Български Националистически Форум

България и Българите => България => Topic started by: Шишман on 19 June 2020, 12:37:28

Title: Румен Радев
Post by: Шишман on 19 June 2020, 12:37:28
Не ми харесва, ама никак. Оставил жена и деца подари някаква долна да не казвам каква.
Лъже, маже, неадекватен простак .Умствено слаб и така.
(https://i.postimg.cc/kgNjNCNN/000000000000000000000.jpg) (https://postimages.org/)
Title: Re: Румен Радев
Post by: Panzerfaust on 19 June 2020, 12:46:54
Ами той Радев стана президент, защото Борисов реши така. Беше ясно, че Цецка Цачева е неизбираема. Той искаше да се отвърве от нея и я пусна по пързалката. Освен това, по този начин, подарявайки президенството, създава илюзия, че има опозиция и че не е преял с власт, че не е всичко в негови ръце.
Ако Бойко Борисов беше издигнал за кандидат Томислав Дончев или бургаският кмет, тия щяха да бият с лекота и голяма преднина.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 19 June 2020, 12:51:55
Quote from: Panzerfaust on 19 June 2020, 12:46:54Ами той Радев стана президент, защото Борисов реши така. Беше ясно, че Цецка Цачева е неизбираема. Той искаше да се отвърве от нея и я пусна по пързалката. Освен това, по този начин, подарявайки президенството, създава илюзия, че има опозиция и че не е преял с власт, че не е всичко в негови ръце.
Ако Бойко Борисов беше издигнал за кандидат Томислав Дончев или бургаският кмет, тия щяха да бият с лекота и голяма преднина.
Така е.
Обаче сега, трябва да търпим тоя ненормалник.
Title: Re: Румен Радев
Post by: long time ago on 19 June 2020, 14:03:32
Радев е един от малкото, които не ме дразнят. Последните двама ги изпреварва със сигурност - Гоце и пастирката. И двамата се нафрашкаха с пари и мислят ,че народа не разбира. Зависеха от кого ли не.
Още по-назад като си спомним Пешо битълса, който се засили да маха азбуката ни...Големия приятел на Бил Клинтън..на който приятел са дали куфарче с доказателства за корупция и той се направил на разсеян. Не спря 25 години да говори за бананите. На големите седесари, родителите им по един банан не са ли им купували бе навремето? Какви стиснати хора.

Сещам се за Плевнелиев, който орева, щом Волен беше предложил някакъв данък за по-богати фирми, от който влизаха към 200 млн. в бюджета годишно. Много го преживя плевню, като че ли му искаха закуската. И като се правеше на строг по отношение на мигрантите на границата,че ТОЙ НИКОГА нямало да изпрати въоръжени граничари срещу влизащите....Какъв глупак...

Title: Re: Румен Радев
Post by: Panzerfaust on 19 June 2020, 14:44:23
Quote from: Long time ago on 19 June 2020, 14:03:32Още по-назад като си спомним Пешо битълса, който се засили да маха азбуката ни...
Това за азбуката не е вярно. Беше предложение на един австрийски българист - проф. Ото Кронщайнер. Никой никога в България не е обсъждал смяна на азбуката, дори само теоретично.
Title: Re: Румен Радев
Post by: long time ago on 19 June 2020, 16:26:51
Стоянов го е наградил
---------------------------------
https://www.mediapool.bg/stoyanov-predvizhda-debat-za-vavezhdane-i-na-latinitsata-news12709.html
Стоянов предвижда дебат за въвеждане на латиницата, успоредно с кирилицата
------
На 24 май 2001 се е изцепил
-------
В училищата трудно кирилицата научават/не знам по какви причини- като гледам как се пише из нета/...
------------
Друг материал:

Господин Стоянов,

Защо наградихте Ото Кронщайер за "заслугата" му, че иска да премахне кирилицата, че ужким тя ни пречела да влезем в интернет и световната цивилизация?

Всички натовски послушковци като Турция, Гърция, Израел получават ежегодно като награда безвъзмездно стотици милиони долари. На други, като Полша, опростиха голяма част от дълговете им. Каква е наградата за България или какво поне й опростиха?

Иван Цирков

София, Драгалевци, ул. Крайречна" 56
---------------------
Уважаеми господин Цирков,

Благодаря Ви, че ми давате възможност да се спра по-подробно на тези въпроси, които явно вълнуват не малко хора.

Българското държавно отличие, което връчих на австрийския българист проф. д-р Ото Кронщайнер, е осмото поред българско отличие в неговата богата българистична биография: почетен член на Дружеството на филолозите-българисти /София/, член-кореспондент на Македонския научен институт /София/, носител на орден "Кирил и Методий" /1985/, Носител на орден 1300 години България /1986/, носител на орден Климент Охридски /1988/, Доктор Хонорис Кауза на СУ "Св. Климент Оридски" /1998/. Очевидно е, че през годините приносът му за българистиката в Европа е бил достоен за уважение.

Предложението на проф. д-р Ото Кронщайнер "да се помисли и за паралелен правопис на латиница" е в крайна сметка едно негово предложение и никоя институция в България, най-малко аз, не е защитавала подобна теза.

Самият аз изказах предположението, че изказването на проф. Кронщайнер ще роди дискусия в България и точно това се случи.

Тази дискусия не е нова - водила се е в българското общество още през 30-те години на миналия век. И едва ли бихме могли да упрекнем в липса на любов към кирилските букви Елин Пелин, който тогава пише следното:

"Писмеността на един народ с нейните знаци и правила е една традиция, станала свята, обърнала се в морален закон. И тя не може да бъде съборена така лесно. Но днес, когато светът стана достъпен и общ за всички, когато земното кълбо може да се обиколи за няколко дена, когато радиото за един миг свързва четирите краища на света, ще се яви необходимост и за унифициране на писмените знаци. Хората все повече и повече търсят нови и лесни средства за съобщение, за разбиране. И в това си желание съвсем няма да бъде чудно, ако рухнат много традиции, които, макар и святи, имат чисто техническо значение."

Днес, почти един век по-късно, спорът продължава, но ето как проф. д-р Вера Мутафчиева отговори по този повод: "Смятам, че шумът около проблема освен закъснял е и пресилен: никой не е в състояние да посегне на нечие духовно достояние - доказва го цялата история на човечеството. Културната идентичност и постиженията на всяка нация са обективно защитени и зависят само от нея." Присъединявам се напълно към тези нейни думи.

Що се отнася до втората част на въпроса Ви, бих искал да Ви отговоря, че винаги съм защитавал тезата: членството на страната ни в НАТО и в ЕС не бива да се разглежда като влизане в благотворителен клуб. Ако толкова категорично досега съм отстоявал позицията, че България трябва да стане пълноправен член на евроатлантическата общност, то е защото съм наистина убеден, че включването ни в една общност на развити държави, функциониращи по ясно установени правила, ще бъде от полза не само за сигурността на България, но и за нейния икономически просперитет. И за да не бъда голословен, ще цитирам от представените само преди няколко седмици "Икономически аргументи за присъединяването на България към НАТО" от Асоциацията на работодателите в България.

Увеличението на директните чуждестранни инвестиции в Полша след приемането й за пълноправен член на НАТО е драстично: от 2 милиарда долара инвестиции през 1997 година на 8 милиарда долара през 2000 г. Което означава: членството в НАТО не е променило географското положение на Полша - но в съзнанието на инвеститора след включването на Полша в НАТО това вече не е било от значение. Членството в НАТО няма да премести България от Балканите, но ще й помогне да стане по-сигурна и икономически развита страна.

http://old.segabg.com/article.php?id=200056
-------------------
https://www.kvantov-prehod.org/article/714/%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-7
Опитът да бъде заменена кирилицата с латиница
Title: Re: Румен Радев
Post by: Panzerfaust on 19 June 2020, 17:06:41
Quote from: Long time ago on 19 June 2020, 16:26:51Стоянов го е наградил
---------------------------------
https://www.mediapool.bg/stoyanov-predvizhda-debat-za-vavezhdane-i-na-latinitsata-news12709.html
Стоянов предвижда дебат за въвеждане на латиницата, успоредно с кирилицата
Разбира се, че ще го награди. Проф. Ото Кронщайнер е едно от светилата в световната българистика и славистика. Този човек защитаваше тезата, че говорите в Македония са български. Ние в крайна сметка се отнесохме много несправедливо към него, водени от дребни местни комплекси. А ни трябват точно такива съюзници, защото Македония дава пари да създава македонски катедри в университетите по света.
Ото Кронщайнер е австриец. Той не може да вникне какво представлява кирилицата за нас. В крайна сметка, до него словенците и хърватите пишат на латиница. Предложението му беше глупаво, но и истерията у нас беше в повече. Можеше просто учтиво да му се обясни защо това е несъстоятелно и защо е невъзможно.
А що се отнася до посочената от теб статия, заглавието е манипулативно. По-долу самият ти си посочил материал, в който Петър Стоянов обяснява, че не подкрепя тезите на Кронщайнер.
Към Петър Стоянов имам много резерви, но е хубаво да бъдем обективни и да не се хващаме на всякакви лъжливи глупости. Главите са, за да се мисли.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 19 June 2020, 17:07:31
Quote from: Panzerfaust on 19 June 2020, 14:44:23Това за азбуката не е вярно. Беше предложение на един австрийски българист - проф. Ото Кронщайнер. Никой никога в България не е обсъждал смяна на азбуката, дори само теоретично.
Послъгва, но е нормално за почитател на соросоиста Радев. Те така с лъжи искат да свалят Бойко.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Panzerfaust on 19 June 2020, 17:10:11
Quote from: Шишман on 19 June 2020, 17:07:31Послъгва, но е нормално за почитател на соросоиста Радев. Те така с лъжи искат да свалят Бойко.
Вярва на всяка червена пропаганда. А те са майстори за смесват факти, полуфакти и откровени лъжи.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 19 June 2020, 17:13:31
Quote from: Panzerfaust on 19 June 2020, 17:10:11Вярва на всяка червена пропаганда. А те са майстори за смесват факти, полуфакти и откровени лъжи.
Абе обича соросоидите. Както и да е : той си знае, да прави както му харесва.
Title: Re: Румен Радев
Post by: long time ago on 19 June 2020, 18:43:27
Ако прочетете повече, ще видите как Петър Стоянов се гъне като макарон. Малко прочетете повечко.
"Направило му впечатление,че много хора ги вълнувал този въпрос".
Той какво е очаквал, всичко да мине тихо и по препоръки на други?

Забравихте бързо, бързо.

При цяла синя България да загубиш от Гоце...
Имаха цялата власт и се оклепаха незабравимо отвсякъде.
Народът не е прост-винаги го повтарям

В България сините са червени и по-зле от тях.
Всеки средноинтелигентен западняк за сините е гуру и шаман.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 19 June 2020, 20:45:20
Quote from: Long time ago on 19 June 2020, 18:43:27Ако прочетете повече, ще видите как Петър Стоянов се гъне като макарон. Малко прочетете повечко.
"Направило му впечатление,че много хора ги вълнувал този въпрос".
Той какво е очаквал, всичко да мине тихо и по препоръки на други?

Забравихте бързо, бързо.

При цяла синя България да загубиш от Гоце...
Имаха цялата власт и се оклепаха незабравимо отвсякъде.
Народът не е прост-винаги го повтарям

В България сините са червени и по-зле от тях.
Всеки средноинтелигентен западняк за сините е гуру и шаман.

Ха-ха опитваш се да ни вкараш  друга тема.
Title: Re: Румен Радев
Post by: FELDMARSCHALL on 20 June 2020, 02:16:14
Относно въвеждането на латиницата, бяха ученик и помня и в училище се разрази страхотна дискусия и възмущение от предложението на Пешо коня (слугата на комунистите). Особено учителката ни по български език беше бясна и искаше лично да го линчува. :judge: Толкова разгневена жена дотогава не бях виждал... :lol:
Впрочем сърбите нали приеха латиницата при втората Югославия на Тито след 1944г., и след като Югославия се разпадна и се разделиха с латинопишещите Словения и Хърватска, то сърбите не премахнаха латиницата. Това как корелира с техния национализъм при Милошевич така и не ми стана ясно. Питал съм и сърби защо дори при Милошевич не премахнаха латиницата, но така и никой не успя да ми отговори.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Panzerfaust on 20 June 2020, 02:34:09
Цялата работа беше буря в чаша вода. Пак повтарям - никой никога не е обсъждал не просто премахването на кирилицата, а дори паралелното въвеждане на двете писмености при нас. В България това няма шанс и всеки го осъзнава. Комунистите вдигнаха шум, защото искаха да привлекат по-лабилните на своя страна. Май са успели...
Сърбите не смятат кирилицата за своя азбука както ние, затова там се получи. Преди това и при румънците по същия начин.
Малко по-далечен паралел - турците не смятат арабицата за своя и я замениха с латиницата, но арабите никога няма да го направят.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 20 June 2020, 11:41:41
Предлагам да се върнем на другарят Радеф.
Title: Re: Румен Радев
Post by: FELDMARSCHALL on 20 June 2020, 15:24:53
Като гледам какво може да прави с дронове Радюф, щом премиерът не е защитен и се навлиза без проблем в личното му пространство, какво остава за нас обикновените граждани. Всички сме под лупа и биг брадър е навсякъде. :whistle:
Title: Re: Румен Радев
Post by: long time ago on 22 June 2020, 11:04:26
Quote from: Шишман on 20 June 2020, 11:41:41Предлагам да се върнем на другарят Радеф.
Свестен е, сериозен мъж. Не тарикат и лигльо.
Освен пилотиране умеел и коремни превъртания.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 22 June 2020, 11:10:45
Quote from: Long time ago on 22 June 2020, 11:04:26Свестен е, сериозен мъж. Не тарикат и лигльо.
Освен пилотиране умеел и коремни превъртания.
Напротиф тъп тарикат и лигльо.Мекере.
Title: Re: Румен Радев
Post by: long time ago on 22 June 2020, 11:17:46
Тук сме на 180 градуса с тебе.

Борисов и Цветанов мислеха,че Цецка Цачева ще бъде избрана за президент - понеже е от ГЕРБ, понеже Цветанов и Борисов са герб и са много сигурни,че който и кандидат да издигнат и победата им е вързана в кърпа. Понеже както Борисов, Цветанов и тя също е била член на БКП, партията на Тодор Живков. Щяла да бъде българската Меркел.
Радев ги размаза. Хората усетиха за първи път от доста години,че това е човек с доста по-високо ниво от партийните плужеци на всички партии. Затова и излязоха да гласуват повече от всички избори след 2013, когато герб бяха изгонени.

Какъв е извода:
Народът ни иска по-истински хора да се явяват на избори. И ще ги подкрепи. За съжаление в политическите партии повечето им "фактори" са неспособни и подлоги на задкулисни сили.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 22 June 2020, 14:29:58
Quote from: Long time ago on 22 June 2020, 11:17:46Тук сме на 180 градуса с тебе.

Борисов и Цветанов мислеха,че Цецка Цачева ще бъде избрана за президент - понеже е от ГЕРБ
Туй Фелдмаршала го обясни добре защо е станало.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 22 June 2020, 18:05:42
Отговорът е : ми защото е много тъп.

______________________________________

Yavor Dachkov

Не знам защо президентът Радев не е уволнил още Пламен Узунов, който е секретар по правните въпроси и антикорупцията в президенството. Не мога да си го обясня, но нещата с неговите есемеси и политическа безпомощност отиват на много зле. Най-скандалното от всички твърдения на прокуратурата е, че е пращал неизлязло решение на ВАС на бизнесмена Пламен Бобоков. Утешението на някои хора, че Борисов и Пеевски вършат далеч по-големи безобразия за които прокуратурата си затваря очите никак не е убедително. Това ще е така докато не се появи истинска алтернатива. А не просто претенденти-самодейци за мястото на фаворитите, които правят същото, но в окаяно скромен мащаб.
Title: Re: Румен Радев
Post by: FELDMARSCHALL on 22 June 2020, 23:44:56
Няма нужда да се повтарям, вече го обясних. За всички беше ясно че е неизбираема кандидатура тая лелка с очилцата, какъв президент какъв главнокомандващ... С тая визия и поведение тая ми е нещо като копие на Екатерина Михайлова дето и викаха класната учителка. :judge:  :laugh:
Второ - навсякъде 2016г. където имаше президентски избори и сблъсъкът беше мъж срещу жена, винаги печелеше мъжът без значение от коя партия е. Консерватизмът в това отношение се е запазил в много страни по света - хората си искат мъж за президент, силната ръка. Малко изключение е Маргарет Тачър във Великобритания, която наистина беше удряше с желязна ръка, така смазаха и аржентинците във войната за Фолклендските острови през 1982г., ако беше някой друг мекошав политик щеше да отстъпи и Аржентина да си прибере островите към своята територия. Радев всъщност се опитва да играе двойнствена роля и игра, понеже всички знаете че е завършил школа на НАТО в САЩ. Относно Крим той не осъди категорично анексията, но и не застана на проруска позиция като партия Атака и не каза че Крим принадли на Русия, с това дефакто и не призна незаконния референдум през 2014г. проведен под дулата на спецназовците на Русия и ГРУ. Цялостна оценка за него може да се даде като свърши мандата, но както казах вече като селски хитрец се опитва да бъде на два стола и да извлича дивиденти и от Русия и от САЩ разбира се в личен интерес, но в България президентската институция няма особено голяма власт (да не кажа почти никаква) освен представителни функции.
Title: Re: Румен Радев
Post by: long time ago on 23 June 2020, 09:32:46
Quote from: Panzerfaust on 19 June 2020, 17:10:11Вярва на всяка червена пропаганда. А те са майстори за смесват факти, полуфакти и откровени лъжи.
Другарите им наследници по власт ги надминаха многократно в пропагандата. Даже и полуистини им са ненужни вече. :huh: Изпляскват гръмка простотия и се гордеят с нея, докато в социалните мрежи не ги нарисуват отвсякъде и после оттеглят простотията. Така се управлява 10 години вече.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 23 June 2020, 11:13:56
3абелязали ли сте как Радеф си преправя гласа, като говори ? Ненормалник.
Title: Re: Румен Радев
Post by: long time ago on 23 June 2020, 11:59:29
Логопед ли си вече?
 :lol:
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 23 June 2020, 12:36:18
Quote from: Long time ago on 23 June 2020, 11:59:29Логопед ли си вече?
 :lol:
Преправя си гласа, като някой луд. Харесват ти луди ли ?
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 23 June 2020, 18:03:18
Не за друго ми понеже, тоя соросоид , лъже хората че е русофил


Атанасм Манушкин

Политика е да не отидеш на Парада на Победата в Москва. Геройство е да отидеш.
Радев, ти си мил политик.
___________________

Ognian Aleksandrov Верен НАТОВЕЦ ! ... Ще отиде на парада при тези с токчетата ??? ...
___________________
Velislava Katerinska Отношението на Русия към България охладнява с всеки изминал ден не по вина на президента - дали въобще му е била препотвърдена поканата - сигурно джуката знае...
___________________

Title: Re: Румен Радев
Post by: FELDMARSCHALL on 23 June 2020, 19:47:04
Радев никога не се е обявявал за русофил, нито сега нито преди, когато беше пилот.
Радев откакто е президент май нито веднъж не е бил на парада в Москва - 2017,2018 и 2019. Както казах вече опитва се да седи на два стола и го играе селски хитрец, ама накрая ще го отсвирят и едните и другите като излишна бълха. :judge:
Title: Re: Румен Радев
Post by: Hatshepsut on 23 June 2020, 20:51:47
Quote from: Шишман on 23 June 2020, 18:03:18Не за друго ми понеже, тоя соросоид , лъже хората че е русофил


Атанасм Манушкин

Политика е да не отидеш на Парада на Победата в Москва. Геройство е да отидеш.
Радев, ти си мил политик.
___________________


Ако Румен Радев наистина е отказал да отиде на парада в Москва, заслужава поздравления за тази позиция.
Нищо героично не би имало в неговото присъствие на парада, по-скоро би представлявало проява на слугинаж  :dont:
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 23 June 2020, 21:08:27
Quote from: Hatshepsut on 23 June 2020, 20:51:47Ако Румен Радев наистина е отказал да отиде на парада в Москва, заслужава поздравления за тази позиция.
Нищо героично не би имало в неговото присъствие на парада, по-скоро би представлявало проява на слугинаж  :dont:
Става дума за това че почитателите му го мислят за русофил и той се прави на такъв  но е  соросоид.
А парада е друга тема.
Title: Re: Румен Радев
Post by: long time ago on 24 June 2020, 11:02:30
Радев:Прокуратурата работи за Борисов. Раздава присъди все едно е съд

"Аз мисля, че в България дали някой е виновен решава съдът. Напоследък у нас твърденията на прокуратурата се огласяват едва ли не като присъда. Но за тяхната състоятелност може да реши единствено съдът." Това заяви президентът Румен Радев, съобщи БГНЕС.

Ясно е на всички кой има интерес от отвличането на вниманието от скандалния запис и снимките в спалнята на премиера, и разбира се за съжаление прокуратурата в тази ситуация се очертава все повече като политически играч, който подпомага кризисния пиар на министър-председателя, добави Радев.

,,Чух, че главният прокурор заяви, че скандалите в кабинета застрашавали прокуратурата. С това признава, че ще брани правителството, а не закона", каза президентът. Според него, всъщност прокуратурата дава тон за погазване на закона. ,,Тя не спазва следствената тайна, произволно решава кое e висок обществен интерес и кое не. Навлиза в сферите на други институции без необходимите правомощия и капацитет. Да речем работата на НОЩ и на правителството за преодоляване на кризата с COVID-19", обясни Румен Радев. По думите му, по тревожното е, че прокуратурата говори с гласа и действа с прийомите на жълтите медии. Това е пагубно, заяви той. ,,Затова се нуждаем от независима експертиза на записа с гласа на Борисов, според който запис главният прокурор се споменава като възторжен фен на министър-председателя", заяви държавният глава.

Той каза, че българите се нуждаят отчайващо от справедливост, а България се нуждае спешно от изчистване на това омерзително петно в момента по всички чужди медии. ,,Само с истината може да бъде изчистено това и това няма как да стане със селективен подход по казусите, с двойни стандарти, няма да стане с шумно преследване на неудобните, а прикриване на правителството", каза Радев.

Колкото до това дали вярва на Пламен Узунов, президентът каза, че не може да съди по откъслечно предоставена и тенденциозно поднесена информация. ,,Ние очакваме тази справедливост да бъде възстановена с подхващане на истинските случаи, там където търговията с влияние е материализирана в огромни размери и то от обществени средства, където ,,свинските черва" водят до огромни злоупотреби с обществени поръчки, с еврофондове, с хазарт, с ниско качество на строителство. Затова трябва ние да отстояваме като общество законността и принципите на правовата държава. Днес това зависи от българите и от независимия български съд", заяви Румен Радев.

Той заяви, че в неговия екип има стабилност. ,,Защото хората работят по ясни цели и те са изцяло в обществен интерес", категоричен е президентът.
----------------------
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 26 June 2020, 09:46:48
Yavor Dachkov

,,Аз имам работа, а тези, които нямат, от сутрин до вечер търсят място, където да ме коментират. Мисля, че този път фактите са такива, че колкото по-малко говорят... Те вече толкова са заседнали са в тресавището. Никога повече не могат да говорят нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм, нито за намеса в работата на отделните власти. Това не е кой да е съветник на президента, това е ,,най-чистият" му човек и вътрешен министър в служебния му кабинет (Пламен Узунов, бел.ред.)". Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод новите разкрития на прокуратурата за секретаря на Румен Радев - Пламен Узунов и милионера Пламен Бобоков, съобщи Нова телевизия.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 26 June 2020, 10:01:19
3а великите революционери и техният идол Радеф

Mitko Panov

Боклука от Италия беше проблем докато смятаха, че Бойко го внася.Като се разбра, че Радев е замесен, не им е проблем!
Title: Re: Румен Радев
Post by: long time ago on 26 June 2020, 10:27:48
Митко пак неразбрал нещо.

Борисов е начело на изпълнителната власт Шишмане, не Радев.
Обвинили Трайчо Трайков, Дянков и Прокопиев/не че няма за какво/
за продажбата на държавния дял в едното ерп. Като че ли самички, без решение на правителството са го направили :lol:
Да ти кажа ли кой беше и тогава мин.предс.?
 :lol:
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 26 June 2020, 14:02:11
Аха Радеф е ни лук ял ни мирисал. От добрите е. :down:  :down:  :down:
Title: Re: Румен Радев
Post by: long time ago on 29 June 2020, 14:40:01
Последните записи, за които се твърди, че са с премиера Бойко Борисов, са тревожни. Това заяви президентът Румен Радев, който е на посещение в Козлодуй, съобищ БНТ.

Радев заяви, че за тези записи трябва да има независима експертиза за тяхната автентичност, защото тя не може да бъде осигурена от българската прокуратура, която е заинтересована страна, тъй като в един от записите името на главния прокурор се споменава като "възторжен фен на премиера", пише Moreto.net.

"Но записите наистина са тревожни, защото ако се установи тяхната автентичност, това показва и в лицето на Европа кой и как управлява. Аз се надявам лично в приоритетите на управленските политики на премиера да не са интригите", каза президентът.

На въпрос кои негови съветници са били разпитвани, Радев отказа да спомене имената им, но заяви, че това трябва да го каже прокуратурата, която по думите му има своите мотиви да ги разпитва. В предаването "Панорама" в петък главният прокурор Иван Гешев съобщи, че са разпитани още двама съветници на президента, но не стана ясно по какви производства са водени разпитите.

"Но както виждате аз не бързам със своите действия по отношение на г-н Пламен Узунов, защото ако вярвах в безпристрастността на прокуратурата, аз щях много бързо да взема най-лесното решение за неговото отстраняване. Но сами виждате, че при тази очевидна тенденциозност на прокуратурата и то с нарушение на закона и вземане на страна в политическите игри. Това за мен е недопустимо. Такова едно заиграване е несъвместимо с демокрацията. И точно този казус е много по-важен, отколкото действията на самия Пламен Узунов, които може да реши само и единствено съдът", каза президентът.

Радев заяви още, че срещите му с хората от последните седмици го убеждават, че страхът и манипулациите, с които се облъчват гражданите, не могат да спрат зараждащите се промени в обществото.

"Хората продължават да се срещат с мен и да настояват за промяна. И тази промяна е неизбежна и репресиите могат само да я ускорят", каза той.


Радев призова за еднакъв подход и еднакъв аршин от страна на прокуратурата за всички и "фокус върху огромните злоупотреби - там, където изтича обществен ресурс, там където има огромна корупция". Той призова и за независими експертизи.

"Нашето общество има крещяща нужда от справедливост и прокуратурата е длъжна да я даде", каза още президентът. По думите му прокуратурата не бива да показва охота към някои случаи и бездействие към други.

На въпрос за посещението му в Козлодуй, Радев заяви, че ядрената енергетика е стратегически отрасъл в България и в момента говорим за лицензи, проекти, инвестиции, но най-важното в ядрената енергетика по думите му са хората.

Президентът заяви, че кадрите, които се подготвят трябва да са на изключително високо ниво и ние трябва да се гордеем със своите кадри, които България с течение на десетилетия е подготвяла. Но и тук има също проблем с попълването на млади кадри, каза още Радев.

Президентът заяви, че е изключително важно да намерим най-сетне отговор на въпроса ще имаме ли втора атомна централа.

"Всеки ден закъснение е пагубен за проекта и аз очаквам българското правителство по възможно най-бързия начин да изчисти проблема с ЕК относно лиценза с АЕЦ "Белене", ако има такъв проблем", каза Радев и допълни, че ядрената стратегия на България е трябвало да бъде приета отдавна.

В Козлодуй Радев се срещна с кмета на града Маринела Николова и представители на местната власт. Малко по-късно държавният глава ще проведе среща и с ръководството на АЕЦ "Козлодуй" и ще посети съоръженията на територията на централата.
-------------------
Браво на президента!
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 29 June 2020, 17:27:00
Quote from: Long time ago on 29 June 2020, 14:40:01Последните записи, за които се твърди, че са с премиера Бойко Борисов, са тревожни. Това заяви президентът Румен Радев, който е на посещение в Козлодуй, съобищ БНТ.

Тревожно е неговото поведение и това на новата му луда жена. Жена с която е спала цела България. :lol: 3аради тая , тоя заряза жена и деца  :mad:
Title: Re: Румен Радев
Post by: FELDMARSCHALL on 30 June 2020, 00:20:26
Радев можеше да си остане просто един добър пилот и да прави авиошоута. Не му трябваше да се меси в политиката (освен ако не е подтикнат принудително). Всъщност според някои мои познати левичари той си е натовец и предател, понеже не настоявал пред правителството България да признае Крим за част от Русия и Донецка и Луганска републики като независими държави от Украйна. :lol:
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 30 June 2020, 09:53:02
Quote from: FELDMARSCHALL on 30 June 2020, 00:20:26Всъщност според някои мои познати левичари той си е натовец
Ама ги лъже че е русофил.
Title: Re: Румен Радев
Post by: long time ago on 30 June 2020, 09:59:37
Quote from: Шишман on 29 June 2020, 17:27:00Тревожно е неговото поведение и това на новата му луда жена. Жена с която е спала цела България. :lol: 3аради тая , тоя заряза жена и деца  :mad:
Много лесно хвърляш думите ей така.
"Луда жена" с която била спала цяла България...
Да не бъркаш Плевнелиев нещо със синоптичката и лудата любов, когато обикаляха телевизиите да показват колко са влюбени  :lol:
Title: Re: Румен Радев
Post by: FELDMARSCHALL on 30 June 2020, 22:28:57
Впрочем кметът на Русе Пенчо Милков бил наритан от жена си тия дни, понеже залюбил някаква шматка (по-млада от жена му) и на последните си изяви демонстративно се появява без брачната халка. Женен беше дълги години с 3 деца ама пуста му любов... :judge:

https://www.facebook.com/RuseMalkataViena/photos/a.375439106551905/728382264590919/?type=3&theater
Title: Re: Румен Радев
Post by: Panzerfaust on 30 June 2020, 23:07:17
Е, то човещинка... :kuku:
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 01 July 2020, 09:29:45
Quote from: Long time ago on 30 June 2020, 09:59:37Много лесно хвърляш думите ей така.
"Луда жена" с която била спала цяла България...
Да не бъркаш Плевнелиев нещо със синоптичката и лудата любов, когато обикаляха телевизиите да показват колко са влюбени  :lol:
Не не бъркам.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 02 July 2020, 10:59:49
Ето какви са ги надробили другарите на другарят Радев

_____________________________

Yavor Dachkov

"Между 30 и 40 тона отпадъци са заровени в района на бивше ТКЗС край Червен бряг, където от тази сутрин тече акция на Специализираната прокуратура, съобщи БНТ. Вече часове наред експерти установяват кога и как са заровени боклуците, както и откъде са доставени. Открити са малки пластмасови гранули, вероятно от акумулатори, но към този момент експертите не се наемат да кажат чия е страната им на произход. Експерти взимат и проби за радиактивност от почвите в района. Сега отпадъците трябва да бъдат изровени и откарани. Според разследващите заровените отпадъци са били открити преди около месец, а са били заровени преди най-малко година. Преди две седмици стана ясно, че площадката на бившето ТКЗС е ползвана за незаконно депониране на отпадъци и се установи, че е възможно част от тях да са заровени."
Title: Re: Румен Радев
Post by: FELDMARSCHALL on 02 July 2020, 21:45:00
Това за другарите братя Бобокови ли става въпрос ? По-малкият е голям образ и зевзек както се вижда и от изявите по медиите в последно време. По-големият (Атанас) не приказва много и най-вече внимава какво говори и го прави отмерено, не като Пламенчо вентилатора-лайномет, на когото не може да затвориш устата. :judge:
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 03 July 2020, 13:08:47
ЩЕ ПОБЕДИ ЛИ РАДЕФ - ПЛЕВНАЛИЕВ В ГЛУПОСТТА ?
Според мене ще го надмине и още как.
Един дол дренки - казва народа.
Когато естествени, но безполезни глупаци, като
Плевнелиев или Радев призовават , за каквото и да е то тогава , най-добре е да направите точно обратното. Все пак нормалните хора няма нужда да слушат явни ненормалници.

___________________
(https://i.postimg.cc/rsxCP09T/000000000000.jpg) (https://postimages.org/)
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 09 July 2020, 17:27:12
Димитър Димитров
Току-що ·

КОГАТО ГОСПОДАРЯ СОРОС (или САЩ либералите ) КАЖЕ...
..... СДС и БСП стават веднага едно и си помагат. Балъците нека си гласуват и се карат по между си.

__________________________
Yavor Dachkov

Безпрецедентата серия коропционни скандали, включващи и откровена война между институциите, според евродепутата Радан Кънев прераства в дълбока политическа криза. (По най-нови данни има трима арестувани от екипа на държавния глава Румен Радев, вкл. двамата му съветници Пламен Узунов и Илия Милушев, бел. ред.). Радан Кънев съобщи, че очаква буквално след минути Антикорупционната Интергрупа в Европейския парламент ще започне обсъждане на негов сигнал за кризата в България, внесен по-рано заради блокирането на демократичните механизми и подчиняването на институциите и на медиите. "Ще предложа дебат в пленарната зала и резолюция. Ще поставя и въпроса за нахлуването на спецпрокуратурата в администрацията на Президента, след като зае позиция по казуса НСО-Доган-Пеевски", написа Кънев в Туитър, където е приложил и част от сигнала си:
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 10 July 2020, 13:28:59
ВЕЛИКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ
Искате ли радиоактивен боклук - гласувайте за него.
Искате ли повече соросоизъм -гласувайте за него.
Искате ли да сте тъпи и да няма законност - гласувайте за него.
Може и на митинг да идете даже, но си земете вазелин да не боли.

_____________________

(https://i.postimg.cc/bv53kJBM/000000000000000000.jpg) (https://postimages.org/)free image hosting site (https://postimages.org/)
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 10 July 2020, 21:48:00
Петър Андреев

Гледам на живо тъжните сцени по улиците на София. Според мен прокуратурата трябва да иска от Конституционния съд имунитета на натовския генерал и да го подведе по обвинение за подбуждане към насилствена смяна на конституционно установения ред според чл. 39 алинея 2 от Конституцията на Република България, който гласи:
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 18 July 2020, 12:25:51
(https://i.postimg.cc/QMD9mpXt/00000000000000000000000000000000.jpg) (https://postimages.org/)
Title: Re: Румен Радев
Post by: sekirata on 19 July 2020, 12:37:49
Не смейте с този ник -Шишман да плюете по президента избран с над 2 милиона гласа, а не с гласоме на починали, непълнолетни, цигани...и такива продажни за жълти стотинки като Вас!

Колко Ви плаща Герб или онвън, продажничество, толкова е прозрачно при Вас.


Сайта ли ще приватизирате?
Title: Re: Румен Радев
Post by: long time ago on 20 July 2020, 13:18:47
Шишман и той бил пилот като президента.
Пилот на нож е. Иска да ръга половин свят.
Title: Re: Румен Радев
Post by: FELDMARSCHALL on 22 July 2020, 18:40:02
Другарката секира ако беше чела поне малко от биографията на Радев нямаше да му симпатизира още по-малко да гласува за него, ама нейна си работа... :judge:
И ще докаже ли другарката секира, че цигани не са гласували за Радев, както и симпатизанти на ДПС ?
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 22 July 2020, 18:54:25
Quote from: FELDMARSCHALL on 22 July 2020, 18:40:02Другарката секира ако беше чела поне малко от биографията на Радев нямаше да му симпатизира още по-малко да гласува за него, ама нейна си работа... :judge:
И ще докаже ли другарката секира, че цигани не са гласували за Радев, както и симпатизанти на ДПС ?
Те повечето, като нея са така.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 25 July 2020, 18:50:03
Боян Чуков избухна срещу Радев след блокадата на БНТ: Смутен съм, че до този момент президентът не е осъдил случилото се, не се е разграничил от отвратителното и вулгарно поведение на протестиращите.

https://pik.bg/ (https://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%8F%D0%BD-%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BD%D1%82-%D1%81%D0%BC%D1%83%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D1%87%D0%B5-%D0%B4%D0%BE-%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD-news947277.html)
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 29 July 2020, 21:59:06
НАРОДНАТА ЛЮБОВ РОДИ СТИХОТВОРЕНИЕ за Румен Радев:
Фигурант настървено зове за метеж
Размахва юмруче, насъсква палеж.
А всъщност е жалък, безкрайно е прост
Не служи народу. Черепа му е бос.
Издигнат от Сорос агент нам враг
И клел се е явно под чуждия флаг
Държат го жени активистки в страх
А друга разведе го и стана за смях.
Народна любов описва го с думи
Не чува, не вижда, разтяга локуми.
Льотчик, фатмак, клепоух нищоправец
Глупак самовлюбен, кат оня от Правец.
Не боен летец, а домашна маймуна
Соросоидна подлога на къса каишка
Под чехъл, род и родина предал
Това е позор, а не генерал!
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 08 August 2020, 17:34:28
ПРОМЯНАТА
НА РАДЕФ
------------------------------------------------
Това е опорка приятели. "Младите" протестират... Гръмко Радев се провиква на микрофоните "мутри вън" и...
 Шефът на Стратегическия съвет на президента (до него) Александър Маринов - агент "Майстора" от ДС, съдържател на явочна квартира. Същият е основател на ВИС-2 в Кюстендил и близък съратник и съветник на Илия Павлов в "Мултигруп". Депутат от БСП от 36 и 37 НС (37-то е по време на кабинета Виденов) През 1995 г. е най-близкият депутат на Жан Виденов и шеф на софийската организация на БСП...
Тези хора представят Национален стратегически документ за бъдещето на България...
Съжалявам, но не искам такава промяна!!!------------------------------------------

(https://i.postimg.cc/y6R0sDR2/0000000.jpg) (https://postimg.cc/fkwVvTBv)


(https://i.postimg.cc/tCHWT9tJ/000000000000000.jpg) (https://postimages.org/)
Title: Re: Румен Радев
Post by: sekirata on 08 August 2020, 17:54:14
НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ХВАНЕТЕ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА РУМЕН РАДЕВ,
ВИСШ ПИЛОТАЖ,
А ТУК ДЕМОСТРИРАТЕ ВИСША ПРОСТОТИЯ! :kuku:
Title: Re: Румен Радев
Post by: FELDMARSCHALL on 08 August 2020, 20:29:08
Валери Симеонов добре го беше определил тоя капут радев - Обикновен шофьор на самолет. :laugh:
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 08 August 2020, 20:44:29
Quote from: cekupamasekirata on 08 August 2020, 17:54:14НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ХВАНЕТЕ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА РУМЕН РАДЕВ,
ВИСШ ПИЛОТАЖ,
А ТУК ДЕМОСТРИРАТЕ ВИСША ПРОСТОТИЯ! :kuku:
Да бе ВИСШ ПИЛОТАЖ в корупцията и престъпността.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Лина on 08 August 2020, 21:56:16
Румен Радев е зависим от Прокопиев
Какво прави Президентът на мероприятие на «Капитал»?

(https://politika.bg/web/files/articles/71080/gallery/thumb_910x0_collage-photocat111.jpg)

Защо Румен Радев не коментира Васил Божков, Цветан Василев и подсъдимия Иво Прокопиев?

Да, защото след като му изтече мандата и той ще бъде разследван  :wink:

Много ми е интересно как след като са приятели с Хр. Иванов последния не е забелязал също толкова нзакониия имот като на Доган, но собственост на дружката му Прокопиев. Каква избирателна кокоша слепота!

Как Иво Прокопиев гази закона с палата си на Буджака обяви, че ще покаже идния вторник бившият евродепутат и настоящ лидер на организацията ,,Антикорупционен фронт"
Във видео във Фейсбук Бареков посочи, че още преди 8 години екипът му в TV7 e показал начина, по който гуруто на градската десница заедно с бизнессъдружниците си е заграбил защитената природна местност. ,,Изкупуват на безценица целия полуостров и го превръщат в частна собственост в разрез с всички правила и строителни норми в България", обясни той, като допълни: ,,Всички видяхме акцията на Христо Иванов в парк Росенец и го питам той ще дойде ли с мен на 11 август, когато по суша ще отидем на затворената улица на Прокопиев, който е лишил жителите на Созопол и целия народ от изконното му право на достъп до плажната ивица и Черноморието".

Преди три дни самият Христо Иванов си глътна езика
, когато репортерка на ,,Скат" го попита кога ще направи и на Буджака акция като в ,,Росенец". Сламеният политик взе да пелтечи, че не знаел за казуса. :lol:  :lol:
Копирано от standartnews.com

(https://static.standartnews.com/storage/thumbnails/inner_article/4515/9679/6981/%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BA%D0%B0.jpg)

(https://www.monitor.bg/web/files/articles/218054/gallery/thumb_1920x1080_prokopiev-budjaka-2.jpg)
Title: Re: Румен Радев
Post by: Лина on 14 August 2020, 23:19:16
(https://www.peticiq.com/uploads/images/inbound2215986701206940529.jpg)

МОЖЕ ЛИ ТАКЪВ ГЛУПАК КАТО ТЕБ ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ?
НЕ, НЕ МОЖЕ!
Title: Re: Румен Радев
Post by: Лина on 14 August 2020, 23:22:42
ТЕ КУКЛОВОДИТЕ ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ТЕ ИЗКАРА ОТ НИЩОТО, ТОТАЛНО НЕИЗВЕСТЕН, ДА.
АКО ХОРАТА ИМАХА ПРЕДСТАВА КАКЪВ СИ, АКО ТЕ БЯХА СЛУШАЛИ КАКВО "ГОВОРИШ"  НИКОГА НЯМАШЕ ДА СПЕЧЕЛИШ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ.
ИСКАМ ПАК ДА СЕ КАНДИДАТИРАШ ЗА НЕЩО, МОЛЯ ТЕ ............И ДА ТИ ВИДЯ ФИЗИОНОМИЯТА КАТО ИЗЛЯЗАТ РЕЗУЛТАТИТЕ!
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 15 August 2020, 11:21:45
Quote from: Лина on 14 August 2020, 23:19:16]
МОЖЕ ЛИ ТАКЪВ ГЛУПАК КАТО ТЕБ ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ?
НЕ, НЕ МОЖЕ
То у нас президентите винаги са глупаци, ама тоя Мунчо е шампиона за сега.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Лина on 16 August 2020, 20:26:14
Написаното е по повод не една негова медийна изява, в която крайно отричаше всичко освен себе си и любимците си, което е мнооого ниска топка.

По принцип такива изявления са тъпи и само си хаби гласните струни с тях. Не-посланията нямат никаква стойност за слушащия, въобще не се възприемат, но той от къде да знае.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 16 August 2020, 21:11:14
Quote from: Лина on 16 August 2020, 20:26:14но той от къде да знае.
Като е тъпак няма как да знае.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 22 August 2020, 10:46:43
(https://i.postimg.cc/c4RqM6mT/000000000.jpg) (https://postimages.org/)
Title: Re: Румен Радев
Post by: FELDMARSCHALL on 22 August 2020, 10:58:28
Всеки май по дефиниция трябва да се подмазва на тия... :devil:
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 22 August 2020, 14:18:07
Quote from: FELDMARSCHALL on 22 August 2020, 10:58:28Всеки май по дефиниция трябва да се подмазва на тия... :devil:
Да.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 03 September 2020, 08:14:34
"Абе май за Радев става дума😂
"Може ли човек, зарязал жена и две деца и помъкнал се с любовницата на поделението да говори за какъвто и да е морал?
Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент и главнокомандващ ВВС, уреждал любовницата си с държавен пост, държавна заплата и държавен апартамент да говори по темата мафия и корупция?
Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, който по едно и също време и с един и същ речник като емблематичен сенчест милиардер мутра от прехода понастоящем в Дубай да говори за изритване на мутрите от България?
Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, който прикрива автопроизшествията на баща си и жена си да говори за борба със злоупотребите във властта?
Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, който лично е заподозрян в извършването на престъпления срещу републиката, а неговите съветници са разследвани за държавна измяна да иска оставката на главния прокурор, който го разследва?
Моят отговор е НЕ!
• Може ли държавен глава, който организира противоконституционен преврат с явната подкрепа на мутри и престъпници от недалечното минало и настояще да говори за борба с мафията и престъпността?
Моят отговор е НЕ!
• Може ли държавен глава, който за пет години мандат не доби никакъв международен авторитет и признание даже в Москва, където се надяваха на неговото приятелство, не е поканен на нито един европейски или международен форум да бъде президент.
Моят отговор е НЕ!
• Може ли президент, който поставя под съмнение здравните власти и националния оперативен щаб за борба с Ковид-19 и по този начин подлага на риск живота и здравето на собствения си народ да бъде въобще президент?
Моят отговор е категорично НЕ!
• Може ли президент, който си служи с езика на омразата и разделя обществото и го настройва едно срещу друго с призив за насилие да бъде какъвто и да е президент?
Моят отговор е НЕ, НЕ и пак НЕ!"
Николай Антонов Георгиев
Title: Re: Румен Радев
Post by: FELDMARSCHALL on 03 September 2020, 15:56:02
Сигурен съм че това гОвно е пратил вчера ултрасите да се бият с полицията и да ръгат с ножове ! Съгласувано разбира се с дубайския мозък Божков... :devil:
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 09 September 2020, 19:28:22
СНИМКАТА ГОВОРИ САМА ЗА СЕБЕ СИ.
 Президента  ни не е на ред и то никак.

_______________________________

(https://i.postimg.cc/bYbRQBQ6/0000000000.jpg) (https://postimages.org/)
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 20 October 2020, 19:15:15
Прецедента Мунчо  пак се на$рал.
_________
Недялко Недялков

Няма такъв гьонсурат.
Да обобщя какво се е случило.
Радев е на празника на ВВС заедно с командира на военните летци Петров и Каракачанов. Преди четири дни.
Малко по-късно на Петров му прилошава. Прави си тест, оказва се позитивен.
Каракачанов се самоизолира още в неделя, а снощи си прави тест.
Радев обаче, представете си, отказва да си направи тест. И не само това. С целия си акъл заминава на официално посещение в Естония, замъквайки внушителна делегация от 33-ма човека!
Тези хора сега са негови заложници.
Не съобщава, че е бил контактен и се среща с държавни глави.
Военното разузнаване на Естония обаче снощи по някое време докладва на премиера, че шефът на българските ВВС е с коронавирус, а президентът Радев е общувал с него.
Следва скандал, естонците безпрецедентно забраняват на семейство Радеви да присъстват на официалната вечеря. Изолират ги в "Суис хотел". Както и цялата ни делегация, само че тя - в "Радисън".
С цялото си нахалство Радев отрича да е знаел, че е общувал с болен?!
От българското президентство укриват какво се е случило. Пускат напълно фалшиво комюнике, че посещението на Радев се отлага заради "усложнената обстановка", свързана с пандемията?!
Тази сутрин обаче "Интерфакс" пише истината, и то цитирайки естонската президентка - визитата на Радев е отказана, тъй като естонците са разбрали, че той е бил контактен. И не си е правил тест!
В ПИК научихме новината и тръгнахме да разплитаме историята. Една особено жалка и излагаща България история.
Най-тъжното е, че в делегацията е имало 10 журналисти - от БНТ, Дарик, БТВ, Нова, Дневник...И тези хора вече цяло денонощие укриват какво се е случило. Не уведомяват българската публика за конфуза. Мълчат си, бе.
Какви са тези журналисти, не мога да си обясня.
Всъщност мога да обясня, но ще ме баннат.
Сега "авантюристът" пътува на борда на държавния самолет за София. Натирен от Естония. На ВИП-а в София ще го чакат линейки. Следва сложна процедура по здравния протокол - тестове за цялата делегация, карантина за цялата делегация. Плюс екипажа на авиотряда.
Всички тези хорица стават жертви на неговото...хм, лекомислие. Или тщеславие.
Или както там го наречете.
Ще свърша, както почнах - няма такъв гьонсурат. Няма такава безотговорност. И този човек е президент на България...
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 22 October 2020, 13:49:34
АМИ МУНЧО е  Мунчо и оправяне няма
Глупав, нагъл с високо самочувствие и малко разум.
3а да угоди на другарката ( жена му ) Мередес и  я заведе в чужбина не ще изложи себе си и нас, ами ще се и на$ере  ако трябва.
______________

Нидал Алгафари

Приятели,

не ни ли стигат попръжните, псувните, дърленията, крамолите и простотията във виртуалното пространство, по телевизиите и площадите, ами се стигна и до позорището при посещението на Радев в Естония. Кой прав и кой крив има значение само за Борисов и Радев, срамът го берем всички ние. Да стигнем до там, че да изгонят дипломатично първия на държавата ни, като са правили с прокажените преди време. Не търся виновен за това, а констатирам факт, който е прецедент в дипломацията. Станахме за посмешище не само за естонците, а за целият усвет. Има нещо сбъркано в институциите ни. Много е сбъркано. Толкова е сбъркано, че всички поддръжници на Радев или на Борисов да се чудят от колко опразнени кладенеца вода да домъкнат в защита на личностите им без да се замислят, колко селяндурски изглеждаме в очите на хората по света. Селяндурски, не е селски, а манталитет. Тез, двамата първи на държавата, ние сме си ги избирали. Ние сме си ги харесали. За единия са гласували милиони, за другия, други различни, милиони. Общите милиони и на единия и на другия сме всички ние, даже тез които не сме гласували за тях, но ние берем срама.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 23 October 2020, 09:18:10
На президент не случихме.
__________________________


Явор Дачков

"И от Военно-медицинска академия съобщиха, че президентът Румен Радев е бил уведомен, че е бил в контакт със заразен от Ковид-19 още в неделя, 18 октомври."
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 23 October 2020, 09:35:09
 ТОВА ЧЕРВЕНИТЕ РУСОФИЛИ НЕ СА ОТ УМНИТЕ.
Те още смятат Радеф за русофил, а той пръв - американист.
Радев държи особено на "Три морета" - проект, насочен срещу Русия.
_________________________________
Явор Дачков
9 ч. ·

"Епицентър": "Хронология на Естонския скандал: Спазвайки военната субординация началникът на Военна болница ген. Мутафчийски уведомява началника на Щаба на отбраната адмирал Емил Ефтимов. Обажда се и на военния министър Красимир Каракачанов, съобщавайки му, че ген. Петров е с положителна проба за Ковид-19 и го съветва да се самоизолира. Преди това с SMS ген. Мутафчийски уведомява президента и върховен главнокамандващ Румен Радев, че ген. Петров е с положителна ковид-проба. Президентът му отговаря с кратък благодарствен SМS. Адм. Ефтимов също се обажда на Радев и му съобщава за положителната ковид-проба на ген. Петров За същото е уведомен с SМS и секретарят по отбрана и сигурност на президента ген. Стефан Янев. Присъствието на българския президент на срещата по инициативата "Три морета" не е било задължително, защото тя е била била виртуална. На живо са били само домакините и две делегации - българската и полската. Всички останали - представители те на 9 страни - са били на видеовръзка. Нищо не е пречило Радев също да се включи виртуално. Той обаче настоява да отиде лично, за да приеме за догодина домакинството на инициативата от естонската страна, която се провежда под егидата на президента. Радев държи особено на "Три морета" - проект, насочен срещу Русия и разделящ ЕС, първо, за да се "сложи" на американците, и второ - за да използва провеждането ѝ в България като пиар акция."
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 24 October 2020, 21:39:37
Днес

Скандалът с карантината на Румен Радев в Естония се разгаря!
Президентът е заминал на визитата да се срещне с държавни лидери от инициативата ,,Три морета", знаейки, че е контактувал с болен от коронавирус.

Нещо повече, той най-безцеремонно е отказал да си направи тест за коронавирус, за да провери дали е пипнал заразата и да не я предава.

По думите на човек от делегацията, Радев знаел, че е контактен още преди да отлети от България. Въпреки това не е информирал домакините си в Естония, а те научили по други пътища и моментално предприели мерки, като затворили делегацията ни в хотел.

Скандалът е гръмнал вчера следобед в Талин, като е последвало и официално съобщение от естонското правителство. Мистерия остава защо у нас се укрива истината втори ден, а съобщението на ,,Дондуков"2 гласеше, че се отлагат срещите заради усложнената ковид обстановка, но нямаше и дума за скандала.

Заразеният с коронавирус, с когото е имал пряк контакт Румен Радев е новият командир на ВВС Димитър Петров. С него президентът е бил близо на 16 октомври, когато присъства на празника на ВВС и прие почетния строй. На церемонията бяха и началникът на отбраната Ефтим Ефтимов и вицепремиерът Красимир Каракачанов, които вече са си направили тестове и чакат резултатите.

Румен Радев обаче е отказал да се тества и вместо това е отлетял за Естония, застрашавайки живота на всички хора в делегацията, както и на домакините си на място и многото международни гости на инициативата, заради което скандалът е огромен и е централна тема в местните медии и редица руски агенции.
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 14 November 2020, 18:08:34
Иван Михайлов
 
СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ МУНЧО ОСТАВИЛ ЖЕНА И ДЕЦА 3АРАДИ НЯКАКВА СИ К**А
Тоя ли ще ни спасява бе хора.
.....КРИТИКУВАЛ съм много пъти президента генерал Мунчо.....................щото като гледам какъв е в мирно време "страхлив или пресметлив ".....т.е. тарикатче ........си мисля какъв ще е по време на война ?? !!....нали е главно-командващ !!! Той е или СТРАХЛИВЕЦ или голям ТАРИКАТ ?!........защо..........................ЗАЩОТО АКО БЕШЕ МЪЖ НА МЯСТО щеше да учреди политическа партия както направи Борисов и някой друг щеше да я управлява докато той е президент ....след което щеше да я поеме и да се яви на избори ..............................само че той не иска да управлява .......както Първанов иска да ползва БКП/ БСП за да бъде преизбран !? !? !? Може и когато , БСП го издигнаха ....той да е подписал декларация че в годините на мандата му , няма да се занимава с АКТИВНА ПОЛИТИКА?! ?! ?!.......Но според мен , той генерала президент , Румен радев не иска да прави политическа партия защото не иска ДА СМЕНИ НАСТОЯЩАТА СИСТЕМА .....................................той е ЕВРОАТЛАНТИК.....и заклет привърженик на САЩ т. е. про- американски ориентиран !!!! ТОЙ има и отрицателно отношение към Русия ............Р. Радев не е за УПРАВЛЕНЕЦ........................той е за бушон .... някъде във властта ......или там в авиацията .........считам че той е мека МАРИЯ и е склонен към измяна ....Да изоставиш съпруга и две дечица заради КУРВА ....бих казал е за заплюване с тлъста жълта храчка .................ТОЙ не е вождът на БЪЛГАРИТЕ ! КАЗВАМ го в качеството ми на гражданин не членувал в никаква политическа партия до ден днешен ......а не като партийно зависим или политически фен на партия или физическо лице !
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 25 November 2020, 10:26:44
Ми те повечето са такива .
______________________
Нидал Алгафари
1h  ·
Приятели,
публикувам написаното като лично съобщение от един от привържениците на Радев. Не бих обобщил, че всичките му привърженици са като този, но една развалена ябълка разваля всичките.
Къде се скри , Боклуче долно,да ти еба майката курвенска, още ли ще плюваш срещу Президента на БЪЛГАРИЯ боклуче долно
Ще ти се случи нещо ако напишеш, против ПРЕЗИДЕНТА,НЕ Е СЛУЧАЙНО,ДЕБНА ТЕ БОКЛУК ДОЛЕН
Ще бъдеш пребит като куче
СМОТАНЯК
БОКЛУК
ОЧАКВАМ ДА МИ ОТГОВОРИШ БОКЛУЧЕ ДОЛНО
Такива като тебе , държавата трябва да ги разстрел
ва
Ти си ПУЛЬО
За тебе 7.65
АРМЕНСКИ КУРВИ
Title: Re: Румен Радев
Post by: Шишман on 28 November 2020, 18:51:23
Когато си мислите че годината няма как да стане по-лоша, спомнете си че ще завърши с реч на тоя помияр Румен Радев📷