• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

21 January 2021, 16:14:54

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12217 Posts

Шишман
4131 Posts

Panzerfaust
662 Posts

Лина
650 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19333
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 94
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 52
Total: 52

avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

20 July 2020, 17:30:32 #375 Last Edit: 20 July 2020, 18:19:17 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Бранимир Пантов

Уникална статия! Задължително четене!
"Още много случаи мога да опиша. Как например ми направиха забележка, защото съм казал ,,жена ми" или ,,децата ми". Това било сексизъм, фашизъм, мачизъм, нетолерантност и пр.: децата и възрастните имали еднакви права и свободи а ,,възрастта и тя била социален конструкт. Или колко ,,назад" сме били в България, защото не вярваме в глобалното затопляне. Или колко сме ,,ограничени", защото не приемаме мигранти... Един от най-фрапантните случаи беше, когато някакъв младеж, живеещ в Англия, ми каза, че тук сме много зле и ,,назад", понеже синтетичната дрога била по-скъпа от цигарите и алкохола, и че освен това я нямало свободно. На Острова били по-напред, защото масово продавали евтина дрога.
Та, така с прогреса и ,,напредналия" Запад. На мен пък ми харесва в ,,изостанала България". Предпочитам да гледам семейства от жени и мъже българи с деца-българчета, ще ми се в родината ми да живеят предимно бели българи, не защото мразя, а просто защото винаги така е било. Ще ми се да се пие ракия със салата и да се слушат хорà, както винаги е било и да се ядат кебапчета, както винаги е било. Ще ми се да не идват никакви мигранти – нито ,,сирийски", нито ,,несирийски" и ми се ще повече от нашите на Запад да се върнат тук или поне тези, които и там са запазили своята ,,изостаналост" и ,,непрогресивност". Ще ми се да си останем за либералните зомбита същите ,,хомофоби, фашисти, комунисти, расисти, сексисти, мачисти" и всякакви други ,,исти". Мисля си, че колкото повече за тях сме такива, толкова повече това означава, че сме запазили нормалността си и ще пребъдем...
  А ,,Западът" – той нека продължава по пътя към ,,прогреса" и либералния рай... Ние няма да му се месим, а само ще се смеем отстрани. Все така просташки и ретроградно ще му се смеем."

https://novaevropa.online/

Шишман

Иванъ Марински
 
Дечица, душата на българина остана в Македония. Туй е то. Израснах в сянката на Ньойския договор и цялата мизерия и недоимък, които последва от него. Знам как ходиха ревизионни комисии по селата и събираха на народа добитъка с които се препитаваше. Заради тия събирания на добитък хората не можеха да обработват нивята и рязко падна раждаемостта, която до тогава беше много висока. Семействата бяха с по 7-8, че и по над 10 деца. Вече от 30-те години туй се промени и имаха по 1-2 деца заради невъзможността да се гледат толкова много деца. Виждал съм стари хора, които както седят и някой ако спомене за тоя договор и почваха да плачат. Цял един народ боледуваше. Само мисълта за отхвърляне на тоя договор крепеше народа. Цялата енергия от Възраждането беше рухнала с тоя договор. Мечтата за обединена България обаче не беше забравена. Есента на 1940 и последвалата пролет на 1941г преобразиха България. Видях една друга България. Една България, която исках да остане вечно. Лицата на хората се преобразиха. Почна един колективен дух да има. Усещахме се свободни и държащи съдбините си в свои ръце. Виждал съм хора да вървят по улиците и да си пеят химна. Народа ни бе оживотворен. Никога преди туй и никога след туй не видях такова нещо. Пожелавам ви вие да видите и усетите, това което ази видях и усетих тогава.

FELDMARSCHALL

И това се случи благодарение на победоносната германска армия през 1941г. :bravo:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 26 July 2020, 15:09:09И това се случи благодарение на победоносната германска армия през 1941г. :bravo:
Ха-ха, но какво стана после а ? Благодарение на не толкова победоносната германска армия, дойде армията на СССР. Да не говоря за културното отстъпление по онова и робското преклонение пред чуждото.

Шишман

ОПРОВЕРГАЙТЕ ГО
Не го харесвам, ама добре го е казал.
________________
Петър Волгин
Смисълът  от съществуването на жълтопаветни политически формации е да бъдат новите партньори на ГЕРБ в следващия парламент. Ако, разбира се, влязат в него. Тогава ще заменят патриотите или Марешки във властта. Винаги ще намерят оправдание за предателството си. Нали са интелигентни. Примерно, "да не допуснем комунистите във властта". Или "да не позволим да се промени  евроатлантическата  ориентация на страната". Тези винаги са били като изгладнели котараци, които обикалят трапезата на Борисов и чакат да падне нещо. Ако наистина някой вярва, че жълтопаветниците искат да махнат Борисов от властта, той е доста....наивен, да се изразя по-меко. А радостта, че имало някакъв "общ фронт" с тези срещу сегашната власт, е повече от наивна, пак меко казано. Веднъж вече гледахме този филм. Сега предстои некадърния  римейк под името: "Ние сме срещу Борисов, само докато не ни направи местенце на трапезата си".

FELDMARSCHALL

Целта на всяка нова партия е да се докопа до парламента и да прибере субсидийката. Без значение с какви лозунги влиза. Сега е модерно анти-Бойко, преди беше анти-Орешарски... зависи от моментната ситуация. Но накрая като влязат вътре на червените килимчета всички се сговарят как да поделят баницата... :laugh:
Той и Копейкин вика че няма да се коалира с никого ако Възраждане влезе в парламента, но добре знаем как ще се извърти както му е угодно ако влезе вътре. Той самият през годините с кого ли не се коалира и колко партии обиколи търсейки изява ? Търсил е подкрепа и от ГЕРБ и от БСП през годините за лични дивиденти. Утре и с ДПС ще намери общ език ако от това има далавера. :judge: 

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 26 July 2020, 20:59:48всички се сговарят как да поделят баницата... :laugh:

Баницата винаги ще се поделя, ама да се напънат да направят нещо за българщината и народа. А могат, ама не го правят понеже българщината просто не ги интересува.

Шишман

Цялата им работа на тия от запада е такава тъпа и превъзнасяния.

Стефан Николов

По време на традиционните надбягвания с бикове в Испания, трима туристи от Враца успели да върнат стадото в обора.

Шишман

Атанасм Манушкин

Още ли някой си мисли, че точно Пе Евски е главния в тая държава? На тия години е само заоблен събирателен образ, на който не му пука какво мислим за него. Лепят му се негативи, като някакъв грехояд е. Тия зад него са важните, но невидими за нас обикновения лумпен. Всеки си има своята видима роля, отредена му от ши баните кукловоди. Накрая стигаме до посолството на собственика ни, чрез което се осъществява местната колониална политика. Не е сложно за разгадаване, но сме безсилни да сторим нещо по въпроса.

Шишман

Бранимир Пантов

Чери от Дубай да раздаде портативни вентилатори. Бабикян си спи вкъщи, а подопечните му маймуни се душат в палатките.

Шишман

Ми лошо няма. Аз съм 3А.
__________________________

Атанасм Манушкин

- Откривам днешното заседание на Парламента, да Ви ева п@тката майчина. Днес ще го набием в г@за на някой министър. Ех, мамиц@та ви мръсна, престанете да крещите. Маре@ки, пед😆ра@ долен, какво ще питаш?
     Просто едно нормално откриване заседание на Парламента.
- Здравейте сплескано к@рове и т@пи  п@тки...
    Нормално откриване заседание пък на МС.

Шишман

Кристиян Шкварек

Помните ли когато масово българите вярваха, че ЕС е организация, чиито приоритети са борбата с корупцията, безправието, мафията и прочее? Че влезнем ли там точно тези ни проблеми ще се решат?
Сблъсъкът с реалността : ЕС се управлява от хора, които са напълно ОК с тежко корумпирани правителства, стига те да слушкат и да си усвояват тихо и кротко фондовете. Но не са ок с правителства, които стоят на пътя на либералното деградиране на всяка нация на континента. На пътя на сексуализацията на децата , обезсмисляне на половете и унищожаване на правилната семейна норма.
ЕС: корупция ОК, консерватизъм - никога!

Шишман

Dimitar Tzolov

КОРУПЦИЯТА И КОМУНИСТИТЕ
 У на това е мантрата за оправяне на страната. Така лъжат хората че ще ги оправят.  3ле сме защото имало корупция и комунисти. Тия неща не са добри, ама за това ли сме зле ? То и на запад има корупция и даже има закони да я пазят - не ви се вярва, ама е така. Имат и  комунисти, даже повече от нас. Тия бунтове в САЩ бяха комунистически, ама не носеха червени знамена понеже се правеха на хитри
Е защо тогава сме зле, а на запад са добре ? Отговорът е лесен: на запад се индустриализират от средата на18 - и век, ние от средата на 20-ти век и в краят му си разбихме индустрията в полза на запада.  Индустриализиране значи работа, пари, заплати, пенсии, данъци и високи доходи. Като, ако се индустриализираме някога ще имаме тия неща. До до тогава и 100 протеста, 1000 блокади и 300 правителства да подадат оставки - полза няма да има.
Пояснение : корупция е имало и ще има, такава е човешката природа. Такава е самата система.  А смяна на тая система с  друга е невъзможно, няма кой да го позволи,няма друга готова система и България е малка да се дърви на когото и да е.
Айде лек ви ден .

Шишман

Атанасм Манушкин

Между другото, ако забелязвате, навсякъде по Света на определени конфликтни места, свързани с разпределяне на много пари, се слагат достатъчно възрастни людо/еди, които заради самата възраст, се радват да правят золуми. Нереализирани в младостта лайна. Не казвам, че е е само така. На други  места се подбират тествани малоумници, климактерични бесновати жени, бездетни, зависими от тайни, корупционери, обладани, продали си душите на момона, алчни, зли. От такива се движи и  промеждутъка ни от раждането до смъртта; свинктери, резултат на близкородствено развъждане, тесен имбридинг, инцест, а нищо чудно и такива , дето са пръкнати от содомия, зоофилия и прочее. Иначе как бихте си обяснили радостта от избиването на хора, заразяването  с всякакви изкуствено създадени заболявания, подлудяване, социално инженерство, новини от сутрин до вечер за и с трупове, скандали, пожари, убийства, закани и т.н.?
Накратко, интересно е щастието да се намираш в Ада.
Социопата.

Шишман

10 August 2020, 17:17:34 #389 Last Edit: 10 August 2020, 17:24:25 by Шишман
Irini Zikidis

Снощната случка с Христо Иванов спокойно може да бъде провокация, а не оперета "Ах, божке, хванаха ни по бели гащи в леглото с Маджо". Всичко е възможно - нека не забравяме колко токсична и развратена е политическата среда у нас. Факт е, че последния месец партията на Христо Иванов дръпна рязко напред, обедини младите и образованите и направи сериозна заявка за участие в бъдещите процеси в страната.
Няма спор, че в българското политическо пространство ДаБългария изпъкват като носители на нов морал. Аз съм съгласна с всяка тяхна дума, когато говорят за разбиване на олигархичния модел, разследване на октопода, задушаващ България, борбата с корупцията. За да не си съгласен с това, трябва или да си част от схемите и хранилката, или да си впечатляващо малоумен. Трети път няма.
Но въпреки принципната ми подкрепа за абсолютно наложителни реформи на държавата, които те изискват, аз имам огромен проблем с тях по няколко причини:
Да България са либерална партия, подкрепяна финансово от външни либерални НПО-та. Тоест, освен вътрешните реформи, те ще въведат всички отровни процеси с техните неизбежни злощастни последствия, които ерозираха Западна Европа и САЩ отвътре, които изправиха Запада на прага на гражданска война вътре в самите държави, и които са крайъгълните камъни на неолибералната троцкистка идеология:
- отричане на християнската цивилизация,
- тежък флирт с исляма,
- миграция, водеща неизбежно до тероризъм,
- повече паразити на социални помощи,
- повече регулации на база идентичност - раса, религия и сексуални предпочитания.
И това е НЕИЗБЕЖНО, просто защото това е идеологията на либералните партии. Мислите, че тук може да ни се размине, защото Христо Иванов е развял веднъж българското знаме? Хаха. Та ние ВЕЧЕ видяхме реакциите на симпатизантите на ДаБългария в ключови моменти през годините и заявените от тях позиции:
- тежко презрение към собствения народ, история и национални герои;
- отричане на най-тежкия и кървав период от нашата история, оставил отворени рани в националното ни съзнание - петвековното отоманско владичество;
- осмиване на всяка проява на национална гордост;
- тежко национално предателство, когато искаха Турция да ни пази небето;
- малоумно размахване на плюшени мечета и заклеймяване на всеки противник на миграцията на милиони афганистанци, пакистанци и сомалийци в Европа като "кремълски трол";
- разпространяване на фейк статистика, че "в катастрофи загиват повече хора, отколкото в терористични атаки";
- смайващо невежество и непознаване на геополитически и политически процеси като войната в Сирия, Брекзит и избора на Тръмп, които те шумно обясниха с "хибридна руска атака". Бога ми, няма по-невежи, но пък истерични хора от симпатизантите на ДаБългария;
Така че, аз не се втренчвам в "има ли връзка ДаБългария с Маджо". Просто никога не забравям основното, което прави тази партия толкова опасна за националната сигурност на България. Просто е ЛИБЕРАЛНА. А неолиберализмът е рак, който разяжда цивилизацията.