Български Националистически Форум

България и Българите => България => Topic started by: Hatshepsut on 12 November 2018, 06:23:56

Title: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 12 November 2018, 06:23:56
С гей парада България се развивала откъм европейски ценности

 :devil:

"София Прайд" е събитие, което показва, че България се развива в посока на европейските ценности. Това коментираха организаторите на събитието пред BTV.
По данни на организаторите на парада, въпреки че България е светска и правова държава, едва 24% от правата на хомосексуалистите са защитени. Така например държавата не признава техните семейства, не полага и усилия да ги защити от хомофобски престъпления и домашно насилие.
Провеждането на "София Прайд" на Задушница, което беше остро разкритикувано от църквата, не е провокация, категорични са организаторите. Те обаче не пропуснаха да напомнят, че живеем в светска държава и както зачитат правата на религиозните общности, така и религиозните общности трябва да се съобразят с тях.
На различно мнение обаче е Петя Георгиева, която е сред организаторите на шествието "Да запазим децата от разврата". "Конституцията не нарушава правата на гей обществото (...) законодателството им дава право на завещание", обясни тя.
Михаела Джоргова от Асоциация "Общество и ценности" отбеляза, че даже в общества, които отдавна са приели хомосексуалността за норма, това не е помогнало по никакъв начин на ЛГБТ хората да се чувстват по-добре.
"Тези гей паради не са изява на цялата хомосексуална общност. Тук става дума за малка група извратени и побеснели педерасти, финансирани от различни международни организации. Зад тях в България стои Българският хелзинкски комитет", обяви националистът Боян Расате.
Той разкритикува пасивността на обществото по темата, като посочи, че всяка година едни и същи хора единствени организират акции срещу гей парада.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2016/06/16/s-gei-parada-bylgariia-se-razvivala-otkym-evropeiski-cennosti.305887?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 12 November 2018, 06:25:49
Бургас отговаря на гей парада! Стотици шестват в подкрепа на традиционното семейство

(https://www.flagman.bg/news/2017/06/09/tn/149701189874652.jpg)

Демонстрацията се организира от представители на протестантските църкви в града


Над 300 бургазлии се очаква да се включат в парад в подкрепа на традиционното семейство. Събитието се провежда за трета поредна година в противовес на гей-парада в София.

Шествието е предвидено за утре, 10 юни. То ще започне от площад "Тройката" в 18.00 часа, ще продължи по ул. "Александровска"до сградата на Общината, където с позитивно послание гражданите ще изразят своята позиция.

Изявление в подкрепа на традиционното семейство ще направи председателят на Асоциация "Общество и ценности" - Михаела Джоргова. Тя е координатор Европейска гражданска инициатива "Мама, татко и деца" за България, в която със своите подписи се включиха над 15 хиляди души.

С танци на семейства от мъж, жена, заедно с децата си, участниците ще изразятсвоята позиция срещу узаконяването на еднополовите бракове, осиновяването на деца от гей двойки и  пропагандата на хомосексуализма в училищата.

За поредна година се очаква акцент в парада да бъдат двойките облечени в сватбените си костюми и булчински рокли. Предвижда се за финал на събитието в небето да бъдат пуснати стотици балони, с надпис ,,В подкрепа на традиционното семейство".

Парадът се организира от представители на протестантските църкви в града.

Събитието не е насочено срещу хомосексуалистите, а е контрапункт на все по-агресивно налагащата се демонстрация на сексуалността, която води до твърде ранно сексуализиране на подрастващите и подкопава устоите на брака.

https://www.flagman.bg/ (https://www.flagman.bg/article/130218)
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 12 November 2018, 06:41:34
Национална съпротива с шествие против гей парада

Публикувано във факти.бг:
Тази година шествието ,, Да запазим децата от разврата" ще започне на 09.06.2018 г. от 18 часа на Пилоните на НДК! Както знаете, тази година освен чуждите посолства, а и Столична община подкрепи ,,гей парада" финансово ( пари от данъците на българите ), но за съжаление явно е поела и ангажимент да пречи на нашето шествие!

Това заявиха в писмо до медиите от Национална съпротива.

Вчера получихме обаждане от самата община, в което, представете си, ни поискаха пари за провеждането на протест!?! Точните думи им бяха: - ,,кажете ни колко човека ще присъстват на вашето мероприятие, за да изчислим каква такса трябва да заплатите за използваната площ?!?".

Това, разбира се, според нас е в абсолютно нарушение на всички закони за провеждането на каквито и да е било граждански мероприятия. За жалост столична община не за пръв път процедира подобно! Ще припомним, че през 2011 г. в разрез със закона шествието ни беше спряно, а миналата година на мястото на нашето събитие, беше допуснат парада на содомитите! Това е ясен знак, че нормалността в България започва да бъде преследвана за сметка на деградивни, патологични и гнусни течения привнесени отвън, които всячески се пропагандират и дори налагат със сила! Това е ясен признак и че въпреки категоричното нежеланието на българите да се ратифицира Истанбулската конвенция, управляващите продължават да работят за прилагането й! Най-странно от всичко е, че гей-парадът твърди, че е шествие за равноправие, но на всички е ясно, че е шествие за привилегии!

Българи, вече на всички ни става ясно, че управляващите са поели по път, който е пагубен за душите на българските деца! Вече за всички е очевидно, че те предават българските деца на извратеняци и техните гнусни нагони! Затова ви приканваме да дойдете и заедно да се преборим за запазването на децата от разврата! Нека не позволяваме педерастията да навлиза в българските училища!

Когато патологията се превърне в норма, а нормалността в патология, съпротивата е задължителна!

https://fakti.bg/bulgaria/305125-nacionalna-saprotiva-s-shestvie-protiv-gei-parada
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 12 November 2018, 06:45:19
София Прайд 2018 свърши като американска пръдня от тъп американски филм - шумно, но бързо

(https://bg.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/256/2017/06/pride2_f-1.jpg),
но визи няма да има за тъпите пендели, а само за нашите умни студенти!

(https://m.netinfo.bg/media/images/32600/32600442/991-ratio-dms-sofiia-prajd.jpg)
Бъркаш са, ти си много грозен и сбъркан белтък!

(https://bg-nacionalisti.org/BNF/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fstatic.blitz.bg%2Fdocuments%2Fthumbnails%2F520%2F201806%2F1528563170-clipboard06.jpg&hash=418eb9408af6f3fdbbe07a5c569f3852d63f7088)
:lol: Пълни нещастници са тия
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 04 June 2019, 23:05:12
ВМРО: Политическите претенции на гей парада са проблем на цялото българско общество

(https://i.postimg.cc/d0btV8nb/04062019.jpg)

За дванадесети пореден път тази година ще се проведе шествие на нещо, наричащо себе си ,,София Прайд". За пореден път една група сексуално разкрепостени маргинали ще пропагандира отклоненията си в центъра на нашия град. И за пореден път се повдига темата дали да има или да няма подобно събитие. За нас от ВМРО отговорът е категоричен. Българската столица не трябва да става арена на джендър пропаганда.

Това се казва в позиция на ВМРО – Българско национално движение относно провеждането на гей парад в София.

България е страна с древни история, култура и религия. Нашият народ е изграден на основа на ценностите и принципите на традиционното християнско семейство. Ето защо за нас подобно събитие категорично не трябва да се провежда. Семейство означава само едно - майка, баща и техните деца. Няма и не може да има семейство от еднополови двойки. Няма и не може да има промяна на пола. Всеки, който твърди обратното, е пропуснал началния курс по биология.

Парадирането с отклонението от нормалността на хората, организиращи гей парада е техен проблем. Политическите им претенции обаче са наш проблем – на цялото българско общество, на държавата. Недопустимо е тази група да изисква допълнителни права, които освен в разрез с природата са и в разрез с върховния закон на държавата - Българската конституция. Там, в чл. 46 изрично се споменава, че ,,Бракът е доброволен съюз между мъж и жена".

Взимайки предвид всичко това е редно да се запитаме до къде води един гей парад и политическите щения на организаторите му. Пропагандата на розовите фашисти, които ни убеждават, че просто се борят за равни права всъщност пъпли към най-невинните – децата. В хиляди училища в целия свят се появяват брошури, инструкции, планове и насоки, които инструктират учителите да учат децата как да се самозадоволяват, как да правят анален секс, как могат да си избират какъв пол да са в определен ден и как било нормално да правиш секс с човек от същия пол. Постепенна, тиха, настъпателна и нагла. Такава е политиката им. И се развива чрез инструментариума от хиляди ненужни организации, хиляди знайни и незнайни НПО-та. Те ще Ви убеждават, че се борят против насилието над жени например, докато всъщност пропагандират психическите отклонения на една маргинална група.

Ето защо ВМРО се противопоставя твърдо и убедено на всякакви опити за прокарване на гей или джендър пропаганда в България. Не на гей парада!

http://www.vmro.bg/вмро-политическите-претенции-на-гей-парада-са-проблем-на-цялото-българско-общество/
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Hatshepsut on 08 June 2019, 23:32:10
В пет града в страната днес се проведоха шествия в подкрепа на традиционното семейство

(https://static.dir.bg/uploads/images/2019/06/08/1758694/orig.jpg?_=1560012678)

В пет града в страната днес се проведоха шествия в подкрепа на традиционното семейство. Намерението на организаторите е да се противопоставят на гей парада в София ("София Прайд"), който също се проведе днес. Основната цел е утвърждаване на семейството, основано на брачния съюз между мъж и жена.

Два протеста в защита на традиционното семейство се проведоха в столицата, и двата съгласувани със Столичната община. Събитията се проведоха в защита на семейните ценности под надслов "Да запазим децата от разврата".

Горещото време не отказа участниците. На трибуна пред бившия Партиен дом демонстранти издигнаха лозунги, сини и червени балони, за да подкрепят възпитанието на децата в традиционни семейства. Жени се облякоха в булчински рокли, а мъже - сватбени костюми.

Ето какво казаха присъстващите пред БНР:

"Бихме искали българският народ да се осъзнае и да застане зад тези наши традиционни християнски ценности, така, че наистина децата да растат в нормални семейства, децата да имат своето място, да слушат родителите си. Родителите да имат правото да защитават своите деца и да ги възпитават."

"Не сме хомофоби. Разграничаваме грешника от греха. Грешника обичаме, а греха мразим и не искаме тази мерзост да превзема България и да нанася допълнителни проклятия върху нашата любима нация."

Към протеста се присъедини и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, който по-рано разпространи официално своята позиция в защита на традиционното семейство.

Пред пилоните на Националния дворец на културата същевременно се събраха млади хора с черни фланелки, привърженици на "Национална съпротива".

В 17 часа започнаха да се събират привърженици на "Национална съпротива"; млади момчета, до 20-годишни. Те обявиха, че са демократи и че са излезли да пият бира. Лидерът им Благовест Асенов каза, че вече 12 години протестират в деня на "София Прайд", защото са привърженици на традиционните семейни ценности и се обявяват против хомосексуализма.

"Хубаво е, че все повече хора ни подкрепят", отбеляза той.

В 18 часа те тръгнаха на протестно шествие по предварително съгласуван маршрут по бул. "Витоша", бул. "Княгиня Мария-Луиза", "Дондуков", "Цар Освободител", ул. "Раковска", ул. "Оборище", до Паметника на незнайния войн, носейки плакати "Да запазим децата от разврата".

Шествията в защита на традиционното семейство бяха охранявани от многобройна полиция, за да не се стигне до сливането им и сблъсъци.

За шеста поредна година граждани се застъпват за брака между мъж и жена и семейните ценности и организират в Бургас "Поход за семейството".

(https://static.dir.bg/uploads/images/2019/06/08/1758688/orig.jpg?_=1560011909)

Близо 100 души, главно представители на протестантски църкви, се включиха в защита на традиционното семейство в Бургас. Те издигнаха плакати "Здраво семейство, здраво общество", "Не на джендър идеологията" и "Всяко дете заслужава мама и татко". Шествието премина по главната улица "Александровска" до площада пред сградата на община Бургас. Повечето двойки бяха облечени в сватбени рокли и костюми. Те се обявиха против парада"София прайд".

Ето какво споделиха някои от участниците, цитирани от БНР:

"Семейството е мъж и жена, това е Божествения модел. Това е, което трябва да знаят децата ни и в това да бъдат възпитавани."

"За по-голям и по-добър морал в България. Членуваме в протестантска църква в Бургас."

"Християнското семейство служи на Бога!"

Шествия в защита на традиционното семейство между мъж и жена се проведоха и в Пловдив, Варна и Русе. Организатори са Националната асоциация "Поход за семейството" в партньорство с протестантски църкви.

Навсякъде участниците ще приемат обща декларация за насърчаване на семейните двойки и против джендър образованието и джендър политиките.

"Предвижда се рисуване от деца, певчески изпълнения, специално в Бургас ще има танц на семействата под звуците на духовата музика. Някъде ще се пуснат балони във въздуха с надпис "Да, семейство от мъж и жена". Някъде хората ще са облечени или в сватбени облекла или в цветови, розови тениски за жени и сини тениски за мъже", каза по-рано Нели Тончева от организаторите.

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/s-shestviya-v-golemite-gradove-zashtitiha-traditsionnoto-semeystvo
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: генерал Жеков on 09 June 2019, 22:45:10
Педалите се "развиха" и за жалост вече бройката им не е равна на тази на полицайте,пратени там да ги охраняват.По селата обаче,рядко се вижда полиция,даже на места с години не идват-дори при сигнали.Та,можем да си извадим лоши изводи и за полицията,и за самите нас-щом българчета се увличат по содомитските глупости,значи именно ние сме ги изпуснали да попаднат под влиятието на "нечия" пропаганда,което е лошо във всеки смисъл
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Лина on 10 June 2019, 12:51:27
Всъщност са се събрали от цялата страна и дори е имало чужденци, стана ясно от интервютата с тях. Много от присъстващите са под 20 годишни поне половината от тях след 10 години ще се срамуват от това, че са били част от тази пошла и мислеща само за ебане уродлива тълпа.
 Защото това наистина се прави с цел провокация и нахалство, не търсят никакви измислени права. Ето в Англия гей-браковете са разрешени, но какво се случва:
"Гей двойка в Лондон беше пребита от група мъже" 07.06.2019
https://btvnovinite.bg/svetut/gej-dvojka-beshe-prebita-v-london-zaradi-nezhelanie-ot-celuvka.html

(https://www.novini.london/files/articles/jeni_11.jpg)

Истината е, че обикновените педераси и лесбийки, които участват в тези паради по света са едни употребени хора за целите на болни сатанисти. По никакъв начин не спомагат парадите за по-толерантно отношение към различните, напротив водят до по-голяма нетърпимост и тези, дето организират тези паради са напълно наясно с този факт.
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: генерал Жеков on 10 June 2019, 23:13:45
Това казах,че щом по времето на първия парад са били в първи клас,а сега парадират с дефектите си,то грешката е наша,че ги оставихме да бъдат употребени от пропагандата и създалите я,за които се знае добре какви са и какви са техните цели
Title: Re: Относно гей-парада в София
Post by: Лина on 20 June 2019, 15:27:26
Лекари от Спешен център в Москва се опитват да спасят момченце на 12 години. То постъпило в клиниката им със симптоми на апандисит, но по-късно те заподозрели, че е изнасилено.
  Те били в пълен шок, когато установили, че детето няма никакви признаци на остър апандисит, независимо от оплакванията. През цялото време то се оплаквало от болка в стомаха. Когато лекарите опитали да говорят с малкия си пациент и да го предразположат, изпаднали в ужас. "Момченцето се страхуваше да ляга на кушетката. Когато започнахме да го разпитваме, започна да ни разказва своята история на ужасите. По думите на детето то расло в недобро семейство и заради това било дадено в детски дом. Там го осиновил нов татко", разказва шокираният доктор. Детето споделило, че всъщност имало и "друг татко", всички спели в едно легло. Лекарите са съобщили незабавно за случая на социални грижи и полицията, в момента тече разследване.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/svyat/lekari-spasyavat-dete-iznasilvano-ot-semeystvo-geyove-koito-go-osinovili_news680581.html