• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

23 April 2021, 10:29:47

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12677 Posts

Шишман
4845 Posts

Panzerfaust
781 Posts

Лина
705 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
  • Total Members: 128
  • Latest: Fiave
Stats
  • Total Posts: 20893
  • Total Topics: 1330
  • Online Today: 90
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 69
Total: 69

avatar_Шишман

Грозни страни на национализма

Started by Шишман, 26 May 2020, 17:06:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Друга грозна черта ба някои националисти е чуждо-поклонничеството. Според тях ако някой не се покланя например на немското , и е за Русия е предател и обратното, ако не е за Русия, а е за Германия е предател. Още по смешно е когато става дума за САЩ. Истината е че всички покланящи се на чуждото са предатели.  Между другото тия дето се кланят на Германия искат едва ли не да станем немци.

Шишман

ТЪПОТО ПОЛИТИКАНСТВАНЕ И МАНИЯТА ЗА ВЕЛИЧИЕ.
_________________________

Бранимир Пантов
Предложението на ВМРО-младежи за превръщането на "Баня Баши" в музей е уникална глупост и аз не знам как е възможно подобно нещо изобщо да се предлага?  Джамиите в България не са турски, нито на Турция, а са български, на българската държава и на българите мохамедани. Колкото и малко да са изповядващите исляма в София, те все пак имат право на един молитвен храм. Във ВМРО имам много приятели и не мога да си обясня подобно нещо. По този начин ние няма да повлияем на решението на Ердоган за "Св.София". Имаме български църкви в Истанбул и Одрин, за тях трябва да мислим, а не да решаваме световните проблеми със "Света София".

Виктор Димчев
И ако за контра те обърнат Свети Стефан в Истанбул в джамия?

Бранимир Пантов
Не само това - ние ли ще решаваме световните проблеми със "Св. София"? Ние трябва да се грижим за нашите си интереси в Турция, а те са "Св.Стефан" в Истанбул, българската общност там, нашите църкви в Одрин: https://bntnews.bg/bg/a/osvetikha-obnoveniyat-kupol-na-blgarskata-tsrkva-sv-georgi-v-odrin

FELDMARSCHALL

Quote from: Шишман on 26 July 2020, 18:15:14Между другото тия дето се кланят на Германия искат едва ли не да станем немци.
Няма такова нещо. Пак си измисляш... :laugh:
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 28 July 2020, 22:51:49Няма такова нещо. Пак си измисляш... :laugh:
Баш си е така, колко пъти съм го чувал не ми се говори.

Шишман

22 December 2020, 17:21:50 #139 Last Edit: 22 December 2020, 17:40:49 by Шишман
ПИШМАН ПАТРИОТИ3МА
  Ново явление напоследък , но глупаво и отрицателно. Явлението се състои предимно  от глупави лъжи разпространявани, главно от: анархо-комунисти маскирали се като патриоти и глупаци публикуващи на килограм без да мислят. На тия думата родолюбец, никак не им допада и харесват чуждицата патриот, предполагам понеже не е българска дума.
Ето някои от по-набиващите се на очи безсмислени техни лъжи:
- Като претърсили дрехите на Че Гевара и му намерили снимка на Левски, която той носел винаги със себе си.
- Стиховете на Ботев били написани някъде в Сорбоната.
Много са смешни и глупостите им че Кубрат Пулев или Х. Стоичков, - са велики, като Левски и били направили, много за България, все едно са вдигнали априлско въстание !
Още по-тъпи са глупостите им как трябвало да се гордеем или се гордеели с тоя или оня.  Като добре се знае че българите винаги са смятали гордостта и гордеенето за нещо, много лошо. Та така с тия тъпотии , макар и представяни ни , като нещо добро - далеко няма да стигнем.
А какви хайдути и юнаци сме имали някога.

Шишман

ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ
 много се радват че използват езика ни в разни американски, много тъпи  филми - като език на азиатски туземци, злодеи и тъпанари Мислят че така: много се прославяме и ставаме много-велики .

Шишман

18 January 2021, 19:44:46 #141 Last Edit: 19 January 2021, 00:47:31 by FELDMARSCHALL
Това нещо колко пъти ще го повтаряш ? Разбрахме ти тезата, но не може да обръщаш всяка тема на спор Запада срещу Русия. Ако продължиш в същия дух, ще ти наложа бан за безогледен спам и умишлено разводняване на темите. Форумът не ти е общ казан където да въртиш и бъркаш едно и също всеки ден.

Модерирано от: FELDMARSCHALL