• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

10 August 2020, 05:23:38

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
11154 Posts

Шишман
2950 Posts

Лина
519 Posts

Panzerfaust
507 Posts

Long time ago
502 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 16568
  • Total Topics: 1276
  • Online Today: 33
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 16
Total: 16

"Новото познание"

Started by Hatshepsut, 18 January 2019, 06:15:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hatshepsut

18 January 2019, 06:15:59 Last Edit: 25 December 2019, 15:41:46 by Hatshepsut
Стойчо Керев се връща на екран с ,,Новото познание"

Предаването на за наука и мистика ще се излъчва всяка неделя по БНТ2


Водещият Стойчо Керев се завръща в национален ефир със своята запазена марка – предавания за наука и мистика. Проектът, който оглавява сега се казва ,,Новото познание" и от края на месец януари ще се излъчва всяка неделя от 18:30 ч по БНТ2.

Всеки от епизодите ще представя различни гледни точки за произхода на човека, неразказвани факти и малко известни хипотези за различни исторически събития.

В студиото ще гостуват едни от най-големите експерти у нас и в чужбина. Проектът ще запознае зрителите с посветени личности, с тайните на свободната енергия и алтернативни теории за човечеството от древни времена.

,,Българите са едни от най-духовните същности и е нормално да имат повишен интерес към такива теми. Все по-често скриваното от очите на хората познание става обект на изследвания от различни автори. Днес мнозина се питат каква е причината да ни заблуждават различни кръгове управляващи света? Отговорът е повече от категоричен - упражняването на власт. Масони, илюминати, сциентолози и представители на различни тайни общества спорят за контрола над планетата всекидневно. Точно сега в тези последни дни хватката над умовете на човечеството започва да отслабва и невидимото става видимо", споделя Стойчо Керев – автор и водещ на предаването.

Той е познат на телевизионните зрители от ефира на БНТ. В обществената телевизия започва работа с екипа на Емил Розов и покойната вече Алис Крайчева, които създават предаването ,,Събота късен следобед". От 1996 г. е и водещ на легендарния проект на Кеворк Кеворкян ,,Всяка неделя". Завършил е Стопанския факултет на Великотърновския университет, специализирал е продуцентство и оперативен мениджмънт във Великобритания.

Авторският проект на Стойчо Керев ,,Новото познание" стартира през март 2016 г. и бързо намира популярност, а от 20 януари ще е в национален ефир.

https://www.monitor.bg/bg/a/view/stojcho-kerev-se-vryshta-na-ekran-s-novoto-poznanie-154762

Hatshepsut

Новото познание - Nikola Tesla, геният целунат от Бог


Hatshepsut

Възходът на окултизма в Третия райх, Новото познание

https://zdravec.org/Работата по събирането и изучаването на древните рунически знаци, както и по създаването на нови такива е била изключително активна в новосъздадената Германия на Адолф Хитлер. Всички държавни и военни нацистки символи се основават на рунически символи. През 1933 г. там е разработен прословутия SS символ – двойна руна на победата. Вижте Димитър Недков в специалното издание за окултния Трети райх.


Hatshepsut

Розмари Де Мео в "Новото познание"