• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
avatar_Hatshepsut

Книжката "Рушители на съвременна България" на Никола Григоровъ

Започната отъ Hatshepsut, 07 Ное 2018, 19:16:22

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Hatshepsut

Рушители на съвременна България - част 1ЗАЩО ИЗДАВАМЕ ТАЗИ КНИЖКА

През цялата си хилядолетна история майка България постоянно е била обект на коварни заговори и варварски нападения от нашите съседи и техните съюзници. За голямо съжаление, на тях много често са помагали някои наши национални предатели, които са рушали целостта и стабилността на България отвътре.

И за още по-голямо съжаление, и днес България отново понася най-неочаквани и изключително жестоки удари от някои съвременни рушители на мира и спокойствието, на нейното историческо и културно наследство.

 

Опасното в случая е, че почти всичките вътрешни рушители за маскировка се представят днес като патриоти, като доброжелатели и едва ли не като най-големите пазители на всичко българско. Още по-опасното е, че все още се намират хора в България, които вярват на гръмките фрази на разни пишман патриоти, които прикриват своята антибългарска дейност с постоянно дърдорене, натякване и самоизтъкване. Типичен пример за такива съвременни рушители на България е най-кресливата семейна, сръбскоболшевишка, педофилска партия "Атака", партията, която гласува през месец юни най-безотговорно заедно с ГЕРБ за повишаване на цените на билетите за градския транспорт в София с 43%.

Същата тази лъжепатриотична партия, въпреки че гласува абсолютно единодушно за ликвидацията на българския език (главния стожер на българската нация), ежедневно и постоянно продължава най-цинично да се самоопределя за националистическа. Нещо повече, именно партия "Атака" налага днес тотална цензура, където и когато може, срещу всеки, който разкрива истинската й същност, а нейни представители фалшифицират най-безобразно историята само и само да предизвикат етнически раздори у нас. И точно "Атака" е партията, която, виждайки затъването си, вие на умряло за въвеждане на задължително болшевишко гласуване и бяга като попарена от мажоритарния вот, надявайки се да оцелее при следващите избори.

За тези съвременни, нагли и най-безсрамни рушители на България от "Атака", за подобните на тях от НДСВ, ДПС и други партии, за македонистките отрепки, както и за техните помагачи издаваме тази брошура, защото в името на мира и просперитета на отечеството всички съвременни рушители на България следва да бъдат на всяка цена разобличени пред цялото общество.

Никола Григоров

ИЗТЕГЛИ КНИЖКАТА

Hatshepsut

Рушители на съвременна България - 2Новата книга "Рушители на съвременна България - 2" е вече онлайн

Уважаеми читатели,

Книжка № 1 от поредицата "Рушители на съвременна България" предизвика изключително голям интерес не само в България, а и в българските общности по целия свят. Повечето читатели споделиха, че са били изключително впечатлени от следното:

1. Че в книжката са посочени много факти от нашия политически живот и от нашата история, които досега са били малко известни, често замазвани, срамежливо премълчавани и нагло фалшифицирани.

2. Че всичко, казано в книжката, е 100% истина. И то нашата, българската истина, казано по нашему: "Право, куме, в черните очи".

 

Разбира се, чуха се и гласове защо стилът е толкова остър, пиперлив, на места даже и нецензурен. На тези читатели ще отговоря, че за каузата "Сите българи заедно", за опазването на интересите на България при описването на събитията от вътрешния и външния политически живот най-важни са следните съображения:

Събитията, изстъпленията и престъпленията срещу българския народ, които сме описали с люти думи, са станали или се извършват в момента. Това наистина са страшни, зловещи и съвсем нелицеприятни събития и случки, подли заговори или чуждоугодничества, които следва да се предадат с точните думи, а извършителите да се назоват поименно и с епитетите, които са заслужили със своите действия. Не може тези, които извършват геноцид срещу българите, тези, които лицемерят с българския народ, с разни изтъркани теории за добросъседство, славянство и други, тези, които пропагандират, насърчават или закрилят този геноцид, да бъдат наречени с други думи, освен с тези, които са заслужили – палачи, варвари, ренегати, лицемери, безграмотни отрепки и т. н. Не може тези, които искат и гласуват за унищожаване на българския език, да бъдат наречени другояче, освен национални предатели. Те всички трябва да знаят, че ние, българите, знаем и виждаме тяхната антибългарска дейност, че ще се борим истината да излезе наяве, че ще се борим за правата на всеки българин, че ще разобличаваме всякаква антибългарска дейност. "На зло куче - зъл прът", "На люта рана - лют мехлем", "Каквото повикало, такова се обадило", казват за такива случаи народните мъдрости.

Но фактът, че има такива хора и събития, доказва, че враговете на България непрекъснато заговорничат срещу нея, че рушителите на съвременна България продължават и днес своята антибългарска дейност. Че такива рушители има и в настоящия български парламент. И че много от тези рушители се маскират като патриоти, за да могат необезпокоявани да продължат да рушат България. Разбира се, винаги в угода на смъртните врагове на България.

Затова в настоящата книга ще Ви покажем за по-голяма яснота поименно кой внесе проектозакона срещу българския език, кой гласува срещу българския език, кои депутати искат допълнителни привилегии за евродепутатите, кои поискаха народни пенсии от 1500 лв. нагоре на 55 г., какви са техните мотиви, как си гласуваха депутатите държавна субсидия от 15 000 лв. на калпак всеки месец, как и защо чуждофилството е изключително опасно за България.

Разбира се, ще посочим и много рушители, които помагат на враговете на България, и задължително ще отговорим съвсем накратко на някои реагирали като ощипани на посочените от нас нелицеприятни факти за тяхната антибългарска дейност.

Българският народ има право точно да знае кои са неговите грабители и рушители. Само тогава той ще знае как да се пази от тях, как да пази децата си и България от тези, които искат да я няма нашата Родина.

Затова пред Вас е книжка № 2 от поредицата "Рушители на съвременна България".

 
ИЗТЕГЛИ КНИЖКАТА

Hatshepsut

Рушители на съвременна България. Книга 3Съдържание:

Предговор
Патриотът на нашето време
Не вервайте на българските политици!
Защо в Македония и днес продължава геноцидът над българите?
За невежеството, цинизма и съучастието на турските държавници Абдуллах Гюл, Реджеп Ердоган и Ахмед Давутоглу в геноцида срещу българския народ
Сръбско-турският заговор срещу България на двамата българомразци Борис Тадич и Абдуллах Гюл се задълбочава
За геноцида срещу българския народ и новите простотии на лудата "Атака"
Правописна реформа! От какъв зор?
Сръбските гаври с паметта на Апостола на свободата Васил Левски
Хайде да си кажем кривиците
Интервю на Никола Григоров за вестник "Вяра", 15.10.2010 г.
Коментари на г-н Григоров в www.sitebulgari.com
За съдебните дела на ОМО "Илинден" и Волен Сидеров срещу Никола Григоров: Оправдаха Никола Григоров по делото на ОМО "Илинден"

Книга № 27 от Библиотека "Сите българи заедно".

https://www.ozone.bg/product/rushiteli-na-savremenna-balgariya-kniga-3/

Hatshepsut

От нашата Download-секция може да свалите трите книжки на Никола Григоров "Рушители на съвременна България". Те са събрани в един архивен файл:

https://bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?action=downloads;sa=view;id=3153

Powered by EzPortal