• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

27 July 2021, 08:49:05

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13370 Posts

Шишман
5571 Posts

Panzerfaust
887 Posts

Лина
739 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 22669
  • Total Topics: 1351
  • Online Today: 208
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 17
Total: 18

Истината за демокрацията

Started by Шишман, 14 November 2019, 18:12:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

13 June 2021, 11:57:10 #60 Last Edit: 13 June 2021, 12:16:26 by Шишман
Добре се развиваме , в правилната посока. Само че не може ли от Сорос да спонсорират поне още един такъв парад та да имаме 2-а годишно . Тогава всички проблеми на страната ще се решат от само-себе си.Panzergrenadier

Демокрацията си е демокрация.

Представителната демокрация е форма на държавно управление, основавана на принципа за избор на политици, които представляват народа.В нея народът е носител на държавна власт, но упражняването на властта се осъществява чрез представители, които са избрани от народа.

Дотук всичко у нас е според тези принципи.

По-скоро темата трябва да се промени в "Истината за корупцията в демократичния строй".


Но и корупцията си е корупция.  :mad:

Имало я е в робовладелския строй, феодалния, социалистическия, капиталистическия, а вероятно и в каменната ера, но  в каменната нямаме писмени доказателства за това.  :judge:

Има ли обществен строй, който е унищожил корупцията? Ами не, няма такъв. Кой обществен строй може да попречи на един човек с пари, власт и влияние или с всичките заедно, да даде на четири очи подкуп на друг човек с цел облагодетелстване? Нито един.

Има ли значение политическия цвят на корумпирания гражданин, политик и т. н.? Не, няма.

Нека разговорът започне оттук. 

Шишман

Quote from: Panzergrenadier on 13 June 2021, 18:33:37Има ли обществен строй, който е унищожил корупцията? Ами не, няма такъв. Кой обществен строй може да попречи на един човек с пари, власт и влияние или с всичките заедно, да даде на четири очи подкуп на друг човек с цел облагодетелстване? Нито един.

Има ли значение политическия цвят на корумпирания гражданин, политик и т. н.? Не, няма.

Нека разговорът започне оттук. 
То ставаше дума за педераският парад. Не знам в другите видове строеве да е имало такива паради ! Но пък имаше войска - армия.

FELDMARSCHALL

При диктатурите (без значение в кой политически спектър са) не е имало гейпаради, даже директно са ги пращали в затвора, такива които публично демонстрират нетрадиционна сексуалност (пък и не само публично). :judge:

Шишман

14 June 2021, 09:11:07 #64 Last Edit: 15 June 2021, 14:32:48 by Hatshepsut
Quote from: FELDMARSCHALL on 13 June 2021, 23:01:11При диктатурите (без значение в кой политически спектър са) не е имало гейпаради, даже директно са ги пращали в затвора, такива които публично демонстрират нетрадиционна сексуалност (пък и не само публично). :judge:
Даже и при нормалните демокрации, някога не е имало такива паради. Тая либералната демокрация направо плаче да бъде сменена с диктатура.

FELDMARSCHALL

Първият гей парад е 1969г. в Ню Йорк. И пак след това са разгонени от полицията и бити от обикновени граждани. :laugh:
Постепенно обаче са успели да си наложат техните "ценности" да ги парадират публично...

Шишман

15 June 2021, 21:54:41 #66 Last Edit: 15 June 2021, 22:05:05 by Шишман
Всъщност името на темата , трябваше да е : Истината за либералната демокрацията !
Истината за либералната демокрацията !
Една от истините е че: чрез медиите, които я пропагандират и разпространяват е голяма  фабрика за производство на тъпанари.
 Добре е да се знае че днешната демокрация е либерална и няма нищо общо с оная от преди 40г. на запад. Тая  днешната демокрация на запад се състои в това да защитава правата на : комунистите ислямистите, африканците, цветнокожите и опакованите. Тия имат повече права от другите хора, те могат да си позволяват да нарушават законите и да не им се случва нищо. Та това е днешната либерална демокрация ! Който не го е разбрал - да  е ! Който го е разбрал - Бог да му е на помощ.
п.п.
 От телевизиите, няма да  ви го кажат, ще лъжат до 1001 и обратно: за да затъпят хората още повече.

Шишман

Ven Makaveev


😁
😁
Странен феномен:
От България няма емигрирал нито един прокурор, съдия, адвокат, катаджия и митничар 😁
Седят си в най-бедната държава! 😁

FELDMARSCHALL

За адвокатите само не е прав. Повечето от тях изобщо не си докарват и санитарния минимум месечно, че да водят що годе нормален живот, а не скотски - да не говорим ако имат и деца... Познавам само от моя град няколко такива емигрирали и то отдавна. За другите посочени съм съгласен. :laugh:

Шишман

То да бяха само политиците ! То са журналисти, артисти , интелектуалци, лекари, учители и край нямат.


Panzergrenadier

Интересен филм за демокрацията. Препоръчвам го на всеки, който има интерес по темата. Разбираме ясно защо идеята на Платон за демокрацията в гръцките полиси, на агората  в центъра на града не е приложима през 21 ви век.

https://www.dokumentalni.com/archives/13541
Panzerfaust

Във филма логично е застъпена либералната гледна точка, но всеки само може да си прави изводите за себе. За мен беше интересно да видя колко отчуждени и радикализирани са негрите в САЩ.

Panzergrenadier

Интересна във филма е сбирката на мигранти от различни латинодържави в Маями, според които "правото на свободно придвижване" е по-важно от всяко друго право. Мигриращи по икономически причини. Но никога няма да има такова универсално право, докато има национални държави. Ако населението на всяка провалена държава реши да се насочи към проспериращи региони на света, ще настъпи революция.

Шишман

Quote from: Panzergrenadier on 21 July 2021, 12:59:03Ако населението на всяка провалена държава реши да се насочи към проспериращи региони на света, ще настъпи революция.
МИ това вече се случи и не виждаме никаква революция, освен хомо-сексуална. Европа е превзета от ислямисти, негри и какви ли не. Между другото революциите ги правят комунистите и сатанистите , та по-добре да не се случват революции.

Panzerfaust

QuoteИнтересна във филма е сбирката на мигранти от различни латинодържави в Маями, според които "правото на свободно придвижване" е по-важно от всяко друго право.
То е ясно, че за тях това е най-важно, всеки си защитава интересите.

Иначе във филма за момент много плахо дори се чу гледната точка на белите за обратната дискриминация, но наистина много плахо.