• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

10 August 2020, 02:03:38

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
11154 Posts

Шишман
2950 Posts

Лина
519 Posts

Panzerfaust
507 Posts

Long time ago
502 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 16568
  • Total Topics: 1276
  • Online Today: 33
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 21
Total: 22

Какво мислите за Грета, ще спаси ли света или просто е откачена?

Started by Шишман, 09 September 2019, 23:03:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Как намирате дейността, която развива Грета Тунберг?

Грета е абсолютно права, тя спасява света от унищожение
0 (0%)
Може и да прекалява, но е вдъхновение, че трябва да се предприеме нещо
0 (0%)
По-скоро вреди на иначе справедливата кауза за по-екологичен свят
1 (25%)
Фанатизирано оръдие на световния глобалистки елит
2 (50%)
За тези неща трябва да се произнасят учените, тя е некомпетентна
3 (75%)

Total Members Voted: 4

Шишман

Да много е важно че другарят Бил Гейтс работи по тези въпроси и е започнал работа по тях.
 

Шишман

От Фейсбук, точно за нещата, около Грета.
________________________________________________
Атанас Манушкин


От цикъла лекции на акад. Бачевски.
Един от колониалните признаци.
Модерното глобално затопляне и парниковите газове. За 30 г. нашата промишленост, а с нея и замърсяването на атмосферата с въглероден двуокис, бяха намалени, стопени поне 50 пъти, 5000℅. Едновременно с това горите у нас се увеличиха с 10-30 ℅ . Млади гори, които асимилират повече шибания СО2 от старите. Следете ми мисълта. Нашият господар САЩ хич не се и стряскат от изхвърляните от тях емисии /естествено ако не се ядат троцкисти и тръмписти за власт, инак са единни/.А нашият ментор Германия спрямо нас изхвърлят в пъти повече емисии във въздуха от нас без да имат гори, които да ги поемат. То така и с целия Запад. Но нас плашат и карат да затваряме ТЕЦ-овете си. Вместо да отворим още 10 такива централи за да се изравним "емисионно", ние и ще плащаме за замърсяването. Повтарям: горите ни могат да поемат всичкия СО2 на Балканите. А пък онези богатите замърсители защо не делят с нас парите си?
Описах Ви; когато си колония такова мислене не им се нрави. Ще плащаме и затваряме.

Hatshepsut

Мнението на известния български психиатър д-р Любомир Канов, живеещ и работещ в САЩ:

"Относно Грета.
Това същество не е точно дете. Да кажем, че е тийнейджър в края на пубертета, мома или девойка. На нейната възраст повечето циганки у нас са вече майки. Лицето и гримасата ѝ издават такава омраза, че е просто плашещо. Манипулантите, които са подбрали тази яростна мома за свое знаме, показват точно своето грозно лице и омразата си към човечеството, увеличена през лупата на една личностова патология и емоционална нестабилност характерна за тази възраст, която си е избрала някаква фалшива роля на праведница. Праведница в собствената си изкривена представа за света и климата, за демографията и за икономиката и растежа, за нуждите и истинските рискове пред хората, от която тя си няма никаква представа.
Учителка на Човечеството? Раймонда Диен? Жана Д' Арк? Долорес Ибарури? Зоя Космодемянская? Отвратителен идеологически спектакъл, подкрепен вероятно с някой и друг милиард от Новия Соц Интернационал на Глобалните Затоплисти начело с Ал Гор и подобните нему манипуланти, които искат да установят Нов Световен Ред през глобален контрол върху енергетиката, езика, образованието и осъществяван чрез Политическата Коректност и нагнетяване на страх. Когато видите насаждане на страх, разпознайте веднага новия надигащ се Тоталитаризъм. След като не успяха през Комунизма, сега се опитват през Климатизма."


А моето мнение за Грета е крайно отрицателно, щом като проповядва бездетие и вегетариантство, това ми намирисва на сектантщина  :tired:

Шишман

С една дума Грета е маша в ръката на световният сатанизъм. Жалко че има подкрепа у нас. Има ли хора във форума, които да я подкрепят е интересно.

Шишман

Ето го истинският духовен баща и създател на малката, не толкова малка другарка Грета. Интересно как може хора смятащи се за националисти да и симпатизират - нещо не се връзва. Има доста такива. Даже лудият Волен не и симпатизира.

Лина

Престани да постваш мнения от facebook навсякъде. Ще правиш това само в темата си ,,Безинтересни мнения от facebook", тука и навсякъде другаде щом споделяш нечие мнение просто го перифразирай.

Шишман

Quote from: Лина on 30 September 2019, 20:15:36Престани да постваш мнения от facebook навсякъде. Ще правиш това само в темата си ,,Безинтересни мнения от facebook", тука и навсякъде другаде щом споделяш нечие мнение просто го перифразирай.
Това от горе си е мое мнение не на някого от фейс - бук.

Шишман

По въпроса с Грета.


Грето, спаси Земята!

Шишман

Тази Грета ми стана голяма любимка.
_____________________________

Атанас Манушкин
 
Някой знае ли защо Грета не спомена нищо за многото пластмаса в океаните с размери на държави? Ей така, премълча си, а е в сферата на нейната втълпена мания и болест. Ами ще Ви кажа. Това, др-и и др-ки ще рече, че трябва работа и влагане на много пари за почистване. А тези, дето използват това нещастно момиче, не щат работа, а са с желание да изкарват пари от въздуха, от разпределения на квоти. То че половината свят е от балъци е ясно, но все пак има и още една половина.

Шишман

ДОБРЕ ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ХОРАТА ПО СВЕТА СЕ УСЕТИХА навреме .... и отрязаха мераците и за световна водачка и подобни. Иначе щеше и нобелова награда да получи и години на ред да ни занимава с глупостите си.
п.п. продължавам да си ползвам платмаса, да си карам колата и т.н. замърсяване на природата.

Шишман


Шишман

НАГЛОСТТА НА ЗАПАДА !
Откраднали и детството и мечтите, а децата от долу - ако искаш да се сменим.
Не стига че на техен гръб си вее байрака и гащите, ами и недоволна.


Шишман

Това е 16-годишната шведска тийнейджърка Изабела Ярванди, която става символ на движението на младите хора срещу гретенизмите. Наричана е от шведските медии "анти-Грета". Изабела е активист на "жълтите жилетки", един от основните говорители на протестите срещу Глобалния пакт за миграцията. Тя подкрепя традиционното семейство и е срещу климатичните паникьори на връстничката й Грета. Симпатизира на Тръмп и Орбан. Както се казва на футболен език - и сме по-красиви, и сме по-добри. Будно и интелигентно момиче, което смело се противопоставя на психариите на неолибералния глобализъм. Браво на Изабела!

Шишман

25 January 2020, 12:17:16 #43 Last Edit: 25 January 2020, 13:51:46 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Копай че Грета е ядосана, както и една нейна последователка тука


Similar topics (1)