• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

07 August 2020, 00:45:18

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
11127 Posts

Шишман
2925 Posts

Лина
511 Posts

Panzerfaust
506 Posts

Long time ago
502 Posts

Theme Select

thumbnail

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 16459
  • Total Topics: 1275
  • Online Today: 32
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 28
Total: 28

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Шишман

20 July 2020, 17:30:32 #375 Last Edit: 20 July 2020, 18:19:17 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Бранимир Пантов

Уникална статия! Задължително четене!
"Още много случаи мога да опиша. Как например ми направиха забележка, защото съм казал ,,жена ми" или ,,децата ми". Това било сексизъм, фашизъм, мачизъм, нетолерантност и пр.: децата и възрастните имали еднакви права и свободи а ,,възрастта и тя била социален конструкт. Или колко ,,назад" сме били в България, защото не вярваме в глобалното затопляне. Или колко сме ,,ограничени", защото не приемаме мигранти... Един от най-фрапантните случаи беше, когато някакъв младеж, живеещ в Англия, ми каза, че тук сме много зле и ,,назад", понеже синтетичната дрога била по-скъпа от цигарите и алкохола, и че освен това я нямало свободно. На Острова били по-напред, защото масово продавали евтина дрога.
Та, така с прогреса и ,,напредналия" Запад. На мен пък ми харесва в ,,изостанала България". Предпочитам да гледам семейства от жени и мъже българи с деца-българчета, ще ми се в родината ми да живеят предимно бели българи, не защото мразя, а просто защото винаги така е било. Ще ми се да се пие ракия със салата и да се слушат хорà, както винаги е било и да се ядат кебапчета, както винаги е било. Ще ми се да не идват никакви мигранти – нито ,,сирийски", нито ,,несирийски" и ми се ще повече от нашите на Запад да се върнат тук или поне тези, които и там са запазили своята ,,изостаналост" и ,,непрогресивност". Ще ми се да си останем за либералните зомбита същите ,,хомофоби, фашисти, комунисти, расисти, сексисти, мачисти" и всякакви други ,,исти". Мисля си, че колкото повече за тях сме такива, толкова повече това означава, че сме запазили нормалността си и ще пребъдем...
  А ,,Западът" – той нека продължава по пътя към ,,прогреса" и либералния рай... Ние няма да му се месим, а само ще се смеем отстрани. Все така просташки и ретроградно ще му се смеем."

https://novaevropa.online/

Шишман

Иванъ Марински
 
Дечица, душата на българина остана в Македония. Туй е то. Израснах в сянката на Ньойския договор и цялата мизерия и недоимък, които последва от него. Знам как ходиха ревизионни комисии по селата и събираха на народа добитъка с които се препитаваше. Заради тия събирания на добитък хората не можеха да обработват нивята и рязко падна раждаемостта, която до тогава беше много висока. Семействата бяха с по 7-8, че и по над 10 деца. Вече от 30-те години туй се промени и имаха по 1-2 деца заради невъзможността да се гледат толкова много деца. Виждал съм стари хора, които както седят и някой ако спомене за тоя договор и почваха да плачат. Цял един народ боледуваше. Само мисълта за отхвърляне на тоя договор крепеше народа. Цялата енергия от Възраждането беше рухнала с тоя договор. Мечтата за обединена България обаче не беше забравена. Есента на 1940 и последвалата пролет на 1941г преобразиха България. Видях една друга България. Една България, която исках да остане вечно. Лицата на хората се преобразиха. Почна един колективен дух да има. Усещахме се свободни и държащи съдбините си в свои ръце. Виждал съм хора да вървят по улиците и да си пеят химна. Народа ни бе оживотворен. Никога преди туй и никога след туй не видях такова нещо. Пожелавам ви вие да видите и усетите, това което ази видях и усетих тогава.

FELDMARSCHALL

И това се случи благодарение на победоносната германска армия през 1941г. :bravo:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 26 July 2020, 15:09:09И това се случи благодарение на победоносната германска армия през 1941г. :bravo:
Ха-ха, но какво стана после а ? Благодарение на не толкова победоносната германска армия, дойде армията на СССР. Да не говоря за културното отстъпление по онова и робското преклонение пред чуждото.

Шишман

ОПРОВЕРГАЙТЕ ГО
Не го харесвам, ама добре го е казал.
________________
Петър Волгин
Смисълът  от съществуването на жълтопаветни политически формации е да бъдат новите партньори на ГЕРБ в следващия парламент. Ако, разбира се, влязат в него. Тогава ще заменят патриотите или Марешки във властта. Винаги ще намерят оправдание за предателството си. Нали са интелигентни. Примерно, "да не допуснем комунистите във властта". Или "да не позволим да се промени  евроатлантическата  ориентация на страната". Тези винаги са били като изгладнели котараци, които обикалят трапезата на Борисов и чакат да падне нещо. Ако наистина някой вярва, че жълтопаветниците искат да махнат Борисов от властта, той е доста....наивен, да се изразя по-меко. А радостта, че имало някакъв "общ фронт" с тези срещу сегашната власт, е повече от наивна, пак меко казано. Веднъж вече гледахме този филм. Сега предстои некадърния  римейк под името: "Ние сме срещу Борисов, само докато не ни направи местенце на трапезата си".

FELDMARSCHALL

Целта на всяка нова партия е да се докопа до парламента и да прибере субсидийката. Без значение с какви лозунги влиза. Сега е модерно анти-Бойко, преди беше анти-Орешарски... зависи от моментната ситуация. Но накрая като влязат вътре на червените килимчета всички се сговарят как да поделят баницата... :laugh:
Той и Копейкин вика че няма да се коалира с никого ако Възраждане влезе в парламента, но добре знаем как ще се извърти както му е угодно ако влезе вътре. Той самият през годините с кого ли не се коалира и колко партии обиколи търсейки изява ? Търсил е подкрепа и от ГЕРБ и от БСП през годините за лични дивиденти. Утре и с ДПС ще намери общ език ако от това има далавера. :judge: 

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 26 July 2020, 20:59:48всички се сговарят как да поделят баницата... :laugh:

Баницата винаги ще се поделя, ама да се напънат да направят нещо за българщината и народа. А могат, ама не го правят понеже българщината просто не ги интересува.

Шишман

Цялата им работа на тия от запада е такава тъпа и превъзнасяния.

Стефан Николов

По време на традиционните надбягвания с бикове в Испания, трима туристи от Враца успели да върнат стадото в обора.

Шишман

Атанасм Манушкин

Още ли някой си мисли, че точно Пе Евски е главния в тая държава? На тия години е само заоблен събирателен образ, на който не му пука какво мислим за него. Лепят му се негативи, като някакъв грехояд е. Тия зад него са важните, но невидими за нас обикновения лумпен. Всеки си има своята видима роля, отредена му от ши баните кукловоди. Накрая стигаме до посолството на собственика ни, чрез което се осъществява местната колониална политика. Не е сложно за разгадаване, но сме безсилни да сторим нещо по въпроса.

Шишман

Бранимир Пантов

Чери от Дубай да раздаде портативни вентилатори. Бабикян си спи вкъщи, а подопечните му маймуни се душат в палатките.

Шишман

Ми лошо няма. Аз съм 3А.
__________________________

Атанасм Манушкин

- Откривам днешното заседание на Парламента, да Ви ева п@тката майчина. Днес ще го набием в г@за на някой министър. Ех, мамиц@та ви мръсна, престанете да крещите. Маре@ки, пед😆ра@ долен, какво ще питаш?
     Просто едно нормално откриване заседание на Парламента.
- Здравейте сплескано к@рове и т@пи  п@тки...
    Нормално откриване заседание пък на МС.

Шишман

Кристиян Шкварек

Помните ли когато масово българите вярваха, че ЕС е организация, чиито приоритети са борбата с корупцията, безправието, мафията и прочее? Че влезнем ли там точно тези ни проблеми ще се решат?
Сблъсъкът с реалността : ЕС се управлява от хора, които са напълно ОК с тежко корумпирани правителства, стига те да слушкат и да си усвояват тихо и кротко фондовете. Но не са ок с правителства, които стоят на пътя на либералното деградиране на всяка нация на континента. На пътя на сексуализацията на децата , обезсмисляне на половете и унищожаване на правилната семейна норма.
ЕС: корупция ОК, консерватизъм - никога!