• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

09 August 2020, 22:58:40

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
11154 Posts

Шишман
2950 Posts

Лина
519 Posts

Panzerfaust
507 Posts

Long time ago
502 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 16568
  • Total Topics: 1276
  • Online Today: 45
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 29
Total: 29

ХАЙДУТИ - тема посветена на българското хайдутство

Started by Шишман, 15 August 2019, 16:47:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Quote from: Лина on 08 July 2020, 22:50:16много ще се "зарадват" от становището на провъзгласилия се за"главен" хайдутин, ако изобщо попаднат на него де.
Лина тука става дума за  " българщина", нещо от което си доста далеко и не те интересува даже.
В българщината, нещата се казват, такива , каквито са. 3ванията, в това число и "главен български хайдутин" не са случайни. Мъжете им  на тези си мълчат виновно, макар да е имало причина да ги облекат така. Причината е че няма достатъчно хора за " възстановката . То има група в фейса където ги обсъждаме тия неща.

Лина

Абе трудно ще намериш човек, който да е по-далеч от българското от теб. За n-ти път отбелязвам, че не е сигурно това дали ти си българин изобщо,  това първо. Второ, ето че съм права за причината жените да се представят така и  логичния въпрос ( разбира се той е дебилски) щом ти си наясно що е станало така, защо би обиждал хората по този начин? Защото рядко даваш на контакт с главния мозък, за това така се получават нещата.
В "главен български хайдутин" явно влагаш нещо иронично, но да ти кажа честно не ти се получава смешното.

Шишман

Quote from: Лина on 09 July 2020, 18:59:22Абе трудно ще намериш човек, който да е по-далеч от българското от теб. За n-ти път отбелязвам, че не е сигурно това дали ти си българин изобщо,  това първо. Второ, ето че съм права за причината жените да се представят така и  логичния въпрос ( разбира се той е дебилски) щом ти си наясно що е станало така, защо би обиждал хората по този начин? Защото рядко даваш на контакт с главния мозък, за това така се получават нещата.
В "главен български хайдутин" явно влагаш нещо иронично, но да ти кажа честно не ти се получава смешното.
1-во туй не го определяш ти и мнението ти по въпроса, няма значение.
2-ро не си права и не е добре да са  мъжки дрехи, независимо от повода.
3-то може ли да пишеш без да обиждаш ? Ползваш положението си на модератор за да обиждаш хората - това не е особено честно или почтено. На практика обиждаш себе си и форума.

Лина

Глупости на търкалета, въпроса е много лесен - защо обиждаш хора, които уж подкрепяш?
Мога да мисля по всички въпроси и по този повод си мисля, че ако определя жената ти като гъска без причина, то е редно като мъж да се обидиш. Така че ти обиждаш хората, а аз искам просто да се дистанцирам от твоето мнение и това да стане ясно. Не ща да ти бера срамотиите.

Шишман

Quote from: Лина on 10 July 2020, 11:15:05Глупости на търкалета, въпроса е много лесен - защо обиждаш хора, които уж подкрепяш?
Мога да мисля по всички въпроси и по този повод си мисля, че ако определя жената ти като гъска без причина, то е редно като мъж да се обидиш. Така че ти обиждаш хората, а аз искам просто да се дистанцирам от твоето мнение и това да стане ясно. Не ща да ти бера срамотиите.
Да темата не е за тебе. Като ме наричаш циганин обиждаш себе си и форума, а не мене. Жена ми не е гъска и си знае добре местото, тя никога няма да облече мъжка носия, за да се прави на луда. Ония двете от снимката не са на ред. 3ащо ли ми замириса на либерализъм. Нов вид национализъм -либерал-соросоиден - национализъм. И да не забравя : да живее Вела Пеева и Хилъри Клинтън.

Шишман

    " РОДОПСКИ   ХАЙДУТИ "
Добра снимка.

Скоро да се надяваме, ще дойдат за родните соросоиди, либерали и поклонници на запада.

________________________________________
Лина

Quote from: Шишман on 10 July 2020, 13:03:42Да темата не е за тебе. Като ме наричаш циганин обиждаш себе си и форума, а не мене. Жена ми не е гъска и си знае добре местото, тя никога няма да облече мъжка носия, за да се прави на луда. Ония двете от снимката не са на ред. 3ащо ли ми замириса на либерализъм. Нов вид национализъм -либерал-соросоиден - национализъм. И да не забравя : да живее Вела Пеева и Хилъри Клинтън.

Въпроса е елементарен,а отговора ти издава болното и нездраво отношение към хората и омразата ти към българите.
 :warn:  Аз решавам за себе си и щом поставям под съмнение българския ти произход, значи наистина имам основание за себе си да го направя, пък като щеш не се обиждай.

Лина

И между другото искам да ти намигна, че включването ми в  "патриотичната" ти тема не целеше да те дискредитира, а евентуално да коригираш мнението си с достойнство, но......

Шишман

Quote from: Лина on 13 July 2020, 12:33:20Аз решавам за себе си и щом поставям под съмнение българския ти произход, значи наистина имам основание за себе си да го направя, пък като щеш не се обиждай.

Коя беше ти да поставящ под съмнение българския ми произход ? Щото си никоя. Аз обаче като Г.Б.Х. поставям под съмнение твоят  български  произход. Българите не се държат, както се държиш ти.

Quote from: Лина on 13 July 2020, 12:43:10И между другото искам да ти намигна, че включването ми в  "патриотичната" ти тема  ....
.........     целеше да   ................... я оспамиш.

Шишман

Нека не обръщаме внимание на разни озлобели либерали, с мании за величие каквито виждаме всеки ден навсякъде и се върнем на темата

____________________________________

____

Шишман

3а незнаещите: вече има такова, звание, длъжност, положение Г.Б. Х. - главен български хайдутин. 3а сега това звание го нося аз. Така че важните неща относно българщината и българското родолюбие за сега на тоя етап ги определям аз. И да не забравя вече съм и признат за такъв от съвременните български хайдути

____________________________

Лина

 :angel: Ми, какво да кажа в своя защита  :lol: не съм виновна, Ваша светлост.
Много те моля да не пускаш тъпи теми без всякаква нужда и да се правиш на жертвен агнец, ставаш смешен направо  :lol:Искам да  кажа, че не ставате за Главен, за лидер и водач, защото Вие сте нетолерантен дори към тези, които трябва да защитавате и покровителствате. Просто Ви липсва такт и далновидност. Само с ентусиазъм не вярвам да стане.


Сигурно ще те шокирам, но не познавам човек, които да се е записал на народни танци или в клуб по интереси свързан с хайдутството, защото са научили за това от теб.
За финал, темата е хубава, но когато се налага може и други хора освен теб да се включват.
Funny Funny x 3 View List

Шишман

Quote from: Лина on 13 July 2020, 19:42:08Искам да  кажа, че не ставате за Главен, за лидер и водач, защото Вие сте нетолерантен
Позна не съм толерантен, няма и да съм. Обвинението ти е смешно. Толерантността е при соросоидите и либералите.
Кой ми махна чата, не че много пиша там или другите пишат, но който го е направил е сгрешил.

Шишман

ХАЙДУТ ВЕЛКО
Портрет на българския хайдутин Велко Петровъ 📷 (1780-1813), ОТКРАДНАТ от българската история и присвоен от сърбите, обявен за ''сърбин'' под името Вељко Петровић. Роден е в българското село Леновци, Зайчарско. В средата на ХІХ в. съвременникът и пръв историк на сръбското въстание Леополд фон Ранке упорито го нарича не ,,Велко", а ,,Велико" - форма, характерна за българската, а не за сръбската именна система и практика. Той участва в Първото сръбско въстание 1804-1813г. срещу турците, в което масово участват хиляди тимошки и моравски българи с цели свои дружини. В Поморавието и Тимошко това въстание си е чисто БЪЛГАРСКО.
Хайдут Велко се сражава години наред много успешно, като създава и доста ядове на сърбите със стремежа си да създаде българско княжество в Тимошко.
Загива през 1813г. в неравен бой с турците при Неготин, изоставен от сърбите нарочно. Хайдут Велко трябва да загине, защото не желае да се посърби. Това е последователната държавна сръбска антибългарска политика спрямо всички българи в западните български земи, особено силно изразена спрямо българските първенци и водачи на  борбите за освобождение, като носители на българщината  и българската държавност.
По-късно голяма част от тях са или скрити или умишлено посърбени.

_________________________________


Similar topics (1)