• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

21 October 2021, 12:11:37

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14265 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1023 Posts

Лина
793 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,149
  • Total Topics: 1,371
  • Online Today: 110
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 83
Total: 83

avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Петър Волгин

Колкото повече време минава, толкова по-неясно става кои са "партиите на промяната" и кои са "партиите на статуквото". Обаче абсолютно съм сигурен коя политическа сила печели приза "господари на мрънкането". ДБ, разбира се. Тия са вечно недоволни, вечно не са ги дооценили, вечно са ги пренебрегнали. Такава брилянтна експертиза притежавали, пък все не им обръщали внимание . Мрън-мрън-мрън до края на света.  А на всичкото отгоре най-безсрамно лъготят, че не искали постове. Тези ли не искат постове!? По-големи службогонци от членовете на политическия умнокрасивитет няма. Спомнете си ги от времето на предишната им коалиция с Борисов. Тогава се казваха Реформаторски блок. Не успяха да вземат и 10% на изборите през 2014 г., ама прилапаха постове, все едно са спечелили абсолютно мнозинство. И затова сега са толкова ядосани. Очакваха, че от ИТН ще ги обсипят с безброй предложения за министерски постове. Защото, нали, са страхотни специалисти. По всичко. И след като не се сбъднаха мокрите им сънища, почнаха с мрънкането. Явно гладът за постове замъглява и малкото останала мисъл.

Шишман

Атанас Манушкин

Преваляше 8 сутринта. Първите престъпили прага на Праламента  бяха Татян Дончев и Корнелия Нинова /на Манушкин изгората/. Пушеха във фоайето, пиеха кафе и обсъждаха международното положение и реколтата от арония на Манушкин. Към 8:30 се започнаха да се мъкнат другите навлеци. В 8:58 влезе Меро Хустафа. В залата жуженето от празни приказки премина в гробна тишина. Само Мимаил Хиков не млъкна, а продължаваше да напява "Градил Илия килия".
Точно в 9:00 Татян пусна по уредбата химна на САЩ. Всички станаха, с изключение пак на Мимаил. 2 минути по късно Зика Майкова изрече по микрофона:
- Дапочетемседноминутно мълчание смърттанафлойд!
Паднаха на колене и го почетоха.
Вселенския патриарх Въртоломей изчете молитва за здравето на родовете Барух, Ротшилд, Рокфелер, Сорос, Байдън и още няколко. 5 минути.
Три минути дефилираха из залата 45 човека от гейобществото.
Накрая Татян обяви, че кафетата в порнозалатаса сервирани. Изнесоха се по установения ред.
Заседанието щеше да продължи от 11 до 11:25 ч. В 11:30 имаше представление на операта от Ново село  - "Отело" .

Шишман

Атанас Манушкин

Появи се южноамериканският вариант на корвир - Ламбда /не е сонда на кола /, който е по-заразен и по-устойчив на ваксините. Т. е., когато пристигне тук, ще трябва да се постави 12-та вак Сина, която в момента се прави специално.
Само Ви казвам, че най-сетне трябва да вземем да преодоляваме този страх и да заживеем по начин, който ни е определил Твореца. Вярно, силен е нашият егоизъм,  но в крайна сметка затова го има, за да можем и да го преодоляваме.
За Вас и Вашите души се погрижи Архиерей Кабалков.

Шишман

Все повече хора , ясно осъзнават че при тая политическа система е невъзможно да се промени, каквото и да е !
____________________
Николай Вълчев Без Брадата

ДОБРЕ СМАЗАНАТА ПОЛИТИК-МАФИОТСКА МАШИНА СДЪВКА И ИЗПЛЮ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ! НЕ ЧЕ СЪМ ПРОРОК АМА ПОЗНАХ,!

Шишман

Ами то си е делене на плячка , а не друго. Който още вярва в гласуването да гласува !
_______________________________

Атанас Манушкин

По Стефка Атанасова перифразирано, но звучащо еднакво.
На размишленията на Георги Кадиев за целта да се отстрани герб и необходимостта  да са заедно парламентарните ДРУГИ партии.
"Вие плячка ли ще делите, или ще вършите работа?".
Всъщност не знае колко е права - парламентът наистина е ПЛЯЧКА.

Шишман

Това е главната причината народа да не иска да гласува. На практика , няма нормални партии и хора в политиката.
____________________

Irini Zikidis

На всички, които настоятелно ме питаха защо не съм гласувала. Защо съм отказала да подкрепя доказано дискредитирани партии и личности. Как сте, добре ли сте? Изясни ли ви се картинката? Кое точно трябваше да избера? Партията, която превърна корупцията, рекета и кражбите в държавна политика? Или партията, която докара няколко пъти държавата до фалит? Или партията на сараите и мръсните зависимости? Или партията на подставените палячовци и схемаджии, които ни се подиграват от трибуната? Или партията на зависимите комсомолци - професионални грантоусвоители, които зад всички приказки за морал и борба с мафията, ще трябва да се отплащат на спонсорите си, като вкарат либералната свинщина? Я пак?


Шишман

Атанас Манушкин

Да, наистина егоизмът се е натрупал прекалено. С обвинения, със съдене няма да стане, колкото и да опитваме. Изхождаме от грешна позиция. Трябва да се разбере, че животът ни на Земята е изкупление. Страхове, омраза, противостояние и никакво смирение... Така ще се връщаме и пак, и пак, и пак. Историята ни го доказва хиляди пъти.

Шишман

СВЕТОЗАР ШАРКОВИНЖЕНЕРНИТЕ ГРЕШКИ СА НАД ЗЕМЯТА,
МЕДИЦИНСКИТЕ СА ПОД ЗЕМЯТА,
А УЧИТЕЛСКИТЕ - В ПАРЛАМЕНТА !!!

Шишман

За излизането на Русия от кризата може да се спори, понеже нещата са доста по-различни отколкото си мисли тоя пич. Другото обаче е горе долу така.
_____________________
Атанас Манушкин

Всъщност пандемията "случайно" съвпадна с няколко събития.
1. Кризата на капитализма взе своя връх и след нея той вече няма шанс за развитие. Както се казва, последният влак,последният вагон да се сменят парите с тотална власт.
2. Близо 70-80% от световните медии бяха овладени от сегашния отбор на т. нар. Дълбока Държава /каквото и да значи/.
3. Населението на Света в основната си част бе достатъчно вдебилено /съвсем методично и целенасочено/, за да няма достатъчно съпротивителни сили за готвените промени и геноцид. Особено това има значение за т. нар.  б ял  човек.
4. Китай се намираше в своя възходящ тренд - такъв, че след 5-10 г. щеше да стане тотален световен икономически хегемон.
5. Русия бе близо до намиране на път, който да я изведе от блатото, в което бе затънала.
След всичките тия насъбрали се случайни събития, един болен прилеп бе изяден в Ухан и заради него сега... сега... сега... си мбахме мамата.

Шишман

Атанас Манушкин

Най-после и по Нова дават филма, в който се разказва за необходимостта да бъде намалено човечеството наполовина. Вече е стар филм, започнаха да го дават по НВО най-напред, но щом вече е по Нова, положението става "леко" сериозно.