• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

18 June 2021, 06:17:59

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13076 Posts

Шишман
5263 Posts

Panzerfaust
849 Posts

Лина
726 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21938
  • Total Topics: 1346
  • Online Today: 80
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 32
Total: 33

Мнения от facebook.com

Started by Шишман, 09 September 2019, 12:49:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Карапетков Б.

Някой може ли да ми обясни в какво точно се състои радостта - кефа да се убива българския език. Защо трябва да се използва американската дума "торнадо" като си имаме "смерч"
Дракон наместо змей и ламя
Мобилно вместо подвижно
И още хиляди примери
НЕДОУМЯВАМ!

Шишман

Тоя хич не го харесвам е много тъпо че се налага да го цитирам, ама в случаят е напълно прав.
______________________

Петър Волгин
Не искам да съм лош пророк, но съм убеден, че ако костовистите /лица като Стойчо Кацаром и формации като ДБ/ отново се намърдат за постоянно във властта, Бойко Борисов и ГЕРБ ще ни се сторят олицетворение на демокрацията и правовата държава. "Градските десни" такава метла ще развъртят из цялата държава, че нищо читаво няма да остане. Заедно с герберските калинки ще бъдат изметени и всички останали нормални хора, които ще дръзнат да мислят различно от костовистите. Тези персонажи успяха да съчетаят в себе си най-лошото от времената както преди, така и след 1989 г. Чугунени глави са като едноклетъчните БКП-активисти и едновременно с това са злостни врагове на държавата, подобно на днешните глобалисти. Самовъзхищават си се, смятайки, че са на "правилната страна на историята". За тях Херо Мустафа не е нормално човешко същество, а истинско божество, размахващо Божествените скрижали. Тези ще изчегъртат не само дивотиите, сътворени от ГЕРБ. Амбицирани са да премахнат всякакво несъгласие с убогата им философия.. В името на "свободата на мисълта", ще унищожат всяка мисъл., която не се побира в прокрустовото ложе на либералния им фанатизъм.

Шишман

Петър Волгин

Сигурен съм, че "Свидетелите на Кьовеши" не са спали цяла нощ от вълнение. Сега си обличат официалните дрехи, грабват питките и шарената сол и се затичват към "Орлов мост", образно казано. А сериозно казано, отвратителен е този комплекс за малоценност, който се проявява във васално чуждопоклонство. Между другото, най-вече за елита е характерен този комплекс. Нормалните хора не се вълнуват от височайшите посещения. Някога елитът изпадаше във възторг при всяка реплика, дошла от Москва. Дори и най-глупавата да беше. Днес изпадат в интелектуален оргазъм, когато някой чиновник от Брюксел или Вашингтон благоволи да забележи присъствието им. Преди няколко години обожаваха еврочантаджията Туск, защото беше наизустил няколко български изречения. Сега се прекланят пред някаква румънска баскетболистка. Вечната инфантилна надежда да ни оправят от "чужбината".  Изобщо, никаква класа, никакъв стил.

Шишман

ДОБРО ЗА ВЕЛИКИЯТ НИ ДРУГАР ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО Е И АГЕНТ НА КОГО ЛИ НЕ !


Mitko Panov
Г-жо Кьовеши, защо не пожелахте среща с президента Радев?
Отговор: Аз нямам работа със слуги на олигарсите!

Шишман

Димитър Димитров

НЕ СЕ НАДАЙТЕ
Елена Гунчева много иска да е в политиката. Да не мислите че и пука за народа и родината ? Не иска да се прави на интересна и велика.
Та не се надявайте на такива изтрещели модернистки да ви оправят или спасят. Те ще са винаги срещу всички и всичко, докато не докопат  власт.

Шишман

Денислав Денев
Комплексарщина плюс невежество-туй е рецептата за всяко чуждопоклонничество..