• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

04 June 2020, 04:35:51

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10671 Posts

Шишман
2087 Posts

Panzerfaust
375 Posts

Лина
307 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
  • Total Members: 86
  • Latest: fsbfan1
Stats
  • Total Posts: 14462
  • Total Topics: 1251
  • Online Today: 188
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 72
Total: 73

avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Шишман

Димитър Димитров

Сетих се за Северна Корея
"Ако и Северна Корея прати помощ на Италия, работата ще замирише на Коминтерна в действие. За ужас на всички еврогейски активисти." и ше има олелеееее-малееее............
_________________________________________
Димитър Димитров

ПОЗДРАВИ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ И ПОСЛЕ И ЗА БОЙКО
Поздрави ... за сега се справяме успешно, даже много успешно - общо 201 заразени за целия период и трима починали. Последните дни само по един заразен за денонощие.
Бойко се справи наистина добре, но главната заслуга е на народа. Ако народа ни беше , като италианци, немци, французи или други: Бойко нямаше да успее никога.
_________________________________________
Димитър Димитров

ЕДИН ВИРУС И......
Един вирус и целия фалш на великият западен свят и нео-либералната им демокрация лъснаха . Евро-атлантическите ценности потънаха по-дълбоко и от Титаник.
Един вирус и видяхме как се самоизядоха, вместо да си помогнат. Видяхме как Чехия открадна помощите от Китай предназначени за бедстващия, но яко луд италиански народ , а Полша отказа въздушно пространство за руските самолети , превозващи за същия този бедстващ народ , лекари и хуманитарна помощ. Само един вирус .
Дано е помогнал на слепците да прогледнат. Но те от векове са си такива и такива ще си останат: и слепците и запада.

Шишман

Dimitar Tzolov
А ДАНО ЧЕ НИ ДОТЕГНАХА ТЪПОТИИТЕ ви !
_____________________________
Добре Божиловски

Костадин Костадинов е пред арест, заради... участие в телевизионно предаване! Мисля, че скоро идва и нашият ред - на общественици, блогъри, влогъри, инфлуенсъри, и всякакви позволяващи си да критикуват Диктатора...

Шишман

26 March 2020, 17:47:53 #167 Last Edit: 26 March 2020, 17:53:56 by Шишман
Dimitar Tzolov

ПРИЛИКИ И РАЗЛИКИ

НАШИЯТ ВОЛЕН И ИТАЛИАНСКИЯТ - надежда всяка оставете !!!!!!!!!!!!.
Еднакви са само дето техният по едно време беше на власт.
Имат много общи черти . Другарят Салвини и той знае всичко, може всичко, ще разбие враговете на родината, гони наркопласьори, говори-говори и пак говори но........... Но като му скръцнат със зъби от ЕС или САЩ и си троши кръста от навеждания . После обяснява - нямаше начин, щом го искат, трябва да го направим и т.н.
Та ако нашият Волен вземе властта, няма да е по-различно.
Политическият модел в почти целият свят е еднакъв и механизмите за манипулиране и мамене на хората - също. Те , тия зад политиците не допускат до публичното пространство, от там и до политиката, хора които не са им удобни.
____________________________________________________________________________________

Dimitar Tzolov

ЗА РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ, АНТИСИСТЕМНИТЕ, БУНТОВНИЦИТЕ И т.н. костадиновци, пасковци и подобни.
Тука в Италия такива създадоха едно движение на име 5 -e stele - 5 звезди ( какво значат тия звезди не знам, ама сигурно е нещо тъпо). Та това движение, трябваше да оправи нещата, да смени системата и т.н.
Правителството управляващо в момента е с техният мандат. Ако старите партии слушаха господарите от САЩ и ЕС, то тия се на***т, да им угаждат. Освен това се оказаха, толкова некадърни че страната влиза в невиждана до сега ненормална криза, а старите хора буквално са обречени на заколение. Такова нещо не е за вярване. Вероятно лятото ще има гладни бунтове и големи протести. Свободните западни медии, мълчат и се правят на луди и ощипани дърти ******.
Та помислете си добре преди да ги избирате.
_________________________________________________________


Dimitar Tzolov
КЪДЕ СА ВЕЛИКИТЕ: стриша нотиция - италианските " Господари на ефира".
Уж бяха от добрите, уж помагаха на хората, а сега когато е пълно с лесни възможности за изява и нечувани несправедливости : ги няма никакви. Другите им палячовци IENI също ги няма никакви Предполагам и нашите великани на свободното слово " Господари на ефира" ги няма никакви ?

Шишман

Dimitar Tzolov
 
АНАЛГИНХИНИНА -поредната менте-фейк новина
Повтаряте, като болни от корона папагали - аналгинхинина, що го спряха, що,що - за сто !
-лекувал всичко, както и тъпота и затъпяване.
Бил супер лекарство, ама го спрели - айде бе. Стига с тези комунистически менте новини !
Не може да се ловите на всяка тъпотия така лесно, не може да сте толкова наивни бе!
Някога страдах постоянно от настинки и грипове и го употребявах в продължение на поне 10г.
Та го познавам добре това чудо на чудесата. Ето моето сравнение на аналгин хинина с други подобни: фервекс е само около 10 пъти по-мощен, ибупром около 20 пъти , нурофен между 15-20 пъти. Ей тия дето седите из фейса нямате акъл за 2ст. от старите бе.
Да ви кажа аналгин-хинина не лекува глупост.


______________________________________________________________

Шишман

Plamen Petkov
Нали разбрахте защо е починала българката в Питсбърг ? Не е отишла в болница, защото се е плашела от сметката. Сигурно, чухте и българите в САЩ, които са изпаднали в паника, че няма да оцелеят финансово а за достъп до лечение не могат и да си мечтаят. Евентуално, които имат здравни застраховки, но те са много малък процент. Там застраховките за здраве са само частни. И какво стана със страната на неограничените възможности ? Населението в момента е на абсолютен автопилот. По зле са и от нас в тази обстановка .

Шишман

НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ, АМА ИСТИНАТА СИ Е ИСТИНА
В Италия се редят на опашки по 2 часа да влезнат в магазините, наравно с младите и няма милост


Петър Андреев
 
Вероятно огромно число егоисти у нас, далеч под тази възраст, аплодират тази отвратителна държавна политика, защото желаят да няма мерки у нас. Явно ЗА ТЯХ опасността е минимална. ЗА ТЯХ. Понеже това, да запазят обичайния си начин на живот е много по-важно, по-предпочитано отколкото това, техните бащи, майки, дядовци, баби да преживеят пандемията...

Само че хората, които днес управляват България, включително и тези, които са в първите редици в борбата срещу вируса в България - най-вече избраният от правителството оперативен щаб, медици и охранителни органи не споделят техния егоизъм.

Слава Богу, че на най-високо ниво в държавата България при всички възникващи проблеми, породени от изпразнени пенсионни фондове, се предпочитат живи майки и бащи!
________________________
Петър Андреев Противно на финансово-бюджетните интереси на правителството в България, същото даде за сметка на работещите, приоритет на хората в пенсионна възраст, да пазаруват сутрин, изолирани от тях с цел опазване от животозастрашаваща зараза. И то при положение, че пенсионерите пак имат (за разлика от работещите) целодневно право на пазаруване, но и възможност да се опазят от зараза, посещавайки магазините в отреденото им време сутрин, когато достъпът на техните по-млади съграждани е забранен.
Видна е грижата на правителството за нашите бащи и майки, дядовци и баби, въпреки немалкия техен брой в страната, застрашаващ пенсионната система от дефицит и срив.

Шишман

Dimitar Tzolov

Италия
Медиите и правителството чрез тях:
Майките с децата , тичащите за здраве, разхождащите се и т.н. :трябва да разберат, че разхождайки децата си и себе си - застрашават околните. А тия с кучетата няма да ги застрашават заразяват ли ? Вероятно кучетата унищожават епидемията ?. Майките с децата, тичащите за здраве и разходащите се : да не би да плюват околните и минаващите покрай тях. Така и не разбрах, като как хората навън , спазвайки необходимата дистанция ще разнасят вируса ? По парковете е рисково а в Лидл или тука тяхната Есселунга е безопасно ли ? А в претъпканият заради икономии градския транспорт на Милано - не е опасно и е полезно за здравето. Другари демократи - спрете се бе. Поле имало заговор и САЩ ги заразили ! Да има заговор, на лудите срещу нормалните и лудите, като взеха властта и стана страшно.

Шишман

Понеже много хора все още не вярват че т.н. протестъри, революционери, призоваващи към безредици и подобни: са злодеи, соросоиди и измамници искащи да захапят кокала: публикувам тази публикация на един от тях. Забележете ще се явява не при друг, а при агента на ДС и настоящ соросоид - Коритаров.
Драги Добри ти от години ни спасяваш, тоест се мъчиш да извлечеш ползи от народа и потиснатото му положение, та моля те не го прави, няма нужда. Може и да се лекуваш, а книгата ти си я............... сещаш се къде и какво.

_______________________________________
Добре Божиловски

В сряда след 11 ч. сутринта ще представяме "Заветът" в предаването на Г.Коритаров по ТВ Европа...

Шишман


Dimitar Tzolov

ДА ВИ ***** И СВЕТА И ДЪРЖАВИТЕ И ДЕМОКРАЦИИТЕ и западните , атлантичеки и евро ценности
Когато в една държава , един свят и една демокрация: кучетата имат повече права от хората - Да ви **** и държавата, и света, и демокрацията и западните ценности , барбар с населението !

_______________________________________________________
Dimitar Tzolov

ДА ЗАЕДНО ЩЕ ПОБЕДИМ
ВЕЧНА ДРУЖБА
Херо Мустафа: Важно е американците и българите да бъдат заедно срещу коронавируса.
А кога ще паднат визите ?

Шишман

Този човек го познавам лично- бяхме колеги . Той е и пример за силата на българщината. От западно мекере се обърна към българщината.

Krasimir Ivanov Stoychev
 
Разберете приятели, приятелки, познати, ако искате да живеете, да оцелеете, трябва просто, да спазвате мерките за сигурност които ви определят от българското правителство и кризисния щаб за борба с Корона Вируса.
Тук в Италия реагирахме, точно като повечето вас правят във България, така за един месец измряха над 11 000 човека заразиха се над 100 000 и продължаваме да погребваме приятели и познати. Да се молим да оцелеем ние и любимите ни хора. Дано се усетите, преди да е станало късно. Със здравната система и болниците които имаме все още тук не можем да се оправим, а как ще се оправи България ако пламне.
Не упреквам никои, просто ви казвам от опит, докато не се опарите надали ще разберете наистина за какво става въпрос!

БОГ С НАМИ!

Шишман

Петър Андреев
Тази сутрин имаше по БНТ видеорепортаж от Ню Йорк. Небезизвестният Вени Марковски основател на т. нар Интернет общество свидетелства, че двама известни със скептицизма си по отношение на пандемията нюйоркчани си заминали от тоя свят сед заболяване от корона-вируса. Даже единият тях преди да заболее конспиратороведствал, че корона-вирусът бил една "голяма измама"...

Шишман

Димитър Димитров

Съвременната цивилизация дава повече права на кучетата, отколкото на хората.
Много развита цивилизация, много напреднала в областта на затъпяването обаче.

Шишман

Димитър Димитров
1 час ·

ЛИБЕРАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ И СЛУЖИТЕЛИТЕ И
Гледате служителите на държавата все по : некадърни, глупави, объркани, изтрещели, изратени и т.н. И това е по цял свят, например великият Тръмп, заяви че ще раздава 1 милиард милиарди, което е абсурдно ! Истината лъсна наяве и сега при кризата се вижда от космоса , че не нещо, а нищо не е на ред.
В правителствата по света, няма експерти, не се слушат експерти, не им трябват, не ги назначават и не ги искат, пречат им на политическата нео-либерална линия. Резултата е че света пламна и вероятно ще е затворен една година. Над хората се проведе буквално геноцид и трябва нов народен съд и Нюрбернски процеси. Бюрократите са неадекватни и глупостта строши всички възможни тъпомери. Така е защото се избират и назначават не експерти и професионалисти, а партийно удобни личности, обикновено некадърници, тъпаци, подмазвачи, любовници и подобни.
Ето ви пример Бойко се справя добре с кризата, но изтрещялата, да не казвам каква: Караканчева - решила баш сега да дига заплатите на депутатите.
Лошата новина е че всички са такива и АТАКА и ИЗРАЖДАНЕ, и останалите мераклии, така им е удобно и не смятат да променят нещата. Ако са срещу системата, трябва да са и срещу тази разлагаща черта на системата, иначе ще са същите и по-зле. А те са същите, та не им вярвайте да ви оправят, освен от ....сещате се къде. Лъжат, мажат, целта оправдавала средствата и подобни, ама така са същите злодеи с мания за величие и разхлопани дъски, като другите и оправяне няма.
Такава глупост, такова чудо, такава тъпотия не е имало никога.

Шишман

Петър Андреев

Един опит за балансирана реч на президент Радев, разкъсван между отговорността си пред избралата го БСП и тази на държавен глава.

Реч, наистина далеч от опозиционния тон на новогодишните послания, но и не отричащ (макар и не без известен ропот и недомлъвки) неизбежността на приетите мерки по извънредното положение.
Едно очаквано президентско послание, свързано със ситуацията в държавата, но и с неубедително изречени опити за пред несъгласните (настоящи и бъдещи негови избиратели) да поставя под известно "съмнение" необходимостта от въведените рестрикции.
Без обаче да сочи някаква разумна и адекватна тяхна алтернатива.

Дано от това президентско обръщение към нацията поне избирателите му най-после да научиха от първа инстанция, че "такова животно" като корона вирус наистина има. Колкото и неприятна да е за тях тая "новина". Неприятна, защото от това обстоятелство следва, че нападнал страната ни враг несъмнено има. А и оттам има и "армия", която се сражава с него. И тази "сражаваща" се организационна и координираща сила, колкото и неприятно да е и за него, и за неговите почитатели – това е правителството и назначеният от премиера щаб, начело с личност, чиято почтенност, интелигентност и организационен размах, крайно време е най-после (хъкъта-мъката) и те да признаят....

Шишман

Димитър Димитров
Току-що ·

АКО НЕ УВАЖАВА БАЩА СИ ТО.....
за народа ли ще мисли. Тука ще добавя че Плевналиев все още е непобедим, яко му лопа дъската, но пък тоя гледа да не изостава.
Mitko Panov

Досега не сме имали друг президент, от когото да съм се срамувал повече.
... Да си загубил баща си днес и да плюеш като свекърва....

________________________________________________