• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

24 February 2020, 14:28:58

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10097 Posts

Шишман
1045 Posts

Panzerfaust
244 Posts

Лина
216 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 12197
  • Total Topics: 1223
  • Online Today: 57
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 39
Total: 40

avatar_Hatshepsut

Оправдано ли е неудовлетворението на българите от здравеопазването?

Started by Hatshepsut, 11 November 2018, 20:01:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

За да не и мислите че е само в България, да не ви казвам какви случаи има  Италия. Направо е страшно.
Един лекар го бяха хванали да убива пациенти при експерименти и това било  името на науката .Та тука, ако ще ходи за нещо сериозно на лекар или по спешност: човек трябва добре да си направи сметката и да помисли како да говори и прави. Не ми се дават примери, но са много и то с хора които познавам и ви казвам - страшно е.

Panzerfaust

Здравеопазването в България е съвсем прилично. По-големите болници разполагат и с доста модерна апаратура. Много се подобриха и условията за болничен престой спрямо мизерията преди 20-30 години. Да не опира до главата на човек де. Хора умират навсякъде, а и лекарски грешки има навсякъде. Има ли човешки фактор - има и възможни грешки. Имам много приятели, които живеят в Западна Европа и сравнявайки, не оставам с впечатление там да е кой знае колко по-добре. Дори в някои отношения - чакане за направление от специалист, се оказва по-зле.

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 28 December 2019, 14:24:22Имам много приятели, които живеят в Западна Европа и сравнявайки, не оставам с впечатление там да е кой знае колко по-добре. Дори в някои отношения - чакане за направление от специалист, се оказва по-зле.
Чакането за направление няма край. Проблема е че нямат достатъчно частни практики и не можеш да отидеш и да искаш да си платиш. Детето се беше обринало и отидохме на лекар: даде ни час за след 30 дена, опитахме и на частно - платено дадоха ни за след 23 дена или нещо подобно. А то за 2-3 дена стана цялото на пришки и няма къде да е отиде. Обаче със стеняне и досаждане успяхме да вземем часът на някой който се беше отказал. За проблеми със зъбите да не говорим - самолета и за България.