщината, народа и страната неща-области. А не някой спортист победил някъде и само защото може би е прославил страната, ама може би -  и да го обявяваме за велик българин. Та някои от тия нямат даже народна носия, ама и  не искат да имат и не знаят нищо за българските неща, обичаи и навици, ама и не искат да знаят. Някои от тях имат даже откровено просташко и анти-българско поведение.
Та тия на снимката може да не са големите българи, ама поне : имат народни носии и вършат нещо свързано с обичаите ни.  Така са много по-българи от тия дето ги превъзнасят че са такива: по някакви причини, нямащи нищо общо с нищо наистина  българско и стойностно.

_______________________________