• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

02 June 2020, 13:53:58

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10664 Posts

Шишман
2059 Posts

Panzerfaust
359 Posts

Лина
306 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 14402
  • Total Topics: 1250
  • Online Today: 105
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 85
Total: 85

avatar_Hatshepsut

Евровизия

Started by Hatshepsut, 21 March 2019, 07:36:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hatshepsut

,,Евровизия" - разврат в натура по вкуса на Сорос

Травестит ще се състезава с арабин, между тях - садо-мазо гейове


Тази година фестивалът ,,Евровизия" е на път почти да постигне онази лелеяна мечта, която ,,Отворено общество" и лично босът на тази фамозна организация Джордж Сорос, отдавна спуснаха за изпълнение и финансират без умора. Жалко, че България реши да не участва. Така всичко ще остане малко встрани от родните медии, които отразяват подробно само онзи чужд фестивал и само онази далечна самолетна катастрофа, в които е имало българи.


,,Евровизия" и в миналото се е доближавала до стандартите на ,,Отворено общество". През 1998 година, например, спечели израелската транссексуална певица Дана Интернешънъл. През 2014-та – Кончита Вурст, чийто образ е на жена с брада. Но това си бяха все пак национални представители. Дана си е еврейка, Кончита – кореняк австриец. А последното нещо на света, което Сорос иска да вижда, е някой да му размахва нации под носа. Затова тази година той трябва да е особено доволен. По-денационализирана и развратна ,,Евровизия" от предстоящата досега не е имало никога.


Италия ще бъде представяна от арабина Махмуд - син на египетски мигрант. Франция праща пък мароканския арабин Билял Хасани, който, за да е по-разнообразно, е и травестит. Малката държавица Сан Марино ще се представя от турчина Ахмет Серхат Хаджипашалиоглу. Тоест, откъм италианския и френския бряг – само мюсюлмани.


Швеция ,,изненадва" всички, като съпровожда на ,,Евровизия" истински натурален чернокож швед. Той се казва Джон Хасим. Роден е от африкански мигранти в Лондон. Но бели шведи, за които в Швеция вероятно не е имало нито едно подходящо сиротно шведче, което да осиновят, решили да си вземат за дете именно него.


В по-незавидна ситуация е била Исландия. Островът е малко далече от основните мигрантски потоци, та по разбираеми причини не са успели да намерят нито арабин, нито чернокож, затова са се спрели на група ,,Хатари" (в превод – ,,ненавистниците"), ама каква група само! На официалната си интернет страница те описват себе си така: ,,Ние сме хомосексуално-еротична бондажо садо-мазо техно група." Добре все пак, че с това ,,техно" (което е един от музикалните стилове) са споменали, съвсем между другото, и че се занимават с музика, че иначе човек може да се обърка, че на сцената ще се показва гей порно.


Всъщност не е много сигурно какво точно ще се показва, защото членовете на ,,Хатари" са и собственици на едноименна фирма в Рейкявик, в чийто предмет на дейност пише, че основната ѝ цел е да ,,налага БДСМ културата и либерализма навсякъде в света". Освен това второто нещо, което ,,Хатари" са курдисали на най-видно място в интернет страницата си, е награда, с която много се гордеят (както сами са написали) - за най-добра индъстриал БДСМ група. На онези, които са твърде задръстени и не знаят какво е БДСМ (срамота за вас!), трябва да се уточни, че това е садо-мазо секс. Буквално: Bondage (робство), Discipline and Domination (подчинение и господство), Sadism and Masochism (садизъм и мазохизъм). А на първата си пресконференция членовете на ,,Хатари" обещаха, че след като си изпеят песента на сцената в Тел Авив (фестивалът тази година е в Израел), тръгват из еврейската държава, за да основават БДСМ клубове навред. ,,Ние сме привърженици на БДСМ. А БДСМ е най-силното изражение на либерализма, за което можете да се сетите", казват от ,,Хатари". Членове на групата са двама братя и техен приятел. Както обикновено се случва в живота, подобни кресльовци са обикновено дечица от голямото добро утро. Които са живели в много богати семейства, отраснали са в разглезена среда, не са били лишавани от нищо и в цялото това добруване са търсили някакво разнообразие, намирайки го в това да отричат всичко, да пропагандират най-развратни послания и да отправят политически лозунги, напълно различаващи се от онези неща, в които собствените им родители са вярвали и са ги възпитавали. И тримата са деца на високопоставени исландци – дипломати и адвокати.


Но да се върнем към арабското присъствие на ,,Евровизия". Няма как от години Старият континент да е заливан от добре организирани азиатски и африкански миграционни вълни, подпомагани от неправителствени организации, които пък са финансирани от (не)ясно кой, и това в един момент да не започне да избива отвсякъде. Ако тази година две от знаковите музикални нации ще се представят от араби, то в следващите арабското присъствие само ще се увеличава. Чак е чудно, че Белгия, в чиято столица, задръстена от дюнерджийници и арабско-африканска реч, с лупа не може да се намери един белгиец дори, не е изпратила певец, отговарящ на актуалния разрез на белгийското общество. Но да се надяваме, че догодина тази ,,грешка" ще бъде поправена. Ако изобщо има ,,Евровизия" тогава. Този май фестивалът съвпада с може би най-знаковите избори за европейски парламент, изходът от които никой не се решава да предсказва. За първи път в Европа ще има истински избор. Освен т. нар. голяма мъгла – партиите на статуквото (и на Сорос) – ПЕС и ЕНП, към Брюксел и Страсбург се готвят да спринтират и доста добре организираните техни извънсистемни конкуренти, като например ,,жълтите жилетки" във Франция, които вече редят своя листа. Букмейкърите в Европа засега са твърде далеч от този процес и продължават да си редят фаворитите по инерция – на първо място са сложили Билял Хасани, предричайки му лесна победа. Само че са объркали годината. 2014-та, когато, за да победиш беше достатъчно да си по-нежен мъж, навлечен с женски дрехи, отмина. А през 2019-та нещата изглеждат по съвсем друг начин. Нищо, че организаторите на ,,Евровизия" направиха всичко по силите си, за да превърнат този фестивал в гей-парад.

https://haskovo.marica.bg/evroviziq-razvrat-v-natura-po-vkusa-na-soros-Article-195405.html

Hatshepsut

Педерастите оскверняват всичко, до което се докоснат  :down:
Така както съсипаха Евровизия, така ще отровят и киното, живописта, литературата, скулптурата и т.н. Това е, защото за тях няма нищо свято, освен собствените им гъзове.

Може би създателите на конкурса Евровизия в миналото са имали добри намерения, но за съжаление този конкурс вече е напълно деградирал и швестерите го превърнаха в гей-бардак. Ето защо смятам, че България трябва веднъж завинаги да се откаже от участие в Евровизия.

Hatshepsut

Преди ден-два чух една добра новина - отменили са тазгодишната Евровизия. Аз съм от противниците на този конкурс и това наистина ме зарадва. Най-малкото, защото няма да гледаме швестери и "културтрегери" от типа на Кончита Вурст  :azn:


Отмениха Евровизия 2020 заради епидемията от коронавирусОрганизаторите на Евровизия 2020 обявиха, че отменят събитието поради разпространението на коронавируса, пише ,,Индипендънт".

Новината беше съобщена на официалния акаунт в Twitter на Евровизия.

,,С дълбоко съжаление съобщаваме отмяната на конкурса Евровизия в Ротердам", гласи съобщението.

,,В последните няколко седмици разглеждахме алтернативни варианти за провеждането на конкурса. Въпреки това обаче, несигурността, породена от разпространението на COVID-19 в Европа – както и ограниченията, поставени от правителствата на участниците и нидерландските власти – означава, че Европейският съюз за радио и телевизия взе трудното решение, след като е невъзможно мероприятието да се проведе, както е планирано", допълват организаторите.

https://dariknews.bg/novini/sviat/otmeniha-evroviziia-2020-zaradi-epidemiiata-ot-koronavirus-2217442

Hatshepsut

Тазгодишната българска песен за Евровизия.
Песента е много добра, същото важи и за клипа. А дали тази песен би спечелила или не е - този въпрос е вече безпредметен.


Victoria - Tears Getting Sober