• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

21 September 2020, 16:17:07

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
11472 Posts

Шишман
3230 Posts

Лина
563 Posts

Panzerfaust
530 Posts

Long time ago
503 Posts

Theme Select

Members
Stats
  • Total Posts: 17247
  • Total Topics: 1283
  • Online Today: 59
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 39
Total: 40

Безбожниците-Богоборци срещу Църквата

Started by Шишман, 20 March 2020, 17:26:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Ако, ако... в историята няма ако. Нещо или е станало или не е станало както в глобален мащаб между държавите (войни, примирия, договори и т.н.), така и на битово ниво между хората - или си казал нещо, или не си. Или си направил нещо или не си. От мисъл до действие има огромна разлика. Навремето много българи са желаели смъртта на сръбския крал Александър заради издевателствата в Македония, но един имаше смелостта да го направи и да се жертва - Владо Черноземски и неговото име беше записано в историята, а не на някой друг. Така че ние няма как да вникнем в главата на всеки кой какво си мисли. Изявленията и действията най-вече те обозначават в обществото що за човек си. :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 23 July 2020, 13:07:23Ако, ако...
Не се учудвам, ако го е направил. Не му гледам предаванията и не знам. Такива обаче рано или късно минават на страната на тая конвенция.
Левски е казал : "човек без вяра не струва" - и е бил прав.

Шишман

ОТНОСНО ЦЪРКВАТА.
Света София в Константинопол - Истамбул.
Ми повечето възмутени не само не са вярващи, ами са и откровени антихристи , комунисти, атеисти и подобни!
Та да ги попитам: какво ви дреме, за нещо, за което не ви дреме а ? Ама понеже са политинатсващи бесновати с**не  и така.
Гледам че се дървят и на Ердоган и съветват Бойко да му се дърви и що не се бил  дървел ? Ако не бяха толкова глупави, колкото са : щяха да се сетят колко самолета и танка има Турция и колко ние ? Щеха да се сетят и за бежанците дето могат да ни пратят на момента, а сега пращат в Гърция.
В Истанбул няма останали много християни, та и да стане църква тоя стар храм, няма да има кой да ходи в него. Ако остане  музей - полза никаква. 3а съжаление, там вече почти няма християни. Освен това някогашната църква се намира на турска територия, а не на международна ! Та могат да си правят, каквото искат без да питат политинанстащите  в България. А дървещите се е по-добре да си мълчат и не се месят, където не им е работата, не ги интересува и т.н. Като станеме, някога силна държава, тогава може и да се дървим, до тогава долу главите и раждане на деца. Ама с такива глупави, бесновати, политиканстващи дървещи  се  тъпо на всичко и всички: без да мислят скоро няма да станем велика държава. Даже е чудо че с такива дегенерати, още ни има, като народ.
Та не се дървете, а раждайте деца и като родите няколко 10-ки милиона, тогава мислете за дървене.

Шишман

11 September 2020, 09:40:26 #93 Last Edit: 11 September 2020, 15:09:36 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
ЗАЩО ЛИ НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАН ?

__________________

Протестиращите пред фонтана на Президентството освиркаха Светия синод, след като тон им даде с речта си Горан Благоев, журналист от държавната БНТ. Благоев, в чието предаване "Вяра и общество" звучаха редовно хули  към БПЦ, държа реч пред протестиращите и разкритикува българския патриарх и митрополитите, че не са на площада.

Горан Благоев директно се обърна към патриарх Неофит и го призова да излезе на площада при протеста.

"Ваше светейшество, български митрополити, опомнете се!", позволи си да дава акъл на духовния клир начело на БПЦ Благоев. "Този народ има нужда не от вашата защита към вашия спонсор отсреща /б.р. - сградата на Миинистерския съвет/, този народ има нужда от вас тук от вас тук и сега", заяви Благоев и даде тон на протестиращите да освиркат духовните водачи на БПЦ с мощни викове "уууу".
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/protestyt-osvirka-svetiia-sinod-ton-dade-goran-blagoev-ot-bnt-2239897