• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

06 July 2020, 10:44:51

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10915 Posts

Шишман
2568 Posts

Panzerfaust
442 Posts

Лина
417 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15768
  • Total Topics: 1262
  • Online Today: 33
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 23
Total: 24

Какво мислите за Грета, ще спаси ли света или просто е откачена?

Started by Шишман, 09 September 2019, 23:03:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Как намирате дейността, която развива Грета Тунберг?

Грета е абсолютно права, тя спасява света от унищожение
0 (0%)
Може и да прекалява, но е вдъхновение, че трябва да се предприеме нещо
0 (0%)
По-скоро вреди на иначе справедливата кауза за по-екологичен свят
1 (25%)
Фанатизирано оръдие на световния глобалистки елит
2 (50%)
За тези неща трябва да се произнасят учените, тя е некомпетентна
3 (75%)

Total Members Voted: 4

Шишман

Да много е важно че другарят Бил Гейтс работи по тези въпроси и е започнал работа по тях.
 

Шишман

От Фейсбук, точно за нещата, около Грета.
________________________________________________
Атанас Манушкин


От цикъла лекции на акад. Бачевски.
Един от колониалните признаци.
Модерното глобално затопляне и парниковите газове. За 30 г. нашата промишленост, а с нея и замърсяването на атмосферата с въглероден двуокис, бяха намалени, стопени поне 50 пъти, 5000℅. Едновременно с това горите у нас се увеличиха с 10-30 ℅ . Млади гори, които асимилират повече шибания СО2 от старите. Следете ми мисълта. Нашият господар САЩ хич не се и стряскат от изхвърляните от тях емисии /естествено ако не се ядат троцкисти и тръмписти за власт, инак са единни/.А нашият ментор Германия спрямо нас изхвърлят в пъти повече емисии във въздуха от нас без да имат гори, които да ги поемат. То така и с целия Запад. Но нас плашат и карат да затваряме ТЕЦ-овете си. Вместо да отворим още 10 такива централи за да се изравним "емисионно", ние и ще плащаме за замърсяването. Повтарям: горите ни могат да поемат всичкия СО2 на Балканите. А пък онези богатите замърсители защо не делят с нас парите си?
Описах Ви; когато си колония такова мислене не им се нрави. Ще плащаме и затваряме.

Hatshepsut

Мнението на известния български психиатър д-р Любомир Канов, живеещ и работещ в САЩ:

"Относно Грета.
Това същество не е точно дете. Да кажем, че е тийнейджър в края на пубертета, мома или девойка. На нейната възраст повечето циганки у нас са вече майки. Лицето и гримасата ѝ издават такава омраза, че е просто плашещо. Манипулантите, които са подбрали тази яростна мома за свое знаме, показват точно своето грозно лице и омразата си към човечеството, увеличена през лупата на една личностова патология и емоционална нестабилност характерна за тази възраст, която си е избрала някаква фалшива роля на праведница. Праведница в собствената си изкривена представа за света и климата, за демографията и за икономиката и растежа, за нуждите и истинските рискове пред хората, от която тя си няма никаква представа.
Учителка на Човечеството? Раймонда Диен? Жана Д' Арк? Долорес Ибарури? Зоя Космодемянская? Отвратителен идеологически спектакъл, подкрепен вероятно с някой и друг милиард от Новия Соц Интернационал на Глобалните Затоплисти начело с Ал Гор и подобните нему манипуланти, които искат да установят Нов Световен Ред през глобален контрол върху енергетиката, езика, образованието и осъществяван чрез Политическата Коректност и нагнетяване на страх. Когато видите насаждане на страх, разпознайте веднага новия надигащ се Тоталитаризъм. След като не успяха през Комунизма, сега се опитват през Климатизма."


А моето мнение за Грета е крайно отрицателно, щом като проповядва бездетие и вегетариантство, това ми намирисва на сектантщина  :tired:

Шишман

С една дума Грета е маша в ръката на световният сатанизъм. Жалко че има подкрепа у нас. Има ли хора във форума, които да я подкрепят е интересно.

Шишман

Ето го истинският духовен баща и създател на малката, не толкова малка другарка Грета. Интересно как може хора смятащи се за националисти да и симпатизират - нещо не се връзва. Има доста такива. Даже лудият Волен не и симпатизира.

Лина

Престани да постваш мнения от facebook навсякъде. Ще правиш това само в темата си ,,Безинтересни мнения от facebook", тука и навсякъде другаде щом споделяш нечие мнение просто го перифразирай.

Шишман

Quote from: Лина on 30 September 2019, 20:15:36Престани да постваш мнения от facebook навсякъде. Ще правиш това само в темата си ,,Безинтересни мнения от facebook", тука и навсякъде другаде щом споделяш нечие мнение просто го перифразирай.
Това от горе си е мое мнение не на някого от фейс - бук.

Шишман

По въпроса с Грета.


Грето, спаси Земята!

Шишман

Тази Грета ми стана голяма любимка.
_____________________________

Атанас Манушкин
 
Някой знае ли защо Грета не спомена нищо за многото пластмаса в океаните с размери на държави? Ей така, премълча си, а е в сферата на нейната втълпена мания и болест. Ами ще Ви кажа. Това, др-и и др-ки ще рече, че трябва работа и влагане на много пари за почистване. А тези, дето използват това нещастно момиче, не щат работа, а са с желание да изкарват пари от въздуха, от разпределения на квоти. То че половината свят е от балъци е ясно, но все пак има и още една половина.

Шишман

ДОБРЕ ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ХОРАТА ПО СВЕТА СЕ УСЕТИХА навреме .... и отрязаха мераците и за световна водачка и подобни. Иначе щеше и нобелова награда да получи и години на ред да ни занимава с глупостите си.
п.п. продължавам да си ползвам платмаса, да си карам колата и т.н. замърсяване на природата.

Шишман


Шишман

НАГЛОСТТА НА ЗАПАДА !
Откраднали и детството и мечтите, а децата от долу - ако искаш да се сменим.
Не стига че на техен гръб си вее байрака и гащите, ами и недоволна.


Шишман

Това е 16-годишната шведска тийнейджърка Изабела Ярванди, която става символ на движението на младите хора срещу гретенизмите. Наричана е от шведските медии "анти-Грета". Изабела е активист на "жълтите жилетки", един от основните говорители на протестите срещу Глобалния пакт за миграцията. Тя подкрепя традиционното семейство и е срещу климатичните паникьори на връстничката й Грета. Симпатизира на Тръмп и Орбан. Както се казва на футболен език - и сме по-красиви, и сме по-добри. Будно и интелигентно момиче, което смело се противопоставя на психариите на неолибералния глобализъм. Браво на Изабела!

Шишман

25 January 2020, 12:17:16 #43 Last Edit: 25 January 2020, 13:51:46 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Копай че Грета е ядосана, както и една нейна последователка тука


Similar topics (1)