• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
Ш

Мнения от facebook.com

Започната отъ Шишман, 09 Сеп 2019, 12:49:56

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Шишман

Петър Волгин

Ицо Хазарта е идеалното физическо въплъщение на цялото нещо, наречено Продължаваме промяната. Става дума за хора, които вероятно са добри в тясната си професионална област като адвокати, бизнесмени, финансисти, музиканти, обаче са отчайващо некомпетентни в сферата на политиката. И колкото повече говорят, толкова повече лъсва тази некомпетентност. Ето и Ицо - прекрасен артист, способен в няколко стиха да предаде цели процеси в обществото, и в същото време оплетен като кьораво пате в политическите калчища. От началото на работата на този парламент се изказа три пъти и, често казано, по-добре да си беше мълчал. Шеше да си спести излагациите. Особено последната, когато обиди всички протестиращи пред парламента. Да наричаш тези, с които не си съгласен, "нещастни фашисти", е белег на много ниска култура. Политическа, а и всякаква друга. В рап-парчетата можеш да кажеш всичко. И Ицо Хазарта прекрасно правеше това. В парламента обаче трябва и да помислиш, преди да кажеш нещо. Това явно не е сред силните страни на новия депутат.

Шишман

Daniel Ivanov  ·
Някой още ли се вързва на Възраждане? 😉
Протестите им срещу Корона мерките и Зеления сертификат са параван, за саботиране на правителството и оказване на натиск. Някой иска с някой да се договори 😏 или изпълнява заръките на Герб и ДПС, които искат напрежение и протести.
Ако Възраждане толкова мислеха за народа, щяха да правят протести пред герберските КЕВР и Булгаргаз, които жертват хората за да има напрежение с цените. Именно високите ток, вода и газ ще затворят хората, а не Корона мерките, които в България са нищо в сравнение с Европа.

Шишман

Stefan Tashev

Чичката от Министерство на транспорта искал да купува ледоразбивач. А защо само ледоразбивач ? Защо не купим и самолетоносач ? Или атомен ракетоносец ?

Шишман


Шишман

Stefan Tashev

Кратка биография на вицепремиера Калина Константинова в Уикипедия. От юли 2019 г. до май 2021 година работи като търговски директор в компанията на сегашния министър на електронното управление г-н Божидар Божанов ЛогСентинел EOOД, която e собственост на LogSentinel B.V. с поддържан капитал 120 евро основана през на 27-12-2018 в Холандия с управител и собственик г-н Божидар Божанов.. За 2019 година общата загуба на компанията е 46 000 лева за 2020 година загубата е 11 000 лева. Тези една компания не могат да управляват, тръгнали държавата да оправят...

Шишман

Генчо Иванов

Нидал Алгафари говори против президента,а брат му пък напротив е фен на президента.Абе тези хора една майка ли ги е родила?.Този първия,ами той е ни дал ни взел и той ще ни дава акъл,какво да прави президента,правителството и т.н.Да се пръждосва там откъдето е дошъл и там да кадрува,а не в моята Родина

Шишман

Emil Dashin

Имаме нов цар - Мунчо първи 😄😃😆🙈!!!

Шишман

Милко Божанков


Платих си тока,газта и винетката!!! Даже и 2 бутилки олио си взех!!
Сега съм в ДАнС...
разследват ме за пране на пари!

Шишман

Атанас Ваташки

Вчера вечерта по програма БНТ трябваше да излъчат документален филм за терора срещу българите в Титова Македония. Кошлуков дори същият ден обявява , че такъв филм ще има, но вечерта нямаше. Логично е предположението , че това стана, защото същият ден имаше посещение на македонският премиер, а днес ще има заседание на двете правителства, тоест имало е нареждане от правителството. Не стига, че клекнахме при визитата на Петков в Скопие , ами и при тази на Ковачевски тук! С такова дупедавако отношение не може да стигне до никъде!
Sad Sad x 1 View List

Шишман

Николай Вълчев Без Брадата

Сега ако започнат реални военни сблъсъци, ние като равноправен член на НАТО с касовите бележки за самолетите ли ще участваме?

Шишман

Петър Волгин
 ·
Много е смешно как САЩ плашат Русия с "невиждани санкции" и как я заплашват колко мого щяло да я "заболи". Смешно е, защото този филм вече е въртян. След като Русия си върна Крим през 2014 г., пак имаше "невиждани" санкции. Тогава разни западни политици и анализатори убедено чертаеха следната верига от предстоящи събития: въвеждаме санкции - те разсипват Русия - олигарсите, чийто бизнес страда, се обединяват срещу Путин - народът, който умира от глад заради санкциите, се вдига на бунт срещу Путин - вследствие на тази демократична революция Путин пада - слагаме на власт някое наше момче тип Навални и нещата заспиват. Честно, съвсем сериозно го говореха това преди осем години. Нещо да се сбъдна от тези предсказания? Нищичко. Ама сега санкциите щели да са несравнимо по-силни. И след тях руснаците вече нямало да имат части за телефони и компютри. Хайде да помислим дали е така. Ако САЩ наистина спрат доставката на въпросните части, нали знаете, че Русия има откъде да си ги набави. Сещате се откъде ще ги вземе, но все пак да кажа - от Китай. Така че поредният опит, абсолютно несъстоятелен, да бъде наказана Русия, ще доведе до засилване на връзките между Москва и Пекин. Доколкото знам това е най-големият кошмар на Вашингтон. И въпреки това там правят всичко възможно за реализацията именно на този кошмар.

FELDMARSCHALL

Тоя Волгин-Жигулин не знае ли че Китай е първи търговски партньор на САЩ, повече и от ЕС, а Русията не я бръсне за нищо...? А всъщност облизва лиги за южен Сибир където впрочем вече започна китайска колонизация. Така че Путьо преди да се кани на Украйна да си погледне задния двор, че жълтурите така ще му го нахакат изодзадзе, че свят ще му се завие. :judge:
Волгин-Жигулин пропадна също като Явор Дачков, щото ги помня преди 15-20 години бяха на съвсем различни позиции. Кой ли ги купи тия плужеци ? :whistle:

Шишман

Цитатъ на: FELDMARSCHALL - 27 Яну 2022, 09:24:35Тоя Волгин-Жигулин не знае ли че Китай е първи търговски партньор на САЩ, повече и от ЕС, а Русията не я бръсне за нищо...?
Волгин-Жигулин пропадна също като Явор Дачков, щото ги помня преди 15-20 години бяха на съвсем различни позиции. Кой ли ги купи тия плужеци ? :whistle:
Да за Китай не е прав, те са американско творение. Волгин винаги си е бил комунист и не е сменял позициите си. А Явор Дачков наистина обърна палачинката.

Шишман

Georgi Vasilev
 ·
Поптодорова заплаши Москва, че ако не изтегли войските си от границата с Украйна, ще обере и "Березка".

Шишман

Петър Волгин
·
Световноизвестният канадски психолог и автор Джордан Питърсън съобщи, че вече не е професор на пълен щат в Университета на Торонто. Той аргументира детайлно своето решение да се разграничи от академичните среди с фокус върху фиксацията им по ,,разнообразие, инклузивност и уеднаквяване.
Питърсън твърди директно, че ,,квалифицирани и изключително тренирани хетеросексуални бели мъже имат нищожни шансове да получат изследователски позиции в университетите, въпреки безупречните им научни досиета". Причината са така наречените ,,дайвърсити мандати". Става въпрос за неизбежния и нагло налаган квотен принцип за прием и промоция на представители на малцинства, независимо от постиженията. Основните критерии вече са цвят на кожата и джендър идентичност. Колкото по-малцинствено звучи, толкова по-добре.

Шишман

Stefan Tashev
 ·
Газът трябвало да мине през Месемврия, но не минал, каза днес Киро. А защо през Месемврия, а не през Аполония ? Всяко изявление, всяка пресконференция на това объркано човече е гаф след гаф. Глупост след глупост. Трябва много да мразиш България, за да натрапиш този мошеник за премиер на страната. Много.

Tags:

Similar topics (1)

1855

Започната отъ Шишман


Отговори: 98
Прегледи: 1262

19 Юли 2023, 20:08:48
отъ Шишман
Powered by EzPortal