• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

05 July 2020, 07:21:37

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10911 Posts

Шишман
2561 Posts

Panzerfaust
442 Posts

Лина
417 Posts

Theme Select

thumbnail

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 15757
  • Total Topics: 1262
  • Online Today: 28
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 18
Total: 18

Machtwille: ''Тотална война'' отново в ефирът

Started by penalta007, 12 April 2020, 07:25:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

penalta007

Добро утро приятели,

аз съм Machtwille, уведомявам ви, че предаването ''Тотална война'', което беше активно в периода 2008-2011г., отново е в ефир. Представям ви 4 нови епизода, изготвени само за 1 ден, както ще видите от датите на качванията. Както и 1 архивно, със заглавие ''Сифили/с/тичната държава'', от 2010г., което оцеля. Казвам ''оцеля'', защото старият канал ''Machtwille'' с много националистическо съдържание, беше делнат от интернет, поради основание ''слово на омразата''. Да, знаете как действа демокрацията в определени случаи, всъщност доста често, онова което не е угодно за говорене, бива делвано, трито, стъпкано, забранено. Да, забраниха старият ми канал, за това сега се старая да не звуча крайно националистически, тъй като и в новият канал ''Studenta/Machtwille'', имам изтрит 1 клип за ''слово на омразата'', тъй като просто казах 2-3 думи за ВСВ, в които похвалих смелостта и военните постижения на Германия от войната, нищо повече. Та, по същество.

Тотална война: Тема COVID-19,

Тотална война: Агент на хаоса,

Тотална война: Терорът над България,

Тотална война: Смисълът на живота, смъртта и задгробният живот,

Архив, ''Сифили/с/тичната държава'',

Днес ще бъде качен още един архивен клип, от 2009г., за любителите на ''Тотална война'' от едно време. Следете канала, можете дори да се абонирате, ако решите. Това е.

Бъдете здрави, силни и мъдри,
Рибите са на харпуна,
Machtwille

П.С. Моля модератора/модераторите и админа/админите да следят темата и директно да изтриват безпочвени нападки по мой адрес, груби обиди, закани, заплахи и клевети. След темата ''Бивши членове на БНС'' се нагледах на ''човешка'' глупост и не искам това да се поватаря. Аз публикувам и ще вляза пак след 1 месец, оставям ви да разисквате видеата, с мъдър и културен тон. Ако някой много иска да се свърже с мен, може да ми пише на phantomoftheoperabond007@yahoo.com, та все пак стари приятели имам от тук, с които от години не съм се чувал. ДА, АД, ДА, АД.

БОРИС Д. НАКЕВ,
РИБИТЕ СА НА ХАРПУНА

12.4.20, Буенос Айрес

Hatshepsut

Добре дошъл във форума, Борис  :smile-1:

Темата обаче не е за този раздел, ще я преместя в раздела "Българският медиен портал".

Шишман

Аз тука национализъм не видях, но пък има яко сатанизъм.

Лина

Айде пак, няма как да не се предприемат такива мерки, защото първо това би било политическо самоубийство, а после и наистина убийство. Докато никой не знае, че Минчо ще се качи на мотора си и ще се убие в третото дърво на пътя, то е ясно, че всеки болен, който се разболее след момента на препълването в болници е обречен на смърт. Кой ще е този политик дето ще иска да ги запомнят с това?
Аз съм против идеята за протести и манифестации във връзка с извънредното положение. След 13.05 живота ще почне да се нормализира. Не мисля, че държавата може да функционира така кой знае колко дълго. Ако след тази дата продължават с тази свръхзагриженост за материала ще е грешка. Все пак този вирус няма да изчезне нито след 2, нито след 5, нито след 12 месеца, тъй че показаха колко високо ценят живота ни, изхарчиха се едни луди пари както си му е реда - това беше достатъчно от там насетне, който не иска да боледува да си стои в къщи.penalta007

До 25 минути излиза ''Информационна война - Част 2 - ''Politischer Soldat... ''

Благодаря на главният админ на този форум ''Български Националисти'' за гостоприемството и фактът, че не ме трие, малко останаха медиите, които не искат да ме цензурират или интерпретират като чудовище и злодеят на съвремието си.

''Аз съм сериозен мъж, което гласи, че моите права и лични интереси стоят над измислен морал и привички. Моето право е правото на първият, моето оръжие е силата на словото. Моето слово ще се претвори в меч, а мечът ще среже езикът на лъжата. '' - Борис Накев, 2020г.

Шишман

Гледах до някъде последният клип. Борисе нещо с тебе не е на ред.

penalta007

Quote from: Шишман on 16 April 2020, 16:58:16Гледах до някъде последният клип. Борисе нещо с тебе не е на ред.
Благодаря.