• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

08 April 2020, 11:07:04

Login with username, password and session length

Theme Select

Members
Stats
  • Total Posts: 13076
  • Total Topics: 1237
  • Online Today: 70
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 35
Total: 36

БЪЛГАРЩИНА - изяснявания

Started by Шишман, 19 October 2019, 12:19:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Жената българка, трябва да е с кърпа на главата, особено вече възрастните. Останалото е от дявола.

Шишман

КУЛТОВА СНИМКА ЗА ПРИМЕР.

Забележете жената е с кърпа на главата, както си му е редът. Не да се прави на опълченка, хайдутка, райнакнягинка и т.н. феминистични простотии.

________________________________________

Шишман

Силата на БЪЛГАРЩИНАТА !
 Много българи не знаят и нямат представа, какво представлява нашата култура " БЪЛГАРЩИНАТА" .
Мислят я за слаба, за глупава, отживяла, бай-ганьовска, че не е екшън , модерна и подобни само отрицателни неща. В същото време величаят западната  култура, а някои и разни далеко-източни тъпотии.
Много хора за сега не знаят но българите в чужбина са по-българи от тези в България. Как е станало това нещо ? Ми идвайки в чужбина българите , много бързо правят сравнение със своята култура и начин на поведение и тази на запада и на другите народи на тази земя, понеже Европа , а и САЩ са пълни със всякакви народности и хора. И правейки това сравнение стигат бързо до извода: че нашата култура е по-висша от тази на другите народи, превъзхожда ги и е печелившата. Да колкото и да не им се вярва на някои : да си по българската култура на запад е печелившо. Уважават те, дават ти работа и си правят сметката как се държат с тебе . Понеже тука имат гадният навик да се държат с чужденците, като с роби, при българите това не минава и бързо ги слагаме на местото им. Който си е имал работа на запад с българи, знае че е добре да не ги дразни, но и че работят здраво и държат на думата си , без да се правят на интересни и важни. Повечето българи осъзнават силата на " БЪЛГАРЩИНАТА" едва когато са на запад, защото в страната ни има една бясна анти-българска пропаганда започнала още преди 1944г.
Е в чужбина има и българи решили да следват западната култура: те и са тия дето се оплакват от това че сънародниците , не им помагали никога. Така е на такива не се помага и не помагаме, за българин който е по нашата си култура ще направя много, даже повече от нормалното, за такъв минал от другата страна - не ме интересува, не искам да го знам и така. Това е мисленето на повечето българи.
 Така че драги българи : пазете си културата и знайте че макар да не е превъзнесена и известна с лигава кухня и други тъпотии : то "БЪЛГАРЩИНАТА"  е по-висшата култура, превъзхождаща останалите култури и прави човека по-силен и духовно и телесно-физически.
Имаме нещо чудесно и много силно, което под влияние на разни предателски и про-западно настроени гадове : пренебрегваме, подценяваме  и даже сме започнали да забравяме.
Така че нека си държим на нашето и не го заменяме за глупави неща. Той и Левски за това е Левски, защото е бил по българщината, опознал я е добре и не се е отклонял към и по чуждото.


--------------------------


Шишман

ВДЪХНОВЯВАЩА СНИМКА
Така е било, така и трябва да бъде.
Аз моите наследници, на това ги уча.
______________________
Редят се доброволци: млади стари, даже деца, всички да се бият за родината ! Това е българщината в действие .____________________________________________

Шишман

НАИСТИНА ЛИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ТОЛКОВА ЛОШ ?
За лоши, келяви, глупави, заспали и подобни неща ни обявяват постоянно разни комунисти, нихилисти, политиканти,  революционери, бунтари, протестери, интелектуалци и подобни. За тези хора мога само да кажа че не познават народа ни и говорят глупости. Да мърша има във всяко стадо и в нашият народ има мърши, но не тях трябва да гледаме и даваме за пример. На изброените от мене номера е следният: дават за пример нашата мърша и я равняват с най-доброто на другите народи. Как се вижда, колко струва и какъв е  един народ ?
Вижда се при война, келявите народи не са добри войници. Вижда се и при бедствия и кризи. Епидемията  корона-вируса е сериозна световна криза. Тука статистиките говорят най-добре - у нас болните са около 200 максимум 210 за сега, което е нищо: на фона на цяла Европа и САЩ където са не хиляди , а 100-ци хил. Прочутите с дисциплината си немци и те пламнаха яката , явно не могат да се мерят с нас. Жълтите жилетки и те ! Щом българите разбраха че е страшно и веднага показаха характерните за народа ни: дисциплина, разум, лична отговорност. За това и страната ни не пламна. Верно и Бойко реагира веднага, но с друг народ, нямаше да постигне нищо. С една дума заслугата е на народа и поради качествата на този народ. Аз самият останах приятно изненадан - очаквах доста повече болни. В началото на епидемията си говорихме с един приятел и той ми заяви че на запад хората са доста по-дисциплинирани т.п глупости. Обясних му че не познава народа си и че се ловя на бас: че у нас няма да стане, такова чудо, каквото ще е на запад. Този не ми повярва. Тия дни му припомних разговора ни и си замълча. Той не е лош човек, ама гледа много телевизия и от там му объркват главата.
 Та нека поне сега тия отстъпници от рода си български, разните : комунисти, нихилисти, политиканти,  революционери, бунтари, протестери, интелектуалци и подобни си мълчат.
Доброволци за македоно-одринското опълчение. В началото тия от запада ни се смеели, после им замръзнали усмивките.

Шишман

В днешни дни сме забравили за само-отричането в името на род и вяра. Нещо което е било характерно за дедите ни.

Нейчо Калъча - стрелеца - нишанджия от април 1876 , държал на разстояние башибозука , докато населението избяга в гората !

_________________________________________________________Similar topics (1)