• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

16 September 2019, 12:12:51

Login with username, password and session length

Theme Selector

Members
  • Total Members: 47
  • Latest: tzviata
Stats
  • Total Posts: 10042
  • Total Topics: 1154
  • Online Today: 36
  • Online Ever: 296
  • (29 July 2019, 04:32:47)
Users Online
Users: 1
Guests: 27
Total: 28

Актуални новини и мнения за тях

Started by Лина, 01 August 2019, 15:36:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Лина

01 August 2019, 15:36:27 Last Edit: 01 August 2019, 18:34:09 by Hatshepsut Reason: Корекция на правописна грешка в заглавието на темата
Шефът на КОНПИ Пламен Георгиев подаде оставка


--------------

Вижте, аз съм направо в шок от така наречената ,,терасагейт", ама наистина ли само това успяха да намерят олигарсите и комунистите срещу този човек? Ми, той е златен значи!  :aha:
Предлагам да го направим президент, ама той много лесно клекна на агресорите си, че надали ще иска.
Събориха го човека с 60кв.м. покрив и 6 метра дървена дъска, поставени от предишния собственик на жилището му. И това в държавата, където ВСЕКИ гражданин си събаря стената на кухнята, че и носещи стени за да си усвои терасата, че му е тясно!!! ЕСТЕСТВЕНО 100% без разрешение от местното кметството, аха.
Един си слага кафява дограма и си разделя прозореца на три крила, а комшията отдолу иска бяла дограма и голямо неотваряемо крило с едно малко за отваряне.
Онзи под тези двамата пък щял да кара цял живот с винкила от соца щото няма пари за ПВЦ.
Не стига това, ами след като си санират жилищата един боядисва в розово, друг в кафяво и става една акана симфония дето не мога да я опиша.

За какво става въпрос, ако не за абсолютна тъпота в ,,терасагейт"? А ентусиазма на журналистите дето го дъвкаха този покрив чупи тъпомера на 100%.

Panzerfaust

Ако трябва да бъдем честни, "терасагейт" е общо взето много шум за нищо. Просто беше предизборен трик на БСП. Истинските измерения на корупцията и кражбите, съответно незаконното забогатяване на властимащите, е в десетки и стотици пъти повече от стойността на получените чрез търговия с влияние апартаменти.

Hatshepsut

Бившият главен редактор на ,,Дума" е арестуван за шпионаж


В дома си е бил арестуван бившият главен редактор на вестник ,,Дума" Юрий Борисов. Направен е и обиск в дома му, заявиха пред Искра.бг от СДВР.

Задържането на Борисов е във връзка с дело, образувано на 3 юли 2019 г. по член 105 от Наказателния кодекс, съобщи ,,Дума", като се позова на съпругата на Борисов - журналистът Дора Чичкова. Член 105 от НК гласи, че който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 години.

Юрий Борисов е един от секретарите на Националното движение ,,Русофили". Той е отведен от полицията за разпит в специализираната прокуратура.

От екипа на ,,Дума" са се опитали да се свържат с председателя на ,,Русофили" Николай Малинов, но без резултат. Медиата съобщава, че по неофициална информация в офисите и в дома на Малинов и съпругата му също се извършват обиски.

Пред ,,Дума" зам.-председателят на ,,Русофили" Владимир Чучуев разказва, че рано сутринта в специализираната прокуратура е била извикана в качеството си на свидетел главният секретар на движението Кристина Иванова.

За разпити са били повикани още зам.-председателят на ,,Русофили" Милен Чакъров, почетният председател Енчо Москов, проф. Ваня Добрева, член на Националния съвет на БСП, други членове на Изпълнителното бюро на организацията.

На този етап официална информация от прокуратурата няма.

https://www.iskra.bg/bivshiat-glaven-redaktor-na-duma-e-arestuvan-za-shpionazh/

Panzerfaust

По линията на Чл. 105 от НК - "който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 години", доста комунисти и рубладжии са готови да изгърмят. БСП, АБВ, Марешки, Волен, Костадин Костадинов, Кеворкян, абе много...

Шишман

10 September 2019, 09:36:31 #4 Last Edit: 10 September 2019, 23:05:26 by Hatshepsut
Quote from: Panzerfaust on 10 September 2019, 01:14:37По линията на Чл. 105 от НК - "който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 години", доста комунисти и рубладжии са готови да изгърмят. БСП, АБВ, Марешки, Волен, Костадин Костадинов, Кеворкян, абе много...
То ако се спази този закон трябва 90% от политиците да бъдат арестувани и съдене за продаване на България на запада и Америка. Волен, когото наричате рубладжия също, понеже реално е американски слуга, а не руски. Прави се на руски за да мами наивниците, ама си е американски от всякъде, поне делата и плодовете му са такива.

Така всичките ни политици от 1944г. насам трябва да идат в затвора. Едните . за предателство към СССР, другите след 1989г. - към Америка, запада, Турция , Израел и кой ли не още. В това число и БСП и АТАКА служат на американското посолство. Политиците ни някога поне ходеха до Москва да се видят с главния, а сега от посолството изтрещели посланици им нареждат. Върхът на унижението.