• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
avatar_Nordwave

SuperHosting.BG - Българскиятъ хостингъ провайдъръ

Започната отъ Nordwave, 08 Авг 2018, 21:49:01

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

NordwaveTopic starter

СуперХостинг.БГ е регистрирана търговска марка на 'СуперХостинг.БГ ООД'. Фирмата е основана в началото на 2005 г., а от 01.10.2005 г. компанията започва успешно предлагане на хостинг услуги за българския пазар.В стремежа си да предложи максимално отговарящи на потребителските нужди хостинг решения, от средата на 2007 г., наред с най-масово предлаганите услуги - "сподeлен" хостинг и регистрация на домейн, компанията предлага пълната гама хостинг услуги, в това число наети (dedicated) и виртуални сървъри (VPS), издаване и инсталиране на SSL сертификати, уеб дизайн, услуги свързани с популяризация на уеб сайтове и по-доброто им индексиране от търсещите машини, корпоративни хостинг решения и др.
SuperHosting.BG https://www.superhosting.bg/
От самото си появяване на пазара СуперХостинг.БГ се утвърди като една от най-бързо развиващите се хостинг компании. За това безспорно говори факта, че в началото на 2009 г. компанията поддържа повече от 12 000 уеб сайта и е регистрирала за свои клиенти повече от 15 000 домейна.

Само за три години от старта на дейността си, в конкуренция с множество, активно предлагащи уеб хостинг фирми, СуперХостинг.БГ се нареди в челната тройка на хостинг провайдърите в България. Данните се базират на представителна международна класация и се формират на база брой хоствани домейни.

В списъка с по-забележимите събития в историята на компанията са откриването на търговски представителства в едни от най-големите градове в България - гр. Пловдив и гр. Варна, придобиването на хостинг дейността на "Диекс България" ООД (dxbg.com) и "Интернет Корпоративни Системи" (www.icsbg.net), спечелване на първото място в категория "Услуги" на най-престижния уеб фестивал - Албена 2008 и др.
Основна цел

Основна цел на екипа на СуперХостинг.БГ е предоставянето на ефективни и надеждни решения на своите клиенти. За изпълнението на тези цели компанията разчита на отлични висококвалифицирани търговски и технически екипи от доказани професионалисти и изключително качествена техника с гарантиран произход.

СуперХостинг.БГ ще продължи и за напред да разширява полето на дейността си и да подобрява качеството на предлаганите услуги, за да може да отговори адекватно на динамично развиващите се потребности на своите клиенти. Благодарение на последователната си и професионална работа компанията изгради партньорска програма, чрез която на всички клиенти могат да бъдат предложени изцяло завършени решения за трайно присъствие в Интернет пространството, които да спомогнат за реализацията на техните бизнес идеи. За нас е най-важно клиентът да е спокоен, че неговото присъствие в Интернет е в сигурни ръце.
Защо СуперХостинг.БГ?

Изборът на правилният хостинг провайдър е една важна стъпка в развитието на Интернет бизнеса.

През цялото време, от своя официален старт до момента, СуперХостинг.БГ стриктно поддържа регламентираните параметри на своите услуги и демонстрира отговорно и професионално отношение към всички свои клиенти. В резултат на това компанията спечели хиляди лоялни и удовлетворени клиенти, които на практика са най-добрата визитка на фирмата. Екипът на СуперХостинг.БГ знае, че услугите които предлага са от ключово значение за всеки Интернет бизнес. Ето защо компанията се стреми да бъде от онези хостинг компании, които чрез професионализмът си помагат за изграждането на положителния имидж на своите клиенти.

Още мотиви за избор на СуперХостинг.БГ, като предпочитан хостинг провайдър можете да намерите на адрес: https://www.superhosting.bg/web-hosting-page-why-clients-prefer-us.php
Ценова политика

Параметрите на предлаганите хостинг услуги и на различните хостинг планове са проектирани, така че да могат да удовлетворят потребностите на максимален брой потребители в различните пазарни сегменти. Цените по които се предлагат услугите са прогресивно намаляващи при съотношението дисково пространство (MB) / лева и месечен трафик (GB)/лева т.е. колкото повече ресурси предоставя определената услуга, толкова по-ниска е цената на единица от този ресурс. Грижа за клиента

Една от основните насоки в нашата маркетингова политика е добрата грижа за клиента. Ние знаем колко е важно да спечелиш доверието на клиентите, а то се печели най–лесно с гарантиране на спокойствие. Именно за това СуперХостинг.БГ осигурява постоянна техническа поддръжка 24/7/365 по телефон и по e-mail, както и посредством специализирана "ticket" система. Така нашите клиенти знаят, че по всяко време на денонощието има кой да отговори на техните въпроси и да обърне внимание на техните проблеми.

Под ПОДДРЪЖКА ние не просто разбираме задължението да поддържаме денонощно определените технически параметри на хостинг услугите - за нас думата ПОДДРЪЖКА означава да помогнем на потребителите на предоставяните от нас услуги да реализират своите планове и идеи, свързани с изграждането и администрирането на техните уеб сайтове и уеб приложения.
Техниката

На отговорен принцип подхождаме и към съхранението и защитата на информация, разположена на нашите сървъри, като не допускаме никакъв компромис с марката и качеството на използваната сървърна техника. По този начин ние постигаме реален UpTime от 99,98 %, което според нас е единственото приемливо решение, което една хостинг компания трябва да предлага на своите клиенти.

Нашите сървъри са разположени в технически център на Еволинк АД, в гр. София, който е едно от най-добрите места за колокация на сървърно оборудване на Балканския полуостров. В него се предлага максимално ниво на сигурност на Интернет връзките. Центърът разполага с двойно резервирано захранване и климатизиране, автоматично пожарогасене, система за контрол на достъпа и видео наблюдение.
30-дневна гаранция

За да бъдем докрай лоялни към своите клиенти, отчитайки факта, че клиентът заплаща предварително нещо, което ще ползва в бъдеще, но все още няма представа за качеството на предлаганата услуга, СуперХостинг.БГ дава възможност на всеки от своите клиенти, неудовлетворен по една или друга причина от това, което му се предлага, да се откаже от уеб хостинг услугата в 30–дневен срок след плащането. При отказа се възстановява и заплатена от клиента сума с изключение на цената на домейн, ако клиентът е регистрирал такъв. В този случай клиентът запазва всички права върху ползването на този домейн, за срока на регистрацията му.

https://www.superhosting.bg/
Публикациитѣ на Nordwave, публикувани тукъ посмъртно презъ 2018г. сѫ прехвърлени въ неговия профилъ съ решение на администрацията на Форума отъ 9 Априлъ 2023г.

Hatshepsut

Нашият форум и сайта са в SuperHosting.BG и занапред ще останат там  :azn:

Hatshepsut


Haй-гoлямaтa бългapcĸa xocтинг ĸoмпaния CyпepXocтинг.БГ cтaвa чacт oт вoдeщaтa  xocтинг гpyпa Теаm.bluе, ĸoятo e лидep в бpaншa в Зaпaднa Eвpoпa. Бългapcĸoтo дpyжecтвo щe пpoдължи дa ce paзвивa ĸaтo caмocтoятeлнa ĸoмпaния, зaпaзвaйĸи cвoeтo имe, мeниджмънт и cтpaтeгиятa cи зa paзвитиe. Теаm.bluе вĸлючвa нaд 30 лoĸaлни eвpoпeйcĸи бpaндa и e извecтнa cъc cвoятa дългocpoчнa пoлитиĸa дa зaпaзвa в eĸипa cи дoceгaшнитe pъĸoвoдитeли и ocнoвaтeли нa пpидoбивaнитe oт нeя дpyжecтвa и дa paзчитa нa тяxнaтa визия зa paзвитиe нa лoĸaлнo нивo.

,,Haвлизaнeтo нa cтpaтeгичecĸи зa ceĸтopa инвecтитop ĸaтo Теаm.bluе пoзициoниpa Бългapия ĸaтo peгиoнaлeн цeнтъp зa xocтинг ycлyги и oнлaйн бизнec. Oт вaжнo знaчeниe e, чe тe избpaxa дa ce дoвepят нa мecтния мeниджмънт и дa пoдĸpeпят дoceгaшнaтa ни визия зa paзвитиe нa ĸoмпaниятa. B CyпepXocтинг.БГ винaги cмe имaли cepиoзни плaнoвe зa paзшиpявaнe нa дeйнocттa ни в Югoизтoчнa Eвpoпa, a Теаm.bluе paзпoлaгa c pecypca дa ни пoмoгнe дa нaпpaвим тoвa. C pъĸoвoдcтвoтo нa eвpoпeйcĸaтa ĸoмпaния ce пoзнaвaмe oтдaвнa, тe cпoдeлят визиятa ни зa paзвитиeтo нa дpyжecтвoтo и paзчитaт имeннo дoceгaшният eĸип дa пpoдължи дa ocъщecтвявa тaзи визия" – пocoчвa Meтoди Дpeнoвcĸи, yпpaвлявaщ пapтньop нa нaй-гoлямaтa бългapcĸa xocтинг ĸoмпaния.

CyпepXocтинг.БГ вeчe e зaпoчнaл cвoeтo paзшиpявaнe в peгиoнa. Πoвeчe oт гoдинa ĸoмпaниятa пpиcъcтвa нa пaзapa в Cъpбия пoд бpaндa ЅuреrНоѕtіng.RЅ, ĸъдeтo мнoжecтвo мaлĸи и cpeдни фиpми я пpeдпoчитaт зa cвoитe oнлaйн пpoeĸти. Kлиeнтитe нa ЅuреrНоѕtіng.RЅ вeчe пoлyчaвaт гoлямa чacт oт пpeдимcтвaтa в ycлyгaтa и oбcлyжвaнeтo, плoд нa knоw-hоw, тpyпaнo вeчe 15 гoдини в Бългapия. Πлaниpa ce paзшиpявaнe и в дpyги cтpaни нa Бaлĸaнcĸия пoлyocтpoв. Финaнcoвият гpъб нa Теаm.bluе щe пoзвoли тoвa дa ce cлyчи c ycĸopeни тeмпoвe и oфиcът нa бългapcĸoтo дpyжecтвo в Coфия дa ce нaлoжи ĸaтo peгиoнaлeн цeнтъp зa xocтинг ycлyги, peшeния зa изгpaждaнe нa caйтoвe, eлeĸтpoннa тъpгoвия и дpyги acпeĸти нa интepнeт бизнeca. Oт вaжнo знaчeниe e, чe тoзи peгиoнaлeн xъб щe бъдe pъĸoвoдeн дългocpoчнo oт бългapcĸи мeниджъpи, зa ĸoeтo имa яceн aнгaжимeнт ĸaĸтo oт дoceгaшнитe coбcтвeници нa бългapcĸaтa ĸoмпaния, тaĸa и oт cтpaнa нa зaпaднoeвpoпeйcĸaтa гpyпa.

,,C пoдĸpeпaтa нa Теаm.bluе имaмe peaлни шaнcoвe дa пpoдължим пoзициoниpaнeтo нa Coфия ĸaтo дигитaлнa cтoлицa нa peгиoнa, пpивличaйĸи пpeдпpиeмaчecĸи пoтeнциaл и eнepгия в oблacти ĸaтo eлeĸтpoннaтa тъpгoвия, ĸpeaтивнитe бизнecи, дигитaлния мapĸeтинг, мoбилнитe и yeб пpилoжeния. Πoдoбнo нa нac, eвpoпeйcĸaтa гpyпa cъщo e извecтнa c виcoĸoтo ĸaчecтвo нa oбcлyжвaнe и cлeдвaнeтo нa нaй-дoбpитe пpaĸтиĸи нa пaзapитe, в ĸoитo oпepиpa. Toвa в гoлямa cтeпeн ce дължи имeннo нa пoлитиĸaтa им дa пpoдължaвaт дa paбoтят дългocpoчнo c пpeдпpиeмaчитe, ĸoитo ca paзвили вceĸи лoĸaлeн бизнec. Taзи пpиeмcтвeнocт и дoвepиe в мecтния мeниджмънт щe cпoмoгнe зa ycтoйчивoтo paзвитиe нa CyпepXocтинг.БГ в бъдeщe и щe гapaнтиpa, чe нaшитe ĸлиeнти щe пpoдължaт дa пoлyчaвaт cъщoтo ĸaчecтвo, c ĸoeтo ca cвиĸнaли" – cпoдeля Любoмиp Pycaнoв, cъщo yпpaвлявaщ пapтньop нa CyпepXocтинг.БГ.

https://www.kaldata.com/

Fiave

Добър ли е този хостинг за малко свързан уебсайт на Amazon?
Димитър

Hatshepsut

Цитатъ на: Fiave - 22 Апр 2021, 11:45:43Добър ли е този хостинг за малко свързан уебсайт на Amazon?

Трудно ми е да отговоря на този въпрос, моите наблюдения са само за нашия сайт и в това отношение съм много доволен от хостинг-услугата.
Най-добре е да се свържете със самата компания и ако имате някакви специфични изисквания и въпроси, да ги поставите там.
От общите ми впечатления мога да кажа, че компанията предлага виртуални сървъри с много добри параметри, както и наети сървъри, които могат да задоволят и големи уеб-сайтове.

Лина

Какво е "малко свързан", това не е го разбирам :smile-1:
Хостинга е отличен за всеки от пакетите им. Това което не ми харесва при тях, е че нямат опция за по-евтин хостинг за малки сайтове със слаба посещаемост. Все пак много сайтове имат само престижна функция - да си ги сложиш на визитката.

Интересно е, защо понякога смяната на хостинга засяга позиционирането на сайтовете в търсачките!

Hatshepsut

Цитатъ на: Лина - 24 Апр 2021, 20:17:56Какво е "малко свързан", това не е го разбирам :smile-1:
Хостинга е отличен за всеки от пакетите им. Това което не ми харесва при тях, е че нямат опция за по-евтин хостинг за малки сайтове със слаба посещаемост. Все пак много сайтове имат само престижна функция - да си ги сложиш на визитката.

Интересно е, защо понякога смяната на хостинга засяга позиционирането на сайтовете в търсачките!

Всъщност СуперХостингБГ имат и евтини планове, които са подходящи за малки сайтове.
Най-евтиният хостинг-план е 81 лева на година (това е таксата за първата година, при подновяване на услугата за следващите години таксата е по-висока - 129 лв.):

https://www.superhosting.bg/web-hosting-compare-hosting-plans.php

Hatshepsut

Параметри на споделения хостинг план

Решили сте, вече ще си направите сайт. Знаете, че с WordPress ще стартирате точно с три стъпки. Убедили сте се в предимствата на хостинг услугата и решавате да проверите страницата с хостинг плановете при СуперХостинг.БГ.

Но какво означават всичките тези хостинг характеристики и параметри?

В зависимост от нуждите на Вашите онлайн проекти, трябва да помислите за това какви точно параметри ще са Ви необходими сега и в бъдеще. По всяко време, в което ресурсите на избрания от Вас хостинг план не Ви достигат, можете да преминете на по-висок хостинг план или към Managed VPS или VPS услуга.

Посещения на месец

Броят ,,посещения на месец" е един от най-полезните ориентировъчни параметри за установяване на капацитета на хостинг плана, спрямо системните му ресурси (процесорно време, памет и други).

Сайтът реално може да има много повече посещения от посочения брой за използвания хостинг план. Това не е ограничаващ параметър и надвишаването му няма да доведе до спиране или некоректна работа на сайта. Възможно е обаче с превишаване на този ориентировъчен показател, да се достигне и превишаване на някой от системните параметри на хостинг плана (процесорно време, памет и други).

Данни за посещенията може да се отчитат с Google Analytics или с AWStats.

Дисково пространство

Сайтът е изграден от файлове. За да работи сайтът, е нужно неговите файлове да се разположат на хостинг сървъра. Дисковото пространство е пространство от SSD диска на сървъра, на което се разполагат файловете на сайта, пощенските кутии, базите данни и всички други видове файлове.

Професионалните SSD дискове, използвани при СуперХостинг.БГ, осигуряват максимална бързина на Вашите приложения. Можете да избирате между три размера на дисково пространство.

Имайте предвид, че при споделения хостинг не можете да добавяте допълнително дисково пространство към плана си. При изчерпване на дисковото пространство е необходимо да преминете на по-висок план. Можете бързо и лесно да ъпгрейднете своя план през Вашия клиентски профил в СуперХостинг.БГ.

Трафик

Трафикът се измерва в kB/MB/GB и показва количеството информация, изпратено към или изтеглено от хостинг акаунта. Неограничен трафик означава, че хостинг акаунтът няма ограничения за изпратеното/сваленото количество информация от сървъра.

Трафик се реализира, когато потребител преглежда сайта (HTTP), сваляте/качвате файлове на сървъра (FTP) и получавате/изпращате поща (IMAP, POP3, SMTP).

При СуперХостинг.БГ реализираният трафик не се измерва и не се отчита като ограничаващ параметър към хостинг услугата, затова може да се види към характеристиките като ,,неограничен за всички планове", тоест няма зададено количество.

Въпреки че не се отчита, информацията за генерирания трафик от хостинг акаунта е полезна за мониторинг и установяване на пиково потребление на  дадена услуга (HTTP, FTP, IMAP...). Не винаги, но пиковото потребление на някоя от тези услуги, може да е индикатор за внимание или да е допълваща улика при разследване на казус. Например ако имейл услугата не се използва или много рядко, но в статистиките се види, че има много голям трафик последната седмица, е добре да се направи проверка за възможно неоторизирано разпращане на имейл съобщения.

В cPanel можете да следите колко трафик е генериран от различните услуги към хостинг акаунта като HTTP, FTP, имейл.

Домейни

Допълнителни сайтове (Add-on домейни) – Вашият споделен хостинг акаунт Ви позволява да разположите в рамките на определени ограничения множество домейни. Този параметър определя максималния брой на домейн имена, които можете да разположите на един споделен хостинг план, чиито ресурси те да споделят.

Паркирани домейни – Паркираните домейни изискват регистрация и подновяване. Паркираните домейни представляват домейн имена, които сте регистрирали и подновявате и които да препращат към Вашата основна страница. Например можете да използвате паркираните домейни yourwebsite.biz и yourwebsite.eu, за да препратите потребители, които се опитват да ги отворят, към главния Ви сайт yourwebsite.bg.

Един от най-изпитаните методи да се предпазите от нелоялна конкуренция в дигиталното пространство е чрез регистрацията на няколко домейн разширения. Освен че увеличавате шансовете си да бъдете по-лесно откриваеми за Вашите потребители, имате привилегията да се защитите качествено от опити за плагиатство.

Поддомейни – Всички хостинг планова поддържат неограничен брой поддомейни, за да може да създавате близки по тематика сайтове към сайта на главния домейн или да създавате самостоятелни сайтове с ключова дума в URL адреса – shoes.mystore.net, gloves.mystore.net, sunglasses.mystore.net ...

Пощенски кутии

Параметърът Брой пощенски кутии (POP3, IMAP, SMTP) показва колко пощенски кутии можете да разположите на Вашия споделен хостинг. СуперХостинг.БГ предлага на всички свои клиенти на споделен хостинг възможността да създават и поддържат неограничен брой пощенски кутии в рамките на ресурсите на своя план.

Backup (системен архив)

Този параметър показва колко бекъп архива се правят в рамките на седмица за дадения хостинг план. Бекъп копията представляват архивни копия на всички Ваши данни в рамките на Вашия споделен хостинг акаунт. За допълнителна подсигуреност те се записват на отделен сървър. Те са от изключителна важност, когато възникне проблем и ще Ви защитят от непредвидени ситуации.

Архивът на хостинг акаунта не се изисква за самата работа на сайта, но е единственото решение, когато възникне казус, предизвикан от скорошна промяна и сайтът спре да работи. Архивът често се използва, когато решението на казуса изисква повече ресурси и време, отколкото отнема възстановяването от архив.

Управлението и работата с архивите на хостинг акаунта се извършва през Backup Manager by SuperHosting в cPanel. През този инструмент можете бързо и лесно да възстановявате файлове, директории, бази данни и да сваляте системен архив на хостинг акаунта.

Професионално възстановяване на архив (Professional Restore)

Професионално възстановяване от архив (СуперПро СуперХостинг) означава, че нашите специалисти ще извършат детайлно ръчно възстановяване на съдържанието на сайта от архив, до неговата безотказна работа. Това е допълнителна услуга за бързо и навременно възстановяване на данни от бекъп, по заявка от клиент.

Бази данни – MySQL (MariaDB), PostgreSQL

Този параметър показва какъв брой бази данни можете да разположите в хостинг акаунта.

Разширени системни параметри

Процесорно време

Процесорно време представлява времето, необходимо на едно ядро от сървърен процесор да изпълни операциите по обработка на скрипт и да върне резултат. Също така, 1 часовникова минута може да се равнява на няколко процесорни минути, тъй като процесорите обикновено са с повече от 1 ядра (8-ядрени, 16-ядрени...)

В процесорното време, което се отчита при услугата споделен хостинг, се включва времето за обработка на MySQL заявките и обработката на скриптове (php, perl, python и други скриптове), които се изпълняват в хостинг акаунта. В статистиката не се включва времето за сервиране на статично съдържание (css, js, изображения и др.).

В случай че сайтът започне да използва повече от предвидените процесорни минути за дадения хостинг план, ние ще Ви уведомим и ще Ви предложим възможности за оптимизации. Основно има две положения за достигането на процесорното време – неоптимална работа на приложението или компоненти от него или естествено разрастване на сайта, потребителите и посещенията му.

Данни за процесорното време са налични в клиентския профил » Изразходвано процесорно време.

Apache паралелни връзки

Максимален брой едновременни заявки към уеб сървъра от един акаунт.

Брой файлове/директории (INODES)

Всеки споделен хостинг акаунт има възможност да използва определен брой Inodes (index node). Inodes определя файловата структура в Unix базираните операционни системи. Всеки inode съхранява информация за обектите и архитектурата на файловата структура, като същевременно те не съхраняват съдържание и данни от файловете.

С развитието на сайта (и увеличаване на имейл кореспонденцията, ако се използва такава към домейна му) се увеличават файловете и директориите в хостинг акаунта.

Следенето и поддръжката на оптимален брой файлове в хостинг акаунта спомага за безпроблемно генериране на архиви и поддържане на добра производителност на файловата система. Което е предпоставка за бързина в зареждането и работата на сайта.

Данни за броя файлове и директории в акаунта са налични в:

1) клиентския профил » Разширени системни параметри;
2) cPanel » Inodes by SuperHosting и cPanel » Resource usage.
Възможни причини за достигане на параметъра: натрупани кеш файлове от приложенията, инсталирани в акаунта, натрупани различни логове и временни файлове, натрупана много голяма имейл кореспонденция.

Още един системен параметър, свързан с диска, който обслужва хостинг акаунта, е IO/IOPS. Вижте повече за него в статията: Какво е I/O, IOPS?

Spoiler
Какво е I/O, IOPS?
I/O (Input/Output Operations) – входно-изходни операции. В сферата на компютърните технологии, комуникацията между две системи се осъществява чрез входно-изходни операции. Например, при устройствата за съхранение на данни, постъпващите към устройството сигнали/данни, от процесора или друг вид контролер, са входни операции. Четенето от диска и изпращането на данните към външна система, се определя като изходни операции.

I/O дисковите операции могат да се измерват в брой за секунда (IOPS) и скорост (големината на предаваните данни за една секунда).

IOPS (Input/Output Operations Per Second) – брой входно-изходни дискови операции в секунда, изпълняващи се от/към SSD дисковете на сървъра.

IO MB/sec (трансфер от/към диска) – скорост на трансфер на данните при I/O операциите, може да се изписва в килобайти KB/sec или мегабайти MB/sec.

Сравнени с обикновените HDD твърди дискове, SSD дисковете поддържат по-голям брой операции в секунда и по-висока скорост на трансфер.

SSD дисковете се отличават от стандартните HDD твърди дискове, с изключителни характеристики. Най-важните от тях са моментален достъп до данните, поразителен брой едновременни операции в секунда и отлична производителност.

По-бързата обработка на данните и по-големия брой едновременни операции при SSD дисковете се отразява в ускоряване на зареждането на уебсайтовете.
[затвори]

MySQL брой заявки (за 1 час)

Всички споделени хостинг планове поддържат 100 000 броя на час за всички планове.

Брой паралелни SQL връзки

Максималният брой едновременни връзки към сървъра от един mysql потребител.

За да работят безупречно уеб проектите на всички потребители, използващи хостинг, е необходимо да се спазват определени ограничения, които дават възможност за нормалната работа на услугата без да влошават нейното качество.

Повече за параметрите на споделения хостинг можете да прочетете на нашия сайт СуперХостинг.БГ – Хостинг в секция Детайлна информация за плановете.

Свържете се с нас, за да Ви помогнем при избора на правилния хостинг план за Вашия бизнес. Можете да ни пишете по имейл или в чата или да ни се обадите.

https://help.superhosting.bg/shared-hosting-parameters.html
Useful Useful x 1 View List

Hatshepsut

Проблеми след избор на ненадежден хостинг доставчик

Закупуването на правилния хостинг план от надежден хостинг доставчик е основна стъпка в създаването на едно силно онлайн присъствие за Вашия бизнес. В интернет пространството можете да откриете множество възможности за безплатни и платени уеб хостинг услуги.

Не Ви препоръчваме да се доверявате на безплатни или прекалено евтини хостинг услуги по следните причини:

Има вероятност доставчиците на тези услуги да не са достатъчно надеждни и сигурни.
Поддръжката няма да е денонощна, често няма да притежава достатъчно технически познания и когато възникне проблем, той няма да бъде разрешен достатъчно бързо.
Сървърите няма да са достатъчно сигурни, надеждни и технологично модернизирани.
Често изборът на домейн разширения при тези доставчици е силно ограничен.
Ще разполагате с по-малко дисково пространство и ограничен трафик към Вашия сайт.
Много е вероятно базовите параметри на хостинга да са много ниски, за да оправдаят ниската цена, а закупуването на множество допълнителни параметри реално да повиши значително крайната цена на услугата.
Много е вероятно при нужда от персонализирано решение за Ваш сайт да Ви бъде отказано съдействие.
Няма да имате никакви гаранции, че сайтът Ви ще бъде винаги онлайн.
Като цяло се пригответе за бавна работа на сайта, downtime, бавен достъп до администрация, стари версии на софтуер, забавени отговори от техническата поддръжка, ниско ниво на автоматизация и т.н.
Важно: Винаги проверявайте хостинг доставчика, който сте избрали, и не се доверявайте на такъв, който не познавате, защото това може да доведе до проблеми в бъдеще, възможен downtime и трайно спиране на Вашата услуга – Вашия бизнес!

СуперХостинг.БГ е надежден хостинг партньор на малки и големи фирми от всички браншове в страната. Можете да разчитате на нас за:

качествено обслужване 24/7;
високотехнологично оборудване;
многобройни екстри;
сигурност на Вашето онлайн присъствие.
Компанията предлага най-богата гама от услуги и индивидуални решения за всеки един клиент според неговите изисквания и желания. Свържете се с нас, за да намерим правилното решение за Вашия онлайн проект!

https://help.superhosting.bg/dont-use-unreliable-hosting-provider.html

Hatshepsut

Системни параметри (често задавани въпроси)

Какво е прoцесорно време?

Процесорно време представлява времето, което се изразходва от хостинг акаунта, за изпълнението на процеси в самия акаунт. Тези процеси са необходими за работата на приложенията, разположени в акаунта.

Процесорното време се отчита на база акаунт (системен потребител), като за всеки акаунт статистиката се генерира директно от ядрото на операционната система.

В процесорното време, което се отчита при услугата споделен хостинг, се включва времето за обработка на MySQL заявките и обработката на скриптове (php, perl, python и други скриптове), които се изпълняват на сървъра. В статистиката не се включва времето за сервиране на статично съдържание (css, js, изображения и др.).

Предлаганото процесорно време за хостинг плановете е както следва:

- за хостинг план ,,СуперСтарт" – до 900 минути на месец;
- за хостинг план ,,СуперПро" – до 3300 минути на месец;
- за хостинг план ,,СуперХостинг" – до 4800 минути на месец;
- за хостинг акаунт в реселърски пакет – до 900 минути на месец.

Какъв е максималният размер на база данни?

Максималният размер на база данни, която може да се разположи при всички хостинг планове предлагани от СуперХостинг.БГ, е 1 GB.

При ползването на виртуален сървър и нает сървър, няма зададен параметър за максимален размер на база данни.

Какъв е максималният брой таблици в една база данни?

Максималният брой таблици, които се поддържат в една на база данни при всички хостинг планове предлагани от СуперХостинг.БГ, е 1000 таблици.

При ползването на виртуален сървър и нает сървър няма зададен параметър за максимален брой таблици в една база данни.

Колко имейла могат да се изпратят за един час?

Всички хостинг акаунти се активират с настройка за допустим брой писма от съображения за сигурност. В рамките на един астрономически час броя писма, които могат да се изпратят от хостинг акаунт, е до 350 съобщения.

Увеличение на броя имейли се предлага според използвания хостинг план, като в клиентския профил е налична възможност за увеличаване. Към хостинг планове СуперПро до 1050 писма/час и СуперХостинг до 1400 писма/час. От сървърите на СуперХостинг.БГ не се допуска изпращането на СПАМ и непоискани търговски съобщения и това е регламентирано в Общите условия за използване на услугите (т. IV Лимити – За използване на електронна поща (email)). Имейлите, които се изпращат от акаунта, трябва да са адресирани до потребители, които предварително и изрично са се съгласили да получават изпращаните от този акаунт писма.

Няма зададена стойност за максимален брой писма, които могат да бъдат получавани, т.е. могат да се получават неограничен брой имейли.

Мога ли да закупя допълнително ресурси към хостинг плана?

В желанието си да бъдем толерантни към своите клиенти, при критична нужда от ресурс, необходим за коректната работа на разположените в даден хостинг акаунт приложения, е възможно временно да повишим даден параметър на плана, в рамките на 10-15% от неговата оригинална стойност.

Това временно увеличаване на параметрите има за цел да се избегнат евентуални проблеми в работата на приложенията, при възникнал недостиг на определен ресурс (например запълнено дисково пространство).

В такива извънредни случаи клиентът не е необходимо да заплаща допълнително за периода, през който са ползвани повече ресурси.

В рамките на допустимите срокове, клиентът трябва да предприеме необходимите оптимизации в хостинг акаунта, така че да се възстанови нормалната консумация на въпросния ресурс. В случай че оптимизацията не даде положителен резултат, ползваният към момента хостинг план е необходимо да се ъпгрейдне към друг, който да покрива нуждите за този ресурс.

https://help.superhosting.bg/advanced-system-parameters-faq.html

Tags:

Similar topics (1)

1503

Започната отъ Hatshepsut


Отговори: 1
Прегледи: 351

Powered by EzPortal