Български Националистически Форум

Обща категория => Чужбина => Topic started by: Hatshepsut on 21 November 2018, 20:07:03

Title: Инвазията в Европа
Post by: Hatshepsut on 21 November 2018, 20:07:03
Ето защо ми липсва състрадание към ,,сирийските" ,,бежанци"

17.09.2015 г.

Толкова са упорити в медийната си кампания, че почти успяха да ме убедят. Представител съм на една аморфна маса, заемаща източно-европейското континентално пространство, която не може да се похвали с някаква световно значима култура, но пък си има своите отличителни характеристики. И една от тях е пълната липса на състрадание към клетите сирийски бежанци.

Какво ли разбирам аз...

Отдавна разни доценти, като Иво Христов, са установили, че предците ми са обули обувки преди два века, следователно аз, като техен не по-напредничав потомък, не ги разбирам европейските работи. Знам, че дядовците ми са носили удобни кожени опинци, докато дядовците на Ханс и Джон са си трошели краката в неудобни дървени обувки, но това са стари и неактуални работи. И не се лъжете, че статията ми залага само на сарказма! Защото аз наистина не ги чаткам експертите по неразбираемото.

Какво не разбирам и едва ли някога ще разбера:

1. Действително не разбирам упоритостта, с която целият този човекопоток, който нахлу в Европа, е наричан ,,бежанци" или с етническото определение ,,сирийци". На моменти даже работата клони към нахалство, защото се разчу едно име, на кюрдчето Айлан Курди, което въпреки издайническото си име и безспорен произход, също беше наричано ,,сирийче".

2. Да не съм виждал бежанци, виждал съм. Има ги всякакви — хора на възраст от пеленачета до старци, които едва ходят сами. Откакто започна нелегалната имиграция на етнически шарения човекопоток, виждам основно момчета и мъже в разцвета на силите си, съпровождани тук-там от жени и някое друго невръстно дете.

(https://bg-nacionalisti.org/BNF/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.otizvora.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F09%2Fmigranti-1.jpg&hash=7859c840c9caae2e30dc85870800e125)

Ето защо ми липсва състрадание към ,,сирийските" ,,бежанци"

3. Не виждам ни кьорав, ни сакат старец. Една снимка за мостра няма с такъв, нито кадър от видео. Ако съм пропуснал някоя, вероятно изключението просто ще потвърждава правилото.

4. Казват, че тия ,,бежанци" си продавали имотите, за да финансират миграцията си до Германия и Скандинавия — конкретни места в Европа, защото не разбирам и твърденията, че идвали ,,в Европа". Европа е широко понятие, а техните цели са твърде конкретни и ограничени. И се питам, без да разбирам, щом са продали имотите си, къде живеят старците им, дето очевидно не са тръгнали с тях? Майките и бащите си също ли продадоха тия юнаци?

5. Питам се и не разбирам, кой остана в Сирия, та да купува имотите им?

6. Така и не разбрах, как може да се сетят да си вземат скъпите часовници, модерните раници и маратонки, пачките с пари за трафикантите, а не се сетиха да си вземат личните документи. Да знаем, ако не друго, от коя част на ,,Сирия" прииждат. Нима искаме толкова много?

7. Друго, което така и не разбрах, е защо са лоши държавите, които издигнаха огради срещу хора, отказващи да бъдат идентифицирани, регистрирани и прегледани за разните му там екзотични ,,сирийски" зарази. Чудно ми е, защото бежанците може и да имат права, но имат и задължения. А когато някой силно държи на правата си, без да се ангажира с каквито и да било задължения към гостоприемника, що за ,,бежанец" е точно?

8. Като стана дума за права и задължения, веднага се сещам за Луцифер и Ариман. Антропософите знаят за какво става дума, а светските и религиозните да не отнасят тези термини към понятията в техния мироглед, защото ще се объркат. Та може и да не разбирам експертите, но чудесно разбирам, че когато хора, изповядващи силно луциферизиран мироглед (какъвто е в исляма), се целят в средата, в сърцето на Европа, това рано или късно ще доведе до необходимост от балансиране. Сиреч — от Ариман! И тогава така или иначе ариманизирана Европа ще стане още по-материалистична, ще се усилят разделенията на етнически и верски принцип, като накрая единственото сигурно ще са реките от кръв, за които говори тук основателят на антропософията.

Последното го бройте за прогноза от неразбиращ неексперт! Пък да видим след някоя друга година кой е бил крив, кой — прав.

9. Питам се и отговор не получавам, как се получава така, че тези ,,бежанци" щели да се разпределят на квоти само в Европейския съюз. Ако са истински бежанци — обяснете ми, моля — не биха ли се задоволили с всяка държава, където не се водят войни? Защо не ходят в необятна Русия, където има толкова ненаселени области, че цяла федеративна държава ще могат да си спретнат? А нали РФ на всичкото отгоре е съюзник на Сирия? Ами всичките тези мюсюлмани защо не останат в Турция — тъй близка им страна, и по верски признак, и отчасти етнически, пък и е доста светска.

Не мога да не се запитам и за държавата Израел, която е съседна на Сирия, но не приема ,,бежанците" ,,от там". И макар от десетилетия да е първа в издигането на огради, е първа и в критикуването, че някои европейски страни правят същото. В мен ли е проблемът, че не разбирам нещо и може би прибързано отчитам лицемерие и стряскащо нахалство?

10. Кажете ми, как да повярвам, че управниците в Германия и Швеция са толкова състрадателни към ,,бежанците", че са готови да дават повече социални помощи за новодошлите, отколкото са помощите за нуждаещите се от местното население, което ги овластява? Трудно ми е да го повярвам. А още по-трудно ми е да повярвам, че тези политици, барабар с всичките им информатори и съветници, ама никак не чуват как ,,сирийците, много от които са християни" се избиват помежду си, задето един е погледнал булката на друг, а в някои случаи доста от булките вече са пуснати да проституират. Да не се знае, да ги разбереш — ама то се знае. Както се знае от официални източници в Близкия Изток, че сред ,,бежанците" има хиляди сигурни терористи — не потенциални, а такива с вече изграден опит.

* * *

И тъй - нека съм назадничав потомък на предците си, нека съм безсърдечен. Няма как да бъда друг, след като просто не ви разбирам словоблудствата, господа путиноблизци, меркелолюбци и англо-американски чукундури. Както се казва, говорете си, пишете си — не ми пречите. За щастие, гледам, българският народ в преобладаващата си част също не ви разбира. Истинско удоволствие е човек да чете хорските коментари под публикациите ви в масмедиите.

Винаги ще симпатизирам и ще съчувствам на белия град Гондор, засега един приказен идеал, а не на очебийните нашественици от Мордор. Всъщност, не разбирам как ми хрумна и тази аналогия, но те, експертите, сигурно и това ще обяснят, след като приключат с обувките на дядо ми.

http://www.otizvora.com/2015/09/7070
Title: Re: Инвазията в Европа
Post by: Hatshepsut on 21 November 2018, 20:09:40
Имам към мигрантите: Правете деца с
европейците, за да завладеем страните
им (ВИДЕО)

С помощта на Аллах ще ги стъпчем под крака си, обеща духовникът

Йерусалим, Израел
(https://bg-nacionalisti.org/BNF/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fstore.picbg.net%2Fpubpic%2F6E%2F29%2Fc1179948348b6e29.jpg&hash=8e2cb8bf3d464bf016d61d9da4167b41)
Виден има призова мюсюлманите да използват кризата с бежанците, за да правят деца с европейските граждани и така да ,,завладеят техните страни". Шейх Мухамад Айед произнесе своята реч в джамията Ал Акса в Йерусалим, като каза, че единствената причина Европа да приема бежанците е, защото вижда в тях нов източник на работници.
По думите му, Европа е изправена пред демографска катастрофа. Затова той призова мюсюлманите да правят деца със западняците, за да може ,,да ги смачкаме под нашия крак с помощта на Аллах". ,,Из цяла Европа, всичките сърца са пропити с омраза към мюсюлманите. Те искат ние да умрем, но те са изгубили своята плодовитост, затова търсят плодовитост сред нас", цитира духовника Infowars. ,,Ние ще им дадем плодовитост. Ще правим деца с тях, защото ще покорим техните страни", каза още имамът.
В своята реч, която е заснета, духовникът казва още, че американците, италианците, германците и французите ще бъдат принудени да приберат бежанците.
В момента Италия има най-ниската раждаемост от 1861 година насам - 8,4 на 1 000 души, като по-голямата част от Европа следва нейната тенденция

https://www.blitz.bg/news/article/362108

Top Iman: Muslim Migrants Should Breed With
Europeans to conquer their countries


https://www.youtube.com/watch?v=te0RWJwi510
Title: Re: Инвазията в Европа
Post by: Hatshepsut on 21 November 2018, 20:12:26
Георги Марков: Не може милиони орди да минават европейските граници!

https://www.vbox7.com/play:aecac1fada
Title: Re: Инвазията в Европа
Post by: Hatshepsut on 21 November 2018, 20:13:49
Орбан: Запада да спре унищожаването на държави,
мигрантите застрашават европейската идентичност


(https://s1.15min.lt/images/photos/2014/04/05/big/viktoras-orbanas-533ff6f247cc1.jpg)

Причината за сегашната бежанска криза в Европа е външната политика на западните държави, смята унгарският премиер Виктор Орбан, пише БГНЕС.

,,Би било по-разумно да се спре с постоянното унищожаване на други държави. В Сирия по време на ,,арабската пролет" европейците и американците в действителност подкрепиха несъществуваща опозиция, а беше ясно, че те няма да могат да управляват страната", каза унгарският министър-председател Виктор Орбан пред германското издание ,,Ди Велт".

Виктор Орбан отново предупреди, че мигрантите в бъдеще могат да станат заплаха за европейската идентичност. Орбан смята, че засега бежанците не представляват риск за европейската идентичност, но тази заплаха може да стане реалност, ако нещата продължават да се развиват така безконтролно. Нещо повече - в бъдеще може да започне съревнование на културите в Европа и християните имат всички шансове да загубят това съревнование.
Quote,,С тях ние въобще не може да се състезаваме. Не сме конкурентоспособни.
Ако, ние християните оставим мюсюлманите да се състезават с нас на континента, ние ще бъдем победени, това е чиста математика!", казва още Виктор Орбан.

http://burgas-podlupa.com/
(https://bg-nacionalisti.org/BNF/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fstore.picbg.net%2Fpubpic%2FD1%2F05%2F11cde010377cd105.png&hash=235a3cd4c85b051789417b82d2b277a8)
Title: Re: Инвазията в Европа
Post by: Hatshepsut on 21 November 2018, 20:15:34
Ето и как изглежда влак в Австрия, след като нашествениците са били на него:

(https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2551/1951/original.jpg?w=600&h)

(https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2551/1952/original.jpg?w=600&h)

(https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2551/1950/original.jpg?w=600&h)
Title: Re: Инвазията в Европа
Post by: Hatshepsut on 21 November 2018, 20:19:33
Валенса хвърли медиите в смут: Мюсюлманите ще започнат да колят и в Европа

(https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201509/20150920.rrrtgdytpp.jpg)

Коментарите на нобеловия лауреат предизвикаха противоречиви реакции

Коментарите на бившия полски президент Лех Валенса относно мигрантите предизвикаха широка дискусия и притеснения у някои медии. Според коментар на Йосиф Мелман във в. ,,Джерусалем пост" поради историческите си заслуги Валенса може да си позволи да бъде непослушното дете на Полша.

Група израелски журналисти по-рано този месец се срещнали с бившия полски президент и го попитали за неговото отношение към бежанската вълна, заливаща Европа, съобщава БГНЕС. ,,Разбирам защо Полша и Европа се страхуват от тяхното навлизане. Те пристигат от места, където хората биват обезглавявани. Притеснени сме, че същото ще се случи и при нас", казал той.

Валенса допълнил: ,,В Полша сме с малки жилища, ниски заплати и оскъдните пенсии. Гледах бежанците по телевизията и забелязах, че те изглеждат по-добре от нас. Те са добре нахранени, добре облечени и може би дори са по-богати от нас. Разбирам ги. Ние, поляците, също бяхме имигранти и бежанци по времето на комунизма. Но където и да отивахме, ние се съобразявахме с местната култура и закони. Тези имигранти са различни. Дори второ и трето поколение - вижте например Франция - които получават добро образование и правят пари все още се обявяват против страните, които са ги приели".

Валенса посочва, че действително част от новите бежанци напуска родната си държава, защото се страхува за живота си, но има също така хора, които имигрират, за да подобрят жизнения си стандарт. ,,Има проблем. Ако Европа отвори вратите си, скоро ще дойдат милиони и докато живеят сред нас, те ще започнат да упражняват собствените си обичаи, включително обезглавяването. За съжаление, Европа все още не е единна и всяка страна в ЕС има свои собствени интереси и планове. Предлагам европейските лидери да се съберат заедно и да решат проблема. Моят съвет е, че ние - основно богатите нации като Германия - да им помогнем финансово за създаване на работни места, например, в техните страни по произход", казва той.

След коментарите на Валенса на читателите на в. ,,Джерусалем пост" е предложено обширно запознаване с неговия жизнен път. Припомнени са противопоставянето му срещу комунизма в Полша и основаването на профсъюза ,,Солидарност". Профсъюзът е обявен за незаконен от ген. Войчех Ярузелски под натиска на Москва. През 1983 г. Валенса получава Нобелова награда за мир. Притеснен, че няма да му бъде разрешено после да влезе в родината си, той не заминава за Осло, а изпраща там съпругата си Данута. Двойката дарява паричната награда - 350 000 долара - на движението ,,Солидарност". През декември 1990 г. Валенса се превръща в първия демократично избран президент на Полша от 1939 г.

Мелман дава като пример за приписваната на Валенса фраза ,,Подкрепям, но съм против" неговия отговор на въпроса какво е мнението му за Обама. ,,Получих Нобелова награда за триумфа на ,,Солидарност" над репресивния комунистически режим. Обама получи наградата като авансово плащане срещу бъдеще, което той не оправда Той беше избран, за да реформира САЩ и света. Това не се случи. Той пропусна да поведе света. САЩ не показват универсално лидерство и икономически са в упадък. Ситуацията е болезнена и тревожна. Поради това аз го критикувам и до миналата година отказвах да се срещна с него", каза Валенса.

Той и Обама се срещнаха през 2014 г. по време на посещението на Обама в Полша, след което Валенса променил в позитивна посока мнението си за американския президент.

https://www.blitz.bg/svyat/valensa-khvrli-mediite-v-smut-myusyulmanite-shche-zapochnat-da-kolyat-i-v-evropa_news362389.html
Title: Re: Инвазията в Европа
Post by: Hatshepsut on 21 November 2018, 20:29:50
Mатериал от протест срещу нашествието на "бежанците" в Полша:

https://www.youtube.com/watch?v=sezjXfYNnOk

..и малко от Испания:

https://www.youtube.com/watch?v=flQfmuBVs20

Мед да му капе на човек на сърцето от тази красива гледка   :cool-1: ...иначе протестът е пред немското посолство в Париж, а хората викат "Europa Erwache", което ще рече "Европа се събужда."!  :cool-1:

https://www.youtube.com/watch?v=x3CE09cdrkE

...и за финал малко да се посмеем (макар че то си е по-скоро за съжаление и плач) видео от някога великата Deutschland:

https://www.youtube.com/watch?v=nF0jdWqH4Y4
Title: Re: Инвазията в Европа
Post by: Hatshepsut on 21 November 2018, 20:40:31
"С отворени врати" /2015 - преведен филм за мигрантското нашествие

https://www.vbox7.com/play:a6d9d31cb4
Title: Re: Инвазията в Европа
Post by: Hatshepsut on 21 November 2018, 20:41:11
Толерантност?! В Австрия оправдаха бежанец, изнасилил 10-годишно момче

Австрийският Върховен съд оправда иракски бежанец за изнасилването на 10-годишно момче, съобщи heute.at. При това формулировката на съдиите е такава, че на практика развързва ръцете на всеки от контингента мигранти в страната, който реши да направи същото.

Според върховните магистрати, прокуратурата не е доказала, че ,,бежанецът е разбрал, че момчето му казва не на предложението за секс" и иракчанинът Амир се е намирал в ,,извънредна сексуална ситуация, след като е бил 4 месеца без секс".

Историята е много поучителна. Иракчанинът Амир дошъл в Австрия преди около 1 година. Той получил право на пребиваване, наели го на работа като таксиметров шофьор, включили го в програма за интеграция в обществото и му разрешили да посещава всички места, включително и  плувния басейн.

Точно в басейна той видял 10-годишното момче и го изнасилил, след което спокойно отишъл да поплува. Задържан в полицията, Амир признал всичко и получил присъда от шест години от първа инстанция. Върховните съдии обаче се трогнали от разказа на адвоката му, според който мигрантът не знаел добре немски и не разбрал отказа на момчета, а също така и бил 4 месеца без секс и отменили присъдата на първата инстанция.

Така милосърдието към бежанците в Австрия придобива чудовищни размери, те получават възможно най-леките наказания и често повтарят извършени вече престъпления. Като се има предвид, че в Европа за последните две години са влезли между 5 и 6 милиона бежанци, проблемът действително е огромен и може да стане истинска бомба със закъснител, коментират юристи.
Title: Re: Инвазията в Европа
Post by: Hatshepsut on 21 November 2018, 20:44:12
Афганистанци завоеватели и безсилието на правната система в Европа срещу престъпленията на мигранти


Според статистиката на австрийската полиция сирийските бежанци извършват по-малко от 10 % от сексуалните нападения. Афганистанците, които са горе-долу колкото тях на брой, са отговорни за шокиращите 50 % от всички случаи (бел. ред. - над 2/3 от мигрантите или т. нар. бежанци, са мъже между 15 и 45 години).
Напишете две думи в Гугъл - Afghane and Vergewaltigung - и пред вас се изливат ужасяващи инциденти. Жена със забавено умствено развитие в Линц, похитена, завлечена в апартамента на афганистански бежанец и изнасилвана, накрая успяла да избяга в банята му, да се заключи и докато той блъскал по вратата, да отвори прозореца и да се развика за помощ. Подобни случаи говорят за хладнокръвен хищник, планиране и предумисъл.
Други са просто озадачаващи. Обществените плувни басейни се сблъскват с епидемия от млади афганистанци, които решават, че е добра идея да се показват голи, свалят си панталоните и стоят, докато спасителите не ги изхвърлят и не получат забрана да се връщат отново. Да бъдем снизходителни: да предположим, че в някакъв момент един или двама от тези младежи вероятно са чули истории за нудистки плажове и са решили да се присъединят. Но това едва ли е обяснение. Сериозно, в чужда държава, в която законното ти пребиваване е под въпрос, няма ли да хвърлиш един бърз поглед наоколо, за да се увериш дали не си единственият мъж, които си развява така красотите, преди да демонстрираш поведение, което цял живот са те учили, че е немислимо? Стига, бе!
Плюс това, в рамките на часове или дни след пристигането им афганистанската бежанска

мрежа образова новодошлите

за най-важното, за да се ориентират в държавата: в кои служби да отидат и какво да кажат, когато отидат там, къде да кандидатстват за допълнителна помощ, къде да намерят безплатен подслон и т. н. Щом като могат да научат всичко това, значи са наясно и с подобаващото облекло.
Така че още веднъж: какво става? Защо се случва така? И защо афганистанци? В обръщение са няколко конкуриращи се теории.
Първата: ,,Напиват се". Един от събеседниците ми, афганистанец от диаспората, който живее във Виена от десетилетия и работи като преводач в съда и съветник, и затова отблизо е запознат с тези случаи и замесените в тях хора, отхвърля категорично това обяснение. Според него по-скоро се е разнесла мълвата, че ако твърдиш, че си бил в неадекватно състояние по време на извършване на престъпление - включително под въздействието на алкохол или наркотици, - се брои за смекчаващо вината обстоятелство. Често, споделя той, обвиняемите не са посъветвани както трябва и изтъкват глупаво това извинение. Например, казват, че след две бири им е причерняло и не помнят нищо от по-нататъшните си действия. Тази теория също не обяснява защо афганистанците трябва да са по-склонни към сексуална агресия под въздействието на алкохол, отколкото другите млади бежанци със сходен произход.
Втората теория предполага объркване, причинено от сблъсъка на културни ценности. Тези млади мъже, според въпросната теория, идват от държава, където жените са просто тъмни силуети, напълно скрити под надиплените бурки. Изправени пред момичета по потници и къси панталони, те губят самообладанието си и хормоните им бликват. Тази теория, освен че е на границата да обвини жертвата, не изглежда никак достоверна. Отново, същата реакция трябва да бъде демонстрирана и от други младежи от строги ислямски общества, където разделението на половете е норма; защо само афганистанците реагират по този начин? И как това обяснява случаи като този със 72-годишна пенсионерка, която си разхождала кучето, когато била нападната, пребита и изнасилена от млад афганистанец? Или ученикът, отвлечен и групово изнасилен в Швеция от група афганистанци?
Всъщност, ако погледнем модела на атаките, веднага можем да отхвърли тази теория. По принцип предпочитаните жертви не се връзват със стереотипа на провокативно облечени млади жени, които объркан мюсюлманин от ултраконсервативна затънтена провинция възприема погрешно като развратни. Не, често пъти жертвите са майки с малки деца. Предполагам, че за насилника те изглеждат по-лесни, защото се предполага, че по-трудно ще се отбраняват, но може да пропускам и някой фройдистки аспект.
В скорошен случай, който предизвика огромен публичен отзвук, жена се разхождала в парка по мост над Дунав. С нея имало две деца, едното било едва проходила, а другото - в количка. Изневиделица й се нахвърлил афганистанец, съборил я на земята, хапал я, душил я и се опитал да я изнасили. По време на борбата количката се понесла към парапета и бебето за малко щяло да падне в реката. Докато второто дете гледало ужасено, жената смело отблъсквала нападателя си и отпрала качулката на якето му, благодарение на което австрийско полицейско куче го открило в последствие.
При друг инцидент две млади жени се разхождали посред бял ден в пешеходната зона на малко австрийско градче и бутали бебетата си в колички, когато изведнъж били нападнати от няколко афганистански бежанци. Нахвърлили им се, разкъсали дрехите им, но били задържани, преди да им направят нещо по-лошо. Явно е, че подобни събития предизвикват враждебност у обществото. Освен това е пределно ясно, че можем да отхвърлим теорията ,,били са пияни и не са знаели какво вършат", както и решили са, че ,,жените си го просят".

Европейците са врагът, жените им - законна плячка

Това ни води до трета, по-убедителна и доста тревожна теория - именно нея приятелят ми афганистанец, преводачът в съда, изтъква най-напред. Въз основа на стотиците срещи с тези млади мъже с огледа на професионалните си задължение през последните няколко години според него те са водени от дълбоко и трайно презрение към Западната цивилизация. За тях европейците са врагът и техните жени са законна плячка заедно с всичко останало, което човек може да им вземе: къщата, парите, паспортите. Законите им нямат значение, културата им е безинтересна и най-вече цивилизацията им и без това ще бъде покорена от ордата, на която те са копието. Няма нужда да се асимилират, нито да се трудят здраво, нито да опитат да си изградят почтен живот тук - тези европейци са прекалено мекушави, за да те накажат сериозно за престъплението ти и дните им са преброени.
И не са само сексуалните престъпления, отбелязва приятелят ми. Те вероятно най-много разбунват духовете, но умишлената коварна злоупотреба със социалната система е естествено следствие. Афганистанските бежанци, казва той, са по-склонни от всички останали да изиграят системата: да лъжа за възрастта си, да лъжат за положението си, да се правят на по-млади, на сакати, на представители на етническо малцинство, когато дори и умореното око на австрийски съдия може да различи чертите на хазара от тези на пущуна.

,,Загубените" документи и влезеш ли веднъж...

Разбирам го. В хода на моето изследване срещах 30-годишни със семейство в Австрия, които се представяха за ,,непридружени малолетни". Срещнах хора, които представяха стара автомобилна злополука като доказателство, че са били изтезавани. Научих за афганистанско семейство, което емигрирало в Унгария преди две десетилетия. Децата им били родени там и ходели в унгарски училище. Когато избухна бежанската криза, примамено от новините за всички произтичащи облаги, това семейство решило да приеме нова самоличност и да се отправи към Швеция, преструвайки се на чисто нови бежанци. Твърдели, че са си изгубили документите по време на ,,бягството" си, регистрирали се под нови имена и намалили възрастта на децата си; майката се обявила за вдовица. Настанили се вече в удобна безплатна къща заедно с живия си и здрав баща - когото представили за чичо - с месечна социална помощ, те са доволни паразити, които изсмукват лековерните шведски данъкоплатци.

Западната правна система е педантична и процедурна, действа въз основата на правила и права, формуляри и документи и те смята за невинен до доказване на противното. На бежанците не им е трябвало много време, за да разберат как да се възползват от това.
,,Стоят пред теб, оплешивели, с прошарени слепоочия и настояват, че са 18-годишни", ми каза гневен австрийски прокурор. Понеже са си ,,загубили" документите, единственият начин да се обори дори и най-абсурдното подобно твърдение е чрез скъпо лабораторно изследване. Ако нямаш документи и срам, можеш да заявиш каквото ти хрумне, после да се облегнеш назад и да чакаш системата да се опита да те опровергае. Ако получиш отказ, няма проблем: можеш многократно да обжалваш.

Стъпиш ли веднъж в Европа, е почти невъзможно да се отърват от теб; всъщност, буквално можеш да извършиш убийство. Ако съдът те признае за виновен за изнасилване, достатъчно е да го оспориш с довода, че ако те изпратят у дома, консервативното ти общество ще те убие за този срамен акт и тогава не могат да те върнат, защото европейският закон забранява екстрадирането, ако с него се застрашава живота на индивида. И убийци не мога да бъдат връщани в държави, които имат смъртно наказание или се знае, че съдебната им система е сурова.

Черил Бенард

Превод: Анна Христова

От nationalinterest.org

http://e-vestnik.bg (http://e-vestnik.bg)
Title: Re: Инвазията в Европа
Post by: Hatshepsut on 07 April 2019, 07:35:17
Мигранти влязоха в сблъсък с полицията в Гърция

https://www.vbox7.com/play:7722127a18

Сблъсъци между мигранти и гръцката полиция избухнаха пред лагер в Северна Гърция, където се събраха стотици хора с надежда да възобновят маршрута, по който през изминалите години преминаха стотици хиляди към по-богатите европейски страни.

След анонимни призиви в социалните мрежи за дълъг преход през строгоохраняваните балкански граници, полицията съобщи, че над 500 души, сред които семейства с малки деца, са се събрали вчера в царевично поле край мигрантския лагер "Диавата", който се намира на около 10 км западно от град Солун. Някои издигнаха палатки, а десетки други пристигнаха на мястото пеша.

По-късно около 200 души влязоха в сблъсък с полицията, след като се опитаха да пробият полицейски кордон. Те хвърляха камъни по полицаите, които отговориха със сълзотворен газ и шокови гранати. Не се съобщава за ранени или задържани.

Повечето от мигрантите вече са потърсили убежище в Гърция, но искат да стигнат до границата със Северна Македония, на 60 км от тях, и да се опитат я преминат, съобщава БТА.

Агенцията за бежанците на ООН осъди призивите в социалните медии, подчертавайки, че нелегалното преминаване на границата е рисково и опасно. В декларация, в която се предупреждава за фалшива информация и слухове в социалните медии, Върховният комисарят на ООН за бежанците заяви, че не окуражава нередовни движения и отбеляза, че държавите имат право да охраняват границите си.

Хората, които са се събрали около претъпкания лагер "Диавата", заявиха, че ще пробват късмета си на границата. Мигрантите ще се опитат да преминат границата със Северна Македония, въпреки вероятната съпротива от страна на полицията в двете страни.

"Ще се опитаме да ги убедим да ни пуснат да продължим в Европа", заяви 35-годишен иракски кюрд.

Над 70 000 мигранти са блокирани в Гърция след затварянето на границите през 2016 г. и споразумението между ЕС и Турция, целящо да спре миграционния поток.

"Призовавам тези хора веднага да се върнат в приемните центрове", заяви пред гръцката държавна телевизия ЕРТ министърът по миграцията Димитрис Вицас. "Лъжа е, че границите ще бъдат отворени. В международните договори има задължения, а също и санкции", каза министърът.

https://nova.bg/news/view/2019/04/05/246182/мигранти-влязоха-в-сблъсък-с-полицията-в-гърция-видеоснимки/


Мигранти и гръцката полиция влязоха днес в нови сблъсъци край бежанския лагер Диавата близо до Солун, съобщава "Елефтерос типос", цитиран от БТА.

Маскирани мигранти отново са се опитали да пробият полицейския кордон. За да ги отблъснат, силите на реда са употребили химически средства - сълзотворен газ и шокови гранати, а мигрантите са започнали да хвърлят камъни и да палят пожари.

По-рано в лагера пристигна автобус и микробус, за да вземат 44 души, които са се съгласили да се върнат в центровете за настаняване. Останалите не дават признаци, че имат намерение да напуснат мястото на сблъсъците.

От четвъртък стотици мигранти се събират край Солун. Мигрантите казват, че се събират в отговор на анонимен призив в социалните мрежи да тръгнат към границата със Северна Македония, която се намира на 60 километра от там, за да продължат към Западна Европа. Вчера броят им достигна 2000.

В Атина вчера десетки мигранти окупираха централната железопътна линия на града и седнаха на железопътните линии с призиви Гърция да отвори границите. По-късно те се изтеглиха от гарата.

Междувременно България взима мерки заради ескалиращата опасност от нахлуване на незаконни имигранти. Вчера вътрешният министър Младен Маринов обяви, че по границите са пратени засилени патрули със съответната техника.

https://www.youtube.com/watch?v=jFlbiv9CZYo
Grtimes.gr Σοβαρά επεισόδια στα Διαβατά

http://epicenter.bg/article/Novi-sblasatsi-kray-Solun--migrantite-palyat-pozhari--politsiyata-atakuva-s-himicheski-sredstva--VIDEO--/179526/7/51