• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

21 October 2021, 12:22:11

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14265 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1023 Posts

Лина
793 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,149
  • Total Topics: 1,371
  • Online Today: 110
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 71
Total: 72

avatar_Шишман

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Комунист, ама казва истината.
________________________

Петър Волгин

Силно се надявам тумба-лумбата наречена "Три морета", да приключи час по-скоро. Поведението на участниците в инициативата, както и на мнозинството коментиращи е в стил "пред нас са блеснали житата". Такъв неокомсомолски възторг струи от тази проява, че се чудя дали не сме се върнали, без да забележим, в 1976 г, примерно. Наблюдаваме ентусиазъм, лишен от всякаква логика. Защото зад красивите приказки за повече "сближаване", "инвестиции" и "забогатяване", стои елементарното желание да бъде създадена още една антикитайска и антируска буферна зона. Разбирам радостта на поляците. На тях поне им е обещана шефска позиция. Ама не разбирам инфантилно-радостните възгласи на нашите политици. На нас друго, освен да сме пушечно месо, никой нищо не ни обещава.

Шишман

Атанас Манушкин

В България и цехове за каруци да се направят, все ще е по-добре от нищо сега.

Шишман


 За незнаещите: Киро Скалата е бивш даже и настоящ американист
____________________________________
Kiro Skalata

Западняците последните 1000 г. чрез ЕВОЛЮЦИЯТА са станали най Подлите, Лицемерните, Страхливите ,  Грозните ,Извратеняци ! Още от времето на кръстоносните походи 11 в и 100-тиците войни за избили най смелите, млади , доблестни мъже! Убитаците страхливци са останали живи и са предали гнусните си гени! 500 г.  колонилно робство , велики географски открития и преселвания по континентите погубват най качествните дръзки и велики мъже! Остават гнидите с малки пишки, сърца и уродства да се размоножават! Това е физическия ФАКТ за гнилостта на Запада започнал 11 века назад! Наркотиците Опиум, бяла Захар, Тютюн и Кафе влизат от Новия свят Верипа преди 5 века и превръщат в зависими , психично болни социопати ! 30 г. ГМО храни, токсични оцветители, консерванти, подсладители, нефтопродукти визуално са превърнали Европееца в смешен, човекоподобен , безволев Роб на най долните си инстикти и Отклонения !Разбира се основната причина е загубата на Божията благодат , чрез отделянето от Истината на Православната Църква, когато се отцепват 1054 г. от нас създавайки първата най голяма секта Католицизма, послдван от 100 -тиците протестантски разклонения!

Шишман

Атанас Манушкин

Изборни новини.
Временното правителство е виновно за катастрофите в Кресненското дефиле и АМ "Тракия".
А милиоардерите ни убеждават, колко великолепно е да излети в космоса. Баба Пенка от с. Нови Извор и баба Добра от с. Пиперков Чифлик са се записали за полет, но на ракетата на Джеф Безос, а не на Ричард Браснън /май така беше/.
Такъв съм си аз, следя всичко по света.
А, да, затворили са напълно Тайланд. Ай сега, йок секс туризъм. Изгорехте.

Шишман

12 July 2021, 21:39:24 #554 Last Edit: 12 July 2021, 21:41:41 by Шишман
Димитър Димитров


Колкото и да гласувате, винаги ще управляват назначените и верните на САЩ. Поне за сега, на там ще видим !
______________________

Димитър Димитров
Избирателите все още не разбират че това е европейската демокрация, а не на ГЕРБ. Тоест при следващите ще е същото и даже по-зле.

_____________________________

Шишман

Георги Петров

 
Вчера беше  една от най важните дати  , в европейската  история. Навършват се 232 години  от  т.н.  "Велика  Френска революция". След тази дата  , почна нов етап в европейската история. Много   хора  имат друга оценка за тази революция , но аз, след като  съм запознат с много  от историческите  факти и съм ги  прекарал през призмата на  ценностите, които аз изповядвам, мога да дам и моята оценка. Това е датата, на която започна деконструирането на тогавашният свят  , чийто фундамент беше християнството. Това е началото на войнственият атеизъм, както и началото на политики, които под  булото на   борба за права и свободи,  вкара в европейският културен и цивилизационен  организъм-едно чуждо образование,  подчинено на тайни задкулисни сили- Масони, Илюминати,  юдеи и  други богоборци. За тези  , над 200 години, тези сили  създадоха анти хуманни  идеологии, утопии и системи, предизвикаха   десетки кървави  войни и революции, които  доведоха до милиони жертви и колизии и до огромно социално разслоение в европейските  общества. Това е датата на бунта срещу бога  и неговите  закони.Така, че- за мен това  е трагичен празник за Европа, но ясно осъзнавам, че огромното  мнозинство европейци, не го осъзнават и   са обречени да берат горчивите плодове на свят подреден, не по  божите , а по сатанинските закони.

Шишман

15 July 2021, 21:27:50 #556 Last Edit: 16 July 2021, 13:10:02 by Hatshepsut Reason: Премахване на невалиден линк.
Един американист, преминал на страната на България


__________________________

Skalata Kiro

ОЧАКВАЙТЕ НАСИЛА FUCKСИНА с ЧИП !!!ДЕМОНОКРАЦИЯТА е сбор на нищожествата, усредняване на човек спрямо най долните,  извратени,страхливи,блюдолизци, некъдърници, генетични недоразумения и духовни джуджета! Демокрация е смърт за духът, индивидуализма, смелостта, героизма,  Закон по който БОГ е Построил вселената!  Демокрацията- Парламентаризма- Републиката са е най големия САТАНИНСКИ  вирус , който повлече  света  в АДА!
БЕЗ ЦЕЗУРА...но ПРЕДАВАНЕТО го СПРЯХА ?!
Face Book:


You TUBE:

VEOX: https://www.veoh.com/watch/v142113556a3j3fhg9

Vbox7 :

Шишман

Атанас Манушкин

След 30 летни дивотии, вече трябва да Ви стана ясно, че смисълът от гласуването е същото като да туриш за основен приоритет излитането в космоса на народ, който е на първо място в света по скорост на изчезване. Неудачно е сравнението, но вече не знам какво да е, изчерпахме се.
Следващия път, когато и да са шибаните избори, вече не бива да бъдат отразявани. Прав е Чухлев, ама колко време ни трябва, за да узреем, дееба и малоумниците сме.

Шишман

Така е ! Ето защо нещата у нас не вървят.
Атанас Манушкин

Гола вода сме. Днес беше националния празник на Кралство Белгия, а никой не го отбеляза.

Шишман


Димитър Димитров

Образоват се от телевизията, научават всичко от там, затъпяват и започват да досаждат !