• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

The best topic

*

Posts: 13
Total votes: : 2

Last post: 29 October 2022, 06:17:26
Re: Най-великите империи by Hatshepsut

Нобелов лауреат: Негрите са по-глупави от белите

Started by Hatshepsut, 01 December 2018, 16:24:46

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Пешо

Quote from: Panzerfaust on 23 October 2022, 13:46:09Няма какво да ти доказвам. Събери две и две. Германците са били изключително лоялни към съюзниците си, които са били всякакви, и това е факт.

Каква лоялност? :tongue:  Когато виждат, че войната ще свърши пагубно за Германия, "ариец" вече е можело да стане всеки. :laugh: Трябвали са им спешно свежи войници, за да победят съветите, аз друго обяснение не виждам.

Panzerfaust

Quote from: Пешо on 02 November 2022, 20:49:56Каква лоялност? :tongue:  Когато виждат, че войната ще свърши пагубно за Германия, "ариец" вече е можело да стане всеки. :laugh: Трябвали са им спешно свежи войници, за да победят съветите, аз друго обяснение не виждам.
Те и на американците са им трябвали свежи войници и са ги набирали от негрите, но са ги държали и официално сегрегирани. Негрите във Вермахта са срещали много по-добро отношение, отколкото тези в американската армия.

Пешо

Quote from: Panzerfaust on 03 November 2022, 17:48:56Те и на американците са им трябвали свежи войници и са ги набирали от негрите, но са ги държали и официално сегрегирани. Негрите във Вермахта са срещали много по-добро отношение, отколкото тези в американската армия.

Не отричам това твърдение, но да кажеш, че заради едното държание в армията националсоциалистическата идеология към инородните е била също такава, е невярно.

Powered by EzPortal