• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

13 July 2020, 21:02:47

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10951 Posts

Шишман
2642 Posts

Panzerfaust
454 Posts

Лина
445 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15936
  • Total Topics: 1265
  • Online Today: 31
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 16
Total: 16

Recent posts

Pages1 2 3 ... 10
1
България / Re: Протестите
Last post by Лина - Today at 20:07:51
Протестите обединиха педераси, отлъчилите се манафи и комунисти - голяма комбинация са.
2
Теб като те дразни национализма какво те интересува дали може да се комбинира с либерализъм или шопска салата? Занимавай се с нещата, които обичаш и харесваш.
3
Ако ще влизаме в подобни просташки полемики, няма как да не отбележа, че противниците на национализма са лъжци, ревящи манипулатори, мерзавци и прикрито мразят българите и не пропускат повод да ги иронизират, било то и с най - жалки сравнения.

пп Пропуснал си циганите и турците
4
 :angel: Ми, какво да кажа в своя защита  :lol: не съм виновна, Ваша светлост.
Много те моля да не пускаш тъпи теми без всякаква нужда и да се правиш на жертвен агнец, ставаш смешен направо  :lol:Искам да  кажа, че не ставате за Главен, за лидер и водач, защото Вие сте нетолерантен дори към тези, които трябва да защитавате и покровителствате. Просто Ви липсва такт и далновидност. Само с ентусиазъм не вярвам да стане.


Сигурно ще те шокирам, но не познавам човек, които да се е записал на народни танци или в клуб по интереси свързан с хайдутството, защото са научили за това от теб.
За финал, темата е хубава, но когато се налага може и други хора освен теб да се включват.
5
3а незнаещите: вече има такова, звание, длъжност, положение Г.Б. Х. - главен български хайдутин. 3а сега това звание го нося аз. Така че важните неща относно българщината и българското родолюбие за сега на тоя етап ги определям аз. И да не забравя вече съм и признат за такъв от съвременните български хайдути

____________________________
6
Нека не обръщаме внимание на разни озлобели либерали, с мании за величие каквито виждаме всеки ден навсякъде и се върнем на темата

____________________________________

____
7
Българските националисти не обичат истината. Блокират я, банират я, крият и не понасят истината. После комунистите и евреите, както и пингвините са им виновни че народа не ги иска. 3а това и аз не искам да съм ...................
8
Quote from: Лина on Today at 12:33:20Аз решавам за себе си и щом поставям под съмнение българския ти произход, значи наистина имам основание за себе си да го направя, пък като щеш не се обиждай.

Коя беше ти да поставящ под съмнение българския ми произход ? Щото си никоя. Аз обаче като Г.Б.Х. поставям под съмнение твоят  български  произход. Българите не се държат, както се държиш ти.

Quote from: Лина on Today at 12:43:10И между другото искам да ти намигна, че включването ми в  "патриотичната" ти тема  ....
.........     целеше да   ................... я оспамиш.
9
Quote from: Лина on Today at 12:21:17Използвам чуждици, защото за разлика от теб съм  образована и умна,
Интересно и либерално.
10
България / Re: Протестите
Last post by Шишман - Today at 13:33:57
Димитър Димитров

ЩЕ ИЗЯДЕМ ЛИ ПАК ДЪРВОТО ?
"Всички политици участват в този театър, който се режисира от посолството на САЩ.
Целта е : Радев да се изкара ЖЕРТВА на системата и народът да го подкрепи, за да смени Бориов във властта. Отново ни кроят ПОДМЯНА, каквато направиха през 89-а и после 1997г.

__________________________Pages1 2 3 ... 10