• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

28 October 2021, 11:55:30

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14361 Posts

Шишман
5794 Posts

Panzerfaust
1043 Posts

Лина
797 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,291
  • Total Topics: 1,376
  • Online Today: 134
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 35
Total: 36

avatar_Шишман

Какво мислите за Грета, ще спаси ли света или просто е откачена?

Started by Шишман, 09 September 2019, 23:03:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Как намирате дейността, която развива Грета Тунберг?

Грета е абсолютно права, тя спасява света от унищожение
0 (0%)
Може и да прекалява, но е вдъхновение, че трябва да се предприеме нещо
0 (0%)
По-скоро вреди на иначе справедливата кауза за по-екологичен свят
1 (25%)
Фанатизирано оръдие на световния глобалистки елит
2 (50%)
За тези неща трябва да се произнасят учените, тя е некомпетентна
3 (75%)

Total Members Voted: 4

ЛинаГрета да ми я купи и ще я взема тази ,,грозната" кола, ще се жертвам.
Извън шегата не разбирам какво се бунтувате един ден всички ще имат такива коли, неизбежно е, но първо да се изчерпи петрола. Всичко по реди си.

Шишман

Quote from: Лина on 14 October 2020, 20:22:42Аз съм навита да съм еко, но трябва да ми дадат без пари една Тесла -  съгласна съм и на тройка /модел де/.
Казват че в Западна Европа има безплатни колонки за зареждане Тесла, дали е вярно?
Един ми каза че тука в Италия има такива колонки и там си зарежда Теслата. Но не са навсякъде . В Милано да са на 10- места, което е нищо.

Лина

"Причината е, че много учени и експерти предупреждават как новата зелена политика на ЕС ще доведе до икономическо самоубийство на общността. Защото стремежът към нулеви емисии ще направи Евросъюза неконкуретоспособен в световен мащаб."

Това е нагледен пример за ,,ефекта на пеперудата". Всичко започва през 70-те години на миналия век, когато хората забележете са се страхували, че предстои глобално застудяване, тогава някакъв скандинавски учен казва чрез СО2 ще затоплим въздуха, ,,може и да стане"..... доколкото разбирам срещу правителството на М. Тачър е имало миньорски бунтове, който се целели да свалят правителството й, тя поръчва да се направят проучвания за оценка на климатичните промени, финансирани от правителството. Както всеки пък, когато правителство ще плаща за нещо се появяват 1500 организации, които искат да изложат становища и модели за климатични промени. Това е началото на IPCC, които днес като част от ООН не се тревожат да бълват ненаучни и дори лъжливи доклади, като този заявяващ, че комарите пренасящи малария не оцеляват в райони, където зимните температури са под 18 градуса. По принцип тези зелени, които са по-скоро кафяви получават най – мощно финансиране след управлението на Буш-младши в Щатите от 170мил. /г скача на 2 милр. и нормално възникват цели нации, които се занимават с глобалното затопляне, което обаче се отчита само от аспуха/комина до атмосферата без да се интересува от въздействието на Слънцето, облаците и всичко друго. 
Правят се никакви кошмарни прогнози, който се споделят от пристрастни  медии и определен кръг в научните общности.  Тези факти са причината за смесеното отношение на хората към глобалното затопляне. Това го разбирам.
Ама има по-важни екологични проблеми като замърсяването на почвите и водите. Ако можем да гледаме краставици, домати и плодове на дунапрен и кокосови стърготини, няма да можем да отгледаме жито по този начин, ако замърсим или свърши чистата ни вода ние сами ще си рушим и топим ледниците като източник на вода, която може да се филтрира.Hatshepsut

Грета Тунберг стана на 18 години


Грета Тунберг става днес на 18 години, предаде ДПА. Шведската климатична активистка придоби световна известност във връзка със започнатите от нея през август 2018 г. училищни стачки пред парламента на Швеция, допълва БТА.

Тя продължава да е вдъхновение за милиони деца и млади хора по целия свят, които взимат пример от нея и предявяват искания за взимане на мерки срещу климатичните изменения.

Грета вече е на 18 и има право да сключва брак, да управлява автомобил и да гласува на следващите избори за шведски парламент през 2022 г.

Протестните прояви на младата шведка пред парламента в Стокхолм сложиха началото на световното движение "Петъци за бъдещето", чиито последователи организираха климатични стачки навсякъде по света.

Поради пандемията от коронавируса миналата година протестните прояви бяха ограничени и Тунберг и нейните последователи бяха принудени да организират онлайн протести, отбелязва ДПА.

От 2018 г. насетне Грета Тунберг два пъти бе номинирана за Нобеловата награда за мир, получи престижни награди, срещна се със световни лидери и участва в различни конференции.

От днес Грета вече не е дете и по всяка вероятност борбата й срещу климатичните промени ще продължи със същия ентусиазъм.


Екоактивистката Грета Тунберг празнува рожден ден

https://dnes.dir.bg/svyat/greta-tunberg-stava-na-18-godini

Шишман

Какво стана с великата Грета, защо не взема становище относно корона вируса ?
Язък, ние се надявахме да спаси и оправи света, а тя - никаква я няма.
Каква доброта само лъха от нея !Hatshepsut

Грета Тунберг: момичето което иска да спаси света


Panzerfaust

В казармата имаше една "команда" - "Остави, имаш желание!", та и с Грета така - хубаво иска, но ще минем и без нея.
Funny Funny x 1 View List