• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

10 July 2020, 00:55:17

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10933 Posts

Шишман
2597 Posts

Panzerfaust
448 Posts

Лина
427 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15841
  • Total Topics: 1262
  • Online Today: 24
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 18
Total: 18

За САЩ и запада, такива каквито са

Started by Шишман, 13 September 2019, 10:00:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

  А я си представете, че тия неща се бяха случили не в САЩ, а в Русия. Разните там иво-инджевци, ал-йордановци, плевнелиевци и пр. грантояди щяха да ореват света,а и космоса каква диктатура е и как се погазвали човешките права разбир'ш ли.
А, че това си е майдан какъвто беше в Украйна през 2014 година е ясно като бял ден. Забележете само къде са най-големите бунтове. В щатите на демократите. Това трябва да ви говори много.       
___________________________________________________
https://news.bnt.bg/news/tramp-kam-gubernatori-za-protestite-kontrol-aresti-hvarlyayte-v-zatvora-1057645news.html?fbclid=IwAR0xoCh1zxCgrRWu__7PfoPGPPOpZxhvNMdMnrPiNdnOpxyRwp9zF7-_gIU

Panzerfaust

За мен демократите от много време насам провокират гражданска война. Още от избора на Тръмп, който не можаха да преглътнат. Дано да си го получат!

FELDMARSCHALL

Не, просто черните се превърнаха в инструмент на евреите, които контролират политиката на САЩ и белите вече от няколко десетилетия са в незавидна позиция спрямо черни и латиноси, те са като циганите у нас толерирани от разни право(криво)защитни организации, и така истинския расизъм е против бялата европейска раса в САЩ. Сега просто нещата избуяха. Имаха си черен президент Обама, който беше на власт 8 години...ние пък си имахме циганин бай тошо (замфирков) живков на власт 33 години. Т.нар. деколонизация след Втората световна война, всъщност задвижи всички тези процеси, при които бялата раса в Европа загуби своето влияние дори на собствена територия, тогава започна и масовата имиграция в Европа от страна на негри, араби и др. небели азиатци.

Panzerfaust

Това е ясно, но демократите от 20-30 години са се превърнали в развъдник на най-гнусните неолиберални идеи. И не говоря за евреите, които дърпат конците, а за идиоти заблудени бели. Точно те са най-вредните.
Sad Sad x 1 View List

Long time ago

Майдан срещу Тръмп ми прилича всичко това.

Шишман

Явор Дачков

Добър коментар на Род Дреер: "Разбира се, Доналд Тръмп е катализатор на това изчезване, но неговото избиране за президент също е плод на загниването на либералните ценности. От другата страна на шахматната дъска, левицата се отказа от либерализма, за да премине към политика, основата на расовата и сексуална идентичност.

В тази нова Америка Мартин Лутър Кинг би бил чужденец.

Това, което университетската и медийна левица проповядва от години и по-специално идеята, че чернокожите са потиснани и яростта им е справедлива, днес се сбъдва по пламналите улици на нашите градове. Когато младият кмет лявоцентрист на Минеаполис реши да изостави полицейското управление на демонстрантите, което те разграбиха и подпалиха, той просто стана поредният чиновник от либералната левица в дългия списък на онези, които хвърлиха нашите институции на подстрекателите на вълнения. Президентите на университети правят това от години, а днес цяла Америка прилича на университетски кампус.

През 2015 г. в кампуса на Йейл се разрази абсурдна полемика за костюмите на Хелоуин, смятани за обидни от някои малцинства и тези засегнати студенти започнаха да викат "расизъм!", преди да започнат енергични протести срещу една преподавателка, която отказа да се поддаде на идеологическото им изнудване. Съпругът на тази професорка, който преподава в същия университет, участва в един от тези митинги и се опита да ги вразуми, използвайки класическите аргументи на либерализма. Те отказаха да слушат. Просто му се разкрещаха (в интернет може да се намери видео от този сблъсък).

Това е залезът на разума

в сърцето на един от най-престижните американски университети. И съвсем явно администрацията на факултета взе страната на демонстрантите, а не на преподавателите. Има само една стъпка от ръководителите на Йелския университет, които оставят кампуса на студентската ярост, до кмета на Минеаполис, който нареди да се опразни полицейското управление.

Докато терорът се разпостранява от единия край на страната до другия, медиите се стремят да контролират разказа за фактите, опитвайки се да представят бунтовниците в симпатична светлина. Журналист от CNN стоеше на ъгъла на улица в Минеаполис, докато хиляди демонстранти дефилираха зад него и в момента, в който той ги описваше като "радостен керван", те хвърлиха бутилка по него."
Sad Sad x 1 View List

Шишман

Снимка на седмицата:
Руснаци стоят пред руски ресторант - за да не бъде плячкосан от борците срещу расизма. 


____________________________


Hatshepsut

НА ЕДИН ДЪХ КАЗАНО!

Забравете за Флойд, това е ясно. Афро-американците не са на улицата заради него. Това, което искат, не са равни права с белите, те ги имат, нито системата да им даде равни възможности за финансова и житейска реализация с белите - което също имат. Те искат равни *резултати* с белите и нищо по-малко. Имам предвид равни финансови и социални резултати с белите. Това е, което ги държи на улицата и те няма да се променят, докато не го получат *на всяка цена*. На цената на всякакви щети, щетите нямат значение.
Обаче става все по-малко вероятно и по-трудно да го получат - и не заради белите, а заради притока, непрекъснат, от интелигентни китайци и индийци, които обират каймака на професиите и изместват от тях дори белите, камо ли афроамериканците. Този поток от хора не спира и превръща равната реализация на афро-ам с останалите групи в пълна и все по далечна илюзия, във въздух. Афроамериканците са най-големия губещ от "протеста" - всякакви илюзии за сътрудничество между расите, за добрите черни и за черния прогрес грозно рухна - тутър е пълен с видеота на черни, палещи магазини, плячкосващи и малтретиращи случайни бели минувачи, които практически не се съпротивляват.
Целият наратив на демократичната левица рухна от тези видеота - какъв Флойд, когато ограбват до голо магазини за висша мода, луксозни чанти и обувки на макс? Черните дълбаят ров, който трудно ще се запълни скоро в обественото съзнание.
Опитите на демократите да обезоръжат белия американец също рухнаха - изведнъж се оказа, че полицията не пази, пази оръжието - без изгъзици във въоръжените квартали; изведнъж се оказа, че оръжието, ама ужасно трябва. Оттук нататък въпросът за забраната му няма да може да бъде повдигнат с десетилетия.
Но основната щета на бунтовете са, че показаха лицето на черния расизъм и то е далеч от холивудските идилии; а, и направиха смешен всеки холивудски филм. Няма социална идилия. НУЛА. Втората група, която участва в безредиците, са антифа - те не искат равни резултати, те искат импийчмънт на Тръмп - затова са на улицата; и естествено, комунистическа революция. Която изобщо не изглежда вероятна след бунтовете. Те отвратиха голяма част от либерална Америка. И не се заблуждавайте, това не са гладни бунтове! Никой не е гладен. Не още. Всичко е във фаза ларп, но докато не получат равни *резултати* с останалите, афроамериканците няма да спрат с бунтовете. А това е невъзможно. Трудна ситуация.

Копирано от Svetoslav Stamov, фейсбук

Шишман

Не мисля че черните, въобще искат да се реализират освен в сферата на наркотиците и пиенето.

FELDMARSCHALL

Те в това са се реализирали отдавна наравно с латиносите. :judge:

Шишман


Long time ago

Quote from: Шишман on 02 June 2020, 21:11:33Не мисля че черните, въобще искат да се реализират освен в сферата на наркотиците и пиенето.
Човекът го е цитирал над тебе-искали равни резултати.
Хора, които са градили в живота си - не чупят, не съсипват и не мародерстват.

Шишман

Бе какви рани резултати. Аз съм говорил тука доста с негри. Колко са глупави не е истина . Лично аз дълго отказвах да повярвам че наистина са толкова глупави. Мислех че се шегуват. Та за да има равни възможности : белите трябва да оглупеят. Тия латиносите са малко по-умни, ама малко.

Panzerfaust

В тестовете за интелигентност също неизменно излиза ниския интелект на негрите. Те са расата с най-ниски резултати.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 03 June 2020, 13:46:52В тестовете за интелигентност също неизменно излиза ниския интелект на негрите. Те са расата с най-ниски резултати.
То е страшно, не е за вярване, колко са глупави. Който не е говорил  и работил  с тях - той не знае.

Similar topics (1)