• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Guest. Please login or sign up.

02 March 2021, 00:12:02

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12442 Posts

Шишман
4398 Posts

Panzerfaust
730 Posts

Лина
673 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19972
  • Total Topics: 1323
  • Online Today: 85
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 83
Total: 83

avatar_Шишман

За САЩ и запада, такива каквито са

Started by Шишман, 13 September 2019, 10:00:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Лина

Смъртните присъди в САЩ растат /08.2020

Пета смъртна присъда, издадена на федерално равнище, бе изпълнена в САЩ за по-малко от два месеца, предаде Франс прес, цитирани от БТА.

45-годишният Кийт Нелсън бе екзекутиран със смъртоносна инжекция в централния щат Канзас. Нелсън бил осъден на смърт през 2003 г., защото отвлякъл пред дома му 10-годишно момиченце, което карало ролери, изнасилил детето и го удушил, преди да захвърли тялото му в съседния щат Мисури.

Четирима от петимата екзекутирани са бели мъже, а петият - от индиански произход.

Миналия месец в САЩ за първи път от 2003 г. бяха изпълнени смъртни присъди, издадени от федерален съд. Това стана, след като Върховният съд даде зелена светлина за екзекуциите.

Преди това в страната в продължение на 17 години имаше неофициален мораториум върху изпълнението на смъртни присъди, издадени на федерално равнище, поради липсата на съгласувани правила за използване на отровни инжекции. Миналата година обаче президентът Доналд Тръмп, който, подобно на повечето републиканци, е привърженик на смъртното наказание, реши да възобнови екзекуциите.


Извършителите на по-голямата част от престъпленията в САЩ са преследвани съдебно на щатско равнище. Федералното правосъдие обаче може да се сезира за най-тежките престъпления.

При все това само през 2018 г. в цялата страна бяха екзекутирани 25 осъдени на смърт, 13 от тях - в щата Тексас.

14 или повече екзекуции са извършени през 2019г.
Informative Informative x 1 View List

Шишман

ГОЛЕМИТЕ ФАРМАЦЕфТИЧНИ И3МАМНИЦИ ОТ 3АПАДА

Щели да правят ваксините без да печелели, обаче,ама лъжели и преговарят тайно с правителствата : искали да печелят и то яката. Отделно искали да не носят отговорност за страничните ефекти от ваксините. Това ли ви е капитализма, корупция до ушите . На мен ми прилича на комунизъм, ама частен.

Шишман

КОЛКО СТРУВА ПРЕХВАЛЕНАТА ЗАПАДНА ЦИВИЛИ3АЦИЯ
Тука тъпотията, няма край.
Се вижда най добре : сега по време на т.н. пандемия. Тормоза е пълен и от държавата и между самите хора. Злобните , лудите и бесноватите имат поводи та тормозят останалите. Ще се изядат едни други - откачена работа. Започна да не се трае , от днес минавам в контра атака и и ще се разправям яко с тия гадове. Все едно се върнахне в комунизма . Омръзнаха ми тия ненормални мерки.

Шишман

Числата не са точни, но .............. Май има нов по-гаден и от предишният комуни3ъм.

___________________


Шишман


Шишман

И после ще ни учат на демокрация...

"Скандал! Във Филаделфия местните власти, контролирани от демократите, отказват да допуснат в избирателните секции официално оторизирани изборни наблюдатели на Републиканската партия. Това и в Третия свят не се допуска! Демократите в Пенсилвания готвят фалшификации."

Борислав Цеков от САЩ   

Шишман

06 November 2020, 09:52:31 #126 Last Edit: 06 November 2020, 14:16:24 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Irini Zikidis

Няколко грантови медии са пуснали опорката "Който и да спечели изборите в САЩ, за България нищо няма да се промени".

Ще се промени и още как. Байдън вече заяви, че за демократите Русия е враг номер едно, а конфронтацията с Кремъл на чужд терен ще бъде гръбнакът на бъдещата му външна политика. Ако той спечели изборите, кордонът на Пилсудски се активизира моментално, и България отново се превръща във "фронтова държава" - както ни нарече една дама от демократическата партия на САЩ през 2015. За немалко чужди и български журналисти, експерти и инфлуенсъри това е отлична новина де - помним златните времена на добре платена истерия между 2013 и 2016.

Реално, големият "грях" на Тръмп е един - липсата на горещи войни и ескалация във външната му политика. Войните, които той води, са търговски, а всеки демократ ще ви каже, че икономика се оправя най-лесно чрез "износ на демокрация". Въобще, помнете ми думата - голямо демократизиране ще падне. Тва Сирия, тва Близкия Изток тва Украйна, тва Беларус, тва Нагорни Карабах - няма да остане недемократизирано местенце. Всичко ще заблести от демокрация - точно като Косово и Либия, където няколко години след демократизирането, едното е "инкубатор за джихадисти" и съдят президента му за престъпления срещу човечеството, а в другото вече официално има пазар за продаване на роби.

Дупе да ви е яко, ако сте някой прост Ганьо, който иска само да живее нормално и да изучи децата си.

https://time.com/5042560/libya-slave-trade/

https://english.alaraby.co.uk/english/news/2020/11/3/biden-will-remain-tough-on-syrias-assad-adviser-says

Шишман

11 November 2020, 21:50:20 #127 Last Edit: 12 November 2020, 05:42:44 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Доналд Тръмп контраатакува!!! Изритва министъра на отбраната!!!!

Страхотна новина!!!! Ааааааааааа!!

Давай, Доналд, разкажи им играта на тия амероеврогейове!!!!!!!!!!!!

-------------

Министърът на отбраната на САЩ е терминиран, по думите на Доналд Тръмп, заради неизпълнението на заповедта му да прати армията да усмири бунтовете на всевъзможната паплач и сган в "крепостите" на амерогейовете.

https://abcnews.go.com/US

Шишман

Million MAGA March.
Бегли репортажи по телевизиите, кратка статия в BBC, пълно мълчание от страна на финансираните с либерални грантове медии. За тях това събитие не съществува.

,,Вече не съм шокиран от лъжите на нашите медии, от мълчанието за истината и у нас, и по света. Най-голямото събитие, в най-важната страна в света, във флагмана на еднополюсният модел, в САЩ, не бе отразено, все едно не се случило. Най-голямата подкрепа за Президент на САЩ, от Кенеди насам, вчера, на 14-ти се случи. Въпреки пандемията, ограниченията, страха. Над милион хора, от цяла Америка отидоха във Вашингтон за да покажат, че техният Президент е Тръмп, и че не са съгласни с фалшифицираните избори. За Байдън не могат да се съберат и повече от 500 човека. Проверете..."
https://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-54945154

Шишман

Явор Дачков

Доноси, цензура, мания по идентичността... Бивша сътрудничка на рубриката за мнения в големия американски вестник, Бари Уайс разказва пред френския "Поан" как се е оказала сектантка в тази институция на журналистиката: "Изведнъж от прогресистка в "Уолстрийт Джърнъл" се оказах консервативна в "Ню Йорк Таймс". Предусещах го! Някои от колегите ми не ми говореха, но беше поносимо, това беше цената, за да работя в най-влиятелния вестник в света... Атмосферата стана твърде враждебна, като дребнавата атмосфера в училищния двор. С времето се оказа все по-трудно да пиша и да поръчвам написването на статиите, които ме интересуваха - и мисля, че някои от тези, които написах, когато се присъединих към вестника през 2017 г., вече не могат да бъдат публикувани днес. Тогава настъпи повратна точка, принудителната оставка на моя пряк шеф - отговорният редактор на страниците за мнения Джеймс Бенет - след публикуването на изявление на сенатор Том Котън. Напускането на Бенет ме трогна лично. Когато шефът ти е уволнен за 48 часа, защото е публикувал становището на сенатор републиканец, който изразява гледна точка, споделяна от мнозинството американци, как след това да поемаш рискове като журналист? Можех или да остана и да работя по безобидни теми, или да си тръгна и да продължа да пиша за това, което смятам, че е истинско. Реших да си тръгна, което беше много трудно, но не съжалявам. И това, което виждам в "Ню Йорк Таймс", откакто си тръгнах, само потвърждава това, което видях отблизо... Това, което разказвам за "Ню Йорк Таймс", не засяга само "Ню Йорк Таймс". Той е важна илюстрация, но остава само илюстрация, на важна ревоюлция, която тече вътре в нашите институции"

Шишман

05 January 2021, 10:18:14 #130 Last Edit: 05 January 2021, 10:27:38 by Шишман
Уточнение : тоя дебелият от Монтана не е на ред с главата.
FELDMARSCHALL

Кой е тоя от Монтана ? Иначе наистина добре си похапва. :judge:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 05 January 2021, 13:08:22Кой е тоя от Монтана ? Иначе наистина добре си похапва. :judge:
Някакъв луд. Каза че Путин бил българин.
Funny Funny x 2 View List

FELDMARSCHALL

Какъв българин, путьо е шибан славяно-монгол. :lol:
Funny Funny x 1 View List

Panzerfaust

05 January 2021, 20:01:52 #134 Last Edit: 05 January 2021, 20:07:51 by Panzerfaust
Антропологично Путин има типична фино-уралска физиономия, такъв расов тип в България не се среща. Това са асимилирани в средните векове мордовци, марийци, удмурти.
Agree Agree x 1 View List