• Welcome to Български Националистически Форум.
 

The best topic

*

Posts: 12
Total votes: : 2

Last post: 15 June 2022, 20:05:35
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

Тема посветена на кандидат народните водачи, спасители на народа и т.н.

Started by Шишман, 29 November 2019, 09:56:53

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ШишманTopic starter

Quote from: FELDMARSCHALL on 05 June 2020, 22:34:36Няма как да стане, защото ще ядоса бай Тръмп, а оня както е нестабилен психически може набързо да направи така, че ББ да си замине. Той дуе перки на местно ниво, ама навън сме го виждали колко е хрисим и снишен пред господарите му (тук да подчертая че господарите му са и от Запада и от Русия).
Е те спасителите на народа нали са опозиция. Бай Тръмп я беше скрил Мелания от Бойко, да не я добара.

ШишманTopic starter

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТИЯ
Войнски съюз "Васил Левски" и БНО ''Шипка'


FELDMARSCHALL

Преди време ме агитираха във фейсбука да се присъединя към тях (нали съм фелдмаршал :judge:), ама бързо ги разбрах що за стока са - директно финансирани от Кремъл, докато при Възраждане все пак го правят завоалирано. Мисля че имаше и арестувани от тяхната група по подозрения за подготовка на преврат и тероризъм. Тези директно си призоваваха Русия да интервенира военно на Балканите и в България по-конкретно, а те да бъдат възкачени във властта подобно на комунистите след 9.9.1944г. дошли на власт благодарение на съветските танкове...
В Русе по-конкретно знам че лидерчетата им бяха някакви бивши военни по на 100 години, младите им членове се брояха на пръсти, за останалата част от страната не ги знам кои са. Помня че имаше един Иван Байчев от В.Търново, който открито заплашваше с убийство Бойко Борисов и други държавни фигури и то многократно, после го привикаха в полицията, а във фейсбука са му изтрити поне 5-6 профила именно заради нарушаване на правилата и мнократни закани за физическа саморазправа и убийство. Но това беше преди няколко години, мисля че вече никой не говори за тях и затихнаха като дейност - сега на мода е "Възраждане". :judge:

ШишманTopic starter

Dislike Dislike x 1 View List

ШишманTopic starter

Ето ги и поредните откровено ненормални спасители  на родината . Обещават дето се вика от пиле мляко. Щели да ни направят независими. Ние и сега сме независими - нищо не зависи от нас.

___________________________________
През пролетта на 2019 г. група българи, никога неучаствали в политиката, идващи от различни социални групи, се обединихме около програма за България от 12 точки и регистрирахме в съда партията на политическата революция "България на труда и разума" (БТР). Тази програма ще вдигне икономиката ни на крака и ще постигне пълна трудова заетост при достойно заплащане, ценова стабилност и социална справедливост. Необходимо условие за изпълнението й обаче е наличието на държавен СУВЕРЕНИТЕТ. Ето защо на идващите избори за Народно събрание призоваваме всички българи да гласуват! Да гласуват за СУВЕРЕНИТЕТ! Да гласуват за напускане на ЕС и НАТО! Да гласуват БТР!

https://btr.bg/bg/news/suverenitet-video.html?utm_source=easyads&utm_medium=cpc&utm_content=DisplayAd_160x600_34126&utm_term=topigri.bg&utm_campaign=easyads_campaign_13111
Funny Funny x 1 View List

Panzerfaust

Quote from: Шишман on 21 October 2020, 10:00:11"България на труда и разума"
Комунистически носталгици, лоша версия на късната "Атака". Болен поне го прави за пари, не от убеждения, за тези не знам. Интересно, кой ги финансира? Да си направиш партия изобщо не е лесно и евтино.

ШишманTopic starter


ШишманTopic starter

Мнението на един кандидат народен водач и спасител на народа за българите. Моето мнение е че няма нужда такива да ни спасяват и водят. Те и не могат, ако да се напъват, като бесни.
________________________
Диан Вълков

Айде бе 🙂
Ясен си тогава ,щом мислиш ,че тая неграмотна ,страхлива ,проста и малоумна, жалка аморфна маса била чак народ ,пък и нормална даже ...няма такъв смях и отвращение !!!!

ШишманTopic starter

Ето и друго такова подобно мнение. Неговата съпротива щяла да е друга. Каква? Терорист ли ще става ? Вероятно да, но в лудницата.


_________________

Станил Станилов

ТОВА ВИДЕО ПОКАЗВА НАГЛЕДНО ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ МАЛОУМЕН ДЕБИЛ СТАНАЛ ПО СЛУЧАЙНОСТ МИНИСТЪР, МОЖЕ ДА ПРАВИ СЪС СТАДОТО КАКВОТО СИ ИСКА! ДЕРЗАЙТЕ БЪЛГАРИ, УТРЕ И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ЗАТРИЯТ, А ВИЕ ПАК СЕ СНИЗКАЙТЕ КАТО МИШКИ И НОСЕТЕ МАСКИ! СТОЙТЕ СИ В КЪЩИ, МРЕТЕ ОТ ГЛАД И ЧАКАЙТЕ ДА ВИ ПОВЕДАТ КЪМ КЛАННИЦАТА КАТО ДОБИТЪК! АЗ ПОВЕЧЕ НА ПРОТЕСТ НЯМА ДА СТЪПЯ! МОЯТА СЪПРОТИВА КЪМ НЕНОРМАЛНОТО И НЕРЕДНОТО ЩЕ БЪДЕ ДРУГА!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=5321099267915830&id=100000474283915&notif_id=1606373678724047&notif_t=comment_mention&ref=notif

FELDMARSCHALL

Тоя урод е син на един друг урод болшевик станислав станилов, който уж щеше да пукне от рак, ама май е прескочил трапа комундето. Инача малкия станил добре се възползва от привилегиите на Запада/САЩ, даже май там е завършил университет като в същото време хвали Русия и вика колко лоши са ония, които му дадоха образование (що не завърши в Москва университет) ? На това му се вика комунистическа шизофрения - правиш едно, говориш друго, и се възползваш от всички привилегии на тези, които уж ненавиждаш. Ама то така беше и с другарите преди 1989г., когато караха западни коли и се обзавеждаха със западна техника, пък на народа говореха колко е зле там положението, затова българите да си купуват москвичи/жигули, телевизори Юность и хладилници Мраз. :laugh:
Thanks Thanks x 1 View List

ШишманTopic starter

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 December 2020, 23:13:16Тоя урод е син на един друг урод болшевик станислав станилов,
Той младия Станилов не е лош човек, ама още си мисли че лети  в облаците. Каза ми че  баща му не е бил член на партията .

ШишманTopic starter

Ето го и поредният ни спасител и оправяч на родината - Krystian Szkwarek или Владислав Варненчик от старият форум. Ще ни спасява с откровено сатанинската и педерастка партия ДА БЪЛГАРИЯ от която е и кандидат депутат. Не знам защо не иде да ги оправя и спасява в Полша, нали е поляк ?
Като го гледам какво само-превъзнесено л***о е съжалявам че въобще съм спорил с него.
Прилича на обикновен педал !


https://www.facebook.com/krystian.szkwarek
Funny Funny x 2 View List

Hatshepsut

Quote from: Шишман on 17 June 2021, 21:57:39Ето го и поредният ни спасител и оправяч на родината - Krystian Szkwarek или Владислав Варненчик от старият форум. Ще ни спасява с откровено сатанинската и педерастка партия ДА БЪЛГАРИЯ от която е и кандидат депутат. Не знам защо не иде да ги оправя и спасява в Полша, нали е поляк ?
Като го гледам какво само-превъзнесено л***о е съжалявам че въобще съм спорил с него.
Прилича на обикновен педал !


https://www.facebook.com/krystian.szkwarek

Той не е кандидат на "Да, България", пуснал е един статус на майтап и много хора са се вързали  :mad:


FELDMARSCHALL

И аз се учудих как Христо Иванов (Бойкикев) възприема възгледите му относно Луковмарш и забрана на соросоидните НПО-та. :lol:
Funny Funny x 2 View List

Panzerfaust

Иронията е тънко нещо, въпреки че тази изобщо не е тънка, и за да се схване трябва и критично мислене... :mad:

ШишманTopic starter

Quote from: Panzerfaust on 18 June 2021, 02:01:02Иронията е тънко нещо, въпреки че тази изобщо не е тънка, и за да се схване трябва и критично мислене... :mad:
Хм то цялото му поведение е като на такъв: превзема се, прави се на интересен, кълчи се и т.н. - типичен либерал.

Similar topics (3)