• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

17 November 2019, 03:01:04

Login with username, password and session length

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 10796
  • Total Topics: 1181
  • Online Today: 88
  • Online Ever: 296
  • (29 July 2019, 04:32:47)
Users Online
Users: 0
Guests: 74
Total: 74

"Новото познание"

Started by Hatshepsut, 18 January 2019, 06:15:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hatshepsut

Стойчо Керев се връща на екран с ,,Новото познание"

Предаването на за наука и мистика ще се излъчва всяка неделя по БНТ2


одещият Стойчо Керев се завръща в национален ефир със своята запазена марка - предавания за наука и мистика. Проектът, който оглавява сега се казва ,,Новото познание" и от края на месец януари ще се излъчва всяка неделя от 18:30 ч по БНТ2.

Всеки от епизодите ще представя различни гледни точки за произхода на човека, неразказвани факти и малко известни хипотези за различни исторически събития.

В студиото ще гостуват едни от най-големите експерти у нас и в чужбина. Проектът ще запознае зрителите с посветени личности, с тайните на свободната енергия и алтернативни теории за човечеството от древни времена.

,,Българите са едни от най-духовните същности и е нормално да имат повишен интерес към такива теми. Все по-често скриваното от очите на хората познание става обект на изследвания от различни автори. Днес мнозина се питат каква е причината да ни заблуждават различни кръгове управляващи света? Отговорът е повече от категоричен - упражняването на власт. Масони, илюминати, сциентолози и представители на различни тайни общества спорят за контрола над планетата всекидневно. Точно сега в тези последни дни хватката над умовете на човечеството започва да отслабва и невидимото става видимо", споделя Стойчо Керев - автор и водещ на предаването.

Той е познат на телевизионните зрители от ефира на БНТ. В обществената телевизия започва работа с екипа на Емил Розов и покойната вече Алис Крайчева, които създават предаването ,,Събота късен следобед". От 1996 г. е и водещ на легендарния проект на Кеворк Кеворкян ,,Всяка неделя". Завършил е Стопанския факултет на Великотърновския университет, специализирал е продуцентство и оперативен мениджмънт във Великобритания.

Авторският проект на Стойчо Керев ,,Новото познание" стартира през март 2016 г. и бързо намира популярност, а от 20 януари ще е в национален ефир.

https://www.monitor.bg/bg/a/view/stojcho-kerev-se-vryshta-na-ekran-s-novoto-poznanie-154762

Hatshepsut

Новото познание - Nikola Tesla, геният целунат от Бог


Hatshepsut

Възходът на окултизма в Третия райх, Новото познание

https://zdravec.org/Работата по събирането и изучаването на древните рунически знаци, както и по създаването на нови такива е била изключително активна в новосъздадената Германия на Адолф Хитлер. Всички държавни и военни нацистки символи се основават на рунически символи. През 1933 г. там е разработен прословутия SS символ - двойна руна на победата. Вижте Димитър Недков в специалното издание за окултния Трети райх.


Hatshepsut

Розмари Де Мео в "Новото познание"