• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

18 January 2020, 09:39:07

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
9827 Posts

Шишман
745 Posts

Panzerfaust
210 Posts

Лина
179 Posts

Theme Selector

Members
  • Total Members: 61
  • Latest: Gromoff
Stats
  • Total Posts: 11541
  • Total Topics: 1205
  • Online Today: 60
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 21
Total: 22

Теория за руските агенти в САЩ или ............

Started by Шишман, 11 September 2019, 17:44:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Или просто американците са тъпи и ненормални, друго обяснения нямам за действията и поведението им.
Помня 90-те години всички в България обичаха Америка, американското и западното. Превъзнасяха културистите, артистите им , дрехите, начина им на живот и питиетата им. Ако някой тогава говореше против американците, веднага биваше обявен за тъп, луд, изостанал и подобни.
Как седят сега нещата ? Ами ако някой каже нещо добро за американците го смятат за луд, ненормален или извратен и опасен за себе си и останалите. Аз също от любител на всичко американско сега съм противник на каквото и да е тяхно. Срам ме е даже че съм харесвал Америка и съм искал да отида там.
Как се стигна до тук, как се получи така ? Ами поведението на американските политици и бизнесмени у нас доведе нещата от отлив на любов към, Америка и желание у много хора да сме с Русия, русофилите също станаха доста повече от нормалното. А сега с поредната американска тъпотия да се арестуват и обвиняват някакви смешници за шпиони на Москва без причина: броят на русофилите само нараства, добиват страшна сила и се нахъсват здравата.
Поведението на американските политици и посланици у нас и към нас беше: направо ненормално, нагло, презрително, пренебрежително и на туй от горе ни налагат някакви ненормални гей ценности, конвенции от Истанбул и подобни ненормалщини. Бил Клинтън дойде на посещение у нас облечен, като за разходка из квартал на червени фенери, ТЕЦ- овете Марица - дето смучат пари от бедната ни държава, американският посланик дето беше у нас с приятелят си мъж и го водеше по приеми и т.н. и какво ли не.
Единственото обяснение за мене е че всички тези по един или друг начин са руски агенти и за това се държат така ненормално. С поведението си те сами отблъснаха хората от себе си. Докато в същото време руснаците даже не си мръднаха пръста да имат у нас своя агентура и да им дават пари. Само си седяха и гледаха хитро.  Другото обяснение в Америка и на запад да са напълно изтрещели и полудели. За мене обаче конспиративната теория че са руски агенти си остава. Вероятно планът е бил разработен още от Сталин и се прилага в наши дни. Много някак си лесно някога Русия падна в ръцете на САЩ и запада, ама прекалено лесно беше. Това вероятно е било капан . Така аз си обяснявам нещата.
Да не говорим за Тръмп и Борис Джонсъм, те направо миришат на руско. Тоя Юнкер с поведението си и той работи за Русия, както и лудата Меркел. Няма начин да е толкова тъпа тази немкиня, да напълни така нагло Европа с всякаква измет.