• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

27 May 2020, 15:40:50

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10631 Posts

Шишман
1938 Posts

Panzerfaust
343 Posts

Лина
293 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 14117
  • Total Topics: 1248
  • Online Today: 86
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 49
Total: 50

avatar_Лина

Актуални новини и мнения за тях

Started by Лина, 01 August 2019, 15:36:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Лина

01 August 2019, 15:36:27 Last Edit: 01 August 2019, 18:34:09 by Hatshepsut Reason: Корекция на правописна грешка в заглавието на темата
Шефът на КОНПИ Пламен Георгиев подаде оставка


--------------

Вижте, аз съм направо в шок от така наречената ,,терасагейт", ама наистина ли само това успяха да намерят олигарсите и комунистите срещу този човек? Ми, той е златен значи!  :aha:
Предлагам да го направим президент, ама той много лесно клекна на агресорите си, че надали ще иска.
Събориха го човека с 60кв.м. покрив и 6 метра дървена дъска, поставени от предишния собственик на жилището му. И това в държавата, където ВСЕКИ гражданин си събаря стената на кухнята, че и носещи стени за да си усвои терасата, че му е тясно!!! ЕСТЕСТВЕНО 100% без разрешение от местното кметството, аха.
Един си слага кафява дограма и си разделя прозореца на три крила, а комшията отдолу иска бяла дограма и голямо неотваряемо крило с едно малко за отваряне.
Онзи под тези двамата пък щял да кара цял живот с винкила от соца щото няма пари за ПВЦ.
Не стига това, ами след като си санират жилищата един боядисва в розово, друг в кафяво и става една акана симфония дето не мога да я опиша.

За какво става въпрос, ако не за абсолютна тъпота в ,,терасагейт"? А ентусиазма на журналистите дето го дъвкаха този покрив чупи тъпомера на 100%.

Panzerfaust

Ако трябва да бъдем честни, "терасагейт" е общо взето много шум за нищо. Просто беше предизборен трик на БСП. Истинските измерения на корупцията и кражбите, съответно незаконното забогатяване на властимащите, е в десетки и стотици пъти повече от стойността на получените чрез търговия с влияние апартаменти.

Hatshepsut

Бившият главен редактор на ,,Дума" е арестуван за шпионаж


В дома си е бил арестуван бившият главен редактор на вестник ,,Дума" Юрий Борисов. Направен е и обиск в дома му, заявиха пред Искра.бг от СДВР.

Задържането на Борисов е във връзка с дело, образувано на 3 юли 2019 г. по член 105 от Наказателния кодекс, съобщи ,,Дума", като се позова на съпругата на Борисов – журналистът Дора Чичкова. Член 105 от НК гласи, че който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 години.

Юрий Борисов е един от секретарите на Националното движение ,,Русофили". Той е отведен от полицията за разпит в специализираната прокуратура.

От екипа на ,,Дума" са се опитали да се свържат с председателя на ,,Русофили" Николай Малинов, но без резултат. Медиата съобщава, че по неофициална информация в офисите и в дома на Малинов и съпругата му също се извършват обиски.

Пред ,,Дума" зам.-председателят на ,,Русофили" Владимир Чучуев разказва, че рано сутринта в специализираната прокуратура е била извикана в качеството си на свидетел главният секретар на движението Кристина Иванова.

За разпити са били повикани още зам.-председателят на ,,Русофили" Милен Чакъров, почетният председател Енчо Москов, проф. Ваня Добрева, член на Националния съвет на БСП, други членове на Изпълнителното бюро на организацията.

На този етап официална информация от прокуратурата няма.

https://www.iskra.bg/bivshiat-glaven-redaktor-na-duma-e-arestuvan-za-shpionazh/

Panzerfaust

По линията на Чл. 105 от НК - "който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 години", доста комунисти и рубладжии са готови да изгърмят. БСП, АБВ, Марешки, Волен, Костадин Костадинов, Кеворкян, абе много...

Шишман

10 September 2019, 09:36:31 #4 Last Edit: 10 September 2019, 23:05:26 by Hatshepsut
Quote from: Panzerfaust on 10 September 2019, 01:14:37По линията на Чл. 105 от НК - "който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 години", доста комунисти и рубладжии са готови да изгърмят. БСП, АБВ, Марешки, Волен, Костадин Костадинов, Кеворкян, абе много...
То ако се спази този закон трябва 90% от политиците да бъдат арестувани и съдене за продаване на България на запада и Америка. Волен, когото наричате рубладжия също, понеже реално е американски слуга, а не руски. Прави се на руски за да мами наивниците, ама си е американски от всякъде, поне делата и плодовете му са такива.

Така всичките ни политици от 1944г. насам трябва да идат в затвора. Едните . за предателство към СССР, другите след 1989г. - към Америка, запада, Турция , Израел и кой ли не още. В това число и БСП и АТАКА служат на американското посолство. Политиците ни някога поне ходеха до Москва да се видят с главния, а сега от посолството изтрещели посланици им нареждат. Върхът на унижението.

Hatshepsut

20 September 2019, 06:54:01 #5 Last Edit: 20 September 2019, 07:03:38 by Hatshepsut
Пуснаха на свобода убиеца Джок Полфрийман


Решението да го освободят с 6,5 г. предсрочно взе скандалният шеф на Съюза на съдиите в България Калин Калпакчиев

Убиецът на студента Андрей Монов-австралиецът Джок Полфрийман излиза на свобода. Това реши състав на Софийския апелативен съд, оглавяван от скандалния шеф на грантаджийския Съюз на съдиите в България Калин Калпакчиев.

Полфрийман, който бе осъден през 2011 година на 20 години затвор, излиза на свобода 6,5 години предсрочно. Така Полфрийман ще напусне Централния софийски затвор през парадния вход като свободен гражданин и вероятно ще отлети за родната Австралия, без да е платил и една стотинка кръвнина за отнетия от него живот.

В мотивите към скандалното си решение магистратите записаха, че Полфрийман се бил поправил. Не бил наказван, а поведението му било безупречно. Убиецът дори бе похвален от съда заради това, че бил създал сдружение за защита правата на затворниците. А фактът, че не е платил и стотинка обезщетение за отнетия от него живот бе подминат с мотива, че това не влизало в изпълнението на наказанието.

В залата Полфрийман за пореден път не призна вина и не изрази съжаление, че е убил студента Андрей Монов. Той беше нападнат и намушкан на 28 декември 2007 г. на пъпа на София в близост до църквата ,,Св. Неделя". При мелето бе ранено и друго момче. За убийството Полфрийман беше осъден на 20 години затвор. САС обаче му спести 6,5 години от наказанието, което и без това е стопил с работа в затвора. В същото време чужденецът дължи 400 000 лева кръвнина.

,,Кажете ми как да коментирам подобно решение, нямам думи да изразя как се чувствам. Затова ви моля да сменим схемата - не търсете мен за коментар, а тези хора, които са взели това решение. Нека те застанат пред вас и обществото, но с лицата си и да обяснят. Само преди два месеца този човек поиска да бъде освободен предсрочно, но му бе отказано. Явно г-н Калпакчиев е голям юрист и психолог, за да прецени, че някой може да се поправи за толкова кратко време", коментира психологът Христо Монов пред ,,Монитор", който баща на убития Андрей Монов. Според него решението е позор за българския съд.

,,Не съм защитник на г-н Гешев, но поне има мъжеството да застава с лицето си зад всяко свое действие. А тези? Защо никой от съдиите, взели това решение, не се покаже и да обясни пред обществото мотивите си. Имам две деца и трябва да продължа заради тях. Не знам как издържа сърцето ми. Вижте какво нещо е съдбата – на същата дата преди 11 години те дойдоха от дома при мен. Трябва да продължа заради тях", каза Монов.

Съдебното решение по никакъв начин не буди изненада сред запознатите с работата на отделни софийски магистрати, заемащи ръководни позиции в обвързаната с политико-икономически и олигархични интереси организация - ССБ. За освобождаването или преместването на Полфрийман се работи активно вече над десет години.

Факт е, че двама български главни прокурори - първо Борис Велчев, а по-късно и Сотир Цацаров, не се поддадоха на натиск и отказаха транферирането на убиеца от България в Австралия. За сметка на това, множество лобистки организации, начело с Българския хелзински комитет (БХК) от години водят кампания по реабилитирането на Полфрийман. Убиецът дори попадна преди години в класацията "Човек на годината" на БХК, но заради острото обществено недоволство номинацията му бе оттеглена. Важна подробност е, че носител на наградата "Човек на годината" е била колегата на Калпакчиев - известната с политическите си пристрастия съдийка Мирослава Тодорова, която е и бивш председател на ССБ. Двете организации - БХК и ССБ, освен, че често изразяват общи становища, имат и общо финансиране - част от парите им идват от Фондация "Америка за България", както и от проекти по т.нар. Норвежки финансов механизъм, за чието разпределение отговаря българското подразделение на "Отворено общество" на Джордж Сорос.

Бившият правосъден министър Христо Иванов, чиято биография е свързана с либералните неправителствени организации, също направи опит за легитимирането на Полфрийман. Докато ръководеше правосъдното министерство, Иванов бе допуснал затворническо сдружение, основано от Полфрийман и адвокатите му, да участва в дискусии по облекчаване на условията на лишените от свобода у нас.

https://www.monitor.bg/bg/a/view/pusnaha-na-svoboda-ubieca-djok-polfrijman-175810


 :devil:
За мен това е неочаквана и много неприятна новина. Тези, които най-много лаят за реформа в правосъдието (т.нар. умнокрасивци), всъщност защитават престъпниците и тарикатите. Аз не бих искал реформата да се състои в толерирането на престъпниците и изродите, а в точно обратната посока - тежки и ефективни присъди и недопускане на паразитни НПО в системата.

Шишман

Нормално, като нямаме държава, нямаме и правосъдие.

Hatshepsut

Прокуратурата откри шпионин в посолството на Русия в София


Главният прокурор Сотир Цацаров

В посолството на Русия в София като първи секретар работи руски гражданин със статут на дипломат, който събира с цел да издаде на чужда държава информация, представляваща държавна тайна. Това обяви в съобщение до медиите прокуратурата. Малко по-късно Министерството на външните работи уточни, че дипломатът вече е напуснал България.

От съобщението на прокуратурата се разбира, че след получаване на съответен сигнал от ДАНС за това в Специализираната прокуратура е образувано досъдебно производство за престъпление срещу републиката. Шпионската дейност е развивана от септември 2018 г.

В резултат на проведените бързи действия по разследването, фактите в сигнала са потвърдени изцяло, посочва прокуратурата. Установено е, че действително от септември 2018 г., в продължение на близо година, гражданин на Руската федерация е осъществявал разузнавателна дейност, като е провеждал регулярни конспиративни срещи с български граждани, включително и с ръководен служител, разполагащ с достъп до класифицирана информация на България, ЕС и НАТО. Целта на срещите е била придобиване с разузнавателна цел на такава информация, включително и чрез предложения за материални облаги.

Заради това, че по Виенската конвенция "дипломатическият агент се ползва с имунитет по отношение на наказателната юрисдикция на приемащата държава" той не е привлечен като обвиняем и наказателното производство е спряно. Главният прокурор Сотир Цацаров е уведомил министъра на външните работи Екатерина Захариева.

Ръководеното от нея ведомство допълни, че при тази ситуация същия ден бе проведена среща с руския посланик, на която са обсъдени въпроси от двустранен интерес, включително и този. Срещата е преминала в конструктивна атмосфера. От българска страна е отправено искане руските институции да отзоват своя служител до края на деня днес - понеделник, и по информация на МВнР той вече е напуснал територията на България.

Миналия месец с обвинения за шпионаж в полза на руски организации, но не и на руската държава, се сдоби председателят на движение "Русофили" Николай Малинов. Разследва се и влиянието на пенсионирания генерал от КГБ Леонид Решетников в политическия живот на страната. На 22 октомври в Москва Захариева (по информация на руския "Комерсант") е обсъдила шпионския скандал с "Русофили" с колегата си Сергей Лавров като го е уверила, че правителството няма нищо общо с него. Не е известно дали новите разкрития на прокуратурата са свързани с този случай.

През септември в телевизионно интервю бившият външен министър на България в кабинета на НДСВ Соломон Паси беше изброил 68 руски шпиони в посолството в София. България се въздържа да гони руски дипломати след случая "Скрипал", а наскоро "Ню Йорк таймс" направи връзка между този случай и отравянето на българския оръжеен бизнесмен Емилиян Гебрев.

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/10/28/3983053_prokuraturata_otkri_shpionin_v_posolstvoto_na_rusiia_v/

Hatshepsut

Извънредно положение в България за един месец
Предложението на Министерски съвет беше одобрено от всички парламентарно представени групиНародното събрание одобри предложението на Министерския съвет за въвеждане на извънредно положение в страната заради разпространението на заразата от новия коронавирус COVID-19.

Предложението беше прието с 201 гласа"за" без "против" и "въздържали се".

Министър-председателят Бойко Борисов обоснова от трибуната на Народното събрание искането на Министерски съвет за въвеждане на извънредно положение в България заради разпространението на заразата от новия коронавирус COVID-19.

Премиерът подчерта, че

искат въвеждането на извънредно положение за срок от един месец.

Малко по-късно стана ясно, че идеята за краен срок на извънредното положение е била на БСП, която опозицията е представила по време на председателския съвет, проведен преди началото на заседанието в пленарна зала.

Всички парламентарно представени групи обявиха, че подкрепят предложението на Министерски съвет за обявяване на извънредно положение.

,,Ще дадем добър знак на народа, че в критични ситуации можем да се обединяваме", обърна се той към парламента. ,,Искаме това извънредно положение за един месец, главно заради недисциплинирани хора, които разнасят заразата", обясни Борисов.

Той призова

да не се затварят институциите, за да не се парализира икономиката.

,,Благодаря на всички, които са на първа линия – доктори, сестри, санитари, за това което вършат и ще продължат да вършат в следващите дни. Ако се приеме нашето предложение, ще има актуализация, с която да бъдат стимулирани. Предложението е като се

актуализира бюджета

да бъде само там, където се води битката на първа линия", каза министър-председателят.

,,Ситуацията преди два дни в света беше различна, днес е друга. Мерките, които въведохме от 28 февруари във Франция ще въведат от понеделник, в Германия от днес. Това е единственото срещу това чудо, наречено коронавирус, което съсипва света", обясни Бойко Борисов.

Той посочи, че ще иска разговор с председателя на ЕК за затварянето на границите. ,,Нашите икономики в ЕС са отворени, свързани и затварянето на граници ще блокира стопанския живот,а нашите шофьори ще останат блокирани на границата, каза премиерът и добави, че ще опита да издейства "чист коридор" за транспорта, защото в противен случай ще влезем в още по-лоша ситуация ", каза премиерът.

Той подчерта, че

искането за по-стриктни мерки е главно заради ,,недисциплинирани хора, които разнасят заразата".

,,Това е бактериологична война. В началото всички го подценяваха. Вчерашният ден беше като бомба - с изявления на всички лидери по света. Усещането на хората и извънредните мерки носят големи поражения. Нито една държава не е приложила нито една мярка повече от нас, не е направила нещо, което не сме направили ние", каза още премиерът.

Преди премиерът изказване пред депутатите направи генерал-майор Венцислав Мутафчийски, началник на Военномедицинската академия и председател на Националния оперативен щаб за борба срещу новия коронавирус COVID-19. Той представи доклад за състоянието в страната, Европа и света, както и за предприетите мерки срещу новия коронавирус.

Мутафчийски предупреди, че и при нас ще има пик на заразата, той няма да ни подмине и заяви категорични, че ,,трябва да има ясни законодателно разписани правила". ,,В тази ситуация едва ли половинчати мерки могат да дадат резултат.

Трябват по-широки правомощия за правителството,

ситуацията се променя всеки час".

След Бойко Борисов на парламентарната трибуна застана лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя се закашля на няколко пъти, което предизвика смут и смях в парламентарната зала.

,,България е изправена пред криза и ситуацията изисква разум, хладнокръвие и отговорност. Най-важно днес е здравето на българските граждани", каза Нинова.

,,Днес на председателски съвет направихме предложение за допълнение на решението на МС. Те бяха извънредното положение, което се въвежда да бъде със срок от един месец. Първото предложение беше да бъде безсрочно. Второто, което ние предложихме – правомощията, които се гласуват на МС изрично да бъде записано, че са на основание на чл. 57, ал. 3 от Конституцията. С това ние гарантираме, че МС няма да злоупотреби с правомощията. Ние искаме да благодарим на лекарите ,сестрите и медицинския персонал в българските болници", каза още Нинова.

Тя заяви, че

очаква от МС законодателни инициативи.

,,Ние сме законодателен орган и трябва да променим онези закони, които да гарантират спокойна работа на всички институции за овладяване на ситуацията. Вероятно ще се наложи да обсъдим и приемем такива законодателни инициативи", допълни още Нинова.

,,Очакваме правителството да внесе актуализация на бюджета. Заявихме и на министър-председателя ,че в тази ситуация раздаването на пари на парче чрез постановление на МС и заобикаляне на Народното събрание е абсолютно неприемливо", коментира Нинова. ,,Притеснява ни действието на правителството на парче. Очакваме комплексен държавнически подход с поглед в бъдещето", отчете тя и посочи, че следващото предизвикателство са икономическите проблеми.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви:

,,Подкрепяме предложението за извънредно положение – в условията му е недопустимо противоконституционно отнемане и ограничаване на основни права и свободи на гражданите".

,,Когато става въпрос за защита живота и здравето на хората, от първостепенно значение е да се предприемат и въведат всички мерки за запазване здравето и живота на всеки един човек. Това изисква не само приемане на решението, но и конкретни планове за действие, които да се изпълняват при гарантиране на конституционните права и свободи", каза още Карадайъ.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви: ,,ПГ на ,,Обединени патриоти" единодушно ще подкрепи предложеното въвеждане на извънредно положение, тъй като то е крайно необходимо. Не толкова с оглед на развитието на коронавируса. Засега не е такова, каквото е в повечето държави на ЕС и в света, но като една

ревантивна мярка, която да пресече и да нанесе удар и да ограничи разпространението на вируса точно в неговата най-опасна част – скоростта на разпространението.

Този вирус с това е характерен, че скоростта на разпространение е по-бърза".

Той припомни, че именно от ,,Обединени патриоти" първи са искали въвеждане на термокамери. ,,Както и да е, тук не е време за политическо съизмерване, а за приемането на отговорно решение", допълни още Симеонов.

,,Ще настояваме за по-крути мерки", каза още Симеонов. Той посочи, че иска ограничаване на обществените мероприятия и продължаването на учебни занятия, както и такива във висшите учебни заведения. ,,Искам да призова българките граждани да не се поддават на паника. Няма основание. Поне фактите го показват, но трябва да се вземат разумни, балансирани мерки", заяви Симеонов.

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/izvynredno-polozhenie-v-bylgariia-za-edin-mesec-6106857

Лина

Трябва да призная, че нямам никаква критика към решенията на Правителството и Националния оперативен щаб. Особено като знаем ресурсите на държавата си.
Повече от това трябва да се отбележи, че комунистите напълно оправдаха виждането, че са мерзавци и родоотстъпници. Днес, когато има най – малка нужда от това, те са борят за демокрация, моля ви се – баш тези дето управлявайки с ДПС при правителство на Орешарски  мачкаха свободата на словото и протестиращите  хората от бой, те точно днес ще се борят за демокрация. Ти да видиш!
Благодарение на добрите стечения на обстоятелствата и навременните мерки всички български комунисти са живи и здрави и за благодарност се чудят как аджеба точно сега да направят преврат (в болните им мозъци момента е много подходящ) и по цял ден висят в интернет да пишат дебилски коментари в новинарските сайтове и форумите.
Ко щяло да стане с бизнеса, ами със самонаетите лица, ми с брокерите?
 Какъв е този бизнес дето ще фалира за 2 месеца, ще ви кажа – болен е и отдавна е трябвало да фалира. Самонаетите лица и брокерите масово работят в сивата икономика, смятам че поради тази причина всеки от тях е длъжен да има някакви спестени ресурси, иначе за какъв бизнес говорим? Значи хем си е шеф, хем на си плаща чинно данъците, хем нищо не е спестил, ама айде сега, отдавна е трябвало да се хване някъде на заплата.
За тези, които биха били уволнени си има работеща институция ,,Бюро по труда".
Да ви кажа честно трябва да целувате ръка, защото ако аз бях премиер щяхте да видите от трите най – дългия, никакво 60/40, никакви 5 лева.
Два месеца са, щото на ,,час по лъжичка" до там ще отидем. Мерки трябва да има само за най – бедните, а парите да се насочат към превенция и лечение.
В тази връзка трябва да се отбележи, че все още има много достойни българи, включиха се много дарители и то със сериозни средства, които заслужават едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Всички трябва да си налягаме парцалите и да се опитаме да сме полезни за себе си и за другите. Който има нужда от помощ, финансова или каквато и да е, да я търси. Гледам хората не се срамуват включват се в телевизионни предавания и искат помощ, но честно казано работа на кметовете е да помагат на хората по места. Било то такива останали без средства, защото по принцип са си бедни, било то работили досега без трудов договор.

Още малко остана, защото както отдавна ви писах като всяко нещо тръгнало по хората и това в някаква степен ще остане да циркулира между нас, докато не се намери ваксина. В същото време няма държава която да може да издържи на такъв икономически напън, т.е. малко остана.

Шишман

Quote from: Лина on 26 March 2020, 17:11:45Трябва да призная, че нямам никаква критика към решенията на Правителството и Националния оперативен щаб. Особено като знаем ресурсите на държавата си.
Повече от това трябва да се отбележи, че комунистите напълно оправдаха виждането, че са мерзавци и родоотстъпници. Днес, когато има най – малка нужда от това, те са борят за демокрация, моля ви се – баш тези дето управлявайки с ДПС при правителство на Орешарски  мачкаха свободата на словото и протестиращите  хората от бой, те точно днес ще се борят за демокрация. Ти да видиш!


Добре казано.

Лина

В България започва поетапно отпадане на мерки въведени във връзка с извънредното положение. Мислено трябва да останем под карантина и след 06.05.2020 ако сме отговорни и дисциплинира към себе си и обществото, в което живеем. Имайте предвид, че ако не спазвате дистанция, не носите маски и не дезинфекцирате повърхности, плотове и стоки всички усилия направени досега ще са напразни. Много ме учудваха коментарите от типа ,,Кой от каквото умре все казват, че е от ковид-19", хъм имайте предвид, че може да стане обратното! Защото макар и неадекватни всички правителства предприеха мерки, които на този етап само в изолирани държави като Нова Зеландия  доведоха до отличен резултат (ще видим до кога) и логично когато полагаш усилия без успех в един момент ще се стигне до безсилие, което ще приключи със ,,Я, си гледайте работата!". 
Имам позната, чийто мъж работи в една служба и още март ми сподели, че вируса е бил у нас от декември 2019, това значи, че ако има починали от новия вирус тогава ....... то като причина за смъртта им ще е била посочена някаква друга. Няма да е по-добре да доживеем момент, в който умрелите от коронавируса ще се обявяват за починали от пневмония, инфаркт или друго.   

Собствениците на ресторанти, кафета и хотели драпаха за нещо, но според мен много от тези бизнеси ще фалират и след карантината, просто защото хората ще се страхуват да посещават такива места. Разбира се така си мисля съдейки по себе си. И не бих се страхувала от това, че на 1,5м. от мен има друг човек, а от това че все пак човек приготвя напитките и храните, сервитьора който сервира той и отсервира, работи с пари и т.н.

Трябва да сме адаптивни, защото може би света тепърва ще се променя драстично.

Лина

Още в първия ден, в който се премахнаха КПП-тата на пътя починаха 4 човека и още няколко се борят за живота си, моторист излетял през някаква естакада в следствие на катастрофи. Въобще, ,,цивилизована" работа!
Sad Sad x 1 View List

Шишман

Quote from: Лина on 07 May 2020, 10:06:58Още в първия ден, в който се премахнаха КПП-тата на пътя починаха 4 човека и още няколко се борят за живота си, моторист излетял през някаква естакада в следствие на катастрофи. Въобще, ,,цивилизована" работа!
В цял свят стават катастрофи. В Италия е даже по-зле от България.

Long time ago

Quote from: Шишман on 26 March 2020, 17:52:47Добре казано.

Quote from: Лина on 26 March 2020, 17:11:45Трябва да призная, че нямам никаква критика към решенията на Правителството и Националния оперативен щаб. Особено като знаем ресурсите на държавата си.
Повече от това трябва да се отбележи, че комунистите напълно оправдаха виждането, че са мерзавци и родоотстъпници. Днес, когато има най – малка нужда от това, те са борят за демокрация, моля ви се – баш тези дето управлявайки с ДПС при правителство на Орешарски  мачкаха свободата на словото и протестиращите  хората от бой, те точно днес ще се борят за демокрация. Ти да видиш!
Благодарение на добрите стечения на обстоятелствата и навременните мерки всички български комунисти са живи и здрави и за благодарност се чудят как аджеба точно сега да направят преврат (в болните им мозъци момента е много подходящ) и по цял ден висят в интернет да пишат дебилски коментари в новинарските сайтове и форумите.
Протестиращите по времето на Орешарски бяха едно от най-фалшивите неща през последните 30 години. Набедени от някои медии за умни и красиви. Платени. Не случайно после дойдоха на власт точно лица от протестите като Лукарски и подобни и след още една година не видяха даже и парламент. Точно като пиратки, фишеци. Пънаха се, реваха, припламнаха и угаснаха в некадърност и слугинаж на чужди посолства.

В ГЕРБ комунистите и членовете на БКП са повече отколкото в БСП.
Може да се поинтересува който иска.