• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

11 July 2020, 06:34:48

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10938 Posts

Шишман
2607 Posts

Panzerfaust
450 Posts

Лина
428 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15867
  • Total Topics: 1262
  • Online Today: 25
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 9
Total: 10

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман


Стара моя теория е че американските дипломати са тъпанари. Ето че другарката Хиро я потвърждава.
______________________________
Yavor Dachkov

Гутен морген! Шоково събуждане по Стивън Кинг. Американската посланичка рецитира поезия от най-големия български русофил за всички времена и един от създателите на руската митология в България:) Иван Вазов. Предлагам да научи за другия път и "Здраствуйте, братушки!"

Hatshepsut

Quote from: Шишман on 12 February 2020, 10:06:09Стара моя теория е че американските дипломати са тъпанари. Ето че другарката Хиро я потвърждава.
______________________________
Yavor Dachkov

Гутен морген! Шоково събуждане по Стивън Кинг. Американската посланичка рецитира поезия от най-големия български русофил за всички времена и един от създателите на руската митология в България:) Иван Вазов. Предлагам да научи за другия път и "Здраствуйте, братушки!"

Иван Вазов не е най-големия български русофил, към края на живота си, по време на Първата световна война той е осъзнал своите заблуди. Така че в случая Явор Дачков се е изказал неподготвен. Освен това Вазов не е създал никаква руска митология, той е сред класиците на новата българска литература и поезия  :whistle:

Шишман

Quote from: Hatshepsut on 12 February 2020, 13:25:00Иван Вазов не е най-големия български русофил, към края на живота си, по време на Първата световна война той е осъзнал своите заблуди. Така че в случая Явор Дачков се е изказал неподготвен. Освен това Вазов не е създал никаква руска митология, той е сред класиците на новата българска литература и поезия  :whistle:
По принцип така го водят Вазов, а дали е най-големият е друга тема. Колкото до Яор Дачков : мнението ми за него не е добро.

Шишман

13 February 2020, 10:39:36 #93 Last Edit: 13 February 2020, 10:41:23 by Шишман
Димитър Димитров
Току-що ·

СЪЩИТЕ И ПО-ЛОШИ.
Става дума за любимите ми: революционери, бунтари, протестъри, комунисти и самозвани спасители на народа.
Управляват ни соросоиди, злодеи, лъжци и предатели и така нататък, но ...... и желаещите да ги махнат, самозваните спасители на народа : .... и те същите, даже по-зле. Те лъжат, мамят, мразят, предават, съдят народа, обвиняват народа и т.н. уж за доброто на народа, даже се друсат с кокаин пак за доброто и за светлото ни бъдеще. Трябва да се отбележи че у  тези хора, няма нищо българко, не ги интересува българското и не искат да го имат и знаят. Това са хора по западен образец и модел, гнусящи се от родното и хвалещи западното и соросоизма и либерализма.
За сметка на това обаче : не спират да досаждат, квичат, лъжат и обвиняват всичко и всички. Лично за мене : оправянето на страната минава първо през очистването от именно тези ненормални елементи от снагата на народа и после на останалите. Те, тези са и които пречат за каквато и да е народна съпротива и организиране. На мене ми приличат на глупаците на Д.Донев, ама зли и гадни глупаци.


Шишман

МИ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО - МОДЕРНИ-ЛИБЕРАЛНИ ВРЕМЕНА
_______________
Аарон Манушковиц

Бай Васил беше кротък човечец. На младини бая бил евал, щото бил як. Станал беше член на БКП по наследство, после стана нумизмат, а накрая се занимаваше с някакви лотарии. Много му вървеше, защото който и да "тръкнеше" картонче, само бай Васил печелеше. Носеше му се славата, че е разбил много глави, та оттам му беше излязло прозвището Черепа. Но може и да бяха слухове, както и многото изнасилвания, ама това никога не се разбра. И нямаше да се разбере, защото се запиля нанякъде, казаха че е хванат, ама не казаха дали за к@ра, или се касае за арест.
Постепенно хората взеха да го забравят като всичко, което се случваше в България. Сега казаха, че посланика на Собственика ни Меро Хустафа щяла да става българска гражданка, щото и харесало как горим боклука на Зимбабве.
Спокойно, ша докарат вода сгъстена от САЩ.

Шишман

Леле какъФ злодей е този Путин, как не го е срам бе ? Не е ли чувал за либерализъм, западни ценности и т.н. ?
_____________________________________________________
Явор Дачков

Еднополовите бракове няма да бъдат узаконявани в Русия, ще се признава само съюзът между мъж и жена. Това заяви президентът Владимир Путин на среща с работната група по промените в Конституцията, предават руските медии. "Що се касае до понятията "родител 1" и "родител 2"... Вече съм казвал, че докато аз съм президент, у нас ще има "мама" и "татко". Така Путин отговори на зам.-председателя на партията "Единна Русия" Олга Баталина, която съобщи, че в работната група постъпват предложения в Конституцията да бъде записано, че семейство може да бъде само съюзът между мъж и жена (в момента такава норма присъства в руския Семеен кодекс).

Шишман

Димитър Димитров

ЗА т.н.СВЕТИ ВАЛЕНТИН.
Все едно е светия от и на ада.
То няма дегенерат, ненормалник, извратеняк и сатанист :да не го празнуват и да не обясняват че трябва и ние да го прануваме. Да не говорим, колко алкохол и наркотици се употребяват на тоя странен празник.
Остава само да започнат ритуални самоубийства и канибализъм и нещата ще са баш както си трябва. Предполагам че скоро и това ще го има.
Ще викат - ей много яко тоя се самоуби на св. Валентин - или - ей тоя го изядоха на тоя ден, якооооооо.
Та ега ти и деня на любовта с наркотици и алкохол до отравяне.

Шишман

Улучил е точно в целта, някои неща, други не е и така
Кеворк Кеворкян
5 часа ·

www.kevorkkevorkian.com
ЗАЩО USA НЕ СЛУЧИХА НА ЛОБИСТИ
Те са личните КирякСтефчовци на собствените си бащи.
Отцеругателството, което усърдно практикуват, вътрешно ги разяжда, прави ги несигурни, дори истерични, и най-вече страхливи.
В същото време са и порядъчно нахални.
Те щяха да бъдат същите натрапници, и ако бяха останали русофили, като бащите си.
Щяха да друсат казачок с голямо настървение и с още по-голямо настървение щяха да набиват крак на всеки 7 ноември. Някои дори и сега го правят насън.

Нещо все ги човърка, та не можаха и няма да могат да свършат никаква работа. Колкото повече се стараят, толкова по-зле става.
Нищо не могат да направят като хората – дори една рутинна търговийка, като покупката на Ф-16 за нуждите на парада на Гергьовден, се превръща в скандал.

Елена Поптодорова ще остане в Историята с артистичната приватизация на крем от фришоп на Варшавското летище.
Но точно тя ни обясняваше предимствата на самолета Ф-16/блок 70, сигурно са й го показали на чертежи.
И тя разбрала всичко – а американците пък разбрали, че е разбрала. Много са наивни горките – покрай Елена вече си мислят, че разбират и българския народ.

Та тя казала нещо знаменателно тия дни по телевизията. Между другото, често съм се ядосвал, че телевизиите все канят като фанфаристи на американската кауза Пасито, Елена и още един-двама – но накрая схванах, че други мераклии за това високо призвание просто няма.
Елена отначало се учудила, защо американците забраняват на някакъв български съдия да влиза в САЩ, но после се сетила, че правосъдната система е най-важната и затова те започнали да въвеждат ред в нея – нещо като една малка Панамска операция срещу българското правосъдие.

Ако беше останала още известно време в собственото си учудване, а не да се гмурне в пенливото си красноречие, тя щеше да се сети, че не можеш да въдворявш ред, като нарушаваш собствените си свещени принципи. Например – ,,Всеки е невинен до доказване на противното".
Един разумен лобист би си дал сметка за този гаф, преди да разхвърля слюнката си из телевизионните студия. Но нашите лобисти нямат мярка в прехласването, те биха се лезили и около най-неприемливата теза.

И изобщо не се сещат, че ,,простолюдието" не е окончателно лишено от памет и прозорливост. То поназнайва едно-друго, пък и са го заситили за два живота с филмчета, с които му набиват в главата цитирания по-горе принцип; или пък друг – ,,Или всеки е важен – или никой не е важен".

Посланик Мустафа трябва да скъса ухото на оня, който й е подсказал авантюрата със ,,запретения" съдия. Резултатът е очевиден: българската съдийска общност прие санкцията на Държавния департамент като необоснована, немотивирана и пр.

 Обаче нашите лобисти доказват правоверността си по друг начин - главно с показна преданост. И настървено бранят позициите си.

И заради това, накрая се оказа, че американците не общуват и дори не познават истински значими личности, които да са техни посредници на влияние. Сякаш се задоволяват с шутове - които пък си позволяват да твърдят, че САЩ нямат нужда от апологети у нас. Е, това вече е диамантът на дуращината. Каза го онази Елена.
Американците се заблуждават, че покрай ,,лобистите" познават и българския народ.
Нищо по-грешно от това.
Народът никога няма да прости на Паси безподобното му ругателство по адрес на православието, тази отровна плюнка никога няма да засъхне.

Шишман

Димитър Димитров

ЦЕЛТА НЕ ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА.
Не може да борите злото с лъжи, измами и злодеяния. Ставате самите вие зло, по-голямо от това срещу което уж се борите.

Шишман

Аарон Манушковиц

Утре сутринта по някои телевизори, кои индианци ще бъдат строени да протестират? Аз залагам на протест срещу варирането на температурите.
 Тази сутрин бяха тези от Княжево срещу трафика на коли сутрин. Не могат да спят до 11 часа.
Айде, залагайте.

Шишман

Димитър Димитров

ГЕНИЯТ-УСПЕХ НА БОРИСОВ.
Пак прецака всичко и всички врагове на родината. Остави страната без вода и започна хитро да гори боклук да отрови въздуха. Сега вече никой не иска и няма да иска да си купи страна : без вода с отровен въздух.
Отава само да изсекат горите и никой повече няма да ни иска и да купува земята ни. Тези които са купили, вече земя у нас: са прецакани яката. Да пожелаем успех на ГЕРБ с горите. Кой ще иска пустиня, ще си останем само ние и братята роми.

Шишман

Тука е мнение  разисквания
Димитър Димитров

КОГА НАРОДА ЩЕ Е ГОТОВ ЗА ПРОМЯНА.
Когато жените започнат да ходят на църква и слагат забрадки. До тогава .... нищо и половина
________________________
Krasimir Naydenov
Бурки и фереджета пропусна
____________________

Димитър Димитров
 Не бе сегашните к*** ще възпитат хора способни да оправят страната. Тази работа с жени с прашки не става. Бурките и фереджетата са при исляма - не познавате собствената си култура, ама ще ни спасявате. Баба ми като носеше забрадка нещо лошо ли правеше с фередже и бурка ли беше ? Ето защо такива, като тебе е по-добре да не ни спасяват. Глейте си прашките и така, земете и на децата си да имат и се радвайте.
_____________________
Аарон Манушковиц
 Това е вярно.
___________________
Димитър Димитров Aми вярно е. Видя се че жените с прашки са просто тъпи к***и и не могат да родят мъже българи. Раждат да не казвам какво.

Шишман

Mariq Kelpekova‎
до
 Вицове и Смях...

В КАТ ВЕЧЕ ПОЛЗВАТ НОВИ ДРЕГЕРИ... ОСВЕН, ЧЕ ДУХАШ ЗА АЛКОХОЛ, ВЕЧЕ И ПЪРДИШ ЗА ВРЕДНИ ЕМИСИИ!!!

Шишман

ТЯ НЕ ЧЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА,
ама не и на 19-и февруари.
Видя се какъв е президента дето странно си преправя гласът и привържениците му. Пълни дегенерати. Колкото до обединението, не мисля че тази знае какво говори.
______________________________
Yavor Dachkov

Йорданка Фандъкова: "Аз ще кажа, че не прави чест на никого точно в този ден да се провежда партийно шествие и да се организират партийни агитки. В интерес на истината аз два дни по-рано получих от журналисти информация, че се организира такова нещо. Честно да кажа, изобщо не исках да повярвам, че това е възможно. Не за друго, а защото е точно там, в точно този ден, денят, в който и мястото, на което единствено и само можем да се преклоним пред паметта на Апостола, и всички търкания да ги оставим за всеки друг ден. Разбира се, че всеки може да изрази своята воля, но има дни в календара, в които си струва да говорим за обединение. "

Шишман

Димитър Димитров

ТРЯБВА НЕ КОРОНАВИРУС,
а тъпанаровирус за тъпанарите дето досаждат с либералните си тъпанарщини.
САЩ действайте по въпроса.