• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

18 June 2021, 06:36:52

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13076 Posts

Шишман
5263 Posts

Panzerfaust
849 Posts

Лина
726 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21938
  • Total Topics: 1346
  • Online Today: 80
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 35
Total: 36

Нагли изказвания на депесари

Started by Hatshepsut, 25 October 2018, 06:16:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Topic keywords [SEO] дегенератисепаратизъм

Hatshepsut

Ахмед Доган, 12. юни 1990г. :
"За своето съществуване, за своята сила и за постигнатите успехи, ДПС е задължено на обстоятелството, че съществува Турция. От страх пред силата на Турция българите не посмяха да ни попречат да участваме в изборите. Страхуват се от нас, тъй като зад гърба ни е Турция!"

Адем Кенан (лидер на Турската демократическа партия), 21 октомври 1993:
Обявява пред журналисти във Варна, че в България вече е поставено началото на административна автономия, тъй като на много места в райони на страната кметове и общински съветници са български турци.

Мехмед Ходжа (известно време председател на окръжна организация на ДПС):
Предлага на конференция да се гласува решение, с което да се обяви, че в България има турско национално малцинство.

Турският президент Сюлейман Демирел при посещение в България на 4 и 5 юли 1995 година:
В реч пред българския парламент нарича българските турци свои сънародници и обявява, че турското малцинство в България е мост на приятелството между двете страни.
( т.е. все едно официално признава от името на България съществуването на турско малцинство! )

Ахмед Доган, в. "Стандарт", 8. ноември 1995 г. :
"Ако етническият проблем в Босна се разрешава по военен път - с кръв и оръжие, аз искам в България да се разреши по парламентарен път!"
( т.е. административна автономия, икономическо и демографско завладяване от страна на турците! )

Ахмед Доган:
"Пътят към Европа минава през Босфора!"

Ахмед Доган на пресконференция в изборната нощ за Евродепутати:
"Не ДПС не е готово да управлява, а българския народ не е готов!"
( т.е. според него ние все още не сме готови да бъдем управлявани от ДПС, но ДПС има за цел това да стане някога! )

В района на Якоруда, на митинги, лидери на ДПС правят следните изявления:
Мелиел Удев, 18, 19 и 20 април 1991 година:
"Всички мюсюлмани трябва да се обединят, защото от 1912 г. досега християните са ги преследвали и мачкали. Но това повече няма да бъде. Мюсюлманите сега са сила и целият свят е с тях..."

Годишна отчетна конференция на ДПС в Якоруда.
Алия Али Юсуф от с. Юруково заявява:
"И на най-добрия християнин, най-добрия, му нямам доверие, и най-близкия, и най-милия - чужд е, разберете го, чужд е, няма да стане кръв, няма да стане брат..."

Ибрахим Кадри, зам.-председател на окръжното ръководство на ДПС и член на УС:
"Да не се заблуждаваме с думите демокрация, права, конституция и т. н....въобще не можем да направим деление комунисти и седесари. Това е един и същи народ. По националния въпрос имат една и съща политика. В цялата страна се работи срещу мюсюлманското население... Щом като ние доброволно, по желание сега си възвръщаме имената, това ще рече, че автоматично се задължаваме да научим турския език, става задължително и да посещаваме джамии. Ако нямаме масово участие в движението, ние няма да доведем борбата докрай, няма да се наложим в историята такива, каквито искаме."

Изказвания на жители от Якоруда:
"Твоят син Атанас ще бъде заклан", "Ще заколим и тебе и твоя син, дето учи децата, че са българи", "Ще ви запаля бараката", "Като дойде тука Турция, ще ви колиме като в Батак"

Hatshepsut

Христо Бисеров:

В управлението на страната нямат място партии, които се опитват да ни скарат с Турция"ГЕРБ да премахне по най-бързия начин "Атака" от властта." Това каза в доспатското село Барутин зам.-председателят на ДПС Христо Бисеров, предаде Агенция "Фокус".

Бисеров присъства на възпоменателен митинг за жертвите на Възродителния процес.

Той заяви, че ако ГЕРБ не махне "Атака" от властта, в България ще започнат негативни процеси.

В управлението на страната нямат място партии, които се опитват да ни скарат с Турция, партии, които окупират БНТ заради това, че излъчват новини на турски. Според Бисеров те нападат и храмовете и е останало малко време в България да се случи нещо, което е недопустимо за европейска държава.

""Атака" трябва да излезе от властта, защото цената ще плати целият народ", заяви Христо Бисеров.

Подобрен призив отправи и депутатът от ДПС Ариф Агуш, който обясни пред събралото се множество, че дейността на "Атака" е против мюсюлманите. Той даде пример с проблемите в тютюна, липсата на адекватна политика за малките общини, липсата на перспектива за населените места и емиграцията. "Националистичната подкрепа на "Атака" ще я платим всички ние, но ние от ДПС ще се противопоставим

https://dnes.dir.bg/politika/dps-ataka-vazroditelen-protzes-8239696

HatshepsutАхмед Доган:

"На онези, които биха искали да ни пречат, ще напомним, че имаме опит и в нелегалната борба".

"Ние няма да допуснем нито президентство, нито правителство и парламент да се намесват в нашите работи в Родопите. Ако някои се опита да ни пречи, войната в Босна ще ни се види детска игра, а на Европа ще й се наложи да пренаписва съвременната си история".

"Родопите за нас са стратегически район и ДПС ще нахлуе мощно там".

"Една от моите мисии е да изуча българомохамеданите на турски език и да ги причисля към турската нация".

"Все още има партии и партийки с аспирации в модерна форма да повторят възродителния процес. Искам да ги предупредя да не опитват такова нещо. Ако имат д..е, нека да опитат и да видим какво ще стане...Ние ще останем тук, а на когото не му харесва от другите партии, има Австралия, Нова Зеландия, Африка, да отидат там да си търсят реализацията".

Реджеп Молла, член на националното ръководство на ДПС:

"Обясняват ни, че българският език е официален. За нас официалният език е турският. В Родопите се разпространява словото на Христос, но християните нямат място тук и трябва да си отидат".

Hatshepsut

Доган: Турция трябва да отнеме от територията на България!

,,Постоянно тече един процес на прекрояване на границите – съобразно с етническите граници.
Дали в явна форма – тоест радикално, със сила, с войска, с танкове – или в тиха форма, пълзяща, уж умна, уж с използване на демократични трикове...
Това ще продължава!"


Hatshepsut

Карадайъ пред Мустафа Шентоп: Турция е нашата родина, България е нашата земя


"Нaшaтa бoрбa e дa зaщитим турcкaтa cи идeнтичнocт". Тoвa зaяви лидeрът нa ДПC Муcтaфa Кaрaдaйъ нa cрeщaтa cи c прeдceдaтeля нa Вeликoтo нaциoнaлнo cъбрaниe нa Турция Муcтaфa Шeнтoп, цитирaн oт аа.соm.tr.

"Тaзи зeмя /б.р. Бългaрия/ e нaшaтa зeмя. Ниe нe cмe имигрaнти тaм. Турция e нaшaтa рoдинa. Ocтaнaхмe тaм cлeд Ocмaнcкaтa импeрия. Нaшaтa бoрбa e дa зaщитим турcкaтa cи идeнтичнocт. Дa зaщитим нaшия eзик, рeлигия и oбичaи. Иcтинcки", дoпълвa Кaрaдaйъ.

"Oгрaничeниятa, кoитo cъщecтвувaхa нa избoритe oт 4 aприл, бяхa прeмaхнaти. Жeлaя ви уcпeх нa избoритe нa 11 юли. Мoлим ce зa вac", зaявявa oт cвoя cтрaнa Шeнтoп.

"300 хиляди бългaрcки грaждaни в Турция мoгaт дa глacувaт. Минaхa 30 гoдини. Изрacнaлo e пoкoлeниe, кoeтo нe знae зa cтaритe cъбития. Cлeд кaтo лимитът зa 35 урни e вдигнaт, нaшaтa цeл e дa нaдхвърлим 50 хиляди глaca. Ниe зaпaзихмe нaшeтo eдинcтвo в прoдължeниe нa 30 гoдини. Прeз тoвa врeмe прeживяхмe рaзлични cъбития. Eдинcтвeнaтa филocoфия нa нaциoнaлизмa в Бългaрия e врaждeбнocттa към турцитe. Тaзи врaждeбнocт зaпoчвa в учeбницитe. Турcкaтa прoпaгaндa e зaбрaнeнa в Бългaрия, кoятo глacувa ,,зa" нa eзикoвoтo бoгaтcтвo в EC. Имa дoри глoбa", дoпълвa лидeрът нa ДПC прeд Муcтaфa Шeнтoп.

https://fakti.bg/world/585616-karadaia-pred-mustafa-shentop-turcia-e-nashata-rodina-balgaria-e-nashata-zema

Sturmmann Батбаянов

Доган скоро да не смени и Карадайъ, както смени Лютфито.  :judge:

FELDMARSCHALL

Това е някакъв цирк. ДПС е проект на Москва използван (уж) от Турция. На българските турци от ДПС им е много добре сега на хубави службички особено в смесените райони, осигурили финансово родата поколения напред. Ако стане едно отцепване на територии в полза на Турция, те ще бъдат просто едни слуги, да не кажа отритнати и ще изпълняват второстепенна роля, оттам и паричките ще им намалеят до минимум. Затова сегашното положение ги удовлетворява. ДПС се превърна в една от първите партии-фирми (търговски дружества) за финансово облагодетелстване на определена етническа прослойка най-вече в смесените региони на България. И както казах сегашното положение напълно ги удовлетворява и изобщо целта им не е късане на територии от България, а лично облагодетелстване най-вече със спусканите от Брюксел европари по най-различни проекти. :whistle:
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 08 June 2021, 01:12:53Това е някакъв цирк. ДПС е проект на Москва използван (уж) от Турция.
Ще си позволя да те поправя : ДПС е проект на нашата комунистическа олигархия, която пък мина към САЩ. Обаче пък самото ДПС като че ли стана независимо от създателите си и накрая е една мешаница без начало и край.

FELDMARSCHALL

ДПС е външен проект. Тукашната ДС беше просто придатък на КГБ. :dance: