• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

17 January 2021, 20:59:21

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12194 Posts

Шишман
4122 Posts

Panzerfaust
653 Posts

Лина
648 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19286
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 90
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 25
Total: 25

avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

КОНКУРЕНЦИЯ МЕЖДУ КАТУНИТЕ
_______________
Бранимир Пантов
Понеже бирата в катуна на Маджо е малко по-скъпа от бирата в катуна на Божков, предлагам Цар Киро да се включи със собствен катун, където да тръшне конкуренцията в земята с  Jack Daniels собствено производство и кубчета лед в хладилни чанти.

Шишман

Бранимир Пантов

Ето отговор на въпроса защо протестите на шепата анархолиберали  под водачеството на криминални елементи не вървят. Карта на българската икономика ! Протестите са ялови по една причина: Та причината за сриването на протеста на анархо-либералите е: липсата на идейност! Да искаш оставката на Премиер и Главен прокурор само за да могат двама забегнали в чужбина мафиоти да избегнат среща с правосъдието, не е много добър повод за протести.

Шишман

Атанасм Манушкин

Нашите елит се събира в три категории:
1. Криминален.
2. Пе Далски.
3. Прост.

Шишман

Атанасм Манушкин

Тамън дадоха аерогарата на концесия и международното положение си ева мамата. Сметам МС да вземе решение вместо да получава пари от концесионера, да му дава. В кръвта им е.

Шишман

Димитър Димитров

АКО МЕ ИЗБЕРЕТЕ ЩЕ ИЗКОРЕНЯ КОРУПЦИЯТА ...........
Вярвате ли че е възможно, толкова ли сте тъпи ?
Може, ама трябва да въведа диктатура, но ..... другарите от САЩ и ЕС, няма да харесат тая опция и ще има веднага ембарго и голяма беднотия.  Самата демокрация е направена така : че да създава корупция. Ако ще и 100 пъти Бойко да падне и да го смените корупция пак ще има. Ако дойде някой на власт и се опита да изкорени корупцията и измамите в здравеопазването и хранителната промишленост - мафията веднага ще организира такива протести, че може и до гражданска война да се стигне. Бойко махна само един злодей-олигарх  - Черепа и вижте, какви протести му организираха. Могат да ги организират тия неща и на тоя след Бойко и на следващият и така до дупка.
Не случайно протестите не са за точно определени неща. Например за фалшивите горива, или отровните храни, или пък за дебнещите в засада катаджии. Та такива ми ти работи, надайте се на сладките приказки за изкоренена корупция. Вярвайте на Мунчо, триото, квартета и т.н. - корупцията остава.
________________________________________________

ОБЕЩАВАМ ВИ, АКО МЕ ИЗБЕРЕТЕ ВИСОКИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ !
Ама после дупе да ви е яко !
Икономика, индустрия, фабрики и заводи почти няма ! Имаше до 1989г. - вече няма, няма работа, данъци, приходи в хазната и пари за пенсии и заплати. 3а това казах дупе да ви е яко ! Тия увеличения, могат да дойдат само от заеми и ще са за 2-3г. после пенсиите и заплатите пак на долу и край на българската държава. Та тия дето и обещават достойни доходи и заплати яко ви лъжат, ама много яко. Но вие им вярвайте и така.

Шишман

Тоя Карбовски голям боклук се оказа. Тъп необразован, лъжец и платен от черепа.

_______________________

Ана Ана
Карбовски, лично ти си отказал хиляди да подкрепят протестите.Виждат хората какво долно платено нищожество си.Антипатично, без грам харизма.Хитрец, който денонощно плете интриги. Подкрепяш най- мракобесната партия.На всеки му е ясно, че тя ти плаща.

Шишман

Димитър Димитров

ТЪПОТАТА ТРОШИ ТЪПОМЕРА
От няколко месеца чета тъпите коментари на протестиращите  : че най-важно е да се ,,събори мафията", а после ще му мислим кой ще дойде на власт. Оставам с впечатлението, че на редовия тъп протестър, участващ в протестите, платени от Черепа и подобни: му е все тая какви са политическата и икономическата и културна  програма на новия кандидат. Няма значение и дали ще е за ЕС и НАТО или не, неясноти без край ! Не им пука  и дали е глобалист, консерватор, ляв, десен, среден, гейзер, син, червен или пембен, само и само да не  са ГЕРБ . Това на мене ми се струва откровено тъпо.
п.п.
тъпо ма нали зад протеста седи и Мунчо, а той не е от умните.

Шишман

15 September 2020, 10:34:26 #412 Last Edit: 15 September 2020, 12:41:38 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Двама полицаи в Лос Анджелис - мъж на 24 и жена на 31 години, са в критично състояние, след като са били простреляни, докато са стояли в полицейска кола. Общият брой на убитите полицаи само покрай безредиците през 2020 е около 40. Протестиращи членове на BLM движението са затворили входовете на болницата, откъдето е трябвало да мине линейката, с крясъци "Надяваме се да умрат". Тръмп е нарекъл тези протестиращи "Животни, които трябва да бъдат ударени силно". Либерализмът е рак.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-54137838
https://twitter.com/LASDHQ/status/1305039075884187648

Шишман

Irini Zikidis

Меморис е чудесно място. Днес ми напомня какво значи позор за журналистическата професия. На този ден преди 2 години западните медии съобщиха, че американското разузнаване е предотвратило голяма терористична атака в Германия, предупреждавайки немската полиция, че радикализиран младеж подготвя атентат срещу гей клуб и католическа църква. Кой знае защо, тази доста ясна по съдържание новина беше представена в българска медия като "психично болен младеж готви атентат срещу гей клуб или джамия". Как обектът на атаката, от католическа църква се превърна в джамия, не е ясно. Ясна е манипулацията - в оригиналната новина става дума за радикализиран ислямист, докато във фейк новината се намеква за крайнодесен радикал. В оригиналната новина бъдещите жертви щяха да са християни, а във фейк новината - мюсюлмани.
Дъното има много измерения. Това е едно от тях.

Шишман

Irini Zikidis

Генралният секретар на ООН Антонио Гутереш е произнесъл реч, в която казва следното: "Пандемията #COVID19 демонстрира това, което всички знаем: хилядолетия патриархат доведоха до доминиран от мъже свят, с доминирана от мъже култура, която уврежда всички - жени, мъже, момичета и момчета."
Сега, нека уточним нещо. Аз съм жена и много ми харесва да съм жена. Харесва ми вниманието на мъжете, харесва ми да ми отварят вратата, да ми държат палтото, да ми помагат да си кача куфара по стълбите. Умирам от кеф при всяко "Разрешете да ви помогна". Никога не съм се чувствала слаб пол, да не кажа обратното. В редките случаи, в които съм се правила на кума лиса и съм го играела слаба и безпомощна пред някой мъж, обикновено е било с цел да изкрънкам да стане на моето. Но тук не става дума за мен - приемаме, че съм разглезена от живота и мъжете и продължаваме NAPRET.
Г-н Гутереш твърди, че партиархатът ни е увредил. Аз бих го питала за патриархата - рожба на коя култура говорим? За онази култура, която е правила през вековете от мъжете рицари, кавалери и джентълмени ли? Която е родила най-нежните слова за жените ли?
"Тя иде като нощ красива
със чисти звездни небеса."
или пък:
"И ето, погребал в тъга непобедна
надежди и младост в безрадостен склеп -
аз гасна, аз гасна с утеха последна -
на спомена в здрача и плача за теб."
Това ли е тази така страшна култура?! Ако става дума за ТАЗИ култура, то г-н Гутереш е лъжец.
А ако става дума за една друга култура, в която е норма гениталиите на жените да бъдат осакатявани, а статутът на жената е малко над кокошката, но под кравата в домакинството, то нека предприеме мерки, тази култура да няма свободен достъп до цивилизацията, докато не се култивира.
А междувременно предлагам на г-н Гутереш да отсъпи доброволно мястото си на някоя дама.

Шишман

ЖЕНАТА Е БОЛНА НО В ИМЕТО НА СПОРТА, ДОБРОТО, КРАСИВОТО И ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ СЪСТЕЗАВА
_____________________________
Irini Zikidis
Респект за Серина Уилямс!
Поклон пред спортистката, която твори история на корта, въпреки изключително тежките си заболявания, налагащи лечение с медикаменти като оксикодон, хидроморфон, преднизон, преднизолон и метилпреднизолон. Явно заболяванията на Серина са много сериозни, щом лийкнати от хакери документи разкриват, че самата Световна антидопингова агенция ѝ разрешава да ползва забранени стероиди и допингови препарати. Разбира се, страничните им ефекти като нечовешка издържливост и сила, са случайни и нямат нищо общо с вида ѝ или победите ѝ на корта.
Po-klon i Respek!!!!

Шишман

Димитър Димитров


ТРИОТО И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ
 Да вземат да изваят един бюст паметник на Божков ...така и така няма да се  върне скоро както са планирали . Така  поне могат  да си го  имат.... за  да му  се  кланят ....дистанционно !!!!!!! После, ако си дойде и на живо, ама няма да е скоро.

Шишман

20 September 2020, 14:01:32 #417 Last Edit: 20 September 2020, 14:37:01 by Hatshepsut Reason: Премахване на невалиден линк.
ТОВА ДРУГАРЯТ КАРБОФФСКИ НЯМА ДА ГО ПУБЛИКУВА.
От тази дама, той публикува, амо което не противоречи на нео-либералните му интелектуални и актуални разбирания. Интелектуалеца на Черепа.
___________________________
Irini Zikidis
2ч.  ·
Рано или късно всичко си идва на мястото. И пасквилите на охранените журналистки за това как жените в Кьолн не са били насилвани, а "само преджобвани с танцувални движения от гладни мигранти" и как "фашисти - неудачници в любовта" извършват престъпления срещу клети бежанци, в крайна сметка се озоваха там, където им е мястото - в клоаката.
Смятайте колко е тежко в действителност положението, щом медия като Дойче Веле внезапно заговори, че бежанците (11% сирийци по данни на Евростат, останалите от Афганистан, Пакистан, Сомалия и т.н) са отговорни за убийствата и сексуалното насилие в Германия. И още нещо интересно в докладите на полицията - в редките случаи, в които жертвите са бежанци, те са пострадали не от германци, а от "чужденци". Демек, от други бежанци.
Как сте, драги либерали? Още плюшени мечета имате ли за раздаване, гьонсурати?

Шишман

21 September 2020, 09:30:41 #418 Last Edit: 21 September 2020, 09:32:40 by Шишман
Димитър Димитров

Дай България на Христю ИваноФ, са либерално-анархистка партия, подкрепяна финансово от американски НПО-та. Техните реформи, ще въведат всичките отровни и зловещи процеси, с които ерозира Западна Европа и САЩ. Те отричат и мразят християнската цивилизация и  се навеждат и покланят  на исляма и сатанизма. Изпадат в делириум, при мисълта да заселят България с разни тъмнокожи мигранти и главорези със странни наклонности. Обичат да раздават социални помощи на всички паразити и са за повече регулации на база идентичност - раса, религия и сексуални предпочитания. Неизбежно това ще се случи и в България, ако те докопат власт, просто защото това е идеологията на всички либерално-анархистки партии. Вече видяхме реакциите на симпатизантите на Дай България. Те тежко презират и мразят  собствения си народ, история и национални герои. Отричат най-тежкия и кървав период от нашата история - петвековното турско-ислямско робство.

Шишман

ВСЪЩНОСТ Е СТРАХОТНА ТЪПОТИЯ ДА СЕ ЧЕТАТ ПОВЕЧЕТО КНИГИ, НО ТОЯ ПИЧ  ОЩЕ НЕ ГО ЗНАЕ.  А горенето на тъпи книги е нещо много- добро
__________________________________
Росен Митев
"Има престъпления по-тежки, от това да се горят книги. Едно от тях - да не ги четеш."
- Йосиф Бродски