• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

08 May 2021, 12:36:21

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12748 Posts

Шишман
4936 Posts

Panzerfaust
791 Posts

Лина
710 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21088
  • Total Topics: 1331
  • Online Today: 120
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 2
Guests: 87
Total: 89

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

04 October 2020, 12:35:52 #435 Last Edit: 04 October 2020, 14:23:27 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
НАКРАЯ БЪРКА ЧЕ ПАРА3ИТИТЕ ОТ ТИЯ МАЛЦИНСТВА НЯМАЛО  ДА ХАРЕСАТ ТОВА И ЩЯЛО ДА ИМ Е УНИ3ИТЕЛНО

https://time.com/5895090/california-law-requires-minority-board/

______________________

Irini Zikidis

В Калифорния се приема нов закон, който задължава корпорациите да имат представители на расово или сексуално малцинство във висшия си мениджмънт. Всяка корпорация, която не се съобрази със закона, ще плати глоба от 100 000 долара, а при последващо неизпълнение - по 300 000 долара.

Това идва след налагането на задължителни квоти за чернокожи, мюсюлмани и LGBTQ хора сред самите служители на компаниите.

Въпрос на време е това изискване да бъде въведено сред всички фирми.

Представете си следното. Вие и още някой имате фирма, която с много труд и безсънни нощи сте изградили през годините. Минали сте през финансови кризи, през икономически колапси, през политически турбуленции и сте оцелели, защото сте бачкали до пълно изтощение. В един момент се приема закон, който ви задължава да вкарате в борда на директорите или висшия мениджмънт човек от малцинство - гей или мюсюлманин. Повтарям - единственото изискване към този човек е да бъде гей или мюсюлманин, а не професионалист. Иначе - непосилна глоба и фалит. Какво правите? Уволнявате фантастичния си Финансов директор, чиято вина е, че е хетеросексуален християнин и наемате човек, който няма НИКАКЪВ принос към фирмата ви, но вече ще участва в управлението ѝ, само защото е представител на малцинство?

Представете си друг сценарий. Вие сте служител във фирма. В един момент собственикът ви вика и ви казва, че се налага да ви освободи от работа, защото законът го задължава на ваше място да наеме човек от малцинство. Без значение от професионалните му квалификации. А вие сте аут.

Да не говорим колко е унизително всичко това за самите представители на малцинствата, които със сигурност не биха искали да ги оценяват единствено на база с кого си лягат и в кого вярват.

Либерализмът е рак.

Шишман

Nedko Nedev

 истината е че България е първа между галактическа сила! Който твърди друго е платен!

Шишман

07 October 2020, 18:36:11 #437 Last Edit: 07 October 2020, 18:38:42 by Шишман
 АРЕ БЕ ПРОТЕ$ТИРАЩИТЕ КАКВО ЧАКАТЕ , ТИЧАЙТЕ ПРЕД ПО$ОЛСТВОТО НА $АЩ

Или как Бойко ги прецака, ама за наша сметка.
________________________________


Явор Дачков

Искрен Вълчев за "Гласове": "Трепетно вълнение е обхванало демократичната общност. Мало и голямо брои дните до момента, в който Христо Иванов ще поведе протестиращи българи пред американското посолство. Нали той много иска да събори Борисов и атакува всички символи на паралелната държава – Доган, ,,Балкански поток" и т.н.? Сега има прекрасен повод да се спусне с парашут в американското посолство, забивайки българското знаме на зелената му морава. Всеизвестно е - правителството готви покупка на осем нови бойни самолета, след като по-рано напазарува други. И децата знаят, че Борисов купува по този начин още власт от един от световните господари. Айде, всички чакат Иванов да хукне на протест пред посолството, или поне да информира дипломатите му за вредата от Борисов! Нали по същия повод той бе пред портите на Европейския парламент? Посолството е доста по-близо – да почука, влезе, да подири сметка защо американците договярят сделка с Борисов или поне да им рязясни какъв сатрап е! От кого, ако не от тези най-големи приятели на гражданското общество би трябвало да потърси рамо? Иванов, естествено, няма да отиде. Няма и целият протест, макар много добре да знае за какво става дума. Виж, при руснаците може. Активисти на ,,Боец" трескаво наобикалят тия дни ,,Балкански поток", много се тревожат от корупция при него. А самолетите, господа борци срещу статуквото, ами тях?! Вицепремиерът Каракачанов обясни на всеослушание, че новите F-16 няма да се плащат наведнъж, а на интервали."

Шишман

Станил Станилов
2 ч. ·

КЪМ ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КАИТО ОЧАКВАХТЕ ТАЗИ РЕЗОЛЮЦИЯ КАТО МАННА НЕБЕСНА! ПРОЧЕТЕТЕ И КАЖЕТЕ, ТОВА ЛИ ИСКАХТЕ? ДА ВЪЗДИГНЕМ В КУЛТ ПЕДЕРАСТИТЕ, ЦИГАНИТЕ, И ВСЯКАКВИ ДРУГИ НЕНОРМАЛНИЦИ( НЕ ГОВОРЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ ОТ ЦИГАНСКИ ПРОИЗХОД, КОИТО ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО СИ ИЗКАРВАТ ХЛЯБА). РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ НЕ ПОДКРЕПЯТ ТОВА? ЧЕТЕТЕ И РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ АКО НЕ СЕ ВЪРНЕМ КЪМ КОРЕНИТЕ СИ, АКО НЕ РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ПРЕДИ ВСИЧКО БЪЛГАРИ И СЛЕД ТОВА , ФИЛИ, ФОБИ, ЕВРОПЕЙЦИ, ГРАЖДАНИ НА СВЕТА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ, НЯМА КОЙ ДА НИ ПОДКРЕПИ И ОПРАВИ! С ПОДКРЕПАТА И АВТОРСТВОТО СИ ЗА ТАЗИ РЕЗОЛЮЦИЯ, ЙОНЧЕВА И РАДАН КЪНЕВ ПОКАЗАХА ПРЕДАТЕЛСКИТЕ СИ ДУШИЧКИ И ПЛЮХА ВЪРХУ ОТЕЧЕСТВОТО СИ! ТОВА БЕШЕ КРАЯ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРИЕРА НА НОВИТЕ ХАДЖИ ПЕНЧОВЦИ.

Шишман

ОТКРАДНАТО ОТ КОСТАДИН ГЕОРГИЕВ!

......жена ми настоява да я придружавам в нейните пътешествия до супермаркета. За нещастие, като повечето мъже, аз намирам пазаруването за скучно и предпочитам в магазините да влизам и излизам веднага. Съответно, за мое нещастие, съпругата ми е като повечето жени, обича бавно да разглежда всичко и ми оставя безкрайно много време, което трябва да оползотворя по някакъв начин... 🤔Вчера, скъпата ми жена получи следното писмо от местния супермаркет.🙄
"Уважаема госпожо,
През изминалите шест месеца, Вашият съпруг предизвикваше доста голямо объркване в нашия магазин. Не можем да толерираме неговото поведение и сме принудени да забраним Вашите посещения при нас. Нашите оплаквания от Вашия съпруг са описани по-долу и документирани от камерите за видео наблюдение.
15 юни: Той взе 24 кутии презервативи и пускаше по една в количките на различни хора без те да забележат.
2 юли: В отдела за домашни потреби е настроил алармите на всички часовници да звънят през интервал от 5 минути.
7 юли: Направил е пътека от доматен сос по пода, водеща до дамската тоалетна.
15 август: Разпънал е една от палатките в къмпинг отдела, след което е събрал децата на пазаруващите и им е казал, че ще ги покани вътре ако си донесат възглавници и одеяла от отдела за спални принадлежности. Двадесет деца са изпълнили това.
4 септември: Гледал е право в охранителната камера и я е използвал като огледало докато си бърка в носа.
10 септември: Докато е разглеждал пушките в ловно-рибарския отдел е попитал продавача, къде може да намери антидепресанти.
2 октомври: Скрил се е в един гардероб и когато клиенти са го отворили е викал ,,Вземете мен! Вземете мен!"
5 октомври: Взел е кутия презервативи и е попитал касиерката, къде се намира пробната...
И на края, но не на последно място:
7 октомври: Влязъл е в пробната, затворил е вратата и след малко извикал силно: ,,По дяволите, тук няма тоалетна хартия!!!"
Една от продавачките е припаднала...

Шишман

И 3ЛОДЕИТЕ УМИРАТ
_____________________
Krystian Szkwarek

Починал е един от пионерите на ЛГБТ движението у нас, а нито една от либералните организации не го отбелязва. Лицемери.

Поне посветете следващия Прайд на тази важна за ЛГБТ движението ви фигура. Sofia Pride 2021 "Любен Гоцев".

Шишман

Колко болен или промит мозък трябва да си за да седнеш да напишеш подобна резолюция, която Елена Йончева написа срещу България?

Колко? И какъв паразит трябва да си, че да натискаш Родината ти да приема гей бракове и хомосексуалисти да могат да осиновяват деца?
Какво чудовище трябва да живее вътре в тебе, че да натискаш сепаратиска организация като ОМО Илинден да бъде регистрирана в България, и това при положение, че знаеш, че тази организация иска да отделя територия от България.

Какъв извратен мозък трябва да имаш у кратуната си, че да настояваш България да приеме Извратената Конвенция???

И не ми казвайте, че Йончева е направила всичко това под въздействието на серГей. Не не е, под въздействие е, но много по - страшно, и доброволно прието.
Който трябва ще се сети...

Ама тя не е виновна, а вие, които я изпратихте в Брюксел. Вие, които бяхте пощурели по време на изборите, та виехте като годзили из фейса, че видите ли, ако Ленчето не била водач на листата, ще загубите избитите... Че и пенсионерите горките подлудихте с тези преференции, сакън, серГей да не минел на горно място, та да отпаднела Ленчето... Идиоти. На маймуни ви правят, и гледам, че още им се връзвате. На скоро пак ви бяха качили на въртележката и ви бяха направили на идиоти със подобни избори във позитаник, и пак бяхте пощурели... И пак аз ще съм тази, която след време ще ви го напомня това, както днес ви напомням за тая вещица Елена Йончева и любовта ви към нея.

Благовеста Костова

Шишман

Ventsislav Gyurov

Много хора страстно ме молят да гласувам. Отговорът ми беше, че е безсмислен. Причините са множество. Първо, политическата система отдавна е отвлечена от банкери / ганстери (банкстери). Имате двупартийна система. Мислите ли, че те наистина са различни зад затворени врати? Ако имаше 5-10 партии, от които да избираш, виждам, че правиш аргумент да гласуваш, но имаш две. Има една поговорка: ′′ Ако гласуването наистина имаше разлика, би било незаконно."

Също така, дори да предположим, че вашият глас всъщност е обмислен, системата на избирателната колегия наистина f *& ks нещата, нали? В края на деня вашият глас не се брои, ако целият щат стане син или червен, нали? Моля, коригирайте ме, ако ми липсва нещо.

Страстта, която хората имат, когато ме подтикнат да гласувам, е голяма. Има ли наистина някаква разлика кой клоун е там горе? Наистина ли животът ви се е променил заради някой от президентите, избрани през последните 20-30-50 години? Искате ли да знаете кой ще промени живота ви? Отиди и намери огледало.

Нека разгледаме Римската империя наистина бързо. Имахте своя император (президент), сенаторите, патрициите (богати) и плебеите (бедни). О, и ти имаше колизеум за забавление. Флаш новина: днес имате стадиони и други арени, за да ви отвлекат вниманието от ежедневието ви и да внесат малко цвят в живота ви. Това, което казвам е, че основните неща не са се променили от повече от 1000 години. Разбира се, живеем малко по-добре, но структурата е абсолютно същата.

Винаги търсим спасител; за да дойде някаква външна сила и да ни ′′ спаси Няма такова нещо, съжалявам че ви разочаровам. Това, което ще промени нещата, е когато изместите радара си, за да търсите отговори в себе си, а не извън вас.

Шишман

ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРКАТА - КОРНИ.
Голям почитател съм и: не че ми харесва , а защото успешно затрива БСП.
__________________________
Kalina Androlova
Никога досега не е имало такава жестока тъпотия в БСП. Ама каквато лидерката, такава и атмосферата, такива и хората около нея, такива ще са и избирателите. Съответно и резултатите. Лидерка, която изгони половината партия и се конфликтира с всички умни хора, ще се занимава лично с организациите, понеже е невиждан талант в общуването и селектирането на хора. Пълна смешка е всичко. БСП върви на "довиждане".

Шишман

ТЕ ТАМ ЛОБИРАТ
 България даже въобще: за сега не може да с Европа по корупция.
_____
Петър Андреев

То не че в Европа няма корупция. Има и още как.
Но друго си е, като се каже ЕВРОПЕЙСКА корупция.
Ей така някак по-културно звучи...

Шишман

 Не знам дали тоя Сенека го е казал наистина, ама е казано добре. Така че моля ви стига превъзнасяния , колко сме били велики и т.н. глупави измислици и лъжи.


Свобода Или Смърт

Родината се обича не за това, че е велика,
а че е твоя!"
Сенека

Шишман

Антон Колев
11 ноември 2016 г. · Mezdra, Област Враца, България

Нормална петък вечер. Пътувам за Габрово, родния ми град. На Витиня виждам аварирал автомобил и спирам да помогна с каквото мога. Момичетата нямат ключ за джанти. Оказва се, че и резервната им гума е мека.

Извадиха късмет - моята е същата.
Смених им я с уговорката на следващата бензиностанция да напомпят тяхната и да ми върнат моята.
ВР регистрация - опасни хора. Свиха за Враца и избягаха.
Обиколох бензиностанциите Ivony, Lukoil по магистралата около Ботевград. Не са спирали момичета с тъмна кола, пък и аз съм сигурен, че не са отишли на бензиностанцията...

Както и да е.

Спуках задника на Корсата, но ги стигнах по пътя за Враца, на 24 км преди града - спрели и се кикотят в колата.

Шоферката и разбих устата, но трябваше да ги потроша и трите. Курви, мръсни курви!
Взех си гумата и ги оставих, да се оправят.

За всеки случай снимах - да знаете като се ебава някой с бате Тони кво става - колата на крика ...

P.S. Винаги съм спирал да помогна на хора в нужда. Единственото нещо, което съм искал в замяна(и то от Господ), е един ден, ако колата ми се строши на пътя, на мен някой да ми спре.
Аз може би повече никога няма да спра на пътя...

FELDMARSCHALL

Стига си цитирал измислени истории, в които ти се припознаваш за пострадалия и как си наказал "гадните курви". Това при тебе избива вече на психопатология, за пред кого искаш да се доказваш ми е много интересно...Едно и също вече 15+ години по форумите, не ти ли писна и че никой няма да оцени измислените ти истории, битки как си пребил 10 негри в съотношение 1(ти) срещу 10 черньовци...нито си Рамбо, нито Супермен, така че спри с измислиците и простотиите ако искаш да те приемат насериозно.
Funny Funny x 2 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 19 October 2020, 01:58:31Стига си цитирал измислени истории, в които ти се припознаваш за пострадалия и как си наказал "гадните курви". Това при тебе избива вече на психопатология, за пред кого искаш да се доказваш ми е много интересно...Едно и също вече 15+ години по форумите, не ти ли писна и че никой няма да оцени измислените ти истории, битки как си пребил 10 негри в съотношение 1(ти) срещу 10 черньовци...нито си Рамбо, нито Супермен, така че спри с измислиците и простотиите ако искаш да те приемат насериозно.
Не ми прави психо  портрети . Аз не пътувам из провинцията и за една тъпа резервна гума  не бих гонил никого, щях да им я подаря. А сега кажи и покажи , къде съм писал че съм набил 10 негри или излиза че си лъжец. Рамбо може  да впечатлява  някой почитател на запада ,но не и мене. Мисли преди да пишеш и нападаш хората,ако искаш да те приемат на сериозно. Ако написаното не ти харесва не чети бе !
Dislike Dislike x 1 View List

Шишман

Irini Zikidis

ШОК БОМБА ПСОРИАЗИС

Днес руската авиация удари майму... ъъъъ умерената опозиция от джихадисти на "Фейлак ал-Шам" в Идлиб. Към стотина майму... ъъъъ борци за свобода вече са при Всевишния.