• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

04 June 2020, 04:45:48

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10671 Posts

Шишман
2087 Posts

Panzerfaust
375 Posts

Лина
307 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
  • Total Members: 86
  • Latest: fsbfan1
Stats
  • Total Posts: 14462
  • Total Topics: 1251
  • Online Today: 188
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 83
Total: 83

avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Шишман

05 April 2020, 11:11:27 #180 Last Edit: 05 April 2020, 11:13:02 by Шишман
Димитър Димитров

НЕ НЯМА ДА РЪКОПЛЯСКАМ, на лекарите и на полицаите.
Тука в Италия имат някакъв тъп навик насаден от медиите: да ръкопляскат на лекарите и на полицаите.
На лекарите няма, защото оставиха, много хора първо да се влошат до степен, да не могат да дишат и после да ги лекуват , ако могат. По тоя въпрос мълчат всички, като посрани, каквито и са. А хората нека си умират.
За полицаите пък е даже смешно, да се мисли да се ръкопляска: глупави, злобни и заядливи, арогантни с мании за величие. Например знаят добре, ама много добре че лудият премиер Конти издава нови само-удостоверения на всеки 3-и, даже 2-а дена, хората няма как да знаят за тях и да си ги набавят: и ги тормозят, защо нямат новите.
И на едните и на другите според мене : трябва да се ръкопляска по един друг начин.

Шишман

Димитър Димитров

ИСКАМЕ И У НАС, КАТО В АМЕРИКА.
Кога ще ги стигнем американците - пееше един нихилист !
Май е по-добре да не ги стигаме,нека са си напреде с материала.
Обаче нашите революционери и великият президент викат и квичат - искаме и у нас.
Искат и у нас масови гробове, смърт и зараза.
Те искат, ама ние не искаме.
п.п.
сетих се че крадците, престъпниците и търговците на дрога са го закъсали, та не може ли само за тях Бойко да махне карантината ? Че иначе - глад.

cekupamasekirata

 facebook.com-а, стига с този  facebook.com, де!!!
Ами стойте си там, като Ви трепери онова от него и за него.
Разбира се ,че аз не мога да Ви заповядвам, но имам право да се възмущавам от изсмукани от ....темички на някои.
Фейса, та фейса, а там е най-голямата престъпност.Учителката от Габрово беше убита пред дома си след като във фейса я открил ученикът убиец, както и изнасилванията и грабежи...
На злобата ще се изсмея във очите,
на разни там присъди и обиди,
защото съм високо в висините
и никой мен не може да ме съди!

САМО БОГ МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ!

А.Х.Т. cekupama sekirata
sekirata cekupama

Шишман

Добре казано за т.н. хомеопатия

- ДОКТОРЕ, ИМА ЛИ НЯКАКВА ПОЛЗА ОТ ТЕЗИ ВАШИ ЛЕЧЕБНИ ТРЕВИ?
- ДА! НАСКОРО КУПИХ ВИЛА НА СИНА МИ И ДОВЪРШВАМ КЪЩАТА НА ДЪЩЕРЯ МИ.😛

Шишман

Димитър Димитров

ФЕЙС-БУК И ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ.
Според мене социалната мрежа ги покровителства. Пълно е с хора публикуващи ден и нощ - фалшиви новини. Опитайте да ги докладвате, няма да стане нищо и няма да ги блокират, ще си продължат покойно, както до сега. От тук и извода че : фейбук подпомага разпространението на такива менте новини. Така излиза.

Шишман

Димитър Димитров

СОРОСОИДИ И РЕВОЛЮЦИОНЕРИ ПЕЯТ ЕДНА И СЪЩА ПЕСЕН.
И едните и другите са срещу вярата и за затваряне на църквите, както и за някакви странни и сатанински революции.

Шишман

Петър Андреев

"Фактите са си факти. България има най-ниската смъртност, най-ниската заразяемост, най-либералните мерки. Това са факти" - с тези думи приключи днес генералът сутрешния брифинг."
А за тези, за които фактите, съобщавани сутрин от генерала са "насаждане на паника", най-приятелски ги приканвам. Ако не тези дни, поне след като свърши всичко това, прегледайте се, мили... Да не казвам къде, защото някои го смятат за обида, а то си е един обикновен здравословен проблем, за който има лечение.

Шишман

Димитър Димитров

ПСИХО РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ В АТАКА ИЛИ..... по-точно нас****е.
_________________
Идиотизираната опозиция лицето на психо-революционерите са всъщност изтрещяли от гордост самовлюбени нарцисисти обичат да се правят на маймуни, да се кълчат, със и без причина и да ни спасяват, без да са спасили себе си преди това. Много е важен театралният елемент, за тях това е върха на сладоледа. Все са преледвани, гонени, арестувани, подслушвани и т.н. Тези човеци не са наред, и по-зле ще стават, като ги гледам. Зле бяха в нормални условия, виждахме ги добре. Сега вирусът влоши състоянието им до неузнаваемост. И колкото повече се усложнява ситуацията, толкова по-голяма ще е изтрещяването им.

В държавата има прекалено много луди- катран развалящ меда ! Време е да отворим лудниците поне за тях, дори и сега да е забранено да се лекуват други болести, освен вируса. Но за тях да отворим лудниците - ще е полезно за здравето им и няма да досаждат!

Шишман

Димитър Димитров

НЕ БЕ ВИЕ СТЕ ПРОБЛЕМА
а не някой друг. Става дума за психо революцията.
Проблемът при нас е : че имаме психо-революционери, които пък нямат доверие на властта, защото те не са на власт. Някак властта много ги привлича, кара ги да се насират от кеф, докато мечтаят за нея. Искат да обяздат ситуацията за собственото си само-превъзнасяне, но са много тъпи и луди и заеха смешната позиция - че вируса е полезен за здравето и има някаква голяма световна конспирация, която обаче на тях не им минавала. Това естествено вбесява хората до положение дори да ги обявят за луди и да държат още - повече на Бойко. Това е фундаментална грешка на психо-революционерите, което ги лишава и от лично оцеляване. Едно правителство на спасението от всички партии, и без Бойко начело, щеше да: разсипе и бе това разсипаната от ЕС и запада България. Бе тия психо-революционери, нека си правят каквото искат, никой да не се интересува от тях и глупостите им. Но в момента нещата са сериозни и ще е по-добре да не пречат.

Шишман

Димитър Димитров

ОТНОСНО Милен Цветков.

Не съм го харесвал никога. Познавах го от дете, ходехме в една и съща градинка и там редовно го биех, понеже ме дразнеше. После дядо ми спря да ме води в тази градинка и го видях след години на екрана, като водещ.
Добър -лош, бил , какъвто бил.
Бог да го прости и съди.
Това което мене ме възмущава и отвращава е безочието, ненормалността и изтрещяването на някои хора. Започнаха да си правят политическите игри, дъвки, локуми и тарикатлъци на гърба на смъртта на трагично починалият. Засрамете се бе изроди, и вие дето ги публикувате тия сензации за убийството му и тем подобни глупости : спрете се бе, нищо ли не уважавате.

Шишман

20 April 2020, 12:10:15 #190 Last Edit: 20 April 2020, 12:32:42 by Hatshepsut
Георги Маринов

" Странно ми е защо изсипваме гнева си върху само върху някакъв 22 годишен наркоман-убиец на пътя, а не върху причините тази гадост да се разпространи толкова бързо у нас. Гледайки филмите по всички телевизии не може да не ни направи впечатление, че няма филм без дрога, без гейове, без убийства, без подкупи и без насилия. Напоследък това се вмъква все по-трайно и в продукцията на нашите филми. Моралът на нашите предци- деди и бащи е поставен пред разруха. Моралът, свързан с неукротимия ни борчески дух. Моралът на святото, на честността, на трудолюбието, на уважението и себеуважението, на взаимопомощта и съчуствието. Нека не допускаме да ни се натрапва псевдоморал, защото той ще ни погуби. Нека възпитаваме децата и внуците си в истинските ценности на живота."

Шишман

Димитър Димитров

СТИГА С ТОВА ЧЕТЕНЕ И ТЕЗИ КНИГИ.
Хора не го осъзнавате, но преди да се появи телевизията и да ви облъчват от нея са го правели чрез книгите. Така че не си мислете че са нещо добро.. Повечето около 99.9% от книгите са отрова за ума и е по-добре да не ги четете.
Абе гледайте си телевизията , поне няма да полагате собствени усилия и да харчите допълнителни пари за собственото си облъчване и затъпяване.

Шишман

Димитър Димитров

ЛИНЕЙКАТА В САЩ 1000$
Или около тази цифра.
Толкова искат да те закарат до болницата. Добър бизнес, особено сега !
"Великата" нация, с "най-великата" демокрация се оказа по-мерзка и крадлива от сомалийските пирати. Да ограбваш болните по време на епидемия ! Стига бе , тия не са нормални. Не е за вярване !

Шишман

Около смъртта на Милен Цветков из Фейсбук се вдигна доста шум. Няма да публикувам мои мнения, поради определени  съображения. 

_____________________________
Златина Димова

Аман вече! Знаете ли колко хора ги премазват дрогирни пишлемета, самозабравили се полицаи и властници...Така му било писано! Защитаваше Истанбулската конвенция и Закона за насилието, чийто смисъл е да се отвличат деца от семействата. Не е герой! Борец за лична облага и облъчване на населението! Небивалиците, които сипеше от екрана за лошия социализъм по соросиеден модел и опорки бяха отвратителни! Той е от поколението, което доста добре си живя по това време! Лека му пръст!

Шишман

Димитър Димитров
Току-що ·

ЧЕЛ СЪМ И НИ ДЕЛЯТ 2-а ВАГОНА КНИГИ.
Явно в тия книги дето ги четат, основната поука е да се лъже яката. Самият израз е подвеждащ и е лъжа. Тия 2-а вагона книги са страшно, много, не мисля че е възможно да се прочетат толкова много книги. Дори и да е възможно: това няма да са добри книги, а всякакъв боклук, дето е повече вреден за ума, отколкото полезен. Истината е обаче че челите по 2-а вагона книги, всъщност не са чели много, а са гледали телевизия и тъпи филми, затъпели са яко от това и лъжат че са чели.всеки път, когато съм лизал в спор с такива читатели, са ми цитирали телевизията и Божидар Димитров или друг някой подобен. Хората чели, малко повече книги, никога не се хвалят по този просташки и глупав начин, характерен за масовата просташка култура. Даже челите тъпите поредици на любовни романи не го правят. Та другари дето сте чели по 2-а и 3-и вагона книги, ясни сте ни. Ако може не досаждайте.