• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

25 July 2021, 18:12:34

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13357 Posts

Шишман
5565 Posts

Panzerfaust
887 Posts

Лина
739 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 22646
  • Total Topics: 1351
  • Online Today: 178
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 2
Guests: 106
Total: 108

Истинското лице на исляма

Started by Hatshepsut, 21 October 2018, 15:05:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Знаете ли чий портрет държат хората на тези кадри? - На чеченеца, отрязал главата на френския учител.
Знаете ли откъде са тези кадри? - От Идлиб.
Знаете ли, кои са хората, държащи портрета на убиеца на френския учител? - "Умерената опозиция" от джихадисти, която воюва срещу Асад и която ние подкрепяме.

Това е всичко, което трябва да знаете за Сирия.

On Wednesday, Syrian protesters in Idlib paid tribute to the Chechen who beheaded the French teacher Samuel Paty. Photo: Mohammed al-Rifai / AFP / NTB
https://twitter.com/KevorkAlmas.../status/1322316849518944257...


__________________________________


Лина

Подкрепят я или и продават оръжия? Май второто.
Не звучи красиво, но именно тези събития и другите като тях, които предстоят ще отворят пътя към по-радикални и антиислямистки правителства в Европа.

Шишман

03 November 2020, 14:06:08 #47 Last Edit: 03 November 2020, 14:44:44 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Боян Чуков
38 мин. ·

,,Във Варшава се случва нещо като цветна революция. Има писмо, публикувано и подписано от 220 запасни полски генерали, които нанасят страхотен удар върху политиката на Полша. И Варшава, и Париж, и Виена излизат от коловоза, предначертан от либералните глобалисти. Всеки, който мръдне, му се подсказва, че трябва да коригира външнополитическия си курс. В случая тероризмът е един инструмент".

https://bnr.bg/post/101367333/boan-chukov-problemat-na-evropa-e-che-pusna-ogromni-talpi-ot-djihadisti

Шишман

03 November 2020, 17:29:32 #48 Last Edit: 03 November 2020, 19:11:55 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
     То това религия ли е или идеология или смес между двете         

__________________________________________

Явор Дачков

"Ислямът и ислямизмът наистина са различни, но аз виждам разлика по-скоро в степента, отколкото в същността. Ислямизмът е забързан, шумен, неподреден ислям; ислямът е търпелив, дискретен, методичен ислямизъм. Целта на исляма от самото начало не е била обръщането в религията на целия свят, а неговото завладяване - не непременно военно. Той се стреми да установи режими, при които да бъде в сила една или друга форма на ислямския закон, така че техните поданици да имат интерес в дългосрочен план да променят вярата си", изтъква в интервю за "Фигаро" Реми Браг, френски философ, специалист по средновековна арабска и еврейска философия, почетен професор в Университета Пантеон-Сорбона.

- Няколко дни след обезглавяването на Самюел Пати, ислямизмът взе три нови жертви в църквата "Нотр Дам" в Ница. Какво мислите за този нов атентат?

- Същото нещо като много хора, освен, разбира се, лъжците с крокодилски сълзи, и онези, за които убиецът е "мъченик": скръб и състрадание към жертвите и техните близки, гняв към убийците, още повече към онези, които ги манипулират, а още повече към онези, които намират извинения, срам пред малодушието на войнствените речи, от които нищо не следва.

Във всеки случай, няма никаква изненада. Причините бяха налице, как да се изненадваме от техните последствия? Сред причините е една безконтролна имиграция, социални мрежи и проповедници, които подклаждат омразата. А сега чуждестранни държавни глави се възползват от възможността да оставят недоволството на своите поданици да се развихри срещу мишени без никакъв риск за тях самите.

 

- За пореден път ли Франция става прицел като християнска нация?
- Но разбира се, как да не видим очевидното? За тези хора Франция е главно християнска нация и няма значение, че много от нас отхвърлят с отвращение тази котва. Така както ние наричаме "мюсюлмани" всички, които живеят или идват от ислямски страни, така и те възприемат като "християни" всички онези, които живеят на християнска или бивша християнска земя.

 

Но християнството от самото начало е обект на омраза, примесена с презрение, за исляма. За него това е остаряла религия, която е предала посланието на Иса (Иисус), който подправя Евангелието (в единствено число), за да изтрие вестта за идването на Мохамед.

 

В някогашния мюсюлмански град християнството, както и юдаизмът, е бил толериран, доколкото това е в интерес на господстващия ислям. Християните плащали специален данък и трябвало да се подчиняват на правила, целящи да ги унижат (Коран, IХ, 29), за да разберат, че е в тяхна изгода да преминат към "истинската" религия.

Това, че мнозинството от мюсюлманите в днешна Франция, са обективно на дъното на социалната стълбица, се преживява не само като нещо мъчително (каквото е наистина), но и като противоестествена ситуация и при всички случаи като противоречаща на божествената воля. За много мюсюлмани Републиката е само форма на режим, който засяга повърхността на страната, в която е установен. Франция е страната на кръстоносците, страната на колонизаторите. Тук действат няколко исторически лъжи: тази за постоянство на спомена за кръстоносните походи в арабския свят, който ги е забравил до ХIХ век; за приемствеността между кръстоносните походи и колонизацията, докато техните цели са били напълно различни; за сговор между колонизатори и мисионери, докато първите са гледали на вторите с лошо око и дори са го гонели от време на време.

 

- В този контекст, какво да мислим за затварянето на църкви?

 

- Показателно е, че днес се взема решение за затваряне на места за поклонение, които са предимно църкви, до ново нареждане. Можем да разберем причините, свързани с общественото здраве. Но това затваряне по ирония на съдбата отговаря напълно на онова, което искат "ислямистите" в дългосрочен план. Дори и да не е взето това решение, за да им се угоди, те не биха могли да мечтаят за нещо по-хубаво...
Още :
https://glasove.com/categories/skandalyt/news/remi-brag-kharesva-li-ni-ili-ne-atakuvat-ni-kato-khristiyanska-natsiya

Шишман

Ivan Georgiev

Четирима убити и двадесет и двама ранени в кървавата баня във Виена. Това е равносметката от "недопустимата грешка" на австрийското разузнаване, според собственате му оценка. След като Словакия изнесе данни, че още лятото е предпупредила австрийските служби за радикализирания Куйтим Фейзула, сега и други държави изнасят данни, че са наблюдавали лицето и са предупреждавали Австрия, че то се готви да се присъедини към терористична организация в Сирия.

Защо австрийското разузнаване не е обърнало внимание на свидетелствата, че нейн гражданин купува оръжие и се готви да се присъедини към джихадисти? Единствен ли е Куйтим Фейзула, или има и други проспани и игнорирани от разузнаванията? Защо са проспани и игнорирани - защото се счита, че джихадистите са "наши момчета"? Защото сме ги брандирали като "умерена опозиция", когато прокарват мръсните ни интереси в Сирия ли? Колко е голям мащабът на тази "недопустима грешка" и колко човешки живота ще ни коства тепърва?

А възможно ли е обяснението да е съвсем друго, както предложи един приятел? Службите в Европа имат данни за толкова много потенциално опасни хора, че просто не са в състояние да осъществяват ефективен контрол над тях?

Шишман

27 November 2020, 17:46:25 #50 Last Edit: 27 November 2020, 17:56:08 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Въобще, голяма веселба пада отвсякъде с тоя ислям.  Вчера в ЮК излезе новина, че преди няколко месеца една дама e прерязала с нож гърлото на седемгодишно момиченце в парка, и го е убила пред родителите му. Нека го кажем така - дамата не е християнка. Християните, кой знае защо, почти не страдат от амок и не колят други хора. И кой знае защо, тази новина не е излязла в медиите в дните след убийството, а едва вчера, когато е започнало делото.
Хубав ден на всички.
_____________________________

https://www.thetimes.co.uk/article/girl-7-had-throat-slit-by-stranger-murder-trial-told-qqrjkv930

Шишман

04 December 2020, 13:57:56 #51 Last Edit: 10 June 2021, 18:18:15 by Hatshepsut Reason: Премахване на невалиден линк.
Две жени, наръгани с нож в Marks & Spencer. Дотук - нищо особено, за такива "инциденти" понякога се споменава чак в деня на процеса, както стана със закланото в парка момиченце. Интересно, че само Daily Mail са сложили снимка на извършителя, от която разбираме, че не е розовобуз британец. Стожерът на либералната демокрация BBC са избрали да публикуват снимка на сградата на магазина.

Шишман

ЕДНА ИСТОРИЯ ПОКАЗВАЩА ДОБРЕ ЛИЦЕТО НА ИСЛЯМА
Една малко известна в България история. На 6 май 1876г. фанатизирана турска тълпа убива германския Хенри Абът и френския консул Жул Мулен в Солун. Причината е, че двамата се притичат на помощ на една отвлечена 16-годишна българка.
На 5 май 1876 г. на гара Карасуле, конвоирано от три заптиета и завито във фередже, във влака е качено момиче на около 16 години. Служител в железниците разбира, че това е българка от Богданци, Солунско, насила водена в Солун, за да бъде потурчена за ханъма на тахсилдарина от този край Емин ефенди. Служителят слиза на гара и телеграфира на американския консул в Солун Периклис Хадзилазару за отвлечената за потурчване българска девойка. Влакът в Солун е посрещнат от около 150 души, организирани от американския консул, брат му Николаос и хаджи Минчо от Сяр, който поддържа връзки с руското консулство. Виждайки ги, момичето Стефана се развиква за помощ и опитва да избяга. Християните спасяват момичето от заптиетата похитители, а хаджи Минчо скъсва фереджето, под което я крият. Стефана е качена на чакащия на гарата файтон на американския консул Хадзилазару и отведена в дома му, където е американското консулство.
На следващия ден тълпа от няколкостотин души мюсюлмани, организирани от кадията и ходжите, се събира пред конака на вилаетското управление и крещят валията да вземе българката и да я предаде за да бъде официално потурчена от религиозните ислямски лица и тахсилдаринът Емин ефенди да си получи отвлеченото девойче за кадъна. Скоро тълпата нараства на повече от 5000 турци, които се отправят към Селим паша джамия с викове да бъде отмъстено на неверниците, обидили мюсюлманската вяра и погазили честта на мюсюлманите, и че ако от валията и консула не им бъде върната българката, те ще я отнемат насила. Според някои съобщения турците успяват отново да отвлекат българката и Хадзилазару и ги завличат в джамията. Според другия тълпата се опитвала за втори път да завлече девойката в джамията, но американският консул пак я спасява, успял да се качи с нея в колата си и да се измъкнат на безопасно разстояние. Сър Хенри Абът, британец, православен християнин и немски консул заедно с френския консул Жул Мулен отиват към джамията, където са убити с железни пръти от решетките на прозорците на джамията. Труповете на убитите са допълнително подложени на гавра като са влачени по улиците и оплювани, докато валията Рефет паша и командването на гарнизона най-сетне с войска разпръсват тълпата.
Впоследствие Великите сили нареждат на дипломатите си да се уведомят ултимативно Високата порта, че поради липсата на сигурност за живота на християнското население, на европейските поданици и останалите живи чуждестранни дипломатически представители изпращат военноморски ескадри в Солун и ако в 8-дневен срок не бъдат заловени и наказани убийците на консулите, ще дебаркират войски, ще окупират Солун и те да издирят, арестуват и накажат убийците. Скоро ескадрите застават на рейд пред Солун.
Правителство на Махмуд Недим паша изпълнява всички искания. До Беяз куле на крайбрежната улица са обесени 12 турци, участници в убийствата. Валията на Солун Рефет паша е уволнен, отговорни военни и полицейски ръководители са арестувани и осъдени. Ескадрата, блокирала Солун, е оттеглена. Новият валия на града Мустафа Ешреф паша пристига с кораб заедно с членовете на комисията, натоварена със следствието. Европейската общественост е потресена от турското варварство, жертви на което е не само местното християнско население, но дори европейските дипломати.
Печатът излиза с подробни описания на злодеянието и с гневни протести. Френското списание ,,Илюстрасион" в броя си от 18 юни 1876 г. пише: ,,Най-вероятно убийството на консулите ще повлияе върху резултатите от новите разговори, които представители на Русия, Австро-Унгария и Германия ще водят в Берлин. Ясно е, че в Турция дезорганизацията е стигнала до върховете, че развихрилите се страсти на народност срещу народност, на религия срещу религия не могат да се удържат повече от никакви спирачки. Турската империя се разпада от всички страни."
Православният християнин сър Хенри Абът е почитан от източнопровословните като мъченик.Шишман

  КРАСАВЦИ-  ДОБРЯЦИ
Честит байрям братя ислямисти и скоро пак да ни колите !-   

Шишман

09 June 2021, 09:55:31 #54 Last Edit: 09 June 2021, 10:24:50 by Шишман
БЪЛГАРЩИНАТА - ВИСША КУЛТУРА
За българщината през призмата на други култури и религии !
Исляма си показа отново истинското лице в Италия
От около седмица в Италия тече скандал относно исляма. Едно семейство от Пакистан убиват дъщеря си понеже не искала да се омъжи за някакъв доста по-стар в Пакистан, намерен от родителите и предполага се за пари. След убийството родителите и други от семейството бягат в Пакистан. Сега полицията търси трупът на момичето и предполагам ще го намерят. Смята се че я удушва чичото и после със синовете си я закопават понеже една теле-камера ги е уловила как ходят с лопата и кози крак. Тъпото е че момичето си е имало годеник пакистанец израснал в Италия. Но родителите вероятно са я продали за добра сума пари и в ненормалната си злоба я убиват. И това е само един от многото случаи на подобни ненормални ислямистки убийства. Тук десните поставят въпроса : защо мълчат великите леви интелектуалци и феминистките ? Иначе за нищо квичат, като свине, ама като става дума за ислям и мълчат. Та по телевизиите има бая разговори по въпросите за исляма и накрая почти всички стигат до извода че това е ненормална религия и култура и е на доста по-ниско ниво от западната,за сравнение с българщината - не може да става. Тука се сетих за някои наши уж големи хайдути, дето честитят байрами и курбани и са радетели и защитници на и за исляма. Трябва да напишат писмо на италианските десни, колко е велик и готин исляма. Или да идат пред посолството на Италия да протестират. Даже може Боян и някои по големи юнаци: лично да дойдат тук да им обяснят нещата. Стига бе как ще викат че исляма е нисша култура и религия - как може такива неща.
Та като се замислих по тия въпроси и съм : много-доволен че съм последовател на БЪЛГАРЩИНАТА. Макар и да съм фанатик по въпросите на нашата култура и вяра: никога не бих си убил детето, ако вземе някой от друга вяра. Ще го изгоня, няма да говоря повече с това дете, ама да го убия никога. Пък и след време може да се осъзнае и да си поправи грешката. Да не говорим да го продавам за пари на дъртаци, които даже не познава.
Та разликата между нашият фанатизъм и другите фанатизми на други народи и вери е: че нашият е разумен, умен , мъдър и смислен докато на и при другите е точно обратното.

Шишман

В Италия перефразираха старият израза за евреите комунисти, според сегашните времена . Та израза сега е - " Не всеки мюсюлманин е терорист, обаче  всеки терорист е мюсюлманин !