• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

FAQ

Защо има два форума с едно и също име "Български Националистически Форум"?

Наистина, форумите са два. Старият форум е създаден през 2006г., а новият - през 2018г.
И двата използват една и съща платформа - SMF (Simple Machines Forum). Регистрацията в стария форум е прекратена през 2018г., така че ако желаете да станете член на форума, трябва да се регистрирате в новия форум  :smile-1:

Има ли раздели на форума, в които могат да пишат и нерегистрирани потребители?

НЕ, няма такива раздели, и няма да има! Спамерите и спам-ботовете са напаст и не трябва да се оставя отворена врата за тяхното нахлуване  :dont:

Има ли раздели на форума, които се виждат от регистрираните потребители, но са скрити за гостите?

Не, няма такива раздели.

Какви са предимствата на регистрираните потребители?

Регистрираните потребители имат достъп до списъка с членовете на форума, техните профили и потребителските групи, както и могат да контактуват с тях посредством лични съобщения. Те също могат да участват в дискусиите на форума и да публикуват мнения и коментари във всички теми и раздели на форума. Регистрираните потребители могат да контактуват и чрез чат в реално време.

Подадох заявка за участие във форума с потребителско име и парола, но регистрацията ми не беше одобрена от администратора. Защо?

Най-вероятната причина е, че избраното от Вас потребителско име не отговаря на условията.
Потребителските имена трябва да са с дължина от 3 до 24 символа (включително интервалите), силно препоръчително е да са изписани на латиница или кирилица и да не представляват някаква безсмислена поредица, каквито по принцип използват спам-ботовете.
За повече подробности погледнете тази тема:

https://bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?topic=1169.0

Powered by EzPortal