• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

16 January 2021, 05:32:57

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12188 Posts

Шишман
4096 Posts

Panzerfaust
651 Posts

Лина
645 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19244
  • Total Topics: 1319
  • Online Today: 97
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 44
Total: 44

avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Янко Янков
1ч.  ·
Радка Сиренкова  -  1 мин. ·
Американските ни събратя, с които дружбата ни е жизнено важна, както онази Дружба със СССР, намислили да го играят, както преди 31 години, когато Живков бе детрониран от Луканов.
Сега Борисов е аналог на Живков, а Цвъки - на Луканов.
Скъпи американци, този мач у България вече сме го гледали. Мачът Ви е долнопробен. Нас Ръбълите на Цветанов не ни интересуват и не ни ги навирайте в очите. Ръбъли са. Само гащите са си сменили на задниците, но мозъците им и далаверите им са си същите. ГЕРБ 2 ли ще са,
Ръбъли ли ще са, хич не ме интересува. Не ме интересува и какви пари ще им давате.
Ония от Русофилите и те щели нова партия да правят. На глава от населението не знам колко партии му се падат, но са си тъпи и малоумни олигофрени у тия партизански проектчета.
Видяхме глупавия проект на Германията с ГЕРБ, но сега с Вашите олигофренски нямаме време да си губим живота. И да Ви кажем :
 ни за Русията ни пука, ни за САЩ ни пука, ни за Европата.
Пука ни за България....
За продажниците в България времето им свършва.
И още нещо на господата колонизатори :
 Утре е денят на независимостта. То вярно, че досега сме били зависимо независими,
но смятаме, че вече е дошло времето да Ви кажем - Баста.

Шишман

Петър Волгин

Разбира се, че за такива като Филип Димитров, последните десет години са прекрасно време. Та той се уреди на такава сладка синекура като работа в Конституционния съд. За хора като него, Р. Плевнелиев, П. Стоянов целият Преход е прекрасно време. Без него щяха да са най-обикновени мижитурки. А сега се изживяват  като "властелини на историята".

Шишман

Това е относно лудият Добри Божилов

_______________________

Dimitar Getov
Добри, що не напишеш една книга за самотен манияк-интелектуалец, който най-накрая влиза с автомат и раница пълнители в НС и потопява всичко в кръв. Хвърчат парчета месо и трески от кокали. Загива геройски след многочасов щурм на жандармерията, в първите редици на която са криминално проявени в униформи, унищожавайки стотици, а кръвта се лее от вратите по каменните стълби на "триъгълника". Трупът му, препасан със знамето "Свобода или Смърт" е фотографски увековечен в снимка, която обикаля първите страници на всички световни официози. Начело с българите, в 30 държави в света се формират спонтанно съпротивителни движения, които всички, независимо едно от друго, се кръщават с Неговото име и каскадно катализират световната революция срещу капитализма. В последната глава разбираме, че това е мемоар на прадядото на четящия, който се намира в орбита около Юпитер в лабораторията за производство на Спайс. .... ние с тебе май двамата трябва да пишем в тандем. Искаш ли да пробваме?

Шишман

Радка Сиренкова

22.09 - Денят на независимостта на България. Бог да пази България! Да имаме силите, волята и вярата да се освободим от окупаторите ни от САЩ, Русия и Западна Европа, които чрез подкупните ни продажници политици и управляващи грабят и унищожават България и българския народ.

__________________________________
Радка Сиренкова
Преди 143 години са съвпаднали нашите интереси с руските. Но след това добро от Русия не сме видяли. А добро от САЩ и Европа 30 години не сме видяли. Само управляващите ни, които си крият крадените пари и мръсните пари там... Плюс именията им, замъците им, островите им там ..

Шишман

Нидал Алгафари

Приятели,
гледах потресаващи кадри от изхвърлянето на няколко души от Народното събрание. Отвратителни кадри показващи дъното, което достигаме. Жена да лази по паветата, служители на НСО да изнасят изтерясала жена, пищейки зловещо. Накачулени репортери, оператори, очакващи идеалния кадър. Недъгаво и неадекватно момче, което нито знае къде е, нито защо е там.
Това е срам, госпожо Манолова! Това е дъно госпожо Караянчева! Това е абсурдно госпожи майки на деца с увреждания.
До това ли се докараха потомците на Левски, на Ботев, на Паисий, на Кирил и Методий, на Симеон Велики?
Покрусен съм! Отвратен съм от тези сцени. За да влезеш в новините да си готов да преминеш всякакви морални граници, да престъпиш всякакви ценности могат да го сторят само забравили човешкият си облик!

Шишман

Димитър Димитров

3A  БОРИСОВ ,СНИМКИТЕ, ШКАФЧЕТО И МОНТАЖИТЕ.
 Който не вярва в тия глупави постановки със снимките: според протестиращите бил трол на ГЕРБ. Абе другари ма живеем в 21 век, всичко минава по банков път. Няма чекмеджета, шкафчета, пари в брой, кюлчета злато.
На менте снимките има около 500-600 хил. ма толкова ли сте тъпи бе ? 3а тия пари Бойко няма да си мръдне даже пръста бе ! Предполагам мизата-мярката  му е от 30-милиона на горе. Вие къде го сложихте в жълтите стотинки ? Но другарите комунисти не могат да си сменят тъпият нрав. Някога ни караха да вярваме без да се съмняваме на някаф и Маркс, ега искат да вярваме на глупостта със снимките иначе сме : лоши, тролове, врагове на родината и т.н. и т.н.
Е за това народа не подкрепя тъпият ви протест : понеже сте неориентирани, глупави изтрещели и досадни бе.,
3емете спасете и оправете, първо себе си - после ни спасявайте и оправяйте нас.

Шишман

КОАЛИЦИЯ ЧЕРЕПА, МАДЖО , Ц.В. ВАСИЛЕВ  И ГАЛЕВИ.
 Колкото повече деградират и откачат, толкова по-добре за българското родолюбие.
____________
Irini Zikidis

"Отговорът на въпроса "С кого?" ще дадем в края на кампанията... Не можем да приемем оставането на Борисов в каквато и да е роля. Дали без Борисов - предстои да видим" - каза Христо Иванов в предаването "Панорама" на БНТ"

Не разбирам свенливостта на г-н Иванов. В ролята си на лидер на партия, той дължи прозрачност и честност на своите симпатизанти по отношение на стратегическото си визионерство за бъдещи коалиции. Щом има амбицията да бъде като цивилизован западен политик, нека се държи и действа като цивилизованите западни политици. И нека обяви още сега за каква коалиция ще гласуват неговите избиратели, а не да ги поставя пред свършен факт.

Иначе, аз още преди три месеца написах, че предстои да станем свидетели на най-позорните и безпринципни коалиции "в името на националния интерес", разбира се. Чудя се само колко дълбоко ще се заоре дъното, нищо повече.

Лина

Христо Иванов е един политически труп като кукловода си Иван Костов. Иванов сам каза, че ще защитава приватизацията на Костов до край, все пак той не иска да отговори на въпроса как и защо брата на Иван Костов придоби "Родопа" /Добрич/, предприятие с чисто нови машини, всичко неръждавайка, разфасова го и го изнесе със 6 /шест/ кораба натоварени  със стомана за скрап в Турция.
Да, платените журналисти не пишат за това, но те хората знаят всичко.

Panzerfaust

Не мисля, че Иван Костов в момента има някакво влияние над Христо Иванов, а и че въобще някога е имал. Той е от друг кръг, не е от ДСБ.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Irini Zikidis

Току що прочетох в една затворена група пост на мой приятел англичанин, в който цитира висш британски офицер, според когото "основна заплаха за Кралството са крайно-десните екстремисти", а британската полиция е получила заповеди "да се фокусира приоритетно" върху тях. Всичко това на фона на 43 000 заподозрени и наблюдавани от MI5, във връзка с ислямски тероризъм. Фактът, че висшият британски офицер е мюсюлманин от пакистански произход, разбира се, е напълно случаен.
Иначе, вчера един темпераментен представител на малцинствата уби британски полицай. Което вече е банално ежедневие, разбира се. Също вчера видях поредната снимка на членове на педофилски банди, склонявали деца под 14 години към проституция. Розовобузи британци, разбира се. А полицията е получила инструкции да не се занимава с тази конкретна етническа група, сакън да не пострада мултикултурализмът.
Sad Sad x 1 View List

Шишман

29 September 2020, 18:24:59 #430 Last Edit: 29 September 2020, 18:50:44 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Ирини Зикидис:
Днешният либерал (глобалист, прогресивист) не се гнуси от религията по принцип, той има проблем само с християнството.
Ако някой ден бомбата Косово гръмне на Балканите, нашите феминистки първи ще турят бурката, помнете ми думата.
______________________________________________

Конвергенцията между днешния либерализъм (глобализъм, прогресивизъм) и исляма е забележителна. Напомням за този чудесен клип от Берлин, в който немски либерали, феминистки и ЛГБТ крещят "Аллаху акбар" на анти-Тръмп митинг.
_________________________________


Bizarro World: Demented Anti-Trump Feminists Chant 'Allahu Akbar' & Bow In Muslim Prayer

Шишман


 До къде стигна запада, комунисти да им се подиграват
_______________________
Петър Волгин

Тази сутрин реших да видя как CNN, този символ на плуралистичната, свободната, демократична, безпристрастната тв журналистика, коментира първия дебат между Доналд Тръмп и Джо Байдън. Видях двама водещи, които се надпреварваха да се подиграват на Тръмп. После имаше панел с четирима участници, които се надпреварваха да обясняват колко лошо се е представил Тръмп и колко прекрасен е бил Байдън. После имаше няколко събеседника по Скайп, които надълго и нашироко обясняваха какво бедствие е Тръмп и какво национално богатство е Байдън. После не гледах. Предполагам, че не е било по-различно. Добре разбирам, че всяка медиа, особено когато е частна, има правото да симпатизира на някой политик и да спуква от критика друг. Това, което не разбирам е, защо близо 30 години ни обясняваха какъв символ на истинската журналистика е CNN. Нищо такова не е. Най-обикновен пропаганден инструмент на либералното статукво е. Събирателен образ на "Правда" и "Фьолкишер беобахтер". Пак казвам, щом им харесва, нека са си такива. Само да бъдат така добри да не се представят за обективни журналисти.

Шишман

Пропуснал е че така тия лелки и баби се правят на интересни.
______________________________
Krystian Szkwarek

На абсолютно всяко тихо публично събитие в зала тип лекция, дебат, разговор и прочее има по една лелка над 45 години, на която ще й звънне телефона.

Ще го търси между 5 и 10 секунди докато го изрови от чантата, за да затвори.

След минута той пак ще звънне, защото не му е изключила звука. Този път ще стане и ще тръгне да излиза бързо от залата, докато той продължава да звъни в чантата, защото не знае как да го сложи на тих режим.

Всеки път.

Шишман

Петър Андреев

"Никой така не е клеветил страната ни, както Радан Кънев и Елена Йончева!

Прочетох чудовищно клеветническия пасквил – проект ,,Кънев-Йончева", за резолюция на Европарламента срещу България. Отврат!

Само ще поясня, че за 30 години много съм видял и преживял в политиката. Но за първи път се сблъсквам с такава антибългарска словесна диария. Никой така не е клеветил страната ни, както това са сторили инициаторите на резолюцията срещу България Елена Йончева и Радан Кънев.

Тя ще бъде подкрепена от социалисти и зелени. Те си падат по подобни перверзии. Към тях ще се присъединят крайно леви и доста от либералите. Резултатът ще бъде очерняне на страната ни. А парадоксът е, че резолюцията е в пълно противоречия с Доклада на Европейската комисия.

Отвратителното е, че в аргументацията на антиправителствените и антибългарските си тези, авторите на резолюцията са черпили информация от сайтове за фалшиви новини и от улични клюки. И това може да стане документ на Европарламента!?

Ще бъда против, както се надявам и почти всички евродепутати от десницата – Европейската народна партия, Европейските консерватори и реформисти, Идентичност и демокрация. Имам малка надежда, че част от либералите поне ще се въздържат.

Но злото е сторено. И го сториха не чужденци, а българи, нашенци, които преследвайки тяснопартийни цели, не само бяха готови, но и наистина оплюха България.

Шишман

Борислав Найденов

Онези, които все чакат да дойдат нови хора, къде бляха по времето на НДСВ? Ама хайде, на Луната са били, карай, обаче бих ги попитал, как така стана, че онази попиляна от германците армия успя да ги спре, после да ги подгони и накрая унищожи? Как стана, нови хора ли дойдоха? Не, искаха, научиха се и го направиха, като ползваха всичко, което можеше да им помогне.