• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

07 July 2020, 19:28:36

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10920 Posts

Шишман
2577 Posts

Panzerfaust
444 Posts

Лина
418 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15795
  • Total Topics: 1262
  • Online Today: 38
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 22
Total: 23

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Шишман

Добре Божиловски

Изстрелването на новата ракета на САЩ наистина е "историческо". Русия е направила същото далеч в историята - преди 60 години

Шишман

Добре Божиловски

-Кой е виновен за бунтовете в САЩ?
-Най-близкото Американско посолство...
-Ясно, значи това в Мексико...

Шишман

Антон Колев

Не стига че спряхте баловете на учениците,ами сега взехте и кокаина на студентите.

Long time ago

01 June 2020, 12:02:23 #228 Last Edit: 01 June 2020, 12:04:31 by Long time ago
Добри Божилов

В България няма нито десни, нито анти-комунисти. В момента държавата осъществява класическо "разкулачване" на едрата буржоазия, и абсолютно всички мълчат. Няма Костов, няма Антон Тодоров, няма Гърневски, няма Георги Марков :) Нещо повече - те дори ръкопляскат!
Случващото се е абсолютен еквивалент на 1944-1945 г., когато властта бързо се е разправила с "богатите". Днес псевдо анти-комунистите ронят крокодилски сълзи пред тогавашните жертви, но нищо не казват за настоящите.
А те и тогава, и сега, едрите богаташи са били същите - някои е имало с честен произход на парите, други - мошеници, но най-много - забогатели от бизнес с държавата. То така е сега дори на запад. Това е капитализмът.
Но разкулачването 1944 г. е лошо, а това сега е добро. Дори ръкопляскаме. Апропо, да припомня, и тогава масовият народ е ръкопляскал :)
Наистина, не е престижно сега някой да защити Черепа, Арабаджиеви, Баневи, Бобокови и пр. Не е престижно да защитиш хората, които ти сам си създал, с отказа от социализма, реда и справедливостта.
Капитализмът бил по-добър, хората били по-богати и щастливи, нищо че някои ставали твърде богати. Важното че бабичката е богата също. А тя с 200 лв. пенсия очевидно е в охолство... :)
Какво ще последва после? Комунистите не са ударили веднага частната собственост и дребните дюкяни. Първом - банкери, индустриалци, едри мошеници. Но после идва и конфискацията на градската собственост, а най-накрая - и нивиците на хората...
Но къде сте, антикомунисти? Защо Гърневски се гордее с арестуваните олигарси?
------------
"Десни ама с лява резба"
стар лаф на Мишока от преди десетина години

Шишман

Това му мнение не е от разумните. Тука се вижда че не е на ред с главата.

Long time ago

Издаде 2 книги патриотични, не знам дали знаеш. Продават се успешно. Има дарба явно.

Шишман

Quote from: Long time ago on 02 June 2020, 10:16:22Издаде 2 книги патриотични, не знам дали знаеш. Продават се успешно. Има дарба явно.
Патриотични , ама друг път. Как се продават не нам, и не ме интересува. Знам обаче че тоя доста лъже.

Panzerfaust

Quote from: Long time ago on 02 June 2020, 10:16:22Издаде 2 книги патриотични, не знам дали знаеш. Продават се успешно. Има дарба явно.
То вече всеки стана писател. И Слави Трифонов е писател, и Криско, а внучката на Гриша Филипов - Людмила Филипова, според продажбите е една от най-успешните. Да не забравяме и Кобилкина.
Добри Божилов не е наред с главата и тук се съгласявам с Мишока. Аз го познавам в интернет пространството от преди години, когато беше фанатичен костовист. Днес му скимва едно, утре друго.

Long time ago

Quote from: Panzerfaust on 02 June 2020, 14:18:27То вече всеки стана писател. И Слави Трифонов е писател, и Криско, а внучката на Гриша Филипов - Людмила Филипова, според продажбите е една от най-успешните. Да не забравяме и Кобилкина.
Добри Божилов не е наред с главата и тук се съгласявам с Мишока. Аз го познавам в интернет пространството от преди години, когато беше фанатичен костовист. Днес му скимва едно, утре друго.
Това е верно. Всички са писатели вече. От готвачи до певачи и обратно.
Книгата на Кройф чете ли я?

Panzerfaust

Quote from: Long time ago on 02 June 2020, 15:14:47Книгата на Кройф чете ли я?
За съжаление, не.

Long time ago

Ако я намеря из града в книжарниците,ще ти направя един подарък. Ще пообиколя. Че минаха поне 2-3 години откакто не съм я виждал на витрините. 

FELDMARSCHALL

Там наред с добрите неща за Стоичков май описва извън футбола какъв побойник е. :lol:
Нещо, което Стоичков го доказа замесвайки се в сумати скандали и сбивания с журналисти/репортери след като прекрати футболната си кариера.

Panzerfaust

Е, той Стоичков си е селска пръчка. Извън това, даже не съм сигурен, че е българин. Антропологично не ми прилича. Има нещо циганско у него, което идеално се връзва с нрава му.

FELDMARSCHALL

То и за Гонзо се говори същото. Даже някъде четох, че забранил на сестра си да се показва много много и въобще да не споделя никъде, че му е сестра, защото била много черна. :lol:
Може и да са слухове, не знам. За Стоичков враговете му го наричат "Кюрда" не знам по каква причина, тук освен училите в университети през комунизма от този етнос, бройката им в България на постоянно живеещи е нищожна, така че е малка вероятността Стоичков да има такава жилка. :laugh:

Panzerfaust

Наричат го Кюрда, защото това е намек, че не е българин, а циганин. Според мен е мелез, не чист циганин или българин. Иначе тоя ген е силен, дори в дъщерите му си личи, въпреки, че майка им е нормална българка.

Гонзо е черен, но прилича на българин. В Пловдивско, а и въобще из Тракия има много такива - смесица между средиземноморци и арменоиди. Византийските императори са заселвали много арменци-павликяни в региона, вероятно това са асимилираните техни потоци.

Апропо, Балъков също не ми прилича на българин. Има доста православни цигани, които още втората половина на ХІХ в. започват да се българизират, за съжаление. Някои от тях даже си създават легенди - примерно "Аспаруховите" цигани. Имат се за българи, дошли с Аспарух.