• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

01 April 2020, 08:00:45

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10350 Posts

Шишман
1431 Posts

Panzerfaust
287 Posts

Лина
241 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
  • Total Members: 72
  • Latest: Gergana
Stats
  • Total Posts: 12963
  • Total Topics: 1235
  • Online Today: 71
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 33
Total: 34

avatar_Лина

Българските съд и прокуратура

Started by Лина, 07 February 2020, 14:07:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Лина

07 February 2020, 14:07:03 Last Edit: 07 February 2020, 14:33:51 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
https://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=29575.60,,Мафията е човешко явление, и като всички човешки явления, ще има своя еволюция и край." Джовани Фалконе
 
През 1992 година, мафията убива съдиите Джовани Фалконе и Паоло Борселино. Момчета родени в бедните кватрали на Палермо, издигнали се в живота със собствените си качества и интелект. Мъже, които ще живеят вечно, като символи на храбростта и достойнството. Мъже на честта в един безчестен свят, които живяха и ни показаха, че няма нещо по-голямо от това да си истински човек и да вярваш в справедливостта.

Разбира се, че не правя аналог между Джовани Фалконе и българските съдии - такъв не може да се направи, аз просто си пожелавам да имаме такива съдии и прокурори някога.

  ГЕРБ продължават мракобесната политика подкрепяща убийствата  на българи от цигани, влизайки в ролята на ясни приемници на БСП и ДПС дефинирайки протекционистка политика към циганите престъпници. Те по принцип закрилят циганския етнос със всички възможни средства най – вече чрез социалната си политика, която е ориентирани изцяло към циганите дотолкова, че когато българин влезе в служба на ,,Социално подпомагане" го гледат като извънземен. Отделно на бедните българи не им се предоставя информация какво биха могли да ползват като услуги от тази институция, ако от друг човек научат за подходяща за тях мярка и са убедителни спрямо правото си да я получат– само тогава ще имат достъп до помощи.
  Непълнолетните убийци, било то цигани, турци или българи се ползват максимално от неадекватното ни законодателство. Имаше толкова убийства, но едва когато циганин уби момиче от своя етнос със страстта с която убиват различните политиците кандисаха, че са нужни промени в законодателството, които да предлагат по – тежки наказания. Подготвяните промени пак ще са неадекватни, тъй като ще зависят от субективното решение на съдията.
НПО- тата, които подкупват българските съдии знаят че такива смешни присъди  няма в любимата им Америка, там непълнолетните биват съдени като пълнолетни, не само там и в Австралия има осъдени доживот непълнолетни.
 В Европа може да няма такава практика, но там няма и такава действителност, в тази връзка какво значение може да има европейското законодателство за нас?

САГАТА С УБИЙСТВОТО НА АЛЕКС ОТ БЯЛА  Две години и половина след убийството на Алекс, малкото му братче не говори. От стреса момченцето не желае да комуникира, не помагат ходенето по логопеди и доктори. Майката на убития ученик Росица не излиза от дома си. Това разказва свакото на Алекс.
Пред съда за поредното дело е и 16-годишния брат на Алекс със негова снимка в ръка.  ,,Искаме справедливост", проронило момчето.
Но за българските съдии недоизживяния живот на едно дете няма стойност щом не е на техен близък.
  Проточилите се дела са срам за правосъдната ни система. Прокуратурата поиска да бъдат разпитани 16 медици, които да отговорят на въпросите възможно ли е от медикаментите приложени в лечението му да се разсеят синините и хематомите свидетелстващи за приложеното насилие, за което твърдят и свидетелите. А именно удар в следствие, на които момчето пада и получава черепно – мозъчна травма. След близо един час тайно съвещание съда във Велико Търново отхвърля искането на прокуратурата.
    След всички тези циркове в правото си на последна дума убиецът казва, че не той е нанесъл удара и той бил искал справедливост.
Значи докато съда полага неимоверни усилия да го оправдае и да внуши, че удар не е имало, а Алекс е паднал сам от височината на собствения си ръст та сиган да се отърве самия той твърди, че е нанесен удар в лицето на детето и в следствие на него той пада и се удря.
След като убиеца твърди, че не е нанесъл фаталния удар, защо адвоката му венцислав великов обяснява, че удара не е по хулигански подбуди и не е целял да го убива, нали не го е удрял?  Това дело е не просто цирк, то е една голяма срамотия.


Хронологията на убийството тук: https://pik.bg/
Към момента убиеца е с 4 годишна присъда  :dont: