• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Guest. Please login or sign up.

28 February 2021, 00:40:24

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12429 Posts

Шишман
4369 Posts

Panzerfaust
715 Posts

Лина
672 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19914
  • Total Topics: 1321
  • Online Today: 25
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 24
Total: 24

avatar_Шишман

За САЩ и запада, такива каквито са

Started by Шишман, 13 September 2019, 10:00:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Да, именно това имах предвид, че е хибрид. Бяла кожа, рус със светли очи, но и със забележим монголоиден отенък. :laugh:

Шишман

07 January 2021, 17:37:59 #136 Last Edit: 07 January 2021, 17:51:51 by Шишман
РА3УМ И ЛУДОСТ

То е ясно че не съм и не може да съм съгласен с : медии,  политици, журналисти , общественици  или там разните инфлуенцъри, които смело заклеймиха нахлуването в Капитолия от привърженици на Тръмп ,  като "срамно", "антидемократично", "зловещо" , "позорно" и т.н. и т.н. досадни клишета. Тия каубойс и ветерани от войните, които нахлуха в сената за малко да заприличат на българските юнаци дето танцуват хоро в ледени води, само дето се оказаха много меки и накрая отстъпиха с подвити опашки.
Какво по-голямо доказателство че нещата в тая либерална демокрация не вървят  от опита да се превземе административна правителствена сграда ? Да и то  само защото половин Америка вярва че изборите са фалшифицирани ! Не може  чисто и просто с месеци да се палят сгради и обират магазини, както израз на свят и чист протест на репресирани малцинства в името на хора с криминално минало, като св. Джордж Флойд и после да не се очаква отговор от другата страна.
Имало четирима убити, между които жена. Голям работа - случва се и в Америка. А когато убиха свети Джордж Флойд - света за малко да свърши?!  Според либералите, какво като е бил наркоман, бил насилник, бил боклук...той имал права ! Вдъхновените от либерализма  милиони решиха че имат права да : потрошат и ограбят магазини, и да унищожават паметници  в знак на свещено негодувание срещу тръмпизма и нормалните  бели хора ! Та ние и света  месеци наред ставахме и лягахме с името на другарят  светец  на медиите и либералите  - Джордж Флойд по медиите. Но тези четирима убити за либералите не са хора и са заметени под килима с лекота и без никакъв срам, където според медиите журналистите и общесвениците и подобните  им е мястото, само защото са бели.
3аляха ни от медиите  с разгромяващи статии, истеричен квичене, лъжи  и шокиращи снимки на диваци в кожи - нападащи  и рушещи  великата сатанинска демокрация. А медии като Дневник, Медиапул, Клуб Z, клуб тра-ла-ла  и подобни платени от либералите само дето не започнаха да събират доброволци за спасението на великата либерална демокрация.  То е ясно че тия го бяха закъсали : заради намалялото финансиране по време на управлението на путинската марионетка Тръмп.  Помним протестите в Америка през лятото  с хилядите плячкосани магазини , счупени паметници и грабежите - но тогава това зло беше представяно за нещо добро и справедливо.  Тръмпистите , според мене : нарочно не ограбиха магазините и не потрошиха сената, само и само да покажат че не са , като онези - другите либералите, анти-расистите.  Да това не беше, някаква крадлива измет от дегенерати, бяха достойни и нормални хора или поне повечето от тях.  А иначе подлите, ненормални и продажни: медии, журналисти, експерти и инфлуенцъри, си заслужиха обилни нови грантови пари, идващи с новата администрация на мумията либерал в САЩ! Трябва само да почакат до другият месец. Ама дано не дочакат.

Шишман

07 January 2021, 22:01:31 #137 Last Edit: 08 January 2021, 06:05:22 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
ЛУДНИЦАТА ТАМ ОТВОРИ ВРАТИ
В Конгреса на САЩ забраняват местоименията "той" и "тя", думите "майка" и "баща"
________
Още  няколко такива  тъпи и ненормални - "справедливи промени" и следващото влизане в Конгреса на  разгневените , нормални американци : съвсем няма да бъде за правене на
 селфи, като  вчерашното. Всичката масоно, либерална, комунистическа  и сатанинска измет  ще бъде пометена  а тия лудите оваляни  в собстените им тъпотии изхвърлени от т.н.  "светая светих на демокрацията".
То на тия нацистите могат само да им завиждат , Гьобелс е направо нищо.

_________________________________
Комитетът по стандартите на Конгреса призовава за създаването на нов  Специален комитет по икономическо неравенство и насърчаване на  справедливостта. Специалната комисия "ще разгледа неравенствата въз  основа на раса, цвят на кожата, етническа принадлежност, религия, пол,  сексуална ориентация, полова идентичност, увреждания, възраст и  национален произход", се казва в доклада в петък.
 
Също така се съобщава, че комисията ,,ще зачита всички видове пол и ще  замени всички местоимения и думи, обозначаващи семейни връзки, с  неутрални по пол в правилата на Камарата на представителите".
 
Резолюцията на Камарата на представителите посочва кои конкретни термини  и местоимения повече не трябва да се използват. Морският термин  ,,моряци" (seamen) ще бъде заменен с неутралния по пол seafateres, който  не включва думата ,,мъже" (men). Подобна е ситуацията и с думата  ,,председател" (chairman), в новата директива ще бъде заменена с  "chairperson".
 
,,Параграф 8 (в) (3) от правило XXIII трябва да премахне баща, майка,  син, дъщеря, брат, сестра, чичо, леля, братовчед, братовчедка,  племенник, племенница, съпруг, съпруга, тъст, тъща , свекърва, зет,  снаха, втори баща, мащеха, доведен син, доведена дъщеря, полубрат,  полусестра, внук и внучка "и ги замени с" родител, дете, sibling вместо  брат и сестра, съпруг, родители на съпруга, дете на съпруга и т.н", се  казва в резолюцията.
 
Промените в езика също промениха фразата ,,той/тя подава заявление за  оставка" и беше заменена с ,,оттегля се". Изразът ,,той/тя се въздържа" ще  бъде заменен с ,,този член, делегат, постоянен представител се  въздържа" 
Председателят на камарата Нанси Пелоси и председателят на комисията по  норми Джеймс Макгавърн заявиха, че този ход ще направи Камарата  ,,най-приобщаващата в историята".

https://glasove.com/categories/novini/news/v-kongresa-na-sashch-zabranyavat-mestoimeniyata-toy-i-tya-dumite-mayka-i-bashcha

Шишман

Така полудяха че нещата на там отиват.

______________

Disagree Disagree x 1 Funny Funny x 1 View List

Panzerfaust

Quote from: Шишман on 18 January 2021, 17:42:39Така полудяха че нещата на там отиват.

______________


Руските мечти са безплатни.
Тия дебили наистина не си дават сметка, че във Втората световна бяха само пушечно месо.

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 18 January 2021, 18:37:21Руските мечти са безплатни.
Тия дебили наистина не си дават сметка, че във Втората световна бяха само пушечно месо.
Не знам ама запада така полудя, че това ги чака. Да не говорим че нямат и войници. Аз например никога не бих се бил на страната на запада, но срещу тях отивам веднага доброволец. И моля не ми слагайте тъпото клише русофил !
Funny Funny x 1 View List

FELDMARSCHALL

Баш такъв си си. И ако продължаваш със същото провокативно поведение да обръщаш всяка тема на гадните от Запада срещу "няма как да не сме за Русия", правейки се на уж неутрален, ще си изпросиш още един бан. Не се научи за толкова години да не обръщаш форума на собствена клоака за излияния и душевни диарии. Като искаш толкова всички да се съгласяват с твоето мнение, ще си направиш свой сайт/форум, където да пишеш каквото си искаш, пък да видим колко човека ще се регистрират в него. Тук няма да ти позволим повече да налагаш своята позиция като единствена вярна и меродавна ! Затова те съветвам да спреш с тоя маниер, че си последна инстанция по всяка тема.

Лина

Еми белите американци стават малцинство в собствената си държава и доколкото имат съпротивителни сили се бунтуват, ама примката им е сложена.
Ще видим какво ще стане, лично аз винаги съм била за Тръмп, като президент на САЩ. Той със сигурност е получил малък % подкрепа от цветнокожи, тези които са по - успели в живота, най - вече с помощ от, така да кажем, бели хора.

Шишман

На колене пред великата американска демокрация. Нанси Пелоси забрани тя, той, майка, татко, баба, дядо. Сигурно ни предлага това - от снимката по-долу.
Това са Премиер Министърът на Люксембург с неговата съпруга. Снимката е официална от държавен прием в Люксембург.

_______________________


Panzerfaust

Снимката е фейк, премиерът на Люксембург е наистина педал, но неговия брачен партньор не ходи като жена.

FELDMARSCHALL

Е то от Мишока фейко-лайномета какво друго да очакваш... :laugh:  :lol:

FELDMARSCHALL

Можете ли да покажете оригиналната снимка от събитието, а не този фотошоп ? :laugh: