• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

18 September 2020, 22:22:19

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
11462 Posts

Шишман
3206 Posts

Лина
557 Posts

Panzerfaust
525 Posts

Long time ago
503 Posts

Theme Select

Members
Stats
  • Total Posts: 17201
  • Total Topics: 1282
  • Online Today: 82
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 25
Total: 25

За САЩ и запада, такива каквито са

Started by Шишман, 13 September 2019, 10:00:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Long time ago

Кое най-много ви впечатлява в работата на американските медии? Имате ли близки връзки и впечатления от тях? Как отстояват свободата на словото?

Имам впечатления и като ,,клиент", а и от кухнята им, от времето, когато работех в нюйоркско издателство. Днес състоянието на корпоративните медии в САЩ е трагично. По-зле, отколкото в България в 1980-те години. Много от тях са и буквално във фалит. Свободата на словото е разрешена само там, дето не се засяга интересът на началството. ,,Ню Йорк Таймс" например, и със сериозни финансови трудности, продължава да е много добър вестник, освен когато го превръщат в радиоточка.
CNN обаче морално банкрутира и вече не е сред първите десет най-гледани канали. Има независими медии, които са по-малко известни, но донякъде измиват лицето на Америка. ,,Интерсепт" например е такава.

https://sbj-bg.eu/index.php?t=46794

FELDMARSCHALL

В САЩ има хиляди медии вкл. на местно ниво, както и доста самодейци като един Алекс Джоунс например, така че колкото и да са се влошили нещата в медиите на национално ниво, свободата на изразяване все още е много по-голяма от тази в Русия, че и в България, понеже знаем у нас как всичко се държи от няколко корпоративни групи, които защитават интереса и бизнесите на своите шефове. :laugh:
Впрочем почти всички сайтове, където свободно може да се пише за Адолф Хитлер, за конспирации/световното задкулисие, за ролята на евреите в управлението на САЩ се хостват на американски сървъри, докато в много други държави няма да ти го разрешат.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

26 June 2020, 17:52:14 #77 Last Edit: 26 June 2020, 18:16:57 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
"Това не са протести, това е преврат!"

Това са думите на един бивш полицейски служител в Щатите, озвучени в ефира.

Давай, Доналд, спаси Америка!!! И нека Бог е с теб!!

Ти имаш Декларацията за правата, едно от най-великите постижения в човешката история, не позволявай на задкулисното правителство и транснационалните компании да унищожат Америка.

Смачкай ги.
--------------------------

https://www.wnd.com/2020/05/bongino-violent-riots-isnt-protest-anymore-coup/

Bongino on violent riots: 'This isn't a protest anymore, this is a coup'
'An organized group of agitators, committed unquestionably now to the destruction of the U.S.'
WND News Services By WND News Services
Published May 31, 2020 at 5:40pm

(FOX NEWS) -- Former NYPD officer and Secret Service agent Dan Bongino reacted on Sunday to the violent riots that have erupted across the country in protest of the death of a black Minneapolis man in police custody, saying, "This isn't a protest anymore, this is a coup."

Шишман

Yavor Dachkov

Ако ние сме на 111-то място по свобода на словото тези са на 1 111-то. Болшевизъм в действие: «Buildings Matter, Too» (Сградите също имат значение), обяви на 2 юни "Филаделфия инкуайърър". Това заглавие се позовава на протестното движение «Black Lives Matter». То използва същата формулировка, но спрямо сградите. Лош избор, който Стан Вишновски потвърди и който му костваше поста на главен редактор след двадесет години във "Филаделфия инкуайърър". Въпросното заглавие се отнасяше до риска да бъдат повредени исторически сгради по време на организираните протести срещу расизма във Филаделфия. След неговата публикация 40 журналисти, цветнокожи и чернокожи, изразиха отвращението си. На 4 юни редакционният комитет, включително Вишновски, поднесе извинения на читателите на големия регионален вестник. Заглавието било "неприемливо" и не е трябвало да бъде публикувано. Днес вестникът иска да създаде редакция, "която отразява по-добра общността, на която служи". И все още търси наследник на Вишновски."

Шишман

НЕГРОМАНИ


Yavor Dachkov


"Твърде "либералната" интерпретация на законите за гражданските права в САЩ застрашава с наказание всяка голяма американска компания, която не подкрепя официално ''Black Lives Matter'' (Животът на черните има значение), твърди американският журналист Кристофър Колдуел. "Доколкото знам, обединението на мултинационалните американски компании зад движението ''Black Lives Matter' беше единодушно - нямаше нито един дисидент на първа линия. Не защото всички са си променили мнението по расовите въпроси точно в този момент. А защото законите за гражданските права пораждат риск от глоби и съдебно преследване за всяка фирма, която създава "враждебна среда" за служителите си, принадлежащи към малцинствата. А да се проявиш като "нечувствителен" по расовите въпроси - или да изглеждаш такъв - се възприема също като доказателство за враждебна среда. Затова всички големи американски компании имат отдели "Човешки ресурси", натоварени да се справят с расовите конфликти, така че компанията да не бъде наказана по силата на законите за гражданските права", обяснява Кристофър Колдуел в интервю за "Фигаро".

Шишман

В Тексас активисти на BLM дошли да чупят паметници, но нещо нещата не се развили както трябва. На пътя им се оказали бели хетеросексуални мъже с оръжие... Всички световни проблеми идват все от тези бели хетеросексуални мъже, а...     


Шишман

29 June 2020, 10:57:22 #81 Last Edit: 29 June 2020, 14:04:50 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Американците пак се насрали
_______________

Yavor Dachkov


Информацията на "Ню Йорк Таймс", че Русия плащала на талибани, за да убиват американски и английски войници в Афганистан беше очевидна лъжа още щом бе пусната. Англичаните я завъртяха с удоволствие, въпреки, че няма нито един убит войник по тази измислена схема и нито едно доказателство за това абсурдно обвинение. Което не попречи всички либерални медии да го въртят три дни като истина. Пропаганда и фалшиви новини - това е "Ню Йорк Таймс". Де да беше само той....


______________________


Тръмп: Информацията за Русия и талибаните е недостоверна
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че разузнаването му е доложило, че информацията за предполагаемия сговор на Русия с талибаните не е достоверна. "Разузнаването току-що ме информира, че не намира тази информация за достоверна и затова (те) не са съобщили за това на мен и (вицепрезидента) Майк Пенс. Може би това е още една изфабрикувана измама, свързана с Русия, може би от фалшивите новини "Ню Йорк таймс", искащи да направят така, че републиканците да изглеждат зле", написа Тръмп в профила си в "Туитър".

http://glasove.com/categories/novini/news/trymp-informaciyata-za-rusiya-i-talibanite-e-nedostoverna

Шишман

На там отиват нещата.

______________

Шишман

ДА ЖИВЕЯТ САТАНИНСКИТЕ СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ
________________________________


Преди 5 години в Детройт с ,,най-голямата сатанинска церемония в историята" е открит паметник на рогатия! Първоначално ,,Църквата на Сатаната" планира монументът да бъде монтиран пред сградата на градската администрация в Оклахома, точно до ,,Десетте Божии заповеди" – в знак на протест срещу това християнски монумент да се издига до държавна сграда. Управата на Оклахома Сити категорично отказва да постави статуя на дявола до свещените заповеди. Сатанистите до последно пазят в тайна новото място и разгласяват събитието часове преди тържественото откриване като ,,една нощ на хаос, шум и разврат". Сред виковете на стотиците сатанисти ,,Слава на Сатаната!" бронзовият Бафомет е поставен на брега на река Детройт. В 2016 год. статуята е прехвърлена за кратко пред сградата на губернаторството в Литъл Рок - Арканзас(на снимката), а после - в Салем, Масачузетс, където е и "централата" на сатанистката църква.

_______________________________FELDMARSCHALL

И въпреки всичко защо ли всеки иска да живее в САЩ ? :huh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 02 July 2020, 21:36:45И въпреки всичко защо ли всеки иска да живее в САЩ ? :huh:
На последък много хора искат да живее в САЩ, аз даже не искам да стъпя там.

Шишман

ЕТО ЗАЩО МНОГО БЪЛГАРИ МИНАХА НА СТРАНАТА НА РУСИЯ БЕЗ ДА СА РУОФИЛИ
____________________
Народа на Русия, категорично се изказа относно флага на ЛГБТ, издигнат над американското посолство в Москва!
А на въпроса към Путин за мнението му, относно позицията на посолство, той отговори спокойно - "те просто показаха, какви хора работя там" :-)
Русия гласува против извратените ценности!_____________________________________________


Шишман

Явор Дачков

Дъглас Мъри: "Кой би могъл да каже "Животът на черните няма значение" («Black lives don't matter»)? Може би има такива хора, но те не са мнозинство в публичния дебат. Това е много хитра марксистка стратегия - да създадеш движение, което заради самото му име, не можеш да оспориш. Но това, което се опита да направи Black Lives Matter в седмиците след смъртта на Джордж Флойд, е страшно. Защо трябва да водим тази война срещу нашата история? Защо толкова малко хора с властова позиция - с изключение на Еманюел Макрон, който каза точно това, което трябваше да се каже - са склонни да подчертаят колко е важно да съхраним символите от миналото си? Широката публика не е съгласна с тези активисти, но е сплашвана и принудена да се съгласи или да замълчи. Тя се страхува от обвинението в расизъм, което може да сложи край на много кариери, и от това, че тези активисти са непочтени и брутални".

Шишман

Поклонението пред запада, води до педерастия
_____________________________


Явор Дачков

Депутатът Алексей Пушков пък обърна внимание на Путин на поставеното на зданието на посолството на САЩ в Москва знаме в цветовете на дъгата. "Те (американците) показаха нещо за това кой работи там. Но не е страшно. Ние говорихме за това много пъти и имаме ясна позиция", добави Путин. И е наблегнал на това, че в Русия няма и няма да има ограничения на религиозните, националните права и правата на сексуалните малцинства, а законът за забрана на пропагандирането на хомосексуализма сред непълнолетните е приет, за да се избегне натискът върху децата, а човек сам да може да определи съдбата си когато порасне. Впрочем, и други посолства, като това на Великобритания, в края на юни провесиха знаме с цветовете на дъгата.

Шишман

Американците, наистина са много глупави______________________
Не съм русофил, но на една страна с извратените - не ща да бъда
_____________________


Similar topics (1)