• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

21 January 2021, 16:17:46

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12217 Posts

Шишман
4131 Posts

Panzerfaust
662 Posts

Лина
650 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19333
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 94
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 49
Total: 49

avatar_Шишман

Вредно ли е образованието

Started by Шишман, 30 September 2019, 10:03:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

28 July 2020, 17:57:55 #90 Last Edit: 28 July 2020, 18:00:24 by Шишман
Quote from: Лина on 28 July 2020, 15:31:05Не го познавам и не го знам кой е. Целта на темата е все пак да внуши, че образованието пречи на възпроизвеждането. Още от началото стана ясно какво иска да каже автора й.

Ми да точно така е. Няма ли деца - няма народ, няма и БЪлгария.

Quote from: Лина on 28 July 2020, 15:31:05тъй като вече няма уредени бракове
Те и някога не са били уредени тия бракове, ама важното е да сееш комунистическа пропаганда.

FELDMARSCHALL

Кой не знае Георги Жеков ? 5 години громеше комунягите по СКАТ и ги преследваше по честванията за 9 септември. :lol:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 28 July 2020, 20:46:17Кой не знае Георги Жеков ? 5 години громеше комунягите по СКАТ и ги преследваше по честванията за 9 септември. :lol:
Луд за връзване. Виждал съм го как крещи на стари хора. Ненормалник.

FELDMARSCHALL

По-важно е че беше полезен за образованието на малките деца, които са го гледали по телевизията, да осъзнаят какво представлява безбожния и антибългарски комунизъм за да не бъде допуснато да бъдат облъчвани от псевдо-историци комуняги. :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 28 July 2020, 22:28:30По-важно е че беше полезен за образованието на малките деца, които са го гледали по телевизията, да осъзнаят какво представлява безбожния и антибългарски комунизъм за да не бъде допуснато да бъдат облъчвани от псевдо-историци комуняги. :laugh:
Според мене беше вреден. Хората го мислят за луд.

Panzerfaust

Георги Жеков е начетен човек, но личностовите му особености му пречат да бъде ефективен пропагандатор. Аз му следях предаванията, излагаше много интересни и труднодостъпни факти, много лични свидетелства от пострадали от комунизма. Тази информация обаче не беше поднесена по начин, който да заинтригува неутралните зрители. Де факто тя беше за вече убедени антикомунисти.

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 29 July 2020, 12:52:12Георги Жеков е начетен човек, но личностовите му особености му пречат да бъде ефективен пропагандатор. Аз му следях предаванията, излагаше много интересни и труднодостъпни факти, много лични свидетелства от пострадали от комунизма. Тази информация обаче не беше поднесена по начин, който да заинтригува неутралните зрители. Де факто тя беше за вече убедени антикомунисти.
Темата обаче не е за него. Иначе с лудостта и поведението си  направо работеше за комунистите.

FELDMARSCHALL

Къде си го виждал наживо ?

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 29 July 2020, 16:43:29Къде си го виждал наживо ?
На откриването на един паметник. Потресе ме отношението му  към възрастните хора: цинично, злобно, ненормално, крещеше им по ужасен начин.

FELDMARSCHALL

Според самвойна от Плевен преди време Николай Галев сгащил Жеков някъде в тъмното и го набил (не знам колко е вярно). Понеже Жеков го обвинявал че подкрепя комунистите от Атака - това някъде 2010г. след като напусна СКАТ. :judge:

Лина

Ами знам го този човек, просто не свързах името с личността. Така, само две минути гледане на случайно предаване на "Безкомпромисно" с Г. Жеков и разбрах защо Шиши го плюе, ааа не може разни архимандрити и миторполити на БПЦ зад граница да бъдат дискредитирани, въпреки че са били доносници на ДС  :kuku:

Quote from: Шишман on 29 July 2020, 17:28:21Потресе ме отношението му  към възрастните хора: цинично, злобно, ненормално, крещеше им по ужасен начин.
Въх, уби ма! Ох, за миг си помислих, че много по-грозно и цинично е да кихаш отгоре им по време на пандемия, за да ги изгониш от парка, ама явно не е така. :cool:
Може би не са дочували добре тези възрастни социалисти!

Шишман

Quote from: Лина on 29 July 2020, 23:22:27Може би не са дочували добре тези възрастни социалисти!
Това бяха собствените му привърженици - антикомунисти.

long time ago

Ако имат властите безумието наесен да се учи дистанционно, ще стане съвсем вредно. И пак ще има бунтове. Ако тоя лайнян вирус беше толкова заразен-всеки ден пътувам в претъпкани автобуси, сега има протести и т.н. - щяхме да сме натръшкани.

Слугуването до идолопоклонство на Брюксел вреди, има опасност много българи да заприличат на Дани Кирилов.

FELDMARSCHALL

Да, то целия свят слугува на Брюксел че вземат мерки против вируса, много по-сериозни отколкото в България.
Включително и самия Путин е слуга на Брюксел, че наложи още по-свирепи мерки и от Италия и Испания, когато бяха най-зле. Що не им каже - Не вярвам на вашите еврогейски лъжи за вируса и да влезе в отбора на Лукашенко или президента на Бразилия. :laugh:  Някои хора наистина живеят в друга реалност... :huh:
Впрочем днес вече няколко болници обявиха че са на лимита за приемане на пациенти и ще трябва да бъдат пренасочвани новите пациенти на други места. Пък вие си щракайте с пръсти, докато някой ваш близък роднина или приятел не го пипне, или самите вие, тогава друга песен ще запеете.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 30 July 2020, 16:00:34Някои хора наистина живеят в друга реалност... :huh:
Впрочем днес вече няколко болници обявиха че са на лимита за приемане на пациенти и ще трябва да бъдат пренасочвани новите пациенти на други места. Пък вие си щракайте с пръсти, докато някой ваш близък роднина или приятел не го пипне, или самите вие, тогава друга песен ще запеете.
Ами то глупаците са си глупаци.