Български Националистически Форум

Обща категория => Чужбина => Topic started by: Panzerfaust on 15 March 2019, 17:02:45

Title: Атентат в Нова Зеландия срещу джамии
Post by: Panzerfaust on 15 March 2019, 17:02:45
Близо 50 жертви и десетки ранени след екстремистка атака в Нова Зеландия. Въоръжени нахлуха със стрелба в две джамии в град Кристбърч по време на дневната молитва.

В страната е обявено най-високото ниво на заплаха за сигурността. Четирима души вече са задържани за терористичния акт. Един от извършителите е публикувал видео на живо в социалната мрежа по време на стрелбата.

В негова публикация в Туитър се виждат няколко пълнителя на автомат, на които са изписани имена на известни тереристи, както и на ключови битки от Руско-турската и Балканската война.
https://darikradio.bg/desetki-zertvi-pri-atentat-v-nova-zelandia.html

Ето ги и пълнителите:

(https://img-cdn.dnes.bg/d/images/photos/0404/0000404700-article2.jpg)

Тероризмът на мюсюлманите започва да се обръща срещу тях. Беше въпрос на време. А извършителят явно е с много добра историческа подготовка. На пълнителите има дори и арменски битки.
Title: Re: Атентат в Нова Зеландия срещу джамии
Post by: генерал Жеков on 15 March 2019, 18:18:36
Има интересни надписи-Булаир,Фружин,Обилич,но няма как да отчележим и другата страна на монетата.Всички чифутски медии в хор ще се опитат да го изкарат "нацист и ксенофоб",а всъщност нямат представа,че американец/руснак/новозеландец НЯМА как да бъде националсоциалист т.е нещо като "дървено желязо".Акта е относително ползотворен за света и пробуждането,но със сигурност не е полезен за идеята като цяло
Title: Re: Атентат в Нова Зеландия срещу джамии
Post by: Panzerfaust on 15 March 2019, 23:47:55
Мюсюлманската инвазия ще провокира още такива инциденти. Аз лично смятам, че в държави като Великобритания, Франция, Германия, Нидерландия или Швеция ще се стигне до някаква форма на гражданска война, когато младото и жизнено мюсюлманско население достигне едни критични 25-30%. От достигането на този процент ни делят около 20-30 години. В момента най-близо до това състояние е Франция.
Направи ми впечатление, че джамиите бяха много модерни и нови, няма как местната мюсюлманска общност да ги изгради със свои пари. Играли са саудитски или други долари от Персийския залив.
Title: Re: Атентат в Нова Зеландия срещу джамии
Post by: генерал Жеков on 16 March 2019, 07:19:55
Разбира се,че ще има гражданска война някъде в Европа.Франция е много възможна точка и дори не става въпрос за 30години,а за 15 в най-добрия случай.Навсякъде джамиите са такива-дори в мангалския катун на Пазарджик и за нито една служба за сигурност по света не е тайна,че саудитски и други пари се използват за строеж на джмаии,обучение на религиозни личности и т.н.Вероятно ще има и тук някаква форма на граждански конфилкт,но той в никакъв случай няма да е по вина на етнически българи и това ще е ключово за резултата от него
Title: Re: Атентат в Нова Зеландия срещу джамии
Post by: Hatshepsut on 17 March 2019, 08:02:14
Какво не казаха медиите за джамиите в Крайстчърч

(https://bgns.net/wp-content/uploads/2019/03/christchurch.jpg)

В момента надали има по-коментирана световна новина, от нападението над двете джамии в Крайстчърч, Нова Зеландия. Всичко свързано с нападателя се разнищва по медиите. Но за съжаление, вместо да се прави опит за задълбочен и обективен анализ, който да стигне до корените на проблема (първото необходимо нещо, за да се мисли за истинско решение), сме свидетели на точно обратното. Всичко се вкарва в добре познати рамки, които да форсират още веднъж господстващата либерална догма (която е и в основата на целият този хаос).

Дори родните либерални екстремисти успяха така да извъртят и употребят този случай, че да намерят пореден повод гнусно да се изхрачат в лицето на народа ни. От това колко е ,,опасно" да се познава историята ни,  през безумието, че българската държава трябва да се извинява за атентата, до еманацията на цялата тази свинщина, обобщена в заглавието на Терминал 3 – ,,Преди да станеш крайнодесен масов убиец, идваш в България".  Друг е въпросът, че нивото на журналистиката е такова, че на места за пореден път се появи снимката на американския комик Сам Хайд, държащ автомат, с твърдението, че това е извършителя.

По подобен начин се употребява случая и в световен мащаб. За пореден път бе демонстриран двойният стандарт, едино подобно престъпление да се преекспонира, когато атентатора е бял мъж, за сметка на всички терористични актове, които се замитат под масата (доколкото е възможно), когато извършителите са радикални ислямисти. Само за справка, от началото на март, до днес (16.03) има над 235 убити в цял свят от ислямски терористи

Интерактивна карта на терористичните атаки в цял свят: https://storymaps.esri.com/stories/terrorist-attacks/

 Тук не става въпрос да се мерят жертви, да се оправдава една или друга страна, а да се познават факти, за да се избягват кръвопролития. Защото едностранчивото представяне на събитията, никога не води до разкриване на истината.

Един от най-логичните въпроси, които можем да си зададем след атентата е, защо именно тази цел е избрал извършителя? Отговорът на либералните медии е готов – крайнодесен екстремист, мотивиран от омраза, защото не харесва различните. Никакъв опит за по-дълбок анализ. Защото такъв не е нужен, когато се опитваш да прокараш определени политически цели.

Първото нещо, което трябва да направи един обективен журналист е да проучи не само нападателя, но и обекта на атаката. Атентаторът се афишира като враг на радикалния ислям (избрал също толкова радикални методи). Не е ли логично да се провери, има ли нещо общо целта му с радикалния ислям? Едно елементарно търсене в Гугъл на ,,Christchurch radical islam" изкарва още на първа страница цели две заглавия, за радикални ислямисти, свързани с тези джамии. Едната статия е за австралиец и новозеландския му приятел, загинали при американски въздушен удар, срещу ислямска терористична групировка. Оказва се, че двамата са приели исляма и са се радикализирали в... джамията в Крайстчърч. Случаят е от 2014 година:

https://www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=11267443

Политкоректните новозеландски власти не намират за нужно да предприемат нещо повече по случая. Второто заглавие, което излиза при търсене е от 2018 г. То е за младеж, напуснал училище на 15 годишна възраст, приел исляма в джамията в Крайстчърч и замислял атентат в града – да се вреже с кола сред минувачи, след което да намушка колкото може повече с нож. За щастие това е предотвратено. Отново, никакви действия срещу джамията от страна на властите, а радикализацията на младежа се приписва на интернет (Подробности може да прочетете ТУК (https://www.newshub.co.nz/home/new-zealand/2018/02/radicalised-new-zealand-teen-planned-terror-attack-in-christchurch.html)).

Това са само два случая, които излизат при първото търсене в Гугъл. Какво ли би се появило при едно задълбочено разследване? Ако това наистина е център, проповядващ джихад срещу неверниците, вербуващ бойци и създаващ терористи, какво излиза? Съдейки по статиите, най-малко 5 години това е неглижирано от властите. Тук е истинският корен на проблема – самоубийствената, глобалистка либерална политика. Подобен проблем изобщо нямаше да съществува, ако под този мултикултурен, политкоректен диктат не се вкарваха компактни маси радикализирани мюсюлмани в целия Западен свят, част от който е и Нова Зеландия. Тук не става въпрос за оправдаването на действията на Тарант, а за това, да се разбере, какво може да докара един човек до такава крайност. Защото истинският вдъхновител на това кръвопролитие е този либерален псевдоелит и медийният му слугинаж. За да се предотвратят кръвопролитията, националните политики в нашите държави трябва да вземат рязък завой в обратна посока.

https://bgns.net/какво-не-казаха-медиите-за-джамиите-в-к/
Title: Re: Атентат в Нова Зеландия срещу джамии
Post by: Hatshepsut on 21 March 2019, 08:00:40
Атентатът в Нова Зеландия и патологичната българофобия на либералния Ганьо

(https://bgns.net/wp-content/uploads/2019/03/%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC-780x405.jpg)

Брентън Тарант, атентаторът от Нова Зеландия е посетил редица европейски и азиатски държави. На оръжията му има надписи на няколко езика, свързани с исторически събития и личности от цял свят и от различни времеви периоди. И между другото, през 2016 г. е пребивавал в Израел. В този ред на мисли, представяте ли си в Израел да се намери такъв чутовен олигофрен, които да се изтъпани пред някоя голяма медия и самодоволно да заяви – щом Тарант е идвал тук, то непременно причината да разстреля 49 души на другия край на света е посещението му в нашата страна, тук се е радикализирал – заради историята на страната ни, без съмнение някой местен го е настроил срещу исляма и ние всички като народ сме виновни за това. След което, това безумно изказване да бъде масово тиражирано и разни имбецили шумно да му пригласят и да си посипват главите с пепел. Не си го представяте, нали? Само, че нещо подобно се случва у нас и продължава вече няколко дни. Макар да съм голям противник на изказвания от рода на "това само у нас го има", то в този конкретен случай май ще се окаже вярно.

Има един литературен образ, станал нарицателно за най-лошите черти, които се проявяват особено силно сред някои наши сънародници. Това е Алековият Бай Ганьо. У всеки народ има подобна прослойка хора, подобна мръсна пяна, подобни изплували нечистотии, носени от течението. Ние сме именували нашите ганьовци. Ганьовщината има много измерения и проявления. Едно от най-характерните е приспособимостта към политическата конюнктура. Днес немалка част от ганьовците са модерни либерали. Просто такива са тенденциите. Преди няколко десетилетия щяха да са (а някои са били) комсомолци и партийци, драпащи за по-висок пост в БКП. Дребни душички с огромни комплекси и още по-огромни претенции. Обичащи да си въобразяват, че са умни, красиви, въобще – елит. Много характерно за тях е, че независимо от нивото им на образование, винаги си остават прости и озлобени. Защото ганьовщината не изчезва с дипломата или титлата, а напротив – става по-арогантна. Подобни ганьовци са едно от най-страшните бедствия, връхлитали Родината. Такива хора може да определим и като една реална и доста по-гротескна версия на героите от ,,Криворазбраната цивилизация" на Добри Войников.

Тези дребни душички до толкова неистово желаят да са нещо, да са някакъв елит, че в желанието си да се разграничат от своите сънародниците, стигат до състояние на патологична омраза към тях и всичко свързано с тях – традиции, култура, история. Искат да са повече и си мислят, че като изберат нещо чуждо, това автоматично им дава някакво превъзходство (макар в действителност да е точно обратното). И това не е нов процес, такова отпадане на нездравите елементи от нацията ни е имало и преди. През Възраждането това бяха гръкоманите, например. В по-ново време тази отпадъчна маса съвсем естествено прегръща идеите на глобалните, антинационални идеологии – първо на комунизмът, а след това и на днешния неомарксистки либерализъм. Това са идеологии, които им позволяват да разгърнат и развихрят омразата си към народа. От своя страна, идеолозите и силите зад тези две течения използват тази комплексирана прослойка за да руши устоите на традиционното общество, държава и семейство. За да се срине всичко и да се конструира новият човек, според желанията на социалните инженери – едно тотално, антиприродно и античовешко безумие, водещо единствено до разруха и унищожение. Но такава е същността на всяка идеология, родена от омраза.

Повод за последният изблик на тази неистова омраза, дошъл от нашенските либерални екстремисти, бе именно атентата в Нова Зеландия. Трябва да им признаем нещо – необходимо е да си истински виртуоз на моралната изродщина, за да успееш да превърнеш един атентат на другия край на света в повод словесно да тричаш целият български народ и да обвиняваш, че кланетата извършени над нас и националните ни борби са причина за случилото се в Нова Зеландия. И това бе услужливо подето от плеядата полуграмотни журналисти, които до вчера не бяха чували нито за Булаир, нито за Фружин. Освен скоро да очакваме и призиви за затваряне на музеи, публично горене на исторически книги и забрана за изучаване на българската история.

Ясно е, че в тази постановка, никой не търси истината. Но нека все пак да кажем каква е тя. До нея не е трудно да се стигне. Освен ако не си либерален ганьовец. Ганьовеца по принцип не е много по проучването на фактите, отчасти защото живее с убеждението, че на него вече всичко му ясно. А в конкретния случай, просто защото търси повод да избълва поредната доза отрова срещу народа ни.

Ако някой искаше да разбере къде и как наистина се е радикализирал Брентън Тарант, първото нещо, което можеше да направи, е да погледне неговия манифест. Защото там самият той го обяснява. И не – не се е радикализирал, докато е бил на екскурзия в България и е научил за историята на страната ни. По собствените му думи – радикализирал се е във Франция заради действителността, която е видял там. Заради многобройните терористични атаки, извършвани от ислямски фундаменталисти в цяла Европа. Това са причините, които посочва.

А тази действителност е родена от усилията на либералните екстремисти, част от които са и нашенските им клакьори, съзиращи причината за действията на Тарант в тениска "България на три морета". Светът, който те оформиха, създава терористи. Те превърнаха Европа в клоака, развъдник на радикален ислямски тероризъм. Част от последствията на тази трансформация са и действията на Тарант. Този двоен стандарт и тази безумна политика са причината. Кръвта на невинните е по ръцете на либералните чудовища, които не желаят да се откажат от унищожителният си експеримент и след всеки негов провал се опитват да го форсират още по-мощно.

Не бива да позволяваме на либералните екстремисти, изпълнени с омраза да менторстват, да поучават и да вземат връх. Защото това ще доведе до още по-голяма катастрофа и още повече кръв. Ако искаме да предотвратим вълна от насилие и разруха, тези индивиди трябва да бъдат изхвърлени и изолирани от всякакъв достъп до властови ресурси. А правителствата ни трябва да бъдат заставени да поемат рязка промяна в политическия курс.

https://bgns.net/атентатът-в-нова-зеландия-и-българофф/