• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
Ш

Мартин Карбовски

Започната отъ Шишман, 12 Дек 2022, 14:04:55

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Шишман

Честно казано не го харесвам ! На последък обаче , откакто го изгониха от всички телевизии: започна да прави добри предавания. Не всички са добри но доста - са такива. Явно му се отдава да улучва точно наболелите теми.
Така че му посвещавам тази тема.
 В това предаване се казват такива неща, че кръвта ми замръзна докато го гледах.


Разпространете това интервю. Смразяващите твърдения на полк. Николай Марков при MartinKarbowski

Hatshepsut

250 кила ПУТИНИЗЪМ: Карбовски и Дачков се гушнаха в името на СССР


Изключително задушевен разговор на политически теми сътвориха корпулентните журналисти Мартин Карбовски и Явор Дачков в подкаста на първия. След години взаимна неприязън, клонящият вляво автор на "Отечестен фронт" и бившият Костовист се прегърнаха и се сдобриха в отпор на промиването на български мозъци от улица "Козяк".

Симпатичната двойка вкупом се оплакваше от липса на финансиране на журналистическите си проекти и се надпреварваше да отрича, че получава рубли за провеждането на пропутинска пропаганда. В особено сърцераздирателен момент Дачков предложи на Карбовски да му даде някой лев за предаването, което онзи учтиво отказа.

Едрите господа на средна възраст се отдадоха на спомени от казармата, като се оказа, че са служили заедно в ракетни войски. И изразиха опасенията си, че на стари години ще бъдат мобилизирани, след като "умнокрасивите" ни вкарат във война с Путин.

По-интересни бяха спомените на Дачков, който се обяви за жесток цензор в БНТ по времето на Костов. Тогава той не допускал дума да се издума в предаването му за възхода на НДСВ, която в крайна сметка отнесе ОДС на изборите преди 21 години. Разбира се, според журналиста вината за това е изцяло на "синия" премиер.

Впечатление правеше и потресаващата политическа неграмотност на Карбовски, която не подхожда не само на прохождащ журналист, но и на уважаващ себе си средношколец. Брадатият водещ нямаше представа от елементарни обществени факти като например кой е гуверньор на БНБ, или каква е депутатската заплата.

https://lupa.bg/news/250-kila-putinizam-karbovski-i-dachkov-se-gushnaha-v-imeto-na-sssr_205214news.htmlОбявени за врагове на народа - Явор Дачков при @MartinKarbowski

Двама от най-разпознаваемите БГ журналисти, нарочени чрез списъци за пропагандатори и народни врагове, се срещат след дългогодишни междуособици, за да разнищят корените на омразата и глупостта.
Явор Дачков гостува на @MartinKarbowski за пръв път, за да изяснят въпроси като:

Получавали ли са 4000 лева на месец за пропаганда?!
Кое е по-по-най-голямото зло в българската политика?
И най-важното - ще си намерят ли работа ;)


Tags:
Powered by EzPortal