• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
05 March 2021, 00:29:11

News:

15.11.2020 Платформата на форума е обновена до SMF 2.1 RC3


Welcome to Guest. Please login or sign up.

05 March 2021, 00:29:11

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12457 Posts

Шишман
4426 Posts

Panzerfaust
732 Posts

Лина
673 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 20023
  • Total Topics: 1323
  • Online Today: 98
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 22
Total: 22

Recent posts

Pages1 2 3 ... 10
1
avatar_Panzerfaust
Лично за мен положението с националистическите формации е следното:

ВМРО
Не ми харесва това, че лидерът на партията е агент на ДС. Изобщо във възстановяването на организацията ВМРО прозира дългата ръка на ДС. От друга страна, във ВМРО има хора, които ми допадат и с които имам голямо идейно съвпадение, примерно Джамбазки. Силно ВМРО е незаобиколим фактор за твърда и безкомпромисна политика спрямо "Северна Македония", която смятам за необходима.

НФСБ
Аз като цяло харесвам Валери Симеонов. Допадат ми и идеите му за малкия и среден бизнес. Няма как обаче да одобря коалицията с "Воля", защото за мен Марешки е простак и рубладжия. Разбирам, че е необходима, защото НФСБ няма как самостоятелно да мине 4%, но подобно безпринципно коалиране не ми е по вкуса.

"Атака"
Тук за мен всичко е ясно - Волен е мошеник и бонвиван, чиято единствена цел е да осребри участието си в политика за охолен живот. Доказа го и преди няколко дни, когато отовориха заведенията и той раздаваше 50-тачки на цигани по "Витошка". А сега го играе и рубладжия, още по-гнусно!

"Възраждане"
Гнусна рубладжийска комунистическа предателска сган! Успяха да откраднат доста гласове от "Атака" иначе.

"Български национален съюз – Нова демокрация"
Расате винаги ми е допадал, но последните му изявления, че няма дясно и ляво и колаборациите с левичарски отрепки ме карат да съм резервиран.

С думи прости, ако гласувам, че още се чудя, ще е на 99% за ВМРО.
3
avatar_Шишман
Определено заслужават да им се посвети една тема.
_______________
 Дядо Дячо от Ясъкурия
Началник на продоволствията и оборудването на "Брациговското въстание"Осъден на смърт и заточен.По разказа на Константин Величков "В тъмница": при разпита пред Турския съд "Учуди ме особено твърдостта на хаджи Дячо. Той изпъкваше тука в ролята си на най-стар, от когото чакат другите ум и пример, и своята безбоязненост той внушаваше на всички.Той се изправи със своите шейсет и пет години, като един непоколебим дъб".4
avatar_Шишман
България / Re: Корона вирусът
Last post by Шишман - Yesterday at 17:58:36
Както е тръгнало, скоро ще се появи и Марсиански вариант на COVID. Абе само 5г. ще е така ! :mad:  :mad:  :mad:  :mad:
5
avatar_Шишман
 ТЕ ПЪРВА ЩЕ ИМА ОПЪЛЧЕНЦИ
 Предполагам и се надявам да са достойни наследници и последователи на някогашните първи опълченци.

6
avatar_Шишман
ПОЧНА СЕ

 Може да не се почне сега, но до около 30г. наистина ще се почне. Всички знаем какво става, като се възродим ! Та това ще стане и при това уж леко , бавно и мудно възраждане. Така че гответе се за като се почне.
Между другото това днешното възраждане се развива повече от добре и в много правилна посока.7
avatar_Шишман
ОТНОВО 3А ТОВА КАК СЕ ПОСТАВЯТ ОРЪЖИЯТА И НА КЪДЕ ТРЯБВА ДА СОЧАТ
 Някой ще каже - кой си ти да ни казваш как ? Добре аз съм никой, но и дружество "Традиция" ли са  никои ? Да в много музеи са ги поставили да сочат на горе, но това показва само колко са зле нещата и колко са неуки работещите в музеите. Показва и за каква голяма подмяна на българщината става дума.
Поздрави за "Н.Д. ТРАДИЦИЯ" .

8
avatar_Шишман
България / Re: Корона вирусът
Last post by Шишман - Yesterday at 09:31:28
3А ПЕТ ГОДИНИ ЩЕ НИ 3АНУЛЯТ И ОЩЕ КАК
В Италия хванаха едни тарикати за далавера с маски. Бяха свързани с падналото старо правителство. Та на единият му направили тайни записи и ги дадоха по телевизията . На един от записите тоя казваше на свой приятел че това с КОВИТ ще продължи 5г. Предполагам някой на високо ниво му го е казал.
9
avatar_Шишман
Няма такава държава, защото има такъв народ

Слави Трифонов представи своя екип, с който ще участва на предстоящите парламентарни избори. Той направи това в начумерено изявление, написано от неговите сценаристи, което прочете с голямо усилие и лапсуси от аутокю в пряко излъчване от собствената си телевизия. Аутокюто представлява екран, монтиран пред камерата, на който се прожектира текста, а водещият създава илюзията, че го говори от себе си, докато всъщност го чете, гледайки в камерата. С това се изчерпва и цялата компетентност на Слави Трифонов в политиката - той чете лошо чужди думи по чужда воля, за да вземе гласовете на избирателите и да ги даде на когото трябва, когато влезе в парламента. Стар, изпитан номер, който безотказно работи от десетилетия насам.

Слави Трифонов няма качества - той изглежда зле, не може да води свободен разговор, въпреки че това му е основната работа като тв водещ, защото има дефицит на интелигентност и непреодолими комплекси за малоценност, които избиват в смешен нарцисизъм, а през целия си живот е чел чужди думи от аутокюто. Неговото единствено качество е провинциалната амбиция, което за България винаги е било достатъчно, за да те изстреля на върха. Мисля, че има шанс да вземе много гласове на предстоящите избори, именно защото е нелеп и напълно неадекватен.

 

Идеите му за политиката, описани в референдума, са не просто глупави, а опасни и е пълна трагедия, че толкова много хора гласуваха за тях преди години. Това е интелектуална и духовна катастрофа при значителна част от населението, която с годините все повече се усилва, вместо да отстъпи място на зрелостта и разума. Да гласуваш днес за Слави Трифонов след 20-годишните му екранни усилия да издигне мутрите в култ и да легализира чалгата, обслужвайки най-отвратителното задкулисие в българската политика, е престъпление.

https://glasove.com/categories/na-fokus/news/nyama-takava-drzhava-zashchoto-ima-takv-narod
Pages1 2 3 ... 10